Volvo V70 ei käynnisty

Tohloppi80

Onko tietoa, miksi auto välillä käynnistyy ja nyt ei enää ollenkaan, pysyi hetken aikaa päällä, mutta sen jälkeen ei mitään?
Akusta ei ole kiinni, bensaakin on. Voiko ajonesto tiltata? Avain syötetty hitasti virtalukkoon yms.
Ongelmia myös keskuslukituksessa, ainaostaan kuskin ovi toimii, muut ovet kyllä yrittävät mennä lukkoon.
Lapsilukkoa painessa ovet menevät lukkoon, mutta avautuvat saman tien, voiko tällä ja auton käynnistyksellä olla yhteneväisyyksiä?
Käytössä ei ole, kuin 1 avain?

Mitä jos vaihtaa ajonestolaitteen, pitääkö tällöin myös avain koodata uudelleen?
Kiitos ja kumarrus.

16

25242

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MA

      Mulla oli pari kolme kertaa tilanne jossa auto ei inahtanutkaan, hinurilla vietiin korjaamolle, sillä auto toimi kun ei mitään, vikaa ei löydetty, onneksi pääsin siististi siitä eroon

    • volvo_puranen

      Ensiksi siihen aloitus viestiin onko auto bensa /dieseli ja automaatti /manuaali ja vielä se vuosimalli ja ajetut kilometrit kun tiedän että V70 kyseessä tämä vastaaminen on helpompaa.Kun laita virrat päälle kuuluko se bensapumpun ääni että kone saa polttoainetta.Toinen seikkaa vilkkuuko mikään led valo kun yrität käynnistää autoa, silloin se ajoesto on päällä .Toinen seikkaa vien lukot toivotaan ettei tarvitse vaihtaa niitä että jokin johto huono kosketus tai keskuslukituksen releessä sanomista,Käynnistymis ongelmaa vinkkejä tämä on niihin bensa alkupään V70 Volvoihin käypä.
      http://www.volvofinns.com/index.php?topic=143.0

      Ihan oikeasti pitäisi olla 2 kaukosäädin avainta ja yksi avain ilman kaukosäädintä eli 3 kpl. Ja miksi sitä ajoestoa vaihtamaan kyllä niitä avaimia saa teetettyä lisää ja jos saat auton kulkemaan niin varmaakin ne vikakoodit kannattaa lukea kun nämä ke kuslukitus ongelmat on aika kivoja juttuja ainakin näin netin välityksellä

    • ....että on menny polttoaineen tasoanturi.Mun V70 teki tuota samaa ja viimein piti viedä lavetilla huoltoon.Vika löytyi heti...ja uus anturi tankkiin....

      • voi voi volvo

        Voi kuinka ne ovat heikkoja :(
        Suorastaan vulvia.


    • ex-s40

      Silloin kun moottori suostuu käynnistymään, niin käykö se normaalisti eli tasaisesti? Pyörittääkö nykyäänkin starttimoottoria mutta itse kone ei hörähdä? Entä miten sammuu, alkaako pykiä ensin vähemmän ja sitten enemmän vai hiljeneekö vaan yhtäkkiä kertalaakista? Jotain bensansyötön ongelmaa tulisi ekana mieleen, jos ei Purasen mainitsema niin ehkä joku tukoskin, sytytyspuolikin voi olla syynä.

      Tuohon keskuslukko-ongelmaan, lukko voi temppuilla jos kuvittelee että ovi on auki. Tieto siitä taitaa tulla samasta napista, joka sytyttää sisävalon kun ovi aukeaa. Testaa ovet yksi kerrallaan niin, että laitat ovet kiinni mutta et lukkoon, odotat että sisävalo sammuu ja sitten avaat yhden oven, jos valo syttyy sen kytkin on OK, ovi kiinni ja annat valon sammua ja sama seuraavalle jne.

    • v-man

      A.käynnistyksen esto(rinkula virta-avaimen ympärillä)muovinen rengas jossa moninapaliitin.B.virtalukon pohjasta jokin juotosnasta löysällä.C.kampiakselin tunnistin anturi.D.kaukosäätimen painike(eli se harmaa mötikkä avain nipussasi).Kokeile seuraavalla tavalla tuo ovien aukeaminen/lukitseminen.Mene autoon sisälle älä laita avainta virta lukkoon,paina ovet lukkoon avaimen perässä olevasta lukitus painikkeesta.Menevätkö kiinni sellaisella "imaisu"äänellä?Jos näin niin OK.Avaa ovet nyt auki painikkeella nouse pois autosta(avaimet mukana) Laita ovi kiinni.Älä tee mitään ODOTA hetki,menivätkö ovet lukkoon itsestään kestää n.1-2min.Kokeile käsin ovatko kaikki lukot kiinni myös takaluukku?Jos näin niin OK.E.vaihda paristo tai uusi kaukosäädin mikäli edellä mainitut ovat negatiiviset.Autossanne kuuluu olla 2kpl avaimia kaukolukitusohjaimella sekä mahdollisesti 1kpl ns.huoltoavain.Nämä pätevät vm.99-00 asti.

    • Vanhempi volvomies

      Minulla on bensa Volvo S80 automaatti vuodelta 2004. Viime viikon alussa auto ei käynnistynyt, starttimoottori ei pyöräyttänyt, kuului vain "klik". Liikutin vaihdedekeppiä virta päällä ja sen jälkeen auto käynnistyi ja toimi koko viikon.

      Tänään sama tilanne mutta vaihdekepin liikuttelu ei auta. Käynnistysyritysten jälkeen tunsin bensan hajun, pumppu tuskin rikki. Tankki on täynnä ja akkukin kohtalaisessa kunnossa.

      Mikä neuvoksi ?

    • volvo_puranen

      Vanhempi Volvomies teeppä tämä justka sinne automaatilaatikkoon
      Olisiko kontaktihäiriötä laatikon päällä olevassa asennontunnistin kytkimessä (pnp-switch), jonka pura-putsaa-rasvaa-operaatio on tarpeen tai vaihto tarvittaessa .Työniloa toivoo hän.

    • Itsellä samanlaista vikaa, bensa 2.4 V70 -01 200tkm sammuu lämpimänä, pumppu ja rele vaihdettu. Seuraavana tasoanturin vaihto (varaosanumero muuten 30645854, hinta noin 100€).

      Olis kiva kuulla tohloppi80:ltä mikä vika oli jotta saadaan myös vastauksia eikä vain kysymyksiä ;)

    • r.risto

      minul v70 tdi starttimoottorin vaihto autto asiaan...kylmänä lähti ok...muttei lämpösenä...vaihto tosi hankala kotioloissa...korjaamol puoltuntii...50 e...sinisel tiskil vaihto osineen ois ollu n 700 e...arvio...starttin ostin tarvikeliikkeest..150 e

      • 590 tkm

        "vaihto tosi hankala kotioloissa" ?
        Eipä se kovin hankalaa ollut. Ei se kyllä korjaamossakaan puolessa tunnissa vaihdu, ellei ole juuri harjoiteltu toisella samanlaisella.Tunnissa kyllä.


    • Naisdieselisti

      Mullla volvo v70 D5 -03 lähti tänään hinurilla volvolle. On tehnyt edellisen vuoden aikana 3-4 kertaa sen ettei puhu mitään vaikka avaimesta kääntää, mutta on kuitenkin aina startannut, kun hetken on yrittäny ja muuten toiminut moitteettomasti ja ilman viiveitä tai muita oireita..
      Kaukosäätimellä olen ovet aina avannut ja ihan normaalisti yritin lähteä, vaan eipä puhunutkaan mitään.. Ei edes yritä käynnistyä/pyörittää starttia! Hinurin kuski ensin tarjosi lisävirtaa muttei auttanut joten epäili vian olevan startin puolellla? Sitäkin kokeiltiin että laitettiin ovia lukoon/auki, rattilukkoon/auki ja välillä koitettiin starttaako. Sitten kokeiltiin kaukoa kojetauluun ja 15 sek. ja starttausyritys mutta edelleenkään ei luvannutkaan.. Ja dieseläkin oli reilu puolitankkia kun vakuutusyhtiön ukko sitäkin kysyi..

    • eistarttaamullakaa

      Tuliko mitään vikadiagnoosia jos startatessa kuuluu moottorista vaan klik ja mittarilla näytössä lukee "käynn. esto katso huoltokirja". Auto 2.4T 2001 V70 215tkm. Akussa virtaa ja tankissa bensaa.

      • TR-68

        Mulla sama kuin edellä mainittu. Auto -03. Ei käynnisty. Perjantaina vaihdettu flekti ja ohjainyksikkö ja nyt teki sunnuntaina tiltin.


      • patronenPOJAT
        TR-68 kirjoitti:

        Mulla sama kuin edellä mainittu. Auto -03. Ei käynnisty. Perjantaina vaihdettu flekti ja ohjainyksikkö ja nyt teki sunnuntaina tiltin.

        saitteko selville miksi volvo vain "klik" muttei startille asti?
        sama vika rahikaisella, volvo v70 mk2 vm 01,ml 150tkm


      • Anonyymi
        patronenPOJAT kirjoitti:

        saitteko selville miksi volvo vain "klik" muttei startille asti?
        sama vika rahikaisella, volvo v70 mk2 vm 01,ml 150tkm

        Mulla oli sama ongelma samanlaisessa autossa. Vähän hiplasin starttimoottorin solenoidin johtoa, niin lähti heti käyntiin. Ilmeisesti löystynyt/hapettunut eli huono kontakti.
        T. Volvolainen


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      45
      3213
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      12
      2043
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      18
      1502
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1385
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1351
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1261
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1171
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1105
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      8
      1066
    10. 22
      1047
    Aihe