Parisuhdekartta,

Ihmeissäni.

Minkälainen on hyvä parisuhdekartta? Mitä kartalla tulee olla, jotta se olisi hyvä molemmille kumppanille? Liika Neptunus on liikaa, se vie pohjan todellisuudelta, käykö samoin Uranuksen kanssa? Pelastaako Pluto yhtymä Pluto kaiken? Kun Saturnukselle ei tahdo löytyä hyvää aspektia, löytyykö mielekkyyttä elämään? En muista Merkuriusta, koska on niin paljon Plutoa ja Uranusta, katson Merkuriuksen myöhemmin. Kun tahtoo miehen elävän panostaen omaan elämäänsä, koska siellä on hänen omat vahvat juttunsa, mikä olisi tärkeä tekijä kartalla? Minkälainen merkitys Jupiterilla on yhteiskartalla? Venus, Mars, Merkurius ja Kuu, niitä tutkin vielä.
Miehellä on hyvä kotikartta, nousu Jousimies, Kuu Ravussa riittääkö se yhteiseen karttaan, yhteiseen eloon ja kotiin?

4

452

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Astrologist

      Hyvä parisuhdekartta on sellainen, jossa on riittävästi positiivisia aspekteja mutta myös haastavia aspekteja dynamiikan turvaamiseksi. Liian helppo parikartta tylsistyttää ja kyllästyttää ajan myötä. Aspektit akseleihin ovat erityisen tärkeitä, samoin Kuu, Venus, Mars ja tietysti Aurinko aspekteineen.

      Jotta parisuhdekarttaa voisi analysoida oikein, olisi tiedettävä kumpaisenkin oma kartta kokonaisuudessaan. Kas kun jotkut seikat sopivat toisille, toisille taas ei. Jos esim. molempien omat kartat ovat vesipainotteisia, ei ole huono juttu jos Neptunuksella on paljon aspekteja, se vain saa parin vähän enemmän "leijumaan", mutta onpahan tuttua ja turvallista : ) Maa-ihmisten kartalla vahva Neptunus sitten taas voi tehdä enemmän haittaa, se on tavallaan vieras tekijä.

      Pluto yhtymä Pluto ei parikartassa merkitse oikeastaan mitään, ellei siinä ole muita planeettoja/akseleita mukana, se vain kertoo että kumppanit ovat suurinpiirtein saman ikäisiä. Pluto kun on sukupolviplaneetta.
      Saturnus ei sinänsä tuo mielekkyyttä elämään, haastavuutta kylläkin - ja voihan sekin olla mielekästä jos elämä on muuten tylsää. Mutta yleensä on hyvä jos Saturnus muodostaa jonkinlaisia (miel. pehmeitä) aspekteja parikartalla, vrt. dynamiikka. Eipä tule sitten pidettyä mitään itsestäänselvänä.

      Kun parikartalla on pääasiassa hitaiden planeettojen aspekteja (Uranus, Neptunus, Pluto, Saturnuskin), voidaan ajatella että suhteen merkitys on jollain "korkeammalla" tasolla, yhteinen arki ei ehkä toimikaan silloin ihan mutkattomasti (riippuu persoonaplaneettojen aspekteista). Jupiter on aika tärkeä keventäjä ja hyvän mielen tuoja, riippuu tässäkin pitkälti aspektien laadusta.

      Rapu-Kuu on koti-ihminen, mutta se ei vielä tee teistä parina sellaista, ellei myös sinun Kuusi tai yhteis-Kuunne ole myös Ravussa/neloshuoneessa/jossain sopivassa aspektissa.

      Että näin.

      • Kuopiossa.

        Vaaka-nousuna Jousimies-nousu antaa menoa ja meininkiä, kuinka kauan paikoillaan pysyvä nainen jaksaa iloita Jousimies-noususta, aurinko-neitsyt? Unohdin Pluton ikäkausiplaneettana, samaa ikäluokkaa olemme. Maataloon syntynyt poika saa aivan erityisen kasvualustan, kuin kaupunkilaispoika arvot ovat aivan omaa luokkaansa, tuo ominaisuus on silmiinpistävä ja hyvä, se luo kaiken hyvän pohjan turvallisuudelle suhteessa. Jousimiehillä raha näkyy usein arjessa, sijoittaminen riskeineen ei miellytä minua. Paljon on hyvää ja mukavaa, mies ei usko astrologiaan, mutta jos saisi ylipuhuttua ja tilattua parisuhdekartan, hinnasto löytynee netissä? Kiittäen vielä.


    • Moumoi

      Laikas horutus moisut pätivö Jupiter kronsut faber Merkurius?
      Lamous setulai kursoi Mars toetkus komai leitikus !

      • Iloinen elämä.

        Sinulla on Merkurius huoneessa 5, se tekee yhtymän aurinkoosi siellä ja Luoja tietää, mitä vielä. Huoneessa 4 Sinulla on Neptunus, Mars, luulisin. Jupiter on huoneessa 10.

        Käytä Sinulle annettuja lahjoja, aloita lastenkirjan kirjoittaminen. Tee lista niistä kaikista asioista ja tehtävistä, joita lahjasi odottavat. Menestystä !


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 126
      3239
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2956
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2268
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      25
      1796
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1529
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1494
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1407
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1335
    Aihe