Amerikan Pitbull terrieri

Eli nyt olisi tarkoitus hankkia Pitti isoon omakotitaloon. Kerrotteko mistä olette hankkineet Pitbullin. Kannattaisiko suosiolla vaan lähteä jenkkeihin ja ottaa pentu mukaan, vaiko lähemmäs Ruotsiin?
Tiedättekö jotain hyviä kenneleitä joista kannattaa ottaa selvää?
Ilmoita


dragonhill kennel porvoo.
kennel on saanut huonoa palautetta, itse olen ottanut sieltä pennnun 2007.
jos haluat tervepäisen pittin niin ottkaa sieltä.
yheystiedot löytyvät netistä .
meillä ei mitään ongelmia ollut ,sen ihanampaa koiraa ja rotua ei löydy..
1 VASTAUS:
dragonhilli myy seropeja. ne ei ole pittejä. jos ostat toyotan ja joku väittää sitä ferrariksi, on auto edelleen toyota vaikka omistaja väittäisi mitä vaan. aidon saat jenkeistä. eikä se huono palaute ole mitään keksintöä, huijaamalla yleensä saa huonoa palautetta.
+Lisää kommentti
Tai sit voisit hankkia amstaffin, joka on pitbullista jalostettu seurakoiraversio. Näyttää aikas samalta ja on luonteeltaankin muuten samanlainen, mutta hiukan säyseämpi ja helpompi kouluttaa.

Suomesta ei saa mistään pittbulleja rotukoirina. Eli jenkeistä sit!
2 VASTAUSTA:
anteeks nyt vaan, mutta pitbull on jalostettu amstaffista. Ei toisin päin...
pitbull1 kirjoitti:
anteeks nyt vaan, mutta pitbull on jalostettu amstaffista. Ei toisin päin...
Ei ole. Vaikka vanha onkin, niin parempi korjata. Ennen ei koiria näyttelytä varten jalostettu.
+Lisää kommentti
Kuinka ihmeessä voi ihmiset olla näin suppeita. Ottakaa nyt järki käteen. kyllähän ihan rehtejä pittejä saa muualtakin kuin suoraan jenkeistä. Pitit levinneet aika lailla eurooppaankin kun suosio kuitenkin kasvanut. Meiltäkin löytyy rekattu hyväsukuinen pitti ja ei ole tyttöä jenkkilästä haettu ;)
Ilmoita
Katso tarkkaan mistä ostat. Älä tue pentutehtailua tai kenneliä joka tukee koiratappeluita tai jopa niitä itse järjestää. Esi. Dunkkeleiden kautta älä tee mitään kauppoja. Lähde itse hakemaan jostain ja tarkista taustat kunnolla. Poikaystäväni otti 5vuotta sitten pitin ja juurikin paikasta, jossa tätä koiratappelua järjestettiin ainakin omien koirien kesken(?). Pennun sai vähän alta kuusiviikkoisena jo matkaan. Kertoo sekin jo paljon.
Ilmoita
Itse ollaa hankkimassa Jenkeistä juuri koiraa, kunnon old school game line pitt bulli. Löydettiin oma kasvattaja pitkän etsinnän tuloksena, yllättävää kyllä, facebookista. :) Törmättiin kenneleihin joiden kuvissa oli pitkiä häkkirivistöjä tai muuten epämääräistä. Oma kasvattajamme kunnioittaa tiettyä linjaa ja koirat ovat lemmikkejä ja ihmisten ja lasten seurassa jatkuvasti. Ollaan erittäin tyytyväisiä kasvattajaan. Koira on rekisteröity asianmukaisesti ja saadaan pennun mukana sukutaulukin. Oikeastaan vain Jenkeistä voi saada täysin aidon Pitin koska muualla ei rekisteri hyväksy rotua. Vaikka Suomessa kasvattaja olisikin rehti mutta kun koirat ei ole rekisterissä ei voi olla täysin varma mikä koira on. Luettiin myös paljon Amstaffeista ja vertailtiin kovasti Pitin kanssa niin Pitti on miellyttämisen haluisempi kun taas Amstaffi pyrkii pomoksi jatkuvasti. Perheessämme on pieniä lapsia joten Pitti on turvallisempi vaihtoehto meille.
Meidän kasvattaja huolehtii kaikki paperit, eläinlääkäri käynnit, rokotukset ja lennon. Ollaan jatkuvasti yhteydessä, sovitaan asioista ja vaihdetaan kuulumisia. Suosittelen!
3 VASTAUSTA:
"Oikeastaan vain Jenkeistä voi saada täysin aidon Pitin koska muualla ei rekisteri hyväksy rotua. "..Samoihin jenkkirekisterehin ne Suomessa ja muualla maailmassa syntyneet pennut rekisteröidään, jos niiltä ne paperilliset vanhemmat löytyy.
Danke Schön, mutta minkä ikäisiä teidän pienet lapsenne ovat ja millä kielellä hoidatte kirjeenvaihtonne sinne kasvattajaan ?
Olisi erittäin mielenkiintoista nähdä jokin kirje kirjeenvaihdostanne, tietysti nimet peitettynä. Et vain vaikuta mitenkään uskottavalta.Valitettavasti.
+Lisää kommentti
pitti fani,et varmaan haluaisi kertoa netti sivua,mistä löysit pittisi? :)
Ilmoita
PITTI FANI!
Mistä kennelistä olet ottanut Pitin amerikoista? :)
Ilmoita
Facebookista löytyy sellainen kun RebelGurlpits. Hän on itse asiassa taas teettämässä pentuja samoilla vanhemmilla kun mistä meidän oma koira on peräisin. Meidän Ossi (BlueDevil AKA Ozzy) on todella kaunis ja hurmaava yksilö. Jos haluatte nähdä kuvia koirastamme tai kysellä lisää tietoja meidän taipaleestamme koiran hankinnassa niin ottakaa reilusti yhteyttä! Vaikka kaveriksi facessa, Niina Saareskari, kerron mielelläni lisää tästä rodusta ja meidän omista kokemuksista! :)
Ilmoita
"Hän on itse asiassa taas teettämässä pentuja samoilla vanhemmilla kun mistä meidän oma koira on peräisin."

Ei perhana teillä on käynyt hyvä säkä. Huonolla tuurilla kenneli olisi saattanut tehdä toisella yhdistelmällä. Mutta kävi sitten niin mahdottoman hyvä tuuri...
Ilmoita
Mahtoiko joku hurtan ihanuuden ylistäjistä olla se joka menetti henkensä sellaisen hampaisiin pari vuotta sitten?
Koira on koira ja sillä napsahtaa päässä vaistonvaraiset ja rotutyypilliset toiminnot sopivasta ärsykkeestä.
1 VASTAUS:
Missä? Suurin osa on sekarotuisia, joita kutsutaan pitbulleiksi. Pitbullit ei ole vahtikoiria tai muutenkaan ihmiselle agressiivisia vai millä muuten saat koirat kehässä erotettua toisistaan?
+Lisää kommentti
Aito pitti maksaa jenkeissä päälle 2000e ylikin jopa. Baltiassa on sitten näitä muutaman sadan virityksiä amstaffi x labbis x bokseri ''papereilla''. Minusta on kylläkin hyvä että näin vaativalle laitetaan hintaa ja tuontikulut päälle etteivät lähde joka talouteen! :)
Ainoa mikä oudoksuttaa on britit siellä kun on kiellossa tietyt rodut niin bully on ok kaupata ja ostaa? o.O http://www.pets4homes.co.uk/responsive_search_pets.php?page=1&type_id=3&breed_id=76&advert_type=1&results=10&sort=pricehigh
1 VASTAUS:
Noi ei ole pitbulleja vaan bulldogeja ja pittejä ei tosiaan saa oikein kun amerikasta, mutta hinta ei ole yleensä ihan noin kova. Tässä on pitti, https://m.youtube.com/watch?v=g4oPew_UHS8
+Lisää kommentti
Aito APBT on linjajalostettu ainoastaan koiratappeluja varten = tänä päivänä koirarotu joka ei saa toteuttaa vahvinta viettiänsä jollei omistaja halua syyllistyä laittomaan eläinrääkkäykseen
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Amerikan Pitbull terrieri

Eli nyt olisi tarkoitus hankkia Pitti isoon omakotitaloon. Kerrotteko mistä olette hankkineet Pitbullin. Kannattaisiko suosiolla vaan lähteä jenkkeihin ja ottaa pentu mukaan, vaiko lähemmäs Ruotsiin?
Tiedättekö jotain hyviä kenneleitä joista kannattaa ottaa selvää?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta