Olisin ehkä hakemassa heseen töihin loppuvuodesta lähtien. Olisi kiva kuulla minkälaista on olla siellä työntekijänä :)
Tässä muutama juttu mitä haluaisin tietää:
- Oppiiko hampurilaiset kasaamaan nopeasti, ulkomuistista?
- Voiko olla pelkästään keittiön puolella töissä, vai onko jokainen myös kassalla? Itse olisin mieluusti vain keittiössä, mutta eiköhän se kassallakin sujuisi..
- Miten työvaatteet saadaan? Onko hesessä valmiina joitain vaatteita, vai tilataanko ne jostain? Itse olen vähän isompi kuin normaalikokoinen ja mietityttää nuo työvaatteet..
- Onko teillä tullut paljon palovammoja? Vai voiko siellä käyttää joitai kumihanskoja tms. ?
- Mitä kaikkea työtehtäviin kuuluu keittiön puolella?
Olisi kiva jos joku voisi vähän kertoa juttua :)
Hesburger työpaikkana
3
5540
Vastaukset
- zsedxyfugtygujh
Nopeesti siel kyl oppii sekä kassan että hampurilaisten teon. Vaihtelee varmaan paikoittain mutta jos on kiireinen paikka kuten nää tälläset tapahtumamestat hesassa niin keittiös on usein monta eli 1 paistaa pihvejä, toinen paahtaa koko ajan ne sämpylät ja kolmas täyttää ne ja neljäs käärii mut sit jos on hiljanen paikka nii saattaa joutuu yksin oleen keittiös ja tekeen kaiken..
Meillä ainakin sai ite aika hyvin valita halusko olla kassalla vai keittiös mut se johtu just siitä et oli nii paljo työntekijöitä et paha sanoo miten muualla. Oikeestihan se kuuluis olla sillee et vuoropäällikkö olis myymässä ja muita sit keittiössä mut harvoin menee niin..
Ekana päivänä kun meet töihin nii sulle on jo tilattu vaatteet, eiks ne kysy jo työhaastattelussa sen koon, ainaki tuol mis ite olin..
kyl siel aina sillon tällön jollekin kiirees on saattanu palovammoja tulla just ku niitä öljyjä vaihtelee tms. mut ei mitää vakavaa ja onhan niis yksiköis aina ensiaputarvikkeita..
kyl siel kaikki käyttää hanskoja keittiön puolella mut ei ne välttämättä paljo suojaa tai ainakaa koko kättä..
Työtehtävät on tosiaan et otat tilauksia mitä salin puolelta tulee sulle, voi tulla jotai erikoisia et ilman sipulia ja majoneesia ym. ja sit teet ne siinä tavallisten kans samaan aikaan ja pakkaat vaan eri väriseen paperiin. Ja mones paikas tehdään aina valmiiks tietty määrä niitä hampurilisia mitä aina menee paljo tai just jossai hiljasemmis pakois ei tehä hävikin takia. Yleensä alus joku kokeneempi kyl sanoo et nyt tehää näin ja näin monta vaik juustoo ja näin ja näin monta kerrosta. mut nopeesti sitä itekkin oppii kattoo et paljo kamaa on lämpiös valmiina ja onko jonoa ja minkä näköstä tyyppiä ja sitä kautta ite päättelee et paljo tekis mitäki.. mut eli paahdetaan sämpylät ja sillä aikaa ku ne paahtuu nii pihvit parilalle ja sit sämpylät valmiita nii ne nopeesti pois pöydälle ettei pala ja niihin päälle mausteet mitkä tulee jos ehtii ennen ku pihvit palaa tai muuten maustaa ne ja ottaa ne eka välis pois pöydälle oottaan ja sit maustaa purilaiset loppuun ja sit pakkaa ne lämpiöön.. ja uudestaan sama rulianssi.. sit välillä aina täyttää sitä pöytää eli kedaa ja sinappii ja sipulii ym.ym. ja tekee valmiiks kerroshampurilaisten pantoja ja siistii sitä kokoomispöytää.. sit välillä voi tulla jotai gluteenittomia tai muita allergikkoja nii kandee vaihtaa hanskat ja olla muutenki tarkka ettei aiheuta mitää allergiakohtausta kenellekään..
sit jos siel myydään pastaa niin niiden teko on sit erikseen ja salaattien ja wrappejen mut niitäki usein valmiina joitain kappaleita ja sit niihin sit erilliset ohjeet.. - heseläin
Tyhjentävästihän tuo edellinenkin jo vastasi, mut muutamaan kohtaan sanon oman miellipiteeni. Itse olen aika suuressa Hesässä töissä, mutta hiljaisina aikoina on meillä töissä vain kaks ihmistä pyörittämässä koko paikkaa ja ainakin meillä helposti vuoropääliköt nappaa nuo keittiö vuorot, mikä ei mua haittaa, kun tykkään olla kassalla. Mutta monissa paikoissa koulutus alkaa juuri tuolta kassan puolelta, ennen kuin heittävät sua keittiöön, siinä nopeasti oppii kyllä homman jujun ja tulee ihan rutiini reitti jossa hakee kamat jne.
Ja sitten noista työ vaatteista, kun itse aloitin, ei mulle tilattu omii vaatteita, kun heillä oli valtavat kasat vähän käytettyjä housui ja paitoi nurkissa. Itse käytän meidän Hesen isoimpia housuja kokoa XL ja aina t-paitaa, koska XL paita näyttää päälläni aika kauhealta :D Mut aina kannattaa päälliköltä sitten kysyä, että heillä on sulle sopivia vaatteita ja jos ei oo ni kyllä tilaavat :)
Ja kouluttajat kyl kertovat kaiken tarvittavan, itse en tiennyt yhtään mitään koko työstä, kun sinne astelin ja hyvin silti lähti sujumaan ;)- ex-työläinen
Sen voisin vielä lisätä, et siel keittiös joutuu sitä parilaa putsaileen aina välillä, me heitettiin siihen vettä ja sellaisella työkalulla putsattiin, siinä vois saada palovammoja, jos ei oo varovainen. Ja sulkemisajan jälkeen se pitää pestä kunnolla ranskisallas, suodattaa rasvat joka päivä, pestä keittiön lattia.. Siivoushommat ei ollu kivoja ja niitä on aika paljo..
Kerran ranskisaltaan päällä oleva lämpölamppu räjähti, onneks ei lasinpalat lentäny silmille..
Keittiössä näkee tietokoneelta, mitä tuotteita on menossa ja kuinka monta.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Persut romahti Haapaveellä, kiitos Ilkka!
Persut saivat historiallisen tappion haapaveellä! Kiitos Ilkka!851828- 821670
- 501329
Nyt tiedän
Että joku on lahjonut jonkun tai olemme idiootteja. Nuo kokkareiden päsmärit tuli valituksi valtuustoon. Onnea vaan kai471265Sanna Ukkolan kolumni: Rautarouva, joka unohti joukkonsa - Riikka Purran pitäisi katsoa peiliin
"Historialliset tappiot eivät synny vahingossa. Ne syntyvät, kun johtaja unohtaa, ketä hänen piti palvella, kirjoittaa I481172- 1161140
- 39935
Kepun hegemonia jatkumassa vankkana Puolangalla
Tuuliviirien vallankumous jäi pahasti piippuun!23932Tiedän kyllä sen
Että käyt täällä. En kuvittelisi sellaista asiaa. Tiedän kyllä senkin, että olet ainakin ollut minusta kiinnostunut. Sen59922Paraneeko ilmapiiri nyt?
Paraneeko kunnallispolitiikan ilmapiiri nyt kun persuilla meni vaalit päin pers3ttä ja änkyräpersut tipahtivat vilttiket23903