Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Ekoilutouhusta

tällainen mielipide

3,9l/100km...104 co2...drive-ekoekoeko starttistoppi. No joo. Volvokin on sitten päättänyt lähteä tähän ekokilpaan mukaan. Onhan se tietty paljon ajavalle kiva että vähällä kulkee. Mutta entäs sitten se mukavuus ja muut volvoperinteet? Aika rohkealle linjalle on tulevan S60-mallin muotoilussa lähdetty, mutta kyllä siihen silmä tottunee. Moottorivaihtoehtoihin ei niinkään. Nimittäin viisisylinterisien bensojen tilalle tulossa "bensapihit" 203hp 2.0 sekä 180hp 1.6 turbonelikot. Kyllä siinä on ajonautinto kaukana kun äärimmilleen puhalletun 1.6 koneen kiljuntaa kuuntelee. Ja sellaisesta pitänee maksaa n. 40 tonnia. Jos on siis varaa tämän hintaluokan autoon, niin luulisi olevan varaa myös auton tankkaamiseen :D Kyllä se Volvon 5-sylinterinen on mukavuudeltaan aivan omaa luokkaansa. So what jos kuluttaa vähän enemmän. Paljon ajaville on dieselit. Väitelkää. Wroooooooooom!!!! Terv. Volvomies, S60 2.5T ägaren

8

410

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dfsdsdfsdfsf

      litran pienempi kulutus säästää auton eliniän aikana vähintään 10000 euroa

      • jäiugb

        olet. Jos kulutus litran pienempi, säästöä n. 200e vuodessa, 25 vuodessa säästöä n. 5000e. (esim. ajoa 15 tkm, kulutus 8,0l/100km, bensa 1,45e/litra)


      • veikkaat että
        jäiugb kirjoitti:

        olet. Jos kulutus litran pienempi, säästöä n. 200e vuodessa, 25 vuodessa säästöä n. 5000e. (esim. ajoa 15 tkm, kulutus 8,0l/100km, bensa 1,45e/litra)

        Ihanko pokkana veikkaat että 25 vuoden kuluttua bensan reaalihinta on edelleen sen 1,45 €/l

        :)


      • nousee
        veikkaat että kirjoitti:

        Ihanko pokkana veikkaat että 25 vuoden kuluttua bensan reaalihinta on edelleen sen 1,45 €/l

        :)

        mutta kukaan ei voi tietää milloin ja kuinka korkealle. Ainakin minun ajoilla litran kulutusero näillä bensanhinnoilla aivan s..tanan sama. Kyllä sen muutaman satasen säästön saa vuoden aikana kulumaan vaikka minne. Se on tietenkin jokaisen oma asia missä haluaa säästää. Itse en ainakaan moottorikoosta aio tinkiä. 2,5l 5-syl kone on juuri sopiva S60 volvoon, ei liian iso eikä liian pieni.


    • fy faan

      Siitä on ekoilu kaukana, kun ns. ekoautolla vedetään jatkuvasti nilkka suorana, pelkkää oman egon pönkitystä.

      • aivan sama

        olipa eko tai 2.5t, nilkka on kuitenkin suorana. Ainetta vaan kuluu huomattavasti vähemmän ekolla, ei se ole pelkkää egon pönkitystä.


    • antaa mennä vaan

      tuosta ekointoilusta. Kyllä tämä suomen autoverosysteemi on niin yhestä paikasta kuin olla voi. Antaisivat ny ihmisten nauttia kunnon autoista, vielä kun sitä öljyä on riittää. Suomen kokoisen maan pikkuruisella autokannalla ei niin mitään vaikutusta kasvihuoneilmiöön, että pitäisi päästöjen mukaan verottaa. Kyllä ne syyt löytyy jostain aivan muualta. Esim. jenkkilästä, jossa 3 litran kone on pieni ja muu kulutushysteria siihen päälle. Kyllä täällä euroopassa ollaan kaikessa kulutuksessa niin järkevällä tasolla, että tämä ekohomma pitäisi olla amerikkalaisten muiden saastuttajien päänsärky.

      • oikein_o

        Edellinen sanoi todella osuvasti sen, että jenkit ovat niitä pahimpia saastuttajia. Koska nehän ovat. Jokaisessa autossa on melkeinpä se V6 ja bensalla, koska eihän jenkkilässä diesel autoja juurikaan ole. Jenkkeihin pitäisi saada jotenkin iskostettua se ekoauto into, väheneisipähän ainakin päästöt ja polttoaineen kulutus..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1518
    8. 59
      1384
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe