haluttomuus vaikka haluaa haluta

haluton ):

Mikä neuvoksi kun haluttomuus vaivaa?

Olin aiemmin lähes seksiaddikti, exän kanssa seksi oli aivan mahtavaa ja harrastettiin sitä usein ja kaikkialla ja oli ihanaa. No muutenpa sitten mikään ei toiminutkaan, joten erottiin.
Nyt minulla on oikein rakas ja ihana mies, josta välitän kovin. Mutta makuuhuoneessa... ei vain hommat mene putkeen. En olisi ikinä uskonut, että itse (varsinkin n. vuoden seurustelun jälkeen) koen tällaista haluttomuutta.
Lähden yhä seksiin mielelläni, teen aloitteitakin, lämmittelen miestä, otan mielelläni suihin ja teen kaikkea oikeastaan mielelläni, mutta seksi ei vain tunnu miltään. Mies ei saa minua lämmitettyä, en halua miestä. Mies ei saa minua enää laukeamaan edes suulla, millä ennen laukesin hetkessä. Nyt laukean vain omin käsin. Argh. Ja seksi ei tunnu miltään. Se on vain ihan kivaa. Ärsyttää!

Typerää sanoa, mutta minua häiritsee, että miehelle kertyi yli kymmenen lisäkiloa alle puolessa vuodessa. En näe miestä seksikkäänä. Yritän aina ajatella sen kehon parhaimpia puolia ja että se näyttää hyvältä kasvoista, mutta ei auta. Sanotaan, että jos rakastaa, ei ylimääräiset kilot haittaa eikä se jättimäinen kaljapizzamaha...mutta...kyllä se vaan haittaa.
Lisäksi mies on ollut suht surkea seksissä alusta asti ja vaikka olen sitä koettanut ohjailla, meinaa seksi olla turhan paljon vain ikuisuuden kestävää jyystöä yhdessä asennossa. Lämmitelemäänkin mies on heikkoa sorttia. Touhu on vähän sellaista, että minä hommailen kuin mies ja mies on enemmän passiivinen (kuin muka naiset). Lisäksi miehellä on melkein näihin päiviin saakka ollut ongelmia seisokin kanssa. Olen koettanut auttaa parhaani mukaan, ja ymmärtää, ettei seisokin lerpahtaminen johdu minusta, mutta itselleni on tullut suorituspaineta, jotka varmaankin lisäävät haluttomuutta. Inhottaa syytellä miestä näin, mutta en oikein osaa itseänikään syyttä. Paitsi että vikani on se, etten halua miestä, vaikka haluan haluta ja haluan ihanalta tuntuvaa seksiä. AUTTAKAA.

3

1074

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .......onneksi

      Ei elämä olekaan pelkkää sexiä ! Elää voi vähemmälläkin seksillä.

    • tee jotain

      maha aiheutt just niitä seksiongelmia, on kokemusta.

      Puhu miehes kanssa.

    • ex-panopupu

      Hei! Et ole yksin! Kuin olisin itse tuon kirjoittanut...
      Juuri puhuttiin miehen kanssa, kun seksi ei suju. Sentään osaamme puhua siitä aika avoimesti. Sanon, että rakastan ja kyllä se siitä vielä lähtee... En uskalla sanoa, etten halua häntä, koska en halua menettää häntä ja kuitenkin haluan haluta häntä.
      Seksi on ihan kivaa silloin kun sitä on, mutta että päästäisiin edes siihen asti... Minun kun on vaikea tehdä aloitetta (ei ole koskaan edellisten kanssa tarvinnut ja nyt voisin olla ilmankin seksiä), mutta mukaan lähden kyllä. Vaan miehellekin se tuntuu olevan vaikeaa, kun alku on joskus epämääräistä säheltämistä ja laskee siten miehenkin halut.
      Alussa seksimme oli loistavaa, joten tiedän, että se voi olla sitä myös tulevaisuudessa. Mietin, miten saisin miehestäni itsevarmemman ja itsestäni haluavamman. Haluttomuus itsessään ei tee minusta niin onnetonta, vaan se, etten voi antaa miehelleni sitä mikä kuuluu mielestäni normaaliin parisuhteeseen, seksiä! Toivottavasti hän vielä jaksaa odottaa, sillä hänen tilallaan olisin (tai olenkin silloin kun vielä olin varsinainen panopupu) lopettanut suhteemme jo aikaa sitten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe