Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Armour Thyroid ja keneltä sitä saa?

Magrath

Hei,

Paljon on puhetta Armour Thyroidista pitkin nettiä mutta mistään ei löydy tietoa näistä sitä määräävistä lääkäreistä. Eli kuka teistä on saanut ko. lääkettä ja missä sitä on määrätty ja kenen toimesta? Itse vaikutan Kuopion alueella eli mahdollisimaan läheltä tietysti etsin. Itselläni ei ole kilpirauhasen vajaatoimintaa vaan kirjoitan nuoren naisen puolesta jolla on todella vaikeaa ja kaikki terveydenhoidon alalla tuntuvat vain salamyhkäilevän koko asian suhteen. Kiitän jo etukäteen mahdollisista tiedoista.

16

3698

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vajis.

      kys.lääkityksen määräsi endokrinologi. Pk-seudulla. Eli endokrinologin vastaanotolle.

    • .+.+.+

      Armour-reseptit voi olla yhä hiukka tiukemmassa, koska saatavuusongelmia ollut, mutta lähes vastaavaa Erfa Thyroidia on Kuopiossa kirjoittanut ainakin Mehiläisessa vastaanottava endokrinologi L. N. ;) . Muutenkin mukava lääkäri ;)

    • 10 v kilpirauhasonge

      Minä sain viime vuonna terveysaseman lääkäriltä reseptin Armour Thyroidille kun viimeinkin uskaltauduin sitä kysymään. Tosin reseptin kanssa oli vaikeuksia aluksi kun lääkäri ei tiennyt annoksen kokoa eikä sitä että reseptin lisäksi piti täyttää erityislupahakemus. Sain myös annostukseen niin epämääräiset ohjeet samoin kuin verikokeessa käymiseen että sairastuin muutaman kuukauden kuluessa "rajuun hypotyreoosiin" ilman sen kummempaa ennakkoon oireilua. Tila parani kuitenkin viikossa kun sain uudet ohjeet annostukseen.
      Eli terveysasemankin kautta reseptin voi saada mutta kannattaa käydä sitten aluksi verikokeessa useammin. Ja tosiaan kaikki lääkärit eivät innolla kirjoita sille lääkkeelle reseptiä koska eivät oikein tiedä tarkemmin lupa-asioista ja annostuksista. Kannattaa selvittää yksityiskohdat itse etukäteen ja neuvoa tarvittaessa lääkäriä. Ja tietysti valmistautua siihen ettei lääkäri pidä neuvomisesta eikä kirjoita reseptiä.
      Lisäksi viime talvesta lähtien lääkkeen valmistajalla on ollut vaikeuksia tuottaa lääkettä eikä sitä ole saanut apteekista reseptilläkään ainakaan vielä viime viikkoina.
      Mutta Armour Thyroidin hyvä puoli minun kohdallani on ollut se että se on auttanut epämääräiseen huonovointisuuteen ja väsyneisyyteen. (Itselläni on vajaatoiminta seurauksena kilpirauhasen liikatoiminnan takia tehdystä radiojodihoidosta joka tuhosi melkein koko rauhasen.)

      • Anonyymi

        Näissäkin asioissa on monta muttaa.
        Pitää muistaa että kilpirauhanen säätelee koko kehon hormoonitoimintaa, eikä sitä niin helposti kirjoiteta tuosta vaan.
        Kokeissa näkee mitä tarvitsee. Sittenhän on niitäkin on joille ei auta ne tavalliset lääkkeet. Mutta samalla on tiedettävä että kun aloittaa lääkityksen kilpirauhasen niin se voi ottaa vuodenkin ennenkö arvot ovat normaalin rajoissa
        Tavallisesti kyllä auttaa ne tavallisestikin lääkkeet joita kirjoitetaan .


    • ingrid_d

      Nostan, kun aihe on edelleenkin tärkeä. Keneltä saisi Armouria, olisiko vinkkejä? Paljon kiitoksia jo etukäteen kaikille asiasta tietäville.

    • sainnäintiedon

      Kannattaa soittaa mdd:lle ja kysyä niitä lääkäreitä jotka teettää heidän kilpirauhaspaneelin.

    • Ylimääräinenpurkki

      Minulla on vähän päinvastainen pulma. Ostin elokuussa kaksi purkkia Armouria, kun en silloin arvannut, että myöhemmin syksyllä tutkimuksissa paljastuisi mahdollisesti joku uusi sairaus. Sen takia en tällä hetkellä käytä tätä lääkettä, koska se vain hämmentäisi turhaan lääkäreitä, joille joudun nyt kertomaan kaikista käytössäni olevista lääkkeistä. Koska purkin parasta ennen-päiväys on 08/2018, lääke ehtii vanhentumaan ennen kuin saan molemmat purkit käytettyä. Minulla on siis ylimääräinen avaamaton 100 tabletin purkki valmistetta. Purkki maksaa apteekissa nykyään 145 euroa. Ei myöskään huvittaisi laittaa täysin avaamatonta lääkepurkkia lääkejätteisiin. Onko ehdotuksia?

      • Toriin

        Laita myyntiin Torille. Varmasti pääset eroon. Armour Thyroid on niin kysytty tuote.


      • lääke.ja.laillisuus

        Tuossa on hankalia laillisuusnäkökohtia,
        Pitäisi varmistaa että osapuolet eivät tiedä kuka myy tai kuka ostaa.

        Eri tempuin joutuvat tutut hävittämään Thyroxinin kun se aiheuttaa pahoinvointia.
        Oikeasti tarvitsevia olisi 100...200 tuhatta.


    • Anonyymi

      Se on kylla kumma ettei nimià saa tietoon pitààko mehilàiseen menna ja kayda lapi kaikki endot koko maassa ennen kuin osuu

      • Anonyymi

        Hyvähän se on, että ne nimet pysyy jemmassa.

        Miksi ja millä perusteella vaadit Armour Thyroidia? Kyseessä on kuitenkin erityisluvanalainen lääke, josta on ihan yhtä paljon hyvää, kuin myös pahaa mainintaa. Mikäli lääkäri kokee sun tilanteen passeliks, niin ei siinä ole mitään estettä hakea sitä. Sillon vaan täytyy olla näyttöä, näyttöä, näyttöä ja vielä kerran näyttöä.


    • Anonyymi

      Voisinko saada edes muutaman nimen Heistä, jotka kenties kirjoittaisivat ko. lääkereseptin Amour Thyroidia tarkoitan. Kohta neljä vuotta olen syönyt vailla mitään hoitovastetta Thyroxinia kilpirauhasen vajaatoimintaan.
      Kilpirauhanen (vasen) poistettiin joulukuussa 2018 eikä kroppa tämän jälkeen ollut entisellään eikä vointi. Väsymys, turvotus, selittämätön painonnousu, yms. jatkuva riesa....

      Sinä Ystävällinen kommentoija kerro edes yksi lääkäri nimeltään kehen voin olla yhteydessä.

      Nimimerkki "lähes neljä vuotta apua odottanut"

      • Anonyymi

        Mistä tiedät, että Armour Thyroid auttaisi?


    • Anonyymi

      Mistäkö tiedän ?
      Siitä että diabetes ja metabolinen oireyhtymäkurssilla tapasin noin 3 vuotta sitten henkilön, joka kertoi että ei ymmärrä miksi lääkärit eivät suostu kirjoittamaan Hänelle enää Amour Thyroid lääkettä kilpirauhasen vajaatoimintaan vaan vaihtaneet tämän Thyroxiniin, josta ei mitään apua isommallakaan annostuksella vaan vaihdon seuraamuksena paino noussut reilut 20 kg, turvotus kropassa, diabete, metabolinen oireyhtymä, jatkuva väsymys, nivelkivut, silmäoireet ja vaikka mitä.
      Aiemmin Amour Thyroid lääkkeellä ko. henkilö energinen, solakka ja reipas työyhteisönsä työntekijä ( nyt osa aikaeläkkeellä Thyroxinin vaihdon jälkeen ja puolipakolla ja tahdonvoimalla jaksaa lähteä töihin, työpäivän jälkeen erittäin väsynyt ja voimaton olo ) Eiköhän tässä ole jo tarpeeksi kategoriaa ja perustetta siihen, että saisi elämänvoimansa ja ilonsa takaisin Amour Thyroidin Tyytyväisenä käyttäjänä.

      Herää eittämättä mieleen kysymys, miksi tietoisesti estetään kirjoittamasta Amour Thyroidia, josta erittäin hyvät käyttökokemukset ?

      Loppuuko enterologeilta potilaat vai kuka tämän tietoisen lääke eristämisen takana onkaan ?

      Entä miksi näitä empatiakykyisiä Amour Thyroid lääkereseptin kirjoittajia rangaistaan ?
      Heitä, joiden asiantuntijuuden avulla monet ovat saaneet täysin uuden elämän takaisin monien kärsimysten vuosien jälkeen. Pitääkö lääkäriä, joka onnistuu työssään eristää sanktioin. Toimiiiko lääkäri potilaan Todellisena Auttajana ?

      Erittäin Paljon Hyviä Esimerkkejä Amour Thyroidin puolesta, joten MIKSI NÄIN ?!

      • Anonyymi

        Pitäisiköhän selvittää, miksi Thyroxin ei jollakulla toimi? Nämä ovat kuitenkin poikkeustapauksia suuressa Thyroxinin käyttäjien joukossa.


    • Anonyymi

      Saattaa olla näin että Heillä joilla esim. toinen kilpirauhanen tai molemmat poistettu vaativat Amour Thyroidin, jos ja kun Thyroxin ei toimi suuremmallakaan annostuksella. EHKÄPÄ ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2354
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      53
      2054
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1873
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1648
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1572
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1446
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1410
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1402
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1380
    Aihe