Armour Thyroid ja keneltä sitä saa?

Magrath

Hei,

Paljon on puhetta Armour Thyroidista pitkin nettiä mutta mistään ei löydy tietoa näistä sitä määräävistä lääkäreistä. Eli kuka teistä on saanut ko. lääkettä ja missä sitä on määrätty ja kenen toimesta? Itse vaikutan Kuopion alueella eli mahdollisimaan läheltä tietysti etsin. Itselläni ei ole kilpirauhasen vajaatoimintaa vaan kirjoitan nuoren naisen puolesta jolla on todella vaikeaa ja kaikki terveydenhoidon alalla tuntuvat vain salamyhkäilevän koko asian suhteen. Kiitän jo etukäteen mahdollisista tiedoista.

16

3259

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • vajis.

   kys.lääkityksen määräsi endokrinologi. Pk-seudulla. Eli endokrinologin vastaanotolle.

  • .+.+.+

   Armour-reseptit voi olla yhä hiukka tiukemmassa, koska saatavuusongelmia ollut, mutta lähes vastaavaa Erfa Thyroidia on Kuopiossa kirjoittanut ainakin Mehiläisessa vastaanottava endokrinologi L. N. ;) . Muutenkin mukava lääkäri ;)

  • 10 v kilpirauhasonge

   Minä sain viime vuonna terveysaseman lääkäriltä reseptin Armour Thyroidille kun viimeinkin uskaltauduin sitä kysymään. Tosin reseptin kanssa oli vaikeuksia aluksi kun lääkäri ei tiennyt annoksen kokoa eikä sitä että reseptin lisäksi piti täyttää erityislupahakemus. Sain myös annostukseen niin epämääräiset ohjeet samoin kuin verikokeessa käymiseen että sairastuin muutaman kuukauden kuluessa "rajuun hypotyreoosiin" ilman sen kummempaa ennakkoon oireilua. Tila parani kuitenkin viikossa kun sain uudet ohjeet annostukseen.
   Eli terveysasemankin kautta reseptin voi saada mutta kannattaa käydä sitten aluksi verikokeessa useammin. Ja tosiaan kaikki lääkärit eivät innolla kirjoita sille lääkkeelle reseptiä koska eivät oikein tiedä tarkemmin lupa-asioista ja annostuksista. Kannattaa selvittää yksityiskohdat itse etukäteen ja neuvoa tarvittaessa lääkäriä. Ja tietysti valmistautua siihen ettei lääkäri pidä neuvomisesta eikä kirjoita reseptiä.
   Lisäksi viime talvesta lähtien lääkkeen valmistajalla on ollut vaikeuksia tuottaa lääkettä eikä sitä ole saanut apteekista reseptilläkään ainakaan vielä viime viikkoina.
   Mutta Armour Thyroidin hyvä puoli minun kohdallani on ollut se että se on auttanut epämääräiseen huonovointisuuteen ja väsyneisyyteen. (Itselläni on vajaatoiminta seurauksena kilpirauhasen liikatoiminnan takia tehdystä radiojodihoidosta joka tuhosi melkein koko rauhasen.)

   • Anonyymi

    Näissäkin asioissa on monta muttaa.
    Pitää muistaa että kilpirauhanen säätelee koko kehon hormoonitoimintaa, eikä sitä niin helposti kirjoiteta tuosta vaan.
    Kokeissa näkee mitä tarvitsee. Sittenhän on niitäkin on joille ei auta ne tavalliset lääkkeet. Mutta samalla on tiedettävä että kun aloittaa lääkityksen kilpirauhasen niin se voi ottaa vuodenkin ennenkö arvot ovat normaalin rajoissa
    Tavallisesti kyllä auttaa ne tavallisestikin lääkkeet joita kirjoitetaan .


  • ingrid_d

   Nostan, kun aihe on edelleenkin tärkeä. Keneltä saisi Armouria, olisiko vinkkejä? Paljon kiitoksia jo etukäteen kaikille asiasta tietäville.

  • sainnäintiedon

   Kannattaa soittaa mdd:lle ja kysyä niitä lääkäreitä jotka teettää heidän kilpirauhaspaneelin.

  • Ylimääräinenpurkki

   Minulla on vähän päinvastainen pulma. Ostin elokuussa kaksi purkkia Armouria, kun en silloin arvannut, että myöhemmin syksyllä tutkimuksissa paljastuisi mahdollisesti joku uusi sairaus. Sen takia en tällä hetkellä käytä tätä lääkettä, koska se vain hämmentäisi turhaan lääkäreitä, joille joudun nyt kertomaan kaikista käytössäni olevista lääkkeistä. Koska purkin parasta ennen-päiväys on 08/2018, lääke ehtii vanhentumaan ennen kuin saan molemmat purkit käytettyä. Minulla on siis ylimääräinen avaamaton 100 tabletin purkki valmistetta. Purkki maksaa apteekissa nykyään 145 euroa. Ei myöskään huvittaisi laittaa täysin avaamatonta lääkepurkkia lääkejätteisiin. Onko ehdotuksia?

   • Toriin

    Laita myyntiin Torille. Varmasti pääset eroon. Armour Thyroid on niin kysytty tuote.


   • lääke.ja.laillisuus

    Tuossa on hankalia laillisuusnäkökohtia,
    Pitäisi varmistaa että osapuolet eivät tiedä kuka myy tai kuka ostaa.

    Eri tempuin joutuvat tutut hävittämään Thyroxinin kun se aiheuttaa pahoinvointia.
    Oikeasti tarvitsevia olisi 100...200 tuhatta.


  • Anonyymi

   Se on kylla kumma ettei nimià saa tietoon pitààko mehilàiseen menna ja kayda lapi kaikki endot koko maassa ennen kuin osuu

   • Anonyymi

    Hyvähän se on, että ne nimet pysyy jemmassa.

    Miksi ja millä perusteella vaadit Armour Thyroidia? Kyseessä on kuitenkin erityisluvanalainen lääke, josta on ihan yhtä paljon hyvää, kuin myös pahaa mainintaa. Mikäli lääkäri kokee sun tilanteen passeliks, niin ei siinä ole mitään estettä hakea sitä. Sillon vaan täytyy olla näyttöä, näyttöä, näyttöä ja vielä kerran näyttöä.


  • Anonyymi

   Voisinko saada edes muutaman nimen Heistä, jotka kenties kirjoittaisivat ko. lääkereseptin Amour Thyroidia tarkoitan. Kohta neljä vuotta olen syönyt vailla mitään hoitovastetta Thyroxinia kilpirauhasen vajaatoimintaan.
   Kilpirauhanen (vasen) poistettiin joulukuussa 2018 eikä kroppa tämän jälkeen ollut entisellään eikä vointi. Väsymys, turvotus, selittämätön painonnousu, yms. jatkuva riesa....

   Sinä Ystävällinen kommentoija kerro edes yksi lääkäri nimeltään kehen voin olla yhteydessä.

   Nimimerkki "lähes neljä vuotta apua odottanut"

   • Anonyymi

    Mistä tiedät, että Armour Thyroid auttaisi?


  • Anonyymi

   Mistäkö tiedän ?
   Siitä että diabetes ja metabolinen oireyhtymäkurssilla tapasin noin 3 vuotta sitten henkilön, joka kertoi että ei ymmärrä miksi lääkärit eivät suostu kirjoittamaan Hänelle enää Amour Thyroid lääkettä kilpirauhasen vajaatoimintaan vaan vaihtaneet tämän Thyroxiniin, josta ei mitään apua isommallakaan annostuksella vaan vaihdon seuraamuksena paino noussut reilut 20 kg, turvotus kropassa, diabete, metabolinen oireyhtymä, jatkuva väsymys, nivelkivut, silmäoireet ja vaikka mitä.
   Aiemmin Amour Thyroid lääkkeellä ko. henkilö energinen, solakka ja reipas työyhteisönsä työntekijä ( nyt osa aikaeläkkeellä Thyroxinin vaihdon jälkeen ja puolipakolla ja tahdonvoimalla jaksaa lähteä töihin, työpäivän jälkeen erittäin väsynyt ja voimaton olo ) Eiköhän tässä ole jo tarpeeksi kategoriaa ja perustetta siihen, että saisi elämänvoimansa ja ilonsa takaisin Amour Thyroidin Tyytyväisenä käyttäjänä.

   Herää eittämättä mieleen kysymys, miksi tietoisesti estetään kirjoittamasta Amour Thyroidia, josta erittäin hyvät käyttökokemukset ?

   Loppuuko enterologeilta potilaat vai kuka tämän tietoisen lääke eristämisen takana onkaan ?

   Entä miksi näitä empatiakykyisiä Amour Thyroid lääkereseptin kirjoittajia rangaistaan ?
   Heitä, joiden asiantuntijuuden avulla monet ovat saaneet täysin uuden elämän takaisin monien kärsimysten vuosien jälkeen. Pitääkö lääkäriä, joka onnistuu työssään eristää sanktioin. Toimiiiko lääkäri potilaan Todellisena Auttajana ?

   Erittäin Paljon Hyviä Esimerkkejä Amour Thyroidin puolesta, joten MIKSI NÄIN ?!

   • Anonyymi

    Pitäisiköhän selvittää, miksi Thyroxin ei jollakulla toimi? Nämä ovat kuitenkin poikkeustapauksia suuressa Thyroxinin käyttäjien joukossa.


  • Anonyymi

   Saattaa olla näin että Heillä joilla esim. toinen kilpirauhanen tai molemmat poistettu vaativat Amour Thyroidin, jos ja kun Thyroxin ei toimi suuremmallakaan annostuksella. EHKÄPÄ ?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Pajari gerontofiili?

   Poliitikko Harry ”Hjallis” Harkimo, 70, kertoi itsenäisyyspäivänä seurustelevansa Jasmine Pajarin, 35, kanssa. Fuengiro
   Maailman menoa
   183
   12002
  2. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   4072
  3. Netta Kukkonen perustelee varkauksiaan sillä että

   hän on nuorenpana syyllistynyt rikoksii, viimeisimmät rikokset ovat vuodelta 2022. Onko hän vuodessa vanhentunut 20 vuot
   Maailman menoa
   15
   1680
  4. Voi kun uskaltasin

   Sulta suoraa kysyä onko kaikki hyvin? 🫤 Poistit kaikki kuvatkin ja muuta... Tietäsipä et pahan olon susta pois halata
   Ikävä
   90
   1425
  5. Sanna Marinin kaunis keltainen asu sai tuulipuvut haukkomaan henkeä ihastuksesta!

   Syrjäseuduilla huokailtiin Sannan upeaa pukuvalintaa, kaunis keltainen asu sopi hienosti Sannalle ja erottui hyvin jouko
   Suomen Keskusta
   403
   1228
  6. Nainen, mitä tahdot ja odotat tulevaisuudelta

   Itse olen jo kaiken sanottavan sanonut ja haudannut ne unelmat. Ei ole oikeastaan juurikaan mitään enää mitä tavoittelis
   Ikävä
   112
   1225
  7. Jokim vigelius tanssi miehensä kanssa linnan juhlis

   Joo, alkaa tuntumaan siltä että lähes kaikki persumiehet on "niitä miehiä".
   Perussuomalaiset
   147
   1199
  8. Harvinaiset kuvat: Iskelmäkuningatar Eini ja Lars-rakas yhdessä juhlimassa "Jotain suurta pienen..."

   Iskelmäkuningatar Eini oli tänä vuonna Linnan juhlissa puolisonsa Lars Pajumäen kanssa. Lars-puolisoa ei ole paljon julk
   Suomalaiset julkkikset
   12
   1177
  9. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   49
   1092
  10. Jouluahdistus

   Mitä te sinkut teette Jouluna?
   Sinkut
   88
   1078
  Aihe