Vappupuhe 2011

Juho Eerola

23

673

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sivari Kalasnikoff

      Toverit, toverit huomenna jaetaank.........................

    • suurinta vihaa

      Odotetaan mielenkiinnolla J.Taipaleen patsaan paljastusta, joko toteutuu. Entä Merivirran ilmaiset ruuat ja sirkusliput, joko jaetaan?

      Lindelöf patsaspuisto
      J.Taipale 25.6.2008 17:25

      Lindelöffille patsaspuisto, puisto jossa saisi hakata lindelöffin näköispatsaita pesismailalla, tuotto pääsylipuista käytettäisiin uusin patsaiden hankitaan niiden rikkouduttua.

      Ampumaseuralle myös perinteisten pyöreiden taulujen sijasta lindelöf näköistauluja.

      Savikiekot vaihdettaisiin myös Lindelöfin näköisiin savipäihin mitä ammuttaisiin vastaavalla tavalla maalitauluksi.

      Tällä voitaisiin suurinta vihaa sitä jannua kohtaa vähän saattaa miedommaksi.

      Myös vessapaperia missä olisi hänen kuvansa olisi varmasti hittituote mitä voitaisiin myydä halvemmalla kun normaalipaperit.

    • käsiase

      Anooko sivari vapaaehtoisena armeijan palvelukseen paikatakseen isänmaallista mainettaan. Tuleeko Halla-Aho kaapista ulos.

    • nopeasti eroon

      Eerolallekin tiedoksi uudesta työväen puolueesta. Helsingin perussuomalainen porvari "älymystö".

      Eiran porvari Halla-AhoTyöttömyys?
      "Pitäisi alentaa työllistämisen kynnystä. Silloin työsuhdeturva ei välttämättä olisi niin hyvä kuin nykyään. Esimerkiksi USA:ssa työntekijästä pääsee nopeasti eroon.

      City-lehti
      Jussi Halla-aho

      Oikeisto vai vasemmisto?
      "Jaottelu on Suomessa aikansa elänyt. Jos täytyy valita, olen oikealla."

      Homojen oikeudet?
      "Homojen oikeuksista, samoin kuin maahanmuuttoasioista, ei voi keskustella leimaantumatta suvaitsemattomaksi.

      Työttömyys?
      "Pitäisi alentaa työllistämisen kynnystä. Silloin työsuhdeturva ei välttämättä olisi niin hyvä kuin nykyään. Esimerkiksi USA:ssa työntekijästä pääsee nopeasti eroon.

      Maanpuolustus?
      "Kävin sivarin poliittisena protestina. Syy on niin typerä, etten mielelläni puhu siitä. Suomen puolustusvoimien tulevaisuutta pohdittaessa ei voi luottaa siihen, että hyvät ajat jatkuvat loputtomasti. Nykyinen järjestelmä on säilytettävä pääpiirteissään."

    • Rasta vaari

      Olette kuvottavia!

    • Huulet heiluu

      Ei sinusta ole poliitikoksi. Olet populistinen sanan saattaja jonka mieliala vaihtelee päivittäin. turhaan julkaiset puhetta täällä ei sitä kukaan lue.

    • natural hyde

      Siis ensi vuoden puhe nyt jo, milloin sen saa lukea?

    • Juho Eerola

      Ovat nuo ensivuoden vaalit niin kovasti mielessä, että sattui vahingossa väärä otsikko tuohon.
      Nyt on Hamina ja Kotka kierretty. Haminassa oli mukavampaa, kun luonnonvoimat ja vihreät kitaristit eivät häirinneet. Puhe on tässä. Ja tosiaan siis, vappupuhe 2010..

      Hyvät kotkalaiset.
      Kotkan kaupungin suhteellinen velkaantuneisuus oli vuoden 2009 lopussa 74 %. Luku tarkoittaa sitä, kuinka paljon käyttömenoistamme, eli muun muassa meidän jokaisen maksamista veroista menee ulkopuolelta otetun velan takaisin maksuun.
      Tässä asiassa olemme valtakunnan ykkösiä. Millään vertailukunnallamme ei ole näin huono tilanne. Jokaista kotkalaista kohden laskettuna meillä on noin 4000 euroa velkaa. Se on paljon rahaa se.
      Kotka pakkoliitti aikoinaan Kymin ja Karhulan itseensä. Nyt Kotka havittelee velkojensa maksumiehiksi Pyhtäätä, Haminaa, Virolahtea ja Miehikkälää. Tai ainakin Kotkan demarit havittelevat. Kuvaavaa on, että kuukausi sitten demareiden ehdotukset kelpasivat Kymen Sanomille aprillipilaksi.
      Viime päivinä on herättänyt kovasti porua Euroopan Unionin jäsenvaltio Kreikan huono talous ja suoranainen vilppi kirjanpidossa. Kreikka aikoo maksattaa huijaamisensa muilla Unionin jäsenvaltioilla. Myös Suomella.
      Kotka on Suomen Kreikka. Molemmat ovat meren synnyttämiä, molemmilla on takana loistava historia ja molemmat pyrkivät maksattamaan velkansa muilla. Ja mikä kaikista surkuhupaisinta, molemmissa on demarit vallassa!
      Iso osa Kotkan tekemästä velasta on aika turhaa velkaa. Menneitä on turha kaivella, mutta virheistä pitäisi oppia. Vaan kun ei tunnuta oppivan! Viikoittain saamme lehdestä lukea virkamiesjohdon ”taivaita tavoittelevista” visioista ja ”korkealentoisista” suunnitelmista. Nyt olisi syytä ihan kirjaimellisestikin pitää ”jalat maassa”. Jos kerran Helsingin lähiseudutkin ovat todenneet Malmin kentän korvaamisen olevan kannattamatonta, niin kuinka se sitten täältäkään asti toimisi? Aiotaanko kotkalaiselta veronmaksajalta nyt viedä ”tuhkatkin pesästä”?

      • Juho Eerola

        Vappu on työväestön juhla ja Perussuomalaiset on aidosti kansallismielinen työväestön puolue. Kotkan työttömyysprosentti on maakunnan korkein. Silti väkilukumme kasvaa joka vuosi. Yleensä ihmiset muuttavat siirtolaisiksi sinne, missä on työtä, mutta Kotkaan muutetaankin olemaan työttömänä!
        Kotka on runsaiden valtionavustusten toivossa vastaanottanut pakolaisia jo 90 luvulta asti. Valtaosa näistä yli kymmenenkin vuotta täällä asuneista on yhä edelleenkin työttöminä. Muutama bussikuski, joista aina tehdään säännöllisin väliajoin juttu lehteen, ovat positiivisia yksittäistapauksia, joiden pohjalta ei saisi yleistää, eikä muodostaa kokonaiskäsitystä.
        Panostukset pakolaisten työllistymiseen ovat olleet täysin riittämättömiä. Perussuomalaisten valtuustoryhmä teki taannoin aloitteen, jossa kaupungin ylin johto olisi näyttänyt maahanmuutto-ohjelmamme mukaisesti esimerkkiä pakolaisten työllistämisessä. Vaan eivät kelvanneet pakolaiset herroille edes salkunkantajiksi!
        Suomessa jokainen kunta saa itse päättää, ottaako se pakolaisia, vai ei. Valtio maksaa viulut. Jos vastuu kustannuksista siirrettäisiinkin kunnille, niin väitän että kielen opetus, työvoimakoulutus ja muut kotouttamistoimet järjestettäisiin paljon nykyistä paremmin. Pakolaisia ei enää otettaisi, jos heistä ei kyettäisi pitämään huolta tai jos he eivät itse työllistäisi itseään, kuten tietysti aina toivoisi.
        Eero Heinäluoma ja Jutta Urpilainen ovat astuneet oikealle polulle. He ovat tämän keväisillä lausunnoillaan asettuneet tukemaan Perussuomalaisten ”maassa maan tavalla –linjaa.” Odotan, että paikalliset demarit myös täällä Kotkassa seuraisivat ryhdikkäänä rintamana suurten johtajiensa valitsemaa Perussuomalaista oppia.
        Aivan ensimmäiseksi haluaisin, että tätä oppia alettaisiin noudattaa kaupungin hankkeiden kilpailuttamisessa. Tarjousten loppusummaan pitää laskea myös verotulojen ja työttömyyskorvausten määrän vaikutukset, sekä se millä puolella Suomenlahtea palkansaajan perhe hoitaa päivittäiset ruokaostoksensa. Kun Kotka kerrankin investoi johonkin järkevään, kuten esimerkiksi Karhulan uimahalliin, on työmiehet jumalauta palkattava niistä työttömistä, jotka asuvat Kotkassa! Silloin se maksettu palkka jää paikalliseen talouteen, eikä tule niitä Kelan sanktioita pitkäaikaistyöttömistä, joiden suhteen Kotka myös on aika kuuluisa sakon maksaja.
        On ollut surkuhupaisaa seurata tilannetta, jossa kaupungin maahanmuuttajapalveluiden toimipiste, Kuntala ja Karhulan uimahalli sijaitsevat aivan vierekkäin. Kuntalaan kulkee pitkä jono Kotkassa asuvia maahanmuuttajia hakemaan sosiaalipalveluita ja samaan aikaan uimahallille parkkeerataan virolaisissa kilvissä olevia autoja, joista nousee haalariasuisia rakennusmiehiä.
        Kyllä se näköjään voi maahanmuuttaja samaan aikaan sekä viedä työpaikan, että elää sosiaaliturvalla, vaikka se tuolla Vihreiden teltalla mieluummin ehkä vitsinä Perussuomalaisten asenteista kerrottaisiinkin.
        Iso osa tulevaisuuden ja jo nykyisyydenkin työpaikoista, sekä hyvinvoinnista pohjautuu pienten- ja keskisuurten yritysten varaan. Tätä meidän pitää Kotkassakin tukea muun muassa keventämällä lupabyrokratiaa ja asennoitumalla uudella tavalla esimerkiksi kiinteistöveron rakenteeseen. Jokainen itsensä työllistävä kukkakauppias, kioskin pitäjä tai kotipalveluyrittäjä on pois työttömyystilastoista ja ansaitsee täyden tukemme. Tämä on myös se kohta, jossa me suurteollisuuden huomaan tottuneet kotkalaiset voisimme ottaa oppia myös muutamilta maahanmuuttajilta.
        Ensi vuonna pidetään eduskuntavaalit. Vuoden 2007 eduskuntavaaleissa moni sanoi minulle, että muuten kyllä äänestäisi Perussuomalaisia, mutta kun ei teillä ole mahdollisuuksia, niin menee se ääni hukkaan.
        Kuntavaalit 2008 ja eurovaalit 2009 osoittivat, että kyllä Perussuomalaisia kannattaa äänestää. Painimme valtakunnallisesti täysin samassa kokoluokassa kuin Vihreät ja Vasemmistoliitto. Kymen vaalipiirissä olemme noita molempia punavihreitä puolueita suositumpi porukka. Kuntavaalien tuloksella Vasemmistoliitto olisi menettänyt ainoan paikkansa eduskunnasta meille Perussuomalaisille, jos siis kyseessä olisivat olleet eduskuntavaalit. Eurovaalien kannatus toisi eduskuntavaaleissa vastaavasti kaksi Perussuomalaista kansanedustajaa Kymeen.
        Olemme aito ja uskottava työväestön puolue, jonka sloganit kelpaavat jo demareillekin. Perussuomalaisten Kymen piirijärjestö on asettanut tavoitteekseen kaksi kansanedustajaa vuoden 2011 eduskuntavaaleissa. Me täällä Kotkassa lähdemme siitä, että toinen Kymen paikoista tulee Kotkaan. Nyt ei mene ääni hukkaan, vaan se kuuluu sinne minne pitääkin, eli eduskuntaan.
        Hyvää vappua kaikille.


      • puiston puolelta
        Juho Eerola kirjoitti:

        Vappu on työväestön juhla ja Perussuomalaiset on aidosti kansallismielinen työväestön puolue. Kotkan työttömyysprosentti on maakunnan korkein. Silti väkilukumme kasvaa joka vuosi. Yleensä ihmiset muuttavat siirtolaisiksi sinne, missä on työtä, mutta Kotkaan muutetaankin olemaan työttömänä!
        Kotka on runsaiden valtionavustusten toivossa vastaanottanut pakolaisia jo 90 luvulta asti. Valtaosa näistä yli kymmenenkin vuotta täällä asuneista on yhä edelleenkin työttöminä. Muutama bussikuski, joista aina tehdään säännöllisin väliajoin juttu lehteen, ovat positiivisia yksittäistapauksia, joiden pohjalta ei saisi yleistää, eikä muodostaa kokonaiskäsitystä.
        Panostukset pakolaisten työllistymiseen ovat olleet täysin riittämättömiä. Perussuomalaisten valtuustoryhmä teki taannoin aloitteen, jossa kaupungin ylin johto olisi näyttänyt maahanmuutto-ohjelmamme mukaisesti esimerkkiä pakolaisten työllistämisessä. Vaan eivät kelvanneet pakolaiset herroille edes salkunkantajiksi!
        Suomessa jokainen kunta saa itse päättää, ottaako se pakolaisia, vai ei. Valtio maksaa viulut. Jos vastuu kustannuksista siirrettäisiinkin kunnille, niin väitän että kielen opetus, työvoimakoulutus ja muut kotouttamistoimet järjestettäisiin paljon nykyistä paremmin. Pakolaisia ei enää otettaisi, jos heistä ei kyettäisi pitämään huolta tai jos he eivät itse työllistäisi itseään, kuten tietysti aina toivoisi.
        Eero Heinäluoma ja Jutta Urpilainen ovat astuneet oikealle polulle. He ovat tämän keväisillä lausunnoillaan asettuneet tukemaan Perussuomalaisten ”maassa maan tavalla –linjaa.” Odotan, että paikalliset demarit myös täällä Kotkassa seuraisivat ryhdikkäänä rintamana suurten johtajiensa valitsemaa Perussuomalaista oppia.
        Aivan ensimmäiseksi haluaisin, että tätä oppia alettaisiin noudattaa kaupungin hankkeiden kilpailuttamisessa. Tarjousten loppusummaan pitää laskea myös verotulojen ja työttömyyskorvausten määrän vaikutukset, sekä se millä puolella Suomenlahtea palkansaajan perhe hoitaa päivittäiset ruokaostoksensa. Kun Kotka kerrankin investoi johonkin järkevään, kuten esimerkiksi Karhulan uimahalliin, on työmiehet jumalauta palkattava niistä työttömistä, jotka asuvat Kotkassa! Silloin se maksettu palkka jää paikalliseen talouteen, eikä tule niitä Kelan sanktioita pitkäaikaistyöttömistä, joiden suhteen Kotka myös on aika kuuluisa sakon maksaja.
        On ollut surkuhupaisaa seurata tilannetta, jossa kaupungin maahanmuuttajapalveluiden toimipiste, Kuntala ja Karhulan uimahalli sijaitsevat aivan vierekkäin. Kuntalaan kulkee pitkä jono Kotkassa asuvia maahanmuuttajia hakemaan sosiaalipalveluita ja samaan aikaan uimahallille parkkeerataan virolaisissa kilvissä olevia autoja, joista nousee haalariasuisia rakennusmiehiä.
        Kyllä se näköjään voi maahanmuuttaja samaan aikaan sekä viedä työpaikan, että elää sosiaaliturvalla, vaikka se tuolla Vihreiden teltalla mieluummin ehkä vitsinä Perussuomalaisten asenteista kerrottaisiinkin.
        Iso osa tulevaisuuden ja jo nykyisyydenkin työpaikoista, sekä hyvinvoinnista pohjautuu pienten- ja keskisuurten yritysten varaan. Tätä meidän pitää Kotkassakin tukea muun muassa keventämällä lupabyrokratiaa ja asennoitumalla uudella tavalla esimerkiksi kiinteistöveron rakenteeseen. Jokainen itsensä työllistävä kukkakauppias, kioskin pitäjä tai kotipalveluyrittäjä on pois työttömyystilastoista ja ansaitsee täyden tukemme. Tämä on myös se kohta, jossa me suurteollisuuden huomaan tottuneet kotkalaiset voisimme ottaa oppia myös muutamilta maahanmuuttajilta.
        Ensi vuonna pidetään eduskuntavaalit. Vuoden 2007 eduskuntavaaleissa moni sanoi minulle, että muuten kyllä äänestäisi Perussuomalaisia, mutta kun ei teillä ole mahdollisuuksia, niin menee se ääni hukkaan.
        Kuntavaalit 2008 ja eurovaalit 2009 osoittivat, että kyllä Perussuomalaisia kannattaa äänestää. Painimme valtakunnallisesti täysin samassa kokoluokassa kuin Vihreät ja Vasemmistoliitto. Kymen vaalipiirissä olemme noita molempia punavihreitä puolueita suositumpi porukka. Kuntavaalien tuloksella Vasemmistoliitto olisi menettänyt ainoan paikkansa eduskunnasta meille Perussuomalaisille, jos siis kyseessä olisivat olleet eduskuntavaalit. Eurovaalien kannatus toisi eduskuntavaaleissa vastaavasti kaksi Perussuomalaista kansanedustajaa Kymeen.
        Olemme aito ja uskottava työväestön puolue, jonka sloganit kelpaavat jo demareillekin. Perussuomalaisten Kymen piirijärjestö on asettanut tavoitteekseen kaksi kansanedustajaa vuoden 2011 eduskuntavaaleissa. Me täällä Kotkassa lähdemme siitä, että toinen Kymen paikoista tulee Kotkaan. Nyt ei mene ääni hukkaan, vaan se kuuluu sinne minne pitääkin, eli eduskuntaan.
        Hyvää vappua kaikille.

        Kevyttä kamaa, vääristelyä ja kakaramaisuutta. Etkös Juho juuri lehdessä julkisesti esittänyt, että kuntien pitää ottaa pakolaisten kustannukset maksettavakseen? Sehän on ristiriidassa tuon puhees kanssa? mitä sinä oiken olet mieltä vai vaihtuuko se tilanteen ja päivän mukaan?


      • 16+3
        Juho Eerola kirjoitti:

        Vappu on työväestön juhla ja Perussuomalaiset on aidosti kansallismielinen työväestön puolue. Kotkan työttömyysprosentti on maakunnan korkein. Silti väkilukumme kasvaa joka vuosi. Yleensä ihmiset muuttavat siirtolaisiksi sinne, missä on työtä, mutta Kotkaan muutetaankin olemaan työttömänä!
        Kotka on runsaiden valtionavustusten toivossa vastaanottanut pakolaisia jo 90 luvulta asti. Valtaosa näistä yli kymmenenkin vuotta täällä asuneista on yhä edelleenkin työttöminä. Muutama bussikuski, joista aina tehdään säännöllisin väliajoin juttu lehteen, ovat positiivisia yksittäistapauksia, joiden pohjalta ei saisi yleistää, eikä muodostaa kokonaiskäsitystä.
        Panostukset pakolaisten työllistymiseen ovat olleet täysin riittämättömiä. Perussuomalaisten valtuustoryhmä teki taannoin aloitteen, jossa kaupungin ylin johto olisi näyttänyt maahanmuutto-ohjelmamme mukaisesti esimerkkiä pakolaisten työllistämisessä. Vaan eivät kelvanneet pakolaiset herroille edes salkunkantajiksi!
        Suomessa jokainen kunta saa itse päättää, ottaako se pakolaisia, vai ei. Valtio maksaa viulut. Jos vastuu kustannuksista siirrettäisiinkin kunnille, niin väitän että kielen opetus, työvoimakoulutus ja muut kotouttamistoimet järjestettäisiin paljon nykyistä paremmin. Pakolaisia ei enää otettaisi, jos heistä ei kyettäisi pitämään huolta tai jos he eivät itse työllistäisi itseään, kuten tietysti aina toivoisi.
        Eero Heinäluoma ja Jutta Urpilainen ovat astuneet oikealle polulle. He ovat tämän keväisillä lausunnoillaan asettuneet tukemaan Perussuomalaisten ”maassa maan tavalla –linjaa.” Odotan, että paikalliset demarit myös täällä Kotkassa seuraisivat ryhdikkäänä rintamana suurten johtajiensa valitsemaa Perussuomalaista oppia.
        Aivan ensimmäiseksi haluaisin, että tätä oppia alettaisiin noudattaa kaupungin hankkeiden kilpailuttamisessa. Tarjousten loppusummaan pitää laskea myös verotulojen ja työttömyyskorvausten määrän vaikutukset, sekä se millä puolella Suomenlahtea palkansaajan perhe hoitaa päivittäiset ruokaostoksensa. Kun Kotka kerrankin investoi johonkin järkevään, kuten esimerkiksi Karhulan uimahalliin, on työmiehet jumalauta palkattava niistä työttömistä, jotka asuvat Kotkassa! Silloin se maksettu palkka jää paikalliseen talouteen, eikä tule niitä Kelan sanktioita pitkäaikaistyöttömistä, joiden suhteen Kotka myös on aika kuuluisa sakon maksaja.
        On ollut surkuhupaisaa seurata tilannetta, jossa kaupungin maahanmuuttajapalveluiden toimipiste, Kuntala ja Karhulan uimahalli sijaitsevat aivan vierekkäin. Kuntalaan kulkee pitkä jono Kotkassa asuvia maahanmuuttajia hakemaan sosiaalipalveluita ja samaan aikaan uimahallille parkkeerataan virolaisissa kilvissä olevia autoja, joista nousee haalariasuisia rakennusmiehiä.
        Kyllä se näköjään voi maahanmuuttaja samaan aikaan sekä viedä työpaikan, että elää sosiaaliturvalla, vaikka se tuolla Vihreiden teltalla mieluummin ehkä vitsinä Perussuomalaisten asenteista kerrottaisiinkin.
        Iso osa tulevaisuuden ja jo nykyisyydenkin työpaikoista, sekä hyvinvoinnista pohjautuu pienten- ja keskisuurten yritysten varaan. Tätä meidän pitää Kotkassakin tukea muun muassa keventämällä lupabyrokratiaa ja asennoitumalla uudella tavalla esimerkiksi kiinteistöveron rakenteeseen. Jokainen itsensä työllistävä kukkakauppias, kioskin pitäjä tai kotipalveluyrittäjä on pois työttömyystilastoista ja ansaitsee täyden tukemme. Tämä on myös se kohta, jossa me suurteollisuuden huomaan tottuneet kotkalaiset voisimme ottaa oppia myös muutamilta maahanmuuttajilta.
        Ensi vuonna pidetään eduskuntavaalit. Vuoden 2007 eduskuntavaaleissa moni sanoi minulle, että muuten kyllä äänestäisi Perussuomalaisia, mutta kun ei teillä ole mahdollisuuksia, niin menee se ääni hukkaan.
        Kuntavaalit 2008 ja eurovaalit 2009 osoittivat, että kyllä Perussuomalaisia kannattaa äänestää. Painimme valtakunnallisesti täysin samassa kokoluokassa kuin Vihreät ja Vasemmistoliitto. Kymen vaalipiirissä olemme noita molempia punavihreitä puolueita suositumpi porukka. Kuntavaalien tuloksella Vasemmistoliitto olisi menettänyt ainoan paikkansa eduskunnasta meille Perussuomalaisille, jos siis kyseessä olisivat olleet eduskuntavaalit. Eurovaalien kannatus toisi eduskuntavaaleissa vastaavasti kaksi Perussuomalaista kansanedustajaa Kymeen.
        Olemme aito ja uskottava työväestön puolue, jonka sloganit kelpaavat jo demareillekin. Perussuomalaisten Kymen piirijärjestö on asettanut tavoitteekseen kaksi kansanedustajaa vuoden 2011 eduskuntavaaleissa. Me täällä Kotkassa lähdemme siitä, että toinen Kymen paikoista tulee Kotkaan. Nyt ei mene ääni hukkaan, vaan se kuuluu sinne minne pitääkin, eli eduskuntaan.
        Hyvää vappua kaikille.

        Kun työllistää itse itsensä perustamalla oman firman, ei vie suomalaiselta työpaikkaa vain sen takia, että on halvempi eikä noudata lakeja ( Ei päde onneksi ihan kaikilla työpaikoilla, mutta varsinkin rakennuksilla halpatyövoima on ihan arkipäivää ) Ja kun maahanmuuttaja elättää itse itsensä tai on laillisesti samalla palkalla isommassa yrityksessä työssä, ei hän silloin tyhjennä kaikkea Valtion myöntämää sossuapua. Pitää kuitenkin muistaa, että kun täällä pikku kreikassa ihmiset voivat hyvin, niin silloin ajatukset maahanmuuttajistakin on ihan toisen sävyisiä. Kotkalainen työttömyys on helvetillinen olotila ja kun siihen ei voi aina itse tehdä parannuksia, vaikka sinnikkäästi yrittääkin.


      • asukas.....
        puiston puolelta kirjoitti:

        Kevyttä kamaa, vääristelyä ja kakaramaisuutta. Etkös Juho juuri lehdessä julkisesti esittänyt, että kuntien pitää ottaa pakolaisten kustannukset maksettavakseen? Sehän on ristiriidassa tuon puhees kanssa? mitä sinä oiken olet mieltä vai vaihtuuko se tilanteen ja päivän mukaan?

        huomenna tollee. Eerola on onnettomin poliitikko Kotkassa. Ala-aste tason oppilas mukana politiikassa. persut ovata täänään sinun puolelle ja huomenna naapurisi ja hylkää sinut kun sai äänesi. Valehtelioita kaikki.


      • 12+10
        asukas..... kirjoitti:

        huomenna tollee. Eerola on onnettomin poliitikko Kotkassa. Ala-aste tason oppilas mukana politiikassa. persut ovata täänään sinun puolelle ja huomenna naapurisi ja hylkää sinut kun sai äänesi. Valehtelioita kaikki.

        ketkä pitää päänsä, tyyliin sanottu mikä sanottu ja siinä pysytään.


      • A-vot
        puiston puolelta kirjoitti:

        Kevyttä kamaa, vääristelyä ja kakaramaisuutta. Etkös Juho juuri lehdessä julkisesti esittänyt, että kuntien pitää ottaa pakolaisten kustannukset maksettavakseen? Sehän on ristiriidassa tuon puhees kanssa? mitä sinä oiken olet mieltä vai vaihtuuko se tilanteen ja päivän mukaan?

        ongelma!!


      • uusimaa
        Juho Eerola kirjoitti:

        Vappu on työväestön juhla ja Perussuomalaiset on aidosti kansallismielinen työväestön puolue. Kotkan työttömyysprosentti on maakunnan korkein. Silti väkilukumme kasvaa joka vuosi. Yleensä ihmiset muuttavat siirtolaisiksi sinne, missä on työtä, mutta Kotkaan muutetaankin olemaan työttömänä!
        Kotka on runsaiden valtionavustusten toivossa vastaanottanut pakolaisia jo 90 luvulta asti. Valtaosa näistä yli kymmenenkin vuotta täällä asuneista on yhä edelleenkin työttöminä. Muutama bussikuski, joista aina tehdään säännöllisin väliajoin juttu lehteen, ovat positiivisia yksittäistapauksia, joiden pohjalta ei saisi yleistää, eikä muodostaa kokonaiskäsitystä.
        Panostukset pakolaisten työllistymiseen ovat olleet täysin riittämättömiä. Perussuomalaisten valtuustoryhmä teki taannoin aloitteen, jossa kaupungin ylin johto olisi näyttänyt maahanmuutto-ohjelmamme mukaisesti esimerkkiä pakolaisten työllistämisessä. Vaan eivät kelvanneet pakolaiset herroille edes salkunkantajiksi!
        Suomessa jokainen kunta saa itse päättää, ottaako se pakolaisia, vai ei. Valtio maksaa viulut. Jos vastuu kustannuksista siirrettäisiinkin kunnille, niin väitän että kielen opetus, työvoimakoulutus ja muut kotouttamistoimet järjestettäisiin paljon nykyistä paremmin. Pakolaisia ei enää otettaisi, jos heistä ei kyettäisi pitämään huolta tai jos he eivät itse työllistäisi itseään, kuten tietysti aina toivoisi.
        Eero Heinäluoma ja Jutta Urpilainen ovat astuneet oikealle polulle. He ovat tämän keväisillä lausunnoillaan asettuneet tukemaan Perussuomalaisten ”maassa maan tavalla –linjaa.” Odotan, että paikalliset demarit myös täällä Kotkassa seuraisivat ryhdikkäänä rintamana suurten johtajiensa valitsemaa Perussuomalaista oppia.
        Aivan ensimmäiseksi haluaisin, että tätä oppia alettaisiin noudattaa kaupungin hankkeiden kilpailuttamisessa. Tarjousten loppusummaan pitää laskea myös verotulojen ja työttömyyskorvausten määrän vaikutukset, sekä se millä puolella Suomenlahtea palkansaajan perhe hoitaa päivittäiset ruokaostoksensa. Kun Kotka kerrankin investoi johonkin järkevään, kuten esimerkiksi Karhulan uimahalliin, on työmiehet jumalauta palkattava niistä työttömistä, jotka asuvat Kotkassa! Silloin se maksettu palkka jää paikalliseen talouteen, eikä tule niitä Kelan sanktioita pitkäaikaistyöttömistä, joiden suhteen Kotka myös on aika kuuluisa sakon maksaja.
        On ollut surkuhupaisaa seurata tilannetta, jossa kaupungin maahanmuuttajapalveluiden toimipiste, Kuntala ja Karhulan uimahalli sijaitsevat aivan vierekkäin. Kuntalaan kulkee pitkä jono Kotkassa asuvia maahanmuuttajia hakemaan sosiaalipalveluita ja samaan aikaan uimahallille parkkeerataan virolaisissa kilvissä olevia autoja, joista nousee haalariasuisia rakennusmiehiä.
        Kyllä se näköjään voi maahanmuuttaja samaan aikaan sekä viedä työpaikan, että elää sosiaaliturvalla, vaikka se tuolla Vihreiden teltalla mieluummin ehkä vitsinä Perussuomalaisten asenteista kerrottaisiinkin.
        Iso osa tulevaisuuden ja jo nykyisyydenkin työpaikoista, sekä hyvinvoinnista pohjautuu pienten- ja keskisuurten yritysten varaan. Tätä meidän pitää Kotkassakin tukea muun muassa keventämällä lupabyrokratiaa ja asennoitumalla uudella tavalla esimerkiksi kiinteistöveron rakenteeseen. Jokainen itsensä työllistävä kukkakauppias, kioskin pitäjä tai kotipalveluyrittäjä on pois työttömyystilastoista ja ansaitsee täyden tukemme. Tämä on myös se kohta, jossa me suurteollisuuden huomaan tottuneet kotkalaiset voisimme ottaa oppia myös muutamilta maahanmuuttajilta.
        Ensi vuonna pidetään eduskuntavaalit. Vuoden 2007 eduskuntavaaleissa moni sanoi minulle, että muuten kyllä äänestäisi Perussuomalaisia, mutta kun ei teillä ole mahdollisuuksia, niin menee se ääni hukkaan.
        Kuntavaalit 2008 ja eurovaalit 2009 osoittivat, että kyllä Perussuomalaisia kannattaa äänestää. Painimme valtakunnallisesti täysin samassa kokoluokassa kuin Vihreät ja Vasemmistoliitto. Kymen vaalipiirissä olemme noita molempia punavihreitä puolueita suositumpi porukka. Kuntavaalien tuloksella Vasemmistoliitto olisi menettänyt ainoan paikkansa eduskunnasta meille Perussuomalaisille, jos siis kyseessä olisivat olleet eduskuntavaalit. Eurovaalien kannatus toisi eduskuntavaaleissa vastaavasti kaksi Perussuomalaista kansanedustajaa Kymeen.
        Olemme aito ja uskottava työväestön puolue, jonka sloganit kelpaavat jo demareillekin. Perussuomalaisten Kymen piirijärjestö on asettanut tavoitteekseen kaksi kansanedustajaa vuoden 2011 eduskuntavaaleissa. Me täällä Kotkassa lähdemme siitä, että toinen Kymen paikoista tulee Kotkaan. Nyt ei mene ääni hukkaan, vaan se kuuluu sinne minne pitääkin, eli eduskuntaan.
        Hyvää vappua kaikille.

        Hieno puhe! Ensi vaaleissa aion äänestää Perussuomalaista, se on varmaa! Tähän astisessa elämässäni olen ollut nukkuvien puolueessa, protestina vallitsevalle järjestelmälle, mutta nyt aion äänestää vuonna 2011, jotta saadaan muutosta aikaan!


      • -sumppi
        Juho Eerola kirjoitti:

        Vappu on työväestön juhla ja Perussuomalaiset on aidosti kansallismielinen työväestön puolue. Kotkan työttömyysprosentti on maakunnan korkein. Silti väkilukumme kasvaa joka vuosi. Yleensä ihmiset muuttavat siirtolaisiksi sinne, missä on työtä, mutta Kotkaan muutetaankin olemaan työttömänä!
        Kotka on runsaiden valtionavustusten toivossa vastaanottanut pakolaisia jo 90 luvulta asti. Valtaosa näistä yli kymmenenkin vuotta täällä asuneista on yhä edelleenkin työttöminä. Muutama bussikuski, joista aina tehdään säännöllisin väliajoin juttu lehteen, ovat positiivisia yksittäistapauksia, joiden pohjalta ei saisi yleistää, eikä muodostaa kokonaiskäsitystä.
        Panostukset pakolaisten työllistymiseen ovat olleet täysin riittämättömiä. Perussuomalaisten valtuustoryhmä teki taannoin aloitteen, jossa kaupungin ylin johto olisi näyttänyt maahanmuutto-ohjelmamme mukaisesti esimerkkiä pakolaisten työllistämisessä. Vaan eivät kelvanneet pakolaiset herroille edes salkunkantajiksi!
        Suomessa jokainen kunta saa itse päättää, ottaako se pakolaisia, vai ei. Valtio maksaa viulut. Jos vastuu kustannuksista siirrettäisiinkin kunnille, niin väitän että kielen opetus, työvoimakoulutus ja muut kotouttamistoimet järjestettäisiin paljon nykyistä paremmin. Pakolaisia ei enää otettaisi, jos heistä ei kyettäisi pitämään huolta tai jos he eivät itse työllistäisi itseään, kuten tietysti aina toivoisi.
        Eero Heinäluoma ja Jutta Urpilainen ovat astuneet oikealle polulle. He ovat tämän keväisillä lausunnoillaan asettuneet tukemaan Perussuomalaisten ”maassa maan tavalla –linjaa.” Odotan, että paikalliset demarit myös täällä Kotkassa seuraisivat ryhdikkäänä rintamana suurten johtajiensa valitsemaa Perussuomalaista oppia.
        Aivan ensimmäiseksi haluaisin, että tätä oppia alettaisiin noudattaa kaupungin hankkeiden kilpailuttamisessa. Tarjousten loppusummaan pitää laskea myös verotulojen ja työttömyyskorvausten määrän vaikutukset, sekä se millä puolella Suomenlahtea palkansaajan perhe hoitaa päivittäiset ruokaostoksensa. Kun Kotka kerrankin investoi johonkin järkevään, kuten esimerkiksi Karhulan uimahalliin, on työmiehet jumalauta palkattava niistä työttömistä, jotka asuvat Kotkassa! Silloin se maksettu palkka jää paikalliseen talouteen, eikä tule niitä Kelan sanktioita pitkäaikaistyöttömistä, joiden suhteen Kotka myös on aika kuuluisa sakon maksaja.
        On ollut surkuhupaisaa seurata tilannetta, jossa kaupungin maahanmuuttajapalveluiden toimipiste, Kuntala ja Karhulan uimahalli sijaitsevat aivan vierekkäin. Kuntalaan kulkee pitkä jono Kotkassa asuvia maahanmuuttajia hakemaan sosiaalipalveluita ja samaan aikaan uimahallille parkkeerataan virolaisissa kilvissä olevia autoja, joista nousee haalariasuisia rakennusmiehiä.
        Kyllä se näköjään voi maahanmuuttaja samaan aikaan sekä viedä työpaikan, että elää sosiaaliturvalla, vaikka se tuolla Vihreiden teltalla mieluummin ehkä vitsinä Perussuomalaisten asenteista kerrottaisiinkin.
        Iso osa tulevaisuuden ja jo nykyisyydenkin työpaikoista, sekä hyvinvoinnista pohjautuu pienten- ja keskisuurten yritysten varaan. Tätä meidän pitää Kotkassakin tukea muun muassa keventämällä lupabyrokratiaa ja asennoitumalla uudella tavalla esimerkiksi kiinteistöveron rakenteeseen. Jokainen itsensä työllistävä kukkakauppias, kioskin pitäjä tai kotipalveluyrittäjä on pois työttömyystilastoista ja ansaitsee täyden tukemme. Tämä on myös se kohta, jossa me suurteollisuuden huomaan tottuneet kotkalaiset voisimme ottaa oppia myös muutamilta maahanmuuttajilta.
        Ensi vuonna pidetään eduskuntavaalit. Vuoden 2007 eduskuntavaaleissa moni sanoi minulle, että muuten kyllä äänestäisi Perussuomalaisia, mutta kun ei teillä ole mahdollisuuksia, niin menee se ääni hukkaan.
        Kuntavaalit 2008 ja eurovaalit 2009 osoittivat, että kyllä Perussuomalaisia kannattaa äänestää. Painimme valtakunnallisesti täysin samassa kokoluokassa kuin Vihreät ja Vasemmistoliitto. Kymen vaalipiirissä olemme noita molempia punavihreitä puolueita suositumpi porukka. Kuntavaalien tuloksella Vasemmistoliitto olisi menettänyt ainoan paikkansa eduskunnasta meille Perussuomalaisille, jos siis kyseessä olisivat olleet eduskuntavaalit. Eurovaalien kannatus toisi eduskuntavaaleissa vastaavasti kaksi Perussuomalaista kansanedustajaa Kymeen.
        Olemme aito ja uskottava työväestön puolue, jonka sloganit kelpaavat jo demareillekin. Perussuomalaisten Kymen piirijärjestö on asettanut tavoitteekseen kaksi kansanedustajaa vuoden 2011 eduskuntavaaleissa. Me täällä Kotkassa lähdemme siitä, että toinen Kymen paikoista tulee Kotkaan. Nyt ei mene ääni hukkaan, vaan se kuuluu sinne minne pitääkin, eli eduskuntaan.
        Hyvää vappua kaikille.

        Hyvä puhe eikä tehnyt hallaa muiden persujen puheille!


      • multippeli
        uusimaa kirjoitti:

        Hieno puhe! Ensi vaaleissa aion äänestää Perussuomalaista, se on varmaa! Tähän astisessa elämässäni olen ollut nukkuvien puolueessa, protestina vallitsevalle järjestelmälle, mutta nyt aion äänestää vuonna 2011, jotta saadaan muutosta aikaan!

        Multipersoona, läpi näkyy!


      • morave
        Juho Eerola kirjoitti:

        Vappu on työväestön juhla ja Perussuomalaiset on aidosti kansallismielinen työväestön puolue. Kotkan työttömyysprosentti on maakunnan korkein. Silti väkilukumme kasvaa joka vuosi. Yleensä ihmiset muuttavat siirtolaisiksi sinne, missä on työtä, mutta Kotkaan muutetaankin olemaan työttömänä!
        Kotka on runsaiden valtionavustusten toivossa vastaanottanut pakolaisia jo 90 luvulta asti. Valtaosa näistä yli kymmenenkin vuotta täällä asuneista on yhä edelleenkin työttöminä. Muutama bussikuski, joista aina tehdään säännöllisin väliajoin juttu lehteen, ovat positiivisia yksittäistapauksia, joiden pohjalta ei saisi yleistää, eikä muodostaa kokonaiskäsitystä.
        Panostukset pakolaisten työllistymiseen ovat olleet täysin riittämättömiä. Perussuomalaisten valtuustoryhmä teki taannoin aloitteen, jossa kaupungin ylin johto olisi näyttänyt maahanmuutto-ohjelmamme mukaisesti esimerkkiä pakolaisten työllistämisessä. Vaan eivät kelvanneet pakolaiset herroille edes salkunkantajiksi!
        Suomessa jokainen kunta saa itse päättää, ottaako se pakolaisia, vai ei. Valtio maksaa viulut. Jos vastuu kustannuksista siirrettäisiinkin kunnille, niin väitän että kielen opetus, työvoimakoulutus ja muut kotouttamistoimet järjestettäisiin paljon nykyistä paremmin. Pakolaisia ei enää otettaisi, jos heistä ei kyettäisi pitämään huolta tai jos he eivät itse työllistäisi itseään, kuten tietysti aina toivoisi.
        Eero Heinäluoma ja Jutta Urpilainen ovat astuneet oikealle polulle. He ovat tämän keväisillä lausunnoillaan asettuneet tukemaan Perussuomalaisten ”maassa maan tavalla –linjaa.” Odotan, että paikalliset demarit myös täällä Kotkassa seuraisivat ryhdikkäänä rintamana suurten johtajiensa valitsemaa Perussuomalaista oppia.
        Aivan ensimmäiseksi haluaisin, että tätä oppia alettaisiin noudattaa kaupungin hankkeiden kilpailuttamisessa. Tarjousten loppusummaan pitää laskea myös verotulojen ja työttömyyskorvausten määrän vaikutukset, sekä se millä puolella Suomenlahtea palkansaajan perhe hoitaa päivittäiset ruokaostoksensa. Kun Kotka kerrankin investoi johonkin järkevään, kuten esimerkiksi Karhulan uimahalliin, on työmiehet jumalauta palkattava niistä työttömistä, jotka asuvat Kotkassa! Silloin se maksettu palkka jää paikalliseen talouteen, eikä tule niitä Kelan sanktioita pitkäaikaistyöttömistä, joiden suhteen Kotka myös on aika kuuluisa sakon maksaja.
        On ollut surkuhupaisaa seurata tilannetta, jossa kaupungin maahanmuuttajapalveluiden toimipiste, Kuntala ja Karhulan uimahalli sijaitsevat aivan vierekkäin. Kuntalaan kulkee pitkä jono Kotkassa asuvia maahanmuuttajia hakemaan sosiaalipalveluita ja samaan aikaan uimahallille parkkeerataan virolaisissa kilvissä olevia autoja, joista nousee haalariasuisia rakennusmiehiä.
        Kyllä se näköjään voi maahanmuuttaja samaan aikaan sekä viedä työpaikan, että elää sosiaaliturvalla, vaikka se tuolla Vihreiden teltalla mieluummin ehkä vitsinä Perussuomalaisten asenteista kerrottaisiinkin.
        Iso osa tulevaisuuden ja jo nykyisyydenkin työpaikoista, sekä hyvinvoinnista pohjautuu pienten- ja keskisuurten yritysten varaan. Tätä meidän pitää Kotkassakin tukea muun muassa keventämällä lupabyrokratiaa ja asennoitumalla uudella tavalla esimerkiksi kiinteistöveron rakenteeseen. Jokainen itsensä työllistävä kukkakauppias, kioskin pitäjä tai kotipalveluyrittäjä on pois työttömyystilastoista ja ansaitsee täyden tukemme. Tämä on myös se kohta, jossa me suurteollisuuden huomaan tottuneet kotkalaiset voisimme ottaa oppia myös muutamilta maahanmuuttajilta.
        Ensi vuonna pidetään eduskuntavaalit. Vuoden 2007 eduskuntavaaleissa moni sanoi minulle, että muuten kyllä äänestäisi Perussuomalaisia, mutta kun ei teillä ole mahdollisuuksia, niin menee se ääni hukkaan.
        Kuntavaalit 2008 ja eurovaalit 2009 osoittivat, että kyllä Perussuomalaisia kannattaa äänestää. Painimme valtakunnallisesti täysin samassa kokoluokassa kuin Vihreät ja Vasemmistoliitto. Kymen vaalipiirissä olemme noita molempia punavihreitä puolueita suositumpi porukka. Kuntavaalien tuloksella Vasemmistoliitto olisi menettänyt ainoan paikkansa eduskunnasta meille Perussuomalaisille, jos siis kyseessä olisivat olleet eduskuntavaalit. Eurovaalien kannatus toisi eduskuntavaaleissa vastaavasti kaksi Perussuomalaista kansanedustajaa Kymeen.
        Olemme aito ja uskottava työväestön puolue, jonka sloganit kelpaavat jo demareillekin. Perussuomalaisten Kymen piirijärjestö on asettanut tavoitteekseen kaksi kansanedustajaa vuoden 2011 eduskuntavaaleissa. Me täällä Kotkassa lähdemme siitä, että toinen Kymen paikoista tulee Kotkaan. Nyt ei mene ääni hukkaan, vaan se kuuluu sinne minne pitääkin, eli eduskuntaan.
        Hyvää vappua kaikille.

        Ihan liian pitkä puhe, poliittisen puheen pitää olla ytimekäs!


      • ..................
        Juho Eerola kirjoitti:

        Vappu on työväestön juhla ja Perussuomalaiset on aidosti kansallismielinen työväestön puolue. Kotkan työttömyysprosentti on maakunnan korkein. Silti väkilukumme kasvaa joka vuosi. Yleensä ihmiset muuttavat siirtolaisiksi sinne, missä on työtä, mutta Kotkaan muutetaankin olemaan työttömänä!
        Kotka on runsaiden valtionavustusten toivossa vastaanottanut pakolaisia jo 90 luvulta asti. Valtaosa näistä yli kymmenenkin vuotta täällä asuneista on yhä edelleenkin työttöminä. Muutama bussikuski, joista aina tehdään säännöllisin väliajoin juttu lehteen, ovat positiivisia yksittäistapauksia, joiden pohjalta ei saisi yleistää, eikä muodostaa kokonaiskäsitystä.
        Panostukset pakolaisten työllistymiseen ovat olleet täysin riittämättömiä. Perussuomalaisten valtuustoryhmä teki taannoin aloitteen, jossa kaupungin ylin johto olisi näyttänyt maahanmuutto-ohjelmamme mukaisesti esimerkkiä pakolaisten työllistämisessä. Vaan eivät kelvanneet pakolaiset herroille edes salkunkantajiksi!
        Suomessa jokainen kunta saa itse päättää, ottaako se pakolaisia, vai ei. Valtio maksaa viulut. Jos vastuu kustannuksista siirrettäisiinkin kunnille, niin väitän että kielen opetus, työvoimakoulutus ja muut kotouttamistoimet järjestettäisiin paljon nykyistä paremmin. Pakolaisia ei enää otettaisi, jos heistä ei kyettäisi pitämään huolta tai jos he eivät itse työllistäisi itseään, kuten tietysti aina toivoisi.
        Eero Heinäluoma ja Jutta Urpilainen ovat astuneet oikealle polulle. He ovat tämän keväisillä lausunnoillaan asettuneet tukemaan Perussuomalaisten ”maassa maan tavalla –linjaa.” Odotan, että paikalliset demarit myös täällä Kotkassa seuraisivat ryhdikkäänä rintamana suurten johtajiensa valitsemaa Perussuomalaista oppia.
        Aivan ensimmäiseksi haluaisin, että tätä oppia alettaisiin noudattaa kaupungin hankkeiden kilpailuttamisessa. Tarjousten loppusummaan pitää laskea myös verotulojen ja työttömyyskorvausten määrän vaikutukset, sekä se millä puolella Suomenlahtea palkansaajan perhe hoitaa päivittäiset ruokaostoksensa. Kun Kotka kerrankin investoi johonkin järkevään, kuten esimerkiksi Karhulan uimahalliin, on työmiehet jumalauta palkattava niistä työttömistä, jotka asuvat Kotkassa! Silloin se maksettu palkka jää paikalliseen talouteen, eikä tule niitä Kelan sanktioita pitkäaikaistyöttömistä, joiden suhteen Kotka myös on aika kuuluisa sakon maksaja.
        On ollut surkuhupaisaa seurata tilannetta, jossa kaupungin maahanmuuttajapalveluiden toimipiste, Kuntala ja Karhulan uimahalli sijaitsevat aivan vierekkäin. Kuntalaan kulkee pitkä jono Kotkassa asuvia maahanmuuttajia hakemaan sosiaalipalveluita ja samaan aikaan uimahallille parkkeerataan virolaisissa kilvissä olevia autoja, joista nousee haalariasuisia rakennusmiehiä.
        Kyllä se näköjään voi maahanmuuttaja samaan aikaan sekä viedä työpaikan, että elää sosiaaliturvalla, vaikka se tuolla Vihreiden teltalla mieluummin ehkä vitsinä Perussuomalaisten asenteista kerrottaisiinkin.
        Iso osa tulevaisuuden ja jo nykyisyydenkin työpaikoista, sekä hyvinvoinnista pohjautuu pienten- ja keskisuurten yritysten varaan. Tätä meidän pitää Kotkassakin tukea muun muassa keventämällä lupabyrokratiaa ja asennoitumalla uudella tavalla esimerkiksi kiinteistöveron rakenteeseen. Jokainen itsensä työllistävä kukkakauppias, kioskin pitäjä tai kotipalveluyrittäjä on pois työttömyystilastoista ja ansaitsee täyden tukemme. Tämä on myös se kohta, jossa me suurteollisuuden huomaan tottuneet kotkalaiset voisimme ottaa oppia myös muutamilta maahanmuuttajilta.
        Ensi vuonna pidetään eduskuntavaalit. Vuoden 2007 eduskuntavaaleissa moni sanoi minulle, että muuten kyllä äänestäisi Perussuomalaisia, mutta kun ei teillä ole mahdollisuuksia, niin menee se ääni hukkaan.
        Kuntavaalit 2008 ja eurovaalit 2009 osoittivat, että kyllä Perussuomalaisia kannattaa äänestää. Painimme valtakunnallisesti täysin samassa kokoluokassa kuin Vihreät ja Vasemmistoliitto. Kymen vaalipiirissä olemme noita molempia punavihreitä puolueita suositumpi porukka. Kuntavaalien tuloksella Vasemmistoliitto olisi menettänyt ainoan paikkansa eduskunnasta meille Perussuomalaisille, jos siis kyseessä olisivat olleet eduskuntavaalit. Eurovaalien kannatus toisi eduskuntavaaleissa vastaavasti kaksi Perussuomalaista kansanedustajaa Kymeen.
        Olemme aito ja uskottava työväestön puolue, jonka sloganit kelpaavat jo demareillekin. Perussuomalaisten Kymen piirijärjestö on asettanut tavoitteekseen kaksi kansanedustajaa vuoden 2011 eduskuntavaaleissa. Me täällä Kotkassa lähdemme siitä, että toinen Kymen paikoista tulee Kotkaan. Nyt ei mene ääni hukkaan, vaan se kuuluu sinne minne pitääkin, eli eduskuntaan.
        Hyvää vappua kaikille.

        "Panostukset pakolaisten työllistymiseen ovat olleet täysin riittämättömiä. Perussuomalaisten valtuustoryhmä teki taannoin aloitteen, jossa kaupungin ylin johto olisi näyttänyt maahanmuutto-ohjelmamme mukaisesti esimerkkiä pakolaisten työllistämisessä. Vaan eivät kelvanneet pakolaiset herroille edes salkunkantajiksi!"

        Yhtään pakolaista ei pitäisi väkisin työllistää kunnes työtä riittää kaikille suomalaisille. Paras lääke pakolaisten työllistämiseen on 1) vähentää pakolaisten ottamista Suomeen 2) vähentää jo Suomessa oleskelevien pakolaisten määrää. Vähemmin jakajia, ja kaikkien työllistymismahdollisuudet paranevat. Siis jos löytyy ihan oikeasti työtä haluavia....

        Vaikka tämänpäivän pakolaiskeskustelua leimaa vahvasti populismi ja suuren yleisön miellyttäminen, joudun toteamaan, että Eerolan suhtautuminen asiaan vastaa hyvin paljon omaa näkemystäni. Lisätään nyt tähän vielä, että en ole perussuomalaisten kannattaja.

        "Jokainen itsensä työllistävä kukkakauppias, kioskin pitäjä tai kotipalveluyrittäjä on pois työttömyystilastoista ja ansaitsee täyden tukemme."

        Pienyrittäjiä tukevalla puolueella saattaa olla valoisa tulevaisuus. Asiat Suomessa kun tuntuvat menevän jos ei täysin niin suureksi osin suuryritysten tahdon mukaisesti.

        "Olemme aito ja uskottava työväestön puolue"

        Jaahas. Tähän tämä sitten kapsahtikin. Työväenpuolue? Pikemminkin sekalainen seurakunta itseään lähellä olevien asioiden ajajia. Nyt liputetaan pienyrittäjien puolesta ja samalla yritetään olla työväenpuolue. Koettakaa päättää. Pienyrittäjä ja työntekijä eivät ole sama asia. Itseasiassa varsin usein täysin vastakkaisilla puolilla aitaa. Varsinkin, jos työntekijä työskentelee pienyrityksessä....


      • Arto Hirvonen

        Perussuomalaiset näyttivät taas Kotkalaisille ja Haminalaisille miten yksilönoikeuksia puolustetaan Vappunakin. Kenttätasolla organisaatio on kunnallisvaalien jälkeen saanut se me hengen päälle tehdä yhdessä pyyteetöntä työtä saavuttaakseen paremman ja vapaamman yhteiskuntajärjestelmän. Koko Kymen vaalipiiri otettiin haltuun yhtäaikaisesti Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Imatralla paikalliset Perussuomalaiset saivat vieraakseen puolueenpuheenjohtajan Timo Soinin.

        Katkassa ja Haminassa taasen varteenotettavat eduskuntavaali paikallisehdokkaat sai toisen loistopuhujan vieraakseen tohtori Jussi Halla- Ahon. Näin Perussuomalaisten puolue satsasi parhaalla tasollaan Kymen vaalipiiriä, koska Kymi kolmissa edellisissä vaaleissa on ollut puolueen paras piirijärjestö eteenpäin mennessä kohti eduskuntavaaleja. Tausta ovat jo iskukunnossa seuraaviin eduskuntavaaleihin.

        Arto Hirvonen
        Perussuomalaiset
        taustavaikuttaja


      • 6A
        Arto Hirvonen kirjoitti:

        Perussuomalaiset näyttivät taas Kotkalaisille ja Haminalaisille miten yksilönoikeuksia puolustetaan Vappunakin. Kenttätasolla organisaatio on kunnallisvaalien jälkeen saanut se me hengen päälle tehdä yhdessä pyyteetöntä työtä saavuttaakseen paremman ja vapaamman yhteiskuntajärjestelmän. Koko Kymen vaalipiiri otettiin haltuun yhtäaikaisesti Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Imatralla paikalliset Perussuomalaiset saivat vieraakseen puolueenpuheenjohtajan Timo Soinin.

        Katkassa ja Haminassa taasen varteenotettavat eduskuntavaali paikallisehdokkaat sai toisen loistopuhujan vieraakseen tohtori Jussi Halla- Ahon. Näin Perussuomalaisten puolue satsasi parhaalla tasollaan Kymen vaalipiiriä, koska Kymi kolmissa edellisissä vaaleissa on ollut puolueen paras piirijärjestö eteenpäin mennessä kohti eduskuntavaaleja. Tausta ovat jo iskukunnossa seuraaviin eduskuntavaaleihin.

        Arto Hirvonen
        Perussuomalaiset
        taustavaikuttaja

        Onnea. Hieno puhe. Moniin ongelmiin otit kantaa, jotka miellyttämiseen taipuvaisten demarien ja kokkareiden puheissa jää käsittelemättä. Ei oikein tämän palstan "nuorisopoliitikotkaan" saaneet otettua mistään kiinni, jotta saisivat perinteisesti lapsellisuuksillaan tehtyä tästäkin ketjusta jonnin joutavan.

        Hyvää vapunjatkoa!


      • Juho Eerola
        6A kirjoitti:

        Onnea. Hieno puhe. Moniin ongelmiin otit kantaa, jotka miellyttämiseen taipuvaisten demarien ja kokkareiden puheissa jää käsittelemättä. Ei oikein tämän palstan "nuorisopoliitikotkaan" saaneet otettua mistään kiinni, jotta saisivat perinteisesti lapsellisuuksillaan tehtyä tästäkin ketjusta jonnin joutavan.

        Hyvää vapunjatkoa!

        Sekä sinulle, että kaikille muillekin kommentteja antaneille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1305
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1217
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1155
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      56
      861
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      751
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      681
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      669
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    Aihe