Etelä-Saksaan

????

Aikomuksemme on mennä Munchenin eteläpuolelle 7-8 päiväksi. Minnepäin kannattaisi tehdä sieltä päiväretkiä? Heittäkää hyviä vinkkejä paikoista jonne voi mennä kolmen karmean kouluikäisen kakaran kanssa?

11

1245

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kotkanvuori

      lähtis mihinkään, vaan jättäisin kakrut kotiin.

    • hieno alue

      Siellähän on ne kuningas Ludvig II:n rakennuttamat hienot linnat (prinsessa ruususen linna, Linderhof yms), jotka on näkemisen arvoiset ja joita kakaratkin kyllä ihmettelee. Lähellä on myös Hitlerin Kotkanpesä, ehdoton kohde historianälkäiselle ja hienoista maisemista nauttivalle.Alpeille pääsee vaeltamaan, kyllä kakaratkin maisemiin mieltyy ja viihtyy siellä.

    • !!!!

      Siellä on tuo Shabel linna ja Cfeffildin kartano. Me kävimme myös Hicheffildin viini tarhassa. Ja lapset haluu tietysti Hitlerin huvipuistoon joka on 23km Munchenistä etelään.

    • jotain tässä

      Legoland Günzburgissa (Ulmin lähellä), Neu Schwanstein (Fussenin lähellä), Bodenseella jokin risteily esim. Lindausta, Alpit yleensä, Münchenissä Deutsche Museum (mielenkiintoinen kaikenikäisille, päivä riittää just kiertämiseen), Olympia Park München.

      Jos huvipuistot yms. kiinnostaa niin niitä löytyy esim. Playmobil -teemapuisto (Nürnberg), Ravensburgista samanniminen huvipuisto.

    • Ripa67

      Parisataa kilsaa ja olet Itävallan puolella! Siellä voi aistia Alppien tunnelman. Mittelberg ja muut alueen kolme kylää. Pääset vuorille jopa yli 2 kilometrin korkeuteen! Saksan - Itävallan rajalla on myös Beitacklamin kanjoni mikä on näkemisen arvoinen paikka.

      • Itävaltaan 2010

        Olenn myös menossa Etelä-Sakasn kautta Itävaltaan kesällä. Yritin googlettaa Beitaclaimin kanjonia, myös Google Eartista saisnko vinkkejä kaupuneista tai kylistä mitä on lähellä tai missä päin kanjoni on.
        Kiitos etukäteen.


      • N'Tuuri
        Itävaltaan 2010 kirjoitti:

        Olenn myös menossa Etelä-Sakasn kautta Itävaltaan kesällä. Yritin googlettaa Beitaclaimin kanjonia, myös Google Eartista saisnko vinkkejä kaupuneista tai kylistä mitä on lähellä tai missä päin kanjoni on.
        Kiitos etukäteen.

        Kannattaa hakea Googlesta nimellä Breitacklamm


    • Cubbee volokkarilla

      Myöhän lähetään kansa !! Myö tullaan susihukan pesän kautta.....aatu majaili siellä 896 päivää, toisen maailima sovanj aikaan....oli siellä tämä, tämä .....noh' EEVAKIN ! Evväät otettaan......

    • ei nimim

      zugspitze-vuori 3 kilometrin korkeudessa Garmish-Partenkirchenin liepeillä on myös näkemisen arvoinen

    • kotona taas

      Reissu on heitetty ja oli paljon nähtävää. Majoitus oli Munchenistä itään n 80 km. Tosi mukava maatilamajoitus. Talon emäntä oli ystävällinen ja puhui erinomaista englantia. Käytiin Alpeilla, Salzburgissa, Innsbruckissa, Chiemseellä, Königseelle, Munchenin Deutche Museumissa, Neuschwangsteissa ja paikallisessa kyläjuhlassa. Mukava kokemus oli myös seurata saksan jalkapallopeliä paikallisella kylätalolla. Kaiken kruunasi upeat helteiset säät. Kaiken kaikkiaan etelä-saksaa voi suositella mukavana lomakohteena

      • hallelujaaha

        auttaa googlellakin etsintään jos sanat kirjoittaa oikein. Königssee, Deutsches Museum, Neuschwanstein ()jos sitten sitä tarkoitit) jne.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      90
      1748
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      118
      1472
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      110
      985
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      966
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      45
      822
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      718
    7. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      691
    8. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      691
    9. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      32
      666
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      623
    Aihe