Hotelliin...

nuorijuippi

Tarvitsen vaippoja yökastelun takia. Olen lähdössä matkalle ja majoitun työkaverin kanssa samaan hotellihuoneeseen. Työkaveri ei tiedä vaipoistani enkä kehtaisi kertoa.. Miten olette suoriutuneet vastaavista tilanteista...? Siis että pystyisi käyttämään yöllä vaippaa huomaamatta.

5

906

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mies 20v

      Voisitko mitenkään saada oman yhden hengen huoneen, kertoa että tarvitset lääketieteellisestä syystä?

      Onko työkaverisi millainen, kiva, ymmärtäväinen ja luotettava? Jos, et hotellilla voi asiaa mitenkään peittää, niin voisitko sitten vain todeta, että kärsit yökastelusta ja tarvit siksi vaippoja? Tiedän itsekin, että tuntuuhan se vaippojen käyttö välillä hyvin nolostuttavalta ja usein hyvin arkipäiväiseltä myös. Jos vain hienotunteisesti ja tyynen asiallisesti kerrot hänelle yöpyessänne hotelilla vaivastasi. Kun et tee sitä mitään isoa juttua itse, niin ei kai se hänellekään ole. Mietipä: jonkun tarvitsee piikittää itseensä insuliinia diabeteksen takia ja sinun käyttää vaippoja yökasteluun. Onko se nyt niin kamalaa tai edes hävettävää? Vaippoja tarvitsevat kaiken ikäiset monesta eri syystä, olethan sinäkin siitä huolimatta todennäköisesti aktiivista elämää viettävä nuori mies. Älä anna sen haitata elämääsi.

      Uskon, että työkaverisi ymmärtää ja jos kävisi niin ettei ymmärtäisi, niin silti ei sinulla mielestäni ole mitään syytä hävetä siinä mitään, edes sitä että tarvit vaippoja. Se on aivan inhimillistä ja ymmärrettävää.

      Minulla on kuitenkin ajatus, miten voisit salata asian ja miten toimisin itse. Ota mukaan kylpy/aamutakki, mielellään sellainen paksu froteinen. Sen alta ei pitäisi huomata vaippaa, uskon sen peittävän tarpeeksi. Ainakaan itselläni ei ole kukaan huomannut teippivaippaa sen alla. Iltatoimiesi aikana pukeudu kylpytakkiin ja pue vaippa vessassa. Sitten kylpytakki päällä menet vuoteeseen istumaan/makaamaan vetäiset peittoa sen verran yllesi, että se peittää vaipan ja sitten riisut kylpytakin (jätät vaikka johonkin siihen sängyn lähelle aivan käden ulottuville, että voit sen vessaan mennessäsi tai aamulla nykäistä päällesi). Sitten aamulla käy vuoteen reunalle istumaan, mutta pidä peittoa kiedottuna vyötärön ympärille siten, että se peittää vaipan. Samalla puet kylpytakin yllesi. Kun olet kietoutunut siihen, voit heittää peitoin syrjään, marssia kylpyhuoneeseen, heittää vaipan roskiin ja peseytyä.

      Parempaa ajatusta ei itselleni tule mieleen. Ja jos kaveri sattuisi vähän ihmettelemään (mikä on epätodennäköistä), että mitä peittelet, niin etkö voisi vaikka heittää rennosti, että "aamustondista".

      Vähän luovaa mielikuvitusta peliin :) Älä turhaan stressaa, kyllä se asia järjestyy ja varmasti menee ihan hyvin. Vaikka tuttuahan tuo on...vaippastressi.

      • nuorijuippi

        Kiitos vastauksesta ja kannustuksesta :) Luulenpa, että työkaveri ottaisi loukkauksena häntä kohtaan, jos pyytäisin yhden hengen huonetta. Kaveri on ihan mukava ja luotettava (ehkä), mutta jotenkin "sen tyylinen", etten helposti kertoisi hänelle tämän tyyppisistä asioista. Ollaan kyllä tunnettu useampi vuosi. Koko ajatus tuntuu niin nololta, vaikka järjellä ajatellen siinä ei mitään noloa olekaan. En jotenkin kuvittele pystyväni kertomaan hänelle tyynen asiallisesti, ja jo sitä kautta asiasta tulee omissa ajatuksissa iso juttu. Melko hankalaa...

        Kylpytakissa on kyllä ihan ideaa ja taidan kokeilla jotain sen tyylistä.


      • Mies 20v
        nuorijuippi kirjoitti:

        Kiitos vastauksesta ja kannustuksesta :) Luulenpa, että työkaveri ottaisi loukkauksena häntä kohtaan, jos pyytäisin yhden hengen huonetta. Kaveri on ihan mukava ja luotettava (ehkä), mutta jotenkin "sen tyylinen", etten helposti kertoisi hänelle tämän tyyppisistä asioista. Ollaan kyllä tunnettu useampi vuosi. Koko ajatus tuntuu niin nololta, vaikka järjellä ajatellen siinä ei mitään noloa olekaan. En jotenkin kuvittele pystyväni kertomaan hänelle tyynen asiallisesti, ja jo sitä kautta asiasta tulee omissa ajatuksissa iso juttu. Melko hankalaa...

        Kylpytakissa on kyllä ihan ideaa ja taidan kokeilla jotain sen tyylistä.

        Toivottavasti menee hyvin. Kerro sitten miten selvisit.

        Itse kerroin parhaalle ystävälleni vähän aikaa sitten. Se tuntui tosi nololta, mutta oli myös vapauttavaa. Onneksi ystäni otti asian tosi hyvin eikä siinä ollut hänen mielestään mitään kamalaa. Ymmärsi hyvin miksi toimin niin.

        Itselläni on yliliikkuvat nivelet, alaselässä hermoja pinteessä ja hermovaurio ristiselän alueella. Sen takia itselläni esiintyy virtsapakkoa ja jatkuvaa virtsahätää, muttei onneksi karkailua. Käytän kuitenkin usein teippivaippoja, koska en jaksa stressata asian kanssa ja ravailla vessassa kusella tämän tästä. Siten vaipat helpottavat elämää ja tuovat vapautta. Virtsapakon kanssa voi kuitenkin päättää milloin pitää vaippaa, milloin ei, kun periaatteessa ilmankin pärjää, mutta ne helpottaa paljon. Inkontinenssin kanssa se olisi hieman ikävämpää ja hankalampaa. Mutta tuntuuhan se vaippojen käyttö hävettävältä. Pelottaa aina, että jos joku huomaa tai mitä ihmiset ajattelisivat... Tsemppiä! :)

        On aina kiva jutella suurin piirtein itsensä ikäisten kanssa, joilla on samantyyppistä vaivaa. Ei tunnu, että on niin yksin.


    • HeppuJ

      Moi,

      viime syksynä mun piti jakaa huone viikon duunireisulla. Ajattelin, että vaippojen piilottelusta ei tule mitään, joten päätin kertoa asiasta ennen matkaa. Niinpä menin kaverin (tulemme ennestäänkin hyvin toimeen) työhuoneeseen ja kerroin hänelle suoraan, että joudun käyttämään vaippoja. Kerroin myös miksi. Lisäsin vielä, että jos hän kokee asian jotenkin ongelmalliseksi, niin vaadimme pomolta omat huoneet.

      Hän otti asian täysin asiallisesti. Matkan aikana asiasta ei enää puhuttu, vaikka hänen on täytynyt nähdä vaippojani sekä vuoteensuojani, jona asettelin sänkyyn joka ilta. Yritin toki olla kohtelias eli annoin hänen mennä ensin kylpyhuoneeseen aamulla ja illalla. Sen lisäsksi tietenkin laitoin märät vaipat siististi muovipussiin ja roskakoriin pois näkyvistä.

      Eli pelko pois "nuorijuippi"! Salaaminen on vaikeaa, alentavaa sinua itsesäsi kohtaan sekä aiheuttaa enemmän kysymyksiä "jäätyäsi kiinni"!

      Jartsa

      • nuorijuippi

        Tilanne ratkesikin yllättäen helposti, kun meille oli laitettu yhden hengen huoneet, vaikka piti olla kahden hengen huone. Kiitos kuitenkin rohkaisevista viesteistä ja neuvoista, niille tulee vielä varmasti käyttöä :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5828
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3555
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1905
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1576
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1502
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1378
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1376
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe