Kourallinen viinirypäleitä

Hyvät humalat ?

Koraania on virheelliseti muokattu että "itsemurhapommittajat" saavat taivaassa neitsytseurueen, mutta saavatkin kourallisen viinirypäleitä, kuten todellinen Koraanin alkuperäinen teksti kertoo. Haluaisin todella olla paikalla ja nähdä näiden itsemurhapommittajien ilmeet kun lyödään viinirypäleet kouraan taivaan portilla.

11

311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jonas_77

      huomaa kyl kun ihmiset ei oo lukeneet ja sitten yrittävät päteä täällä. Kannattais lukea teos kokonaisuudessaan ja tehdä sitten vasta päätelmiä. Ja omasta kokemuksestani kääntyneenä tiedän, että pelkästään lukemalla ei asiaytimeen pääse, vaan valtaosa jakeista on pakko selvittää joko islamin tulkintaopuksesta tai imaameilta. Onnea yritykselle mikäli todella pyrit tutustumaan islamiin, ja parhaaksesi toivon, että oikeasti pyrit.

      • nlnl

        Koraanitieteeseenkin


      • Anonyymi

        Ei kukaan järki-ihminen koskaan hassaha islamin tuhon pyörteisiin

        Näistä on totuus kateltava esiin ja jäletkin on hirveetä missä paikkoja laitetaan näitten mallille


    • *********

      Raamattuun on jo noin 150 vuoden ajan sovellettu historiantutkimuksen, lingvistiikan ja arkeologian parhaita työkaluja. Näiden avulla on saatu uutta tietoa kirjoitusten ajankohdista, alkuperästä, tekijöistä, käännösvirheistä jne. Sama on hiljalleen tapahtumassa koraanin kohdalla, raivoisasta vastustuksesta huolimatta. Koraaniin tarkemmin paneutuvat tutkijat saavatkin helposti islamin hylänneen leiman, mikä etenkin muslimimaissa asuville tarkoittaa helposti kuolemaa tai pitkää vankeusrangaistusta.

      Ja nyt asiaan: islamin oppien mukaan marttyyri pääsee taivaaseen, jossa häntä viihdyttää 72 neitsyttä, joiden kanssa harjoitettava seksi on muslimiteologi al-Suyutin mukaan käytännössä jatkuvaa ja niin hienoa että "jos kokisit sitä tässä maailmassa, pyörtyisit." Kuinka moderni kielentutkimus suhtautuu tähän?

      *********

      "Koraani on kauniisti kirjoitettu, mutta usein epäselvä. Yksi syy on siinä että arabian kieli syntyi kirjoitettuna kielenä koraanin myötä, ja on olemassa kasvava joukko todisteita siitä että monet käytetyistä sanoista olivat syyrian- tai arameankieltä. Esimerkiksi koraani sanoo että taivaaseen pääsevät marttyyrit saavat "hur":eja ja varhaiset kommentaattorit tulkitsivat tämän tarkoittavan "neitsyitä"- tästä johtuen nuo 72 kumppania. Mutta arameankielellä hur tarkoitti "valkoista" ja kyseistä sanaa käytettiin yleisesti tarkoittamaan vaaleita (vihreitä) viinirypäleitä."

      *********

      Kyseisen löydöksen tehnyt tutkija toteaa lisäksi, että viinirypäleet sopivat paremmin viitekehykseen kuin neitsyet koska koraani vertaa hur:eja kristalleihin ja helmiin. Kyseessä on siis mitä todennäköisimmin varhainen käännösvirhe ja paha sellainen: parhaimmillaankin uskonsa puolesta kuolleelle muslimi "marttyyrille" lyödään kouraan vain pari terttua viinirypäleitä. Ajatus taivaassa odottavista naisista on kiihottanut nuorten, seksuaalisesti turhautuneiden muslimimiesten mielikuvitusta jo pitkään ja toiminut kannustimena terroritekoihin.

      Käännösvirheen oikaisusta ei ole odotettavissa pikaista apua maailmaa koettelevaan islamilaisen väkivallan ja terrorismin ongelmaan. Islamin reformi vie vähimmilläänkin vuosikymmeniä, kenties vuosisatoja - jos nykyajan kohtaaminen ylipäätään on mahdollista islamin kohdalla. Mutta kun oljenkorsia kertyy riittävästi, kamelin selkä katkeaa.

    • Totuus sattuu!

      Koraanin alkuperäisissä teksteissä ei puhuta naisen alistamisesta kuten ympärileikkauksesta, huivien pakkokäytöstä, laste ja naisten koulukiellosta, lapsi-avioliitot aikuisen kanssa, pakkoavioliitot tai muustakaan naisen alistamisesta. Alkuperäisessä Koraanissa puhutaan miesten ja naisten tasa-arvosta. Vanhat perinteet ovat aikaansaanneet naisten ja lasten vääryyden sukupolvesta toiseen, koska Koraaniin on muuteltu tekstejä oman aikaansa sopiviksi.

    • Anonyymi

      Huvittaa kun koraanin teksti sanoo, että he saavat näitä vaaleita rypäleitä(hurreja) ja vielä että heidän tarvitsee vain pyytää niin he saavat kaikkia erilaisia hedelmiä(hurreja)
      Olisi hauskaa jos suoraan olisi kirjoitettu että he saavat naisrypäleiltä huureilta seksipalveluita ja heidän ei tarvitse kuin pyytää niin seksirypäleet tarjoavat erilaisia kaikenlaisia seksi palveluita ehkä myös kauniita miesrypäleitä.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Uusi tutkimus haastaa kaiken, minkä tiedämme maailmankaikkeuden iästä
        Tuoreessa Ottawan yliopiston tutkimuksessa esitetään, että pimeää ainetta ei ole olemassa.
        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/9113e0f8-00fc-4242-b1a8-839f3ea57617

        Pimeää ainetta ei ole olemassa ja universumi on 27 miljardia vuotta vanha. Näin esittää uusi Ottawan yliopiston tutkimus, joka haastaa yleisesti hyväksytyn teorian koko maailmankaikkeuden olemassaolosta.

        Nykytietämyksen mukaan maailmankaikkeus koostuu kolmesta osasta: ”normaalista aineesta”, pimeästä aineesta ja pimeästä energiasta.

        ELÄMÄN LUONTEESTA EI SITTEN TAJUTA YHTÄÄN MITÄÄN


    • Anonyymi

      ISLAM PUHEITA KAIKKI ON TYHJYYTTÄ NIISÄ SEN TAKIA, KUN KAIKKI SE ON MUITEN NISKAAN HYÖKKÄÄMISTÄ OIKEUKSIN JA JULMIN VALEIN VIELÄ

      TYHJYYDEN HYÖKKÄYSTÄ TUO KAIKKI ON JA PÖLÄHTÄÄ TAIVAAN TUULIIN VIELÄ HYVINKIN LYHYESSÄ AJASSA

      KIPOT NÄITTEN EESTÄ VAIN SIVUUN MÖYRRYÄJIEN

      • Anonyymi

        Varsin selvä näyttö elämän pysymisestä tolallaan,
        - vaikka islam katoaakin maan piiristä tyhjyyttään

        Sitten Nooa rakensi alttarin Herralle, otti kaikkia uhrikelpoisia karjaeläimiä ja uhrikelpoisia lintuja ja uhrasi ne polttouhrina alttarilla. Ja kun Herra tunsi uhrisavun tuoksun, hän sanoi mielessään: »Minä en enää koskaan kiroa maata ihmisen tähden, vaikka ihmisen ajatukset ja teot ovat pahat nuoruudesta saakka, enää en hävitä kaikkea elävää, niin kuin tein.
        – Niin kauan kuin maa pysyy,
        ei lakkaa kylvö eikä korjuu,
        ei vilu eikä helle,
        ei kesä eikä talvi,
        ei päivä eikä yö.»


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3970
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3782
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      605
      3758
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      15
      2419
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      72
      2342
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      328
      1995
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1980
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      188
      1819
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1509
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1382
    Aihe