Kylmää kyytiä.

JT.................

Menimme alkuillasta vaimoni kanssa saunaan ja sanoin hänelle ystävällisesti "mukavan" päivän jälkeen että saanko rakkautta. Menin hänen viereensä ja kosketin häntä niin hän sanoi kylmästi, annoinko luvan että saaRakkautta ? Aika paska fiilist .

5

706

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HR Perkl

      Naiset eivät pidä anelemisesta. Plus sinä et tainnut tarjota mitään hänelle. Naiset haluavat päättää siitä onko parilla seksiä vai ei, mutta se miten sinä käyttäydyt on olennaista. Ajattele tilannetta ulkopuolisena:

      Anelit vaimoltasi seksiä itsellesi. Siis anelit, että saat ikäänkuin runkata itsesi hänellä. Anelit ja tulit tyrmätyksi, ja luovutit. Sinä niinkuin otit miehuutesi, ojensit sen naiselle ja hän pudotti sen maahan ja vielä talloi miehuutesi päälle - ja sinä annoit sen tapahtua hieman pelokkaasti sivusta seuraten. Tuntuuko sinusta, että toimit tilanteessa miehekkäästi? Houkuttelevasti naisen näkökulmasta? Kyllä varmaan tuntuu olo paskamaiselta.

      Ensi kerralla, kun teillä on mukava päivä, ja sinua haluttaa, lähesty vaimoasi eri tavalla:

      Alkuun ajattele, että olet mies ja hän on nainen. Sinä olet mies, tunnet itsesi mieheksi, sinulla on miehen halut ja tarpeet, ja haluat että vaimosi kunnioittaa sinua miehenä. Ole rohkea, aloitteellinen.

      Sitten ajattele vaimoasi. Hän on nainen, jota sinä haluat ja jonka haluat olevan naisesi. Haluat hänen nauttivan naiseudestaan, ja otat tässä miehen vastuun. Toisin sanoen, ajattelet häntä hieman enemmän kuin itseäsi. Ajattele seksiä tanssina, jossa mies vie ja nainen vikisee.

      Mutta miehen tulisi osata viedä... kokeiles tällaista:

      1. Jos teillä on ollut mukava päivä, kerro se naiselle ja kerro, miten hän on tehnyt olosi hyväksi
      2. Kun keskustelet, rentoudu, katsele naista silmiin, hymyile, sano jotain kivaa
      3. Kun lähestyt, älä ole epävarma äläkä tunnusteleva, vaan kosketa häntä niin kuin haluaisit tehdä hänelle hyvää (ja tietysti haluatkin)
      4. Ota aikasi, suutele ja hyväile
      5. Sitten sano: "Minä haluan sinua", tai "mennään sänkyyn, haluan sinua nyt" tai jotain sellaista.
      6. Sitten sängyssä aseta hänet etusijalle ja anna hänelle orgasmi, äläkä kysele lupia tai mielipiteitä vaan tee parhaasi mukaan. Jos nainen haluaa jotain niin tee niin, mutta voit kyllä kiusoitella ensin. Se tekee sinusta hieman kiinnostavamman.

      Veikkaan, että näillä vinkeillä onnistuu paremmalla todennäköisyydellä. Jos tulee kerran pari pakkia, niin älä hätkähdä, vaan yritä uudelleen jo seuraavana päivänä. Keksi uusia omia juttujasi, mutta muista kunnioittaa itseäsi miehenä ja häntä naisena.

      • ujkko

        Kopioitko tämän jostain oppikirjasta ? Teoria ei yleensä toimi käytännön elämässä. Jos nainen ei ole kiinnostunut niin on aivan sama miten lähestyt häntä. Asia on erikseen saada normaalisti seksistä kiinnostunut nainen innostumaan, siihen tämä voi tepsiä. On niin monia tapoja lähestyä naista, jotkut naiset tykkää tälläisestä, toiset toisenlaisesta lähestymistavasta. Ja on se perkele jos omalta vaimoltaan ei voi kysyä, että nyt tekee mieli, mites on. Jos vaimo välittää yhtään miehestää, hän varmaan keskustelee asiasta eikä tokaise "näpit irti". Ei kuule pitkässä avioliitossa, lasten kanssa pyöriessä, jaksa vaimo eikä mies aina mennä pitkän kaavan mukaan sänkyyn.


    • vinkkivinkki

      Jos osaat oikeasti vietellä naisen, sinun ei tarvitse edes kysyä haluaako hän seksiä, vaan te vaan ajaudutte seksiin ilman kysymyksiä.

      Ei voi kuin ihmetellä, millä sosiaalisilla taidoilla olet päässyt parisuhteeseen tai jopa naimisiin. Naisilta ei tosiaan kysytä lampaana, haluatko seksiä. Kysymys "saanko rakkautta" on tosi korni. Onko nainen sinulle joku seksilelu? Jos olisit kysynyt saatko hieroa naista, niin se olisi ollut fiksumpi kysymys ja osoittaa että sinä haluat tarjota jotain. Muutenkin kannattaa pitää naista hyvänä muulloinkin kuin seksin aikaan. Ei ne naisen halut synny napista painamalla sillä hetkellä, kun sinä haluat seksiä. Jos esim. hierontaa tai halauksia tulee vain silloin, kun haluat seksiä, niin nainen kyllästyy niihin lopulta ja torjuu sinut niissäkin, jos ei halua seksiä.

      • joku sanomaan

        tuon omalla äijällekin. Hän kyllä silittelee muulloinkin, kuin seksiä halutessaan, mutta silloin, kun hän ilmaisee halunsa seksiin, kysyy vaan sohvalla telkkaria katsoessa "haluaisitko tänään seksiä?". Sit pitäis hirmu intona valmistautua ja mennä (erikseen) suihkuun, tulla pois ja vietellä mies siitä sänkyyn, alkaa lämmitellä siellä tunnelmaa. Huoh. Miksei mies voi alkaa lämmitellä teoilla sanojen sijaan? Vaikka olen suorastaan käskenyt tekemään niin.


    • ex-casanova

      On teillä ja teoriat. Katsokaas, kun alkuperäinen kirjoittaja on naimisissa. Ei siellä toimi enää mitkään "hieron, lepertelen, ajaudutaan seksiin" huuhaa teoriat.

      Olen itse ollut kylmässä parisuhteessa ja tiedän, että mitkään temput ei auta, jos toinen ei halua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe