Etsin tietoa aiheesta

voisiko joku kertoa.

Moikka!
Oon tässä yrittänyt tutkia tätä New age ilmiötä ja ymmärtää mistä siinä pohjimmiltaan on kyse. Olen lukenut netistä kaikenlaista tietoa, mutta olisi kiva, jos te voisite kertoa omin sanoin mitne itse käsitätte tämän. Muutenkin olisi kiva kuulla kuinka harjoitatte tätä "uskontoa" yms. (=
Toviottavasti edes muutamat vastaisivat!

1

451

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uusi aika = tie vapauteen itse tuntemuksen kautta. Itsensä tunteminen tuo itsensä rakastamista. Itsensä rakastaminen tulee esiin itsensä kunnioittamisena. Itsensä kunnioittaminen syleille itsetuntoa. Itsetunto tanssii itseluottamuksen kanssa. Ja itseluottamus seisoo tukevasti ja vahvana aitoudessa.
      Kuinka voi rakastaa aidosti muita kanssaluotuja jos ei ole 'sinut' edellämainittujen asioiden kanssa omassa itsessään = elämän Tie, elämän Totuus, Elämä.

      Rauha on vaikeaa saavuttaa elämässä maan päällä. Se on tasapainotila, johon harvat pääsevät johtuen maan nykyolosuhteista, nykyajan ihmiselle asettamista vaatimuksista ja kyvyttömyydestä kohota 'kaaoksen' yläpuolelle. Tämä asettaa ylösnousemassa (= tietoisuudessaan kohoamassa) olevat itsemestaruuden eturiviin...sukkuloimaan sisään ja ulos tietoisuudesta ja lopulta kykyyn hallita tunteita ja pitää keho tasapainossa (tressittömänä jne.). Terveys ei sinällään rajoitu ruokavalioon tai liikuntarutiiniin, se on levollinen positiivinen, iloinen, mielentila. Mieli toimii kompassina, joka ohjaa olemassaolon tekijöitä jatkuvasti kohti tasapainoa. Oltaessa sisäisessä tasapainossa, pystytään siten ylläpitämään kaikki ihmisjärjestelmän tärkeät ydinimpulssit. Täydellinen terveys ei ole ainoastaan syntymäoikeus, vaan se on valaistumisen pakollinen sivutuote, sillä ilman täydellistä tasapainoa ei voi olla täydellistä valaistumista.

      Ja sitten, kun hengen polulla edistytään tähän kosmisen ja solujen uudelleenjärjestelyn aaltoon, kehomme myös harmonisoi geneettisiä yhteyksiä. Yhdistymme moniulotteisten (tietoisuuskenttien avautumisten) kykyjen vastaanottimiin ja päästään käsiksi itsemme monien ulottuvuuksien tietoon. Tämä merkitsee monia asioita, mutta yksi vaikuttavimmista on kykymme pysyä yksiselitteisen rauhan ja rakkauden tilassa. Ne totuuden siemenet, jotka ovat uinuneet horroksessa aktivoimattomassa DNA:ssamme, on laukaissut viimeinen nukleiinihappopari. Nämä nukleoidit järjestyvät pareiksi muuttaakseen geneettisen koodauksemme lopulliseen supertietoisuuden tilaan. Tässä kokototuuden tilassa pystymme tahdosta järjestelmään uudelleen biologiset ja fyysiset puitteemme.

      Juuri tätä on tapahtumassa koko ihmisrodulle 'pitkässä juoksussa'. Ihminen on tulossa täysivoimaiseksi/-kykyiseksi ja aktivoitumassa oman valo/tietoisuustasonsa mukaisesti. Kun tieheys vähenee, valolle on lisää tilaa solumuodossamme ja voimme ilmentää lisää voimaa.

      Maailmantapahtumat on aikataulutettu maailmanlaajuisen valaistumisen mukaisesti.
      Tähtisiementen herääminen on ensiaskel kohti merkittäviä muutoksia maailmantapahtumissa.
      Massoille on välttämätöntä, että aktivoidut pitävät yllä puhdasta rauhanvärähtelyä auttaakseen kollektiivista tietoisuusverkkoa.
      Uusien verkkojärjestelmien aktivoinnin tarkoitus eli pitää ihmiskuntaa turvallisessa tilassa, kun käydään läpi valtavia uudelleenjärjestelyjä kohti rauhaa (Kristuksen rauhan valtakuntaa = Uutta aikaa).
      Ne, jotka pystyvät ylläpitämään korkeaa totuuden tasoa, opastavat ihmiskuntaa sen kohtaloon.

      Tämä tarkoittaa: On kyky ylläpitää valoa. Olemalla rauhan jumalainen "astia". Että on tämä kyky omassa olemuksessa, kyky pitää yllä rakkauden ja valon korkeaa tasoa.
      Apu ihmiskuntaa kohtaan on täyttä ihmettä niille, jotka eivät ymmärrä mitään Lähde-energian toiminnasta. Mutta heränneille se on tiedettä uusin teknologioin = Sisäisten teknologioiden aktivoituminen = telepatia, selvänäköisyys, selväkuuloisuus, selvätuntoisuus ja muut psyykkiset ja intuitiiviset kyvyt, mitkä ovat olleet horrostilassa tuhansia vuosia ihmisessä, ja mikä sallii meidät astua selvänäköisyyden aikaan. Tämä auttaa meitä näkemään harhan (Mayan) läpi.
      Planeetan tämän teknologiantason määrää kaikkien ihmisten kollektiivivärähtelytaso ja on tasapaino teknologian ja henkisen kehityksen välillä.

      Esimerkiksi AE Metatron on antanut paljon tietoa näistä asioista. Liikekannalla on koko Valon-joukko.

      Ehkä tämä raoitti hieman näkemystä Uuteen aikaan saat siitä joitain siemeniä itsellesi. Tämä on valtavan laaja nykyiselle ihmismielelle vain hieman käsitettävä asia, mutta Uusi aika avaa tietoisuuttamme vanhan tieltä ja 'kippari näkee majakkavalon sumun sisältä ja matkaa kohti Satamaa".

      Hyvää jatkoa sinulle...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe