ärsyttäää niin v*****i

tteerrmap

Mulla on 2 ja puol vuotias kultsi.Se työntää aina nenänsä joka paikkaan..ja lenkeillä etenkin.Sitten on paljon liikkeellä koiravihaajia,jotka tiputtelevat tien varsiin kaikkea myrkkyä, josta koira voi saada kohtalonsa 10 minsassa!On tosi inhottavaa kun jotkut ovat sellaisia!Mutta jos me koira omistajat keräisimme aina koiramme jätökset pusseihin ja veisimme ne roskiin,niin vihaajia ei olisi välttämättä niin paljoa.Muutenkin luonto olisi paljon miellyttävämmän näköinen..voisitteko te kertoa mielipiteenne asiasta.vai olisiko teillä jotain muitakinn ehdotuksia?????kiitos jo etukäteen;)

4

884

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siisteys

      Tuota olen minäkin miettinyt että mikä siinä jätösten pois keräämisessä on niin vaikeaa. Ei mulle ainakaan mikään ongelma- Aika kauhea tunne olisi vaan jättää siihen ja jatkaa matkaa.
      Samaa mieltä siitäkin että jätökset nostaa koiravihaa. Nytkin taas kun lumet suli oli kaamean näköistä kun jätöksiä oli joka paikassa hirveät määrät. Silloin huomasin itsekin synkkiä katseita koiraa ulkoiluttaessani.
      Miten voi ihminen olla niin jästipää ettei saa päähänsä sitä että jätöksiä ei jätetä. Saisi tulla sakotettavaksi jätösten jättäminen keräämättä. Monasti vastaukset huomautukseen on ala-arvoista painokelvotonta tekstiä.
      Ei ihme jos joku alkaa vihata koiria vaikka se oikea kohde onkin ihminen.
      Tee myrkyn levittämisestä ilmoitus poliisille!

      • ..

        Oma koirani ainakin tekee jätökset aina niin syrjään etten koe tarpeelliseksi käydä niitä sieltä erikseen pois korjaamassa. Asia olisi tietysti toinen jos tekisi teille tai heti tien reunaan, silloin on korjattava pois. Esimerkiksi kesällä lenkkeillessä koira menee usein pyörätieltä sivummalle ojan yli johonkin puskaan tekemään tavaransa, eikä sinne huvita mennä heinikön keskelle etsimään läjää jälkikäteen.

        Jos tässä kakkojen eräämisessä halutaan edistyä, olisi kiva jos niillekin saataisiin jotain asioita mihin läjän voisi viedä ettei tarvitsisi koko lenkkiä kakkapussin kanssa kuljeskella. Toisekseen läjien pussittaminen on ympäristölle kuormittavampaa kuin kakka jossain pusikossa. Biopussien maatumisessa menee huomattavasti pidempään kuin pelkän läjän, joka häviää ensimmäisen sateen jälkeen. Monet saa aina hirveät aggressiot koirien jätöksistä, mutta entä kaikki muu teiden varsilta löytyvä;lasinsirut, roskat yms. Ymmärrettävää sinänsä, jos läjät on keskellä tai ei koirista perusta tietä. Mutta täällä esim. joillain pyöräteillä on hevosen läjät keskellä tietä.

        En tiedä...ehkä koiratkin voisi opettaa tekemään jätöksensä vähän pidemmälle kuin metrin päähän pyörätien reunasta....ja jos eivät siihen opi, niin sitten kiltisti kiikuttaa jätökset pois muiden silmistä häristsemästä, jotta eläintenvihaajat eivät saisi kohtauksia.


    • ärsyttäähhhh

      mieltä. Itselläni on kaksi koiraa, turhauttavaa kerätä paskoja kun kaikkialle mihin vaan katsoo niin koiran paskaa. Ihmiset eivät tajua että koiran ulosteessa on paljon bakteereja ja ne sitten ne leviää niistä. mutta eipä ne sitä tajua.

      • eikestä

        Ettekö nyt ihmiset tajuu ettei koirien myrkyttämisessä ole välttämäti kyseessä joku koiranvihaaja?? Mites nuo eläinaktivistit jotka haluavat vapauttaa vangitun eläimen sielun?? Niitäkin on. Ja huom. Ne tekevät radikaalisempia asioita kun vaan vihaajat. Eikä siihen jätösten keräily auta.. mites ne kaljatölkit? tupakantumpit? ruoantähteet? Niin.. kakkahan maantuu..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6143
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3906
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2274
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1890
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1343
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      976
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      37
      915
    Aihe