Pahkura kivespussissa

huolestunuttypy

Kyselen poikaystäväni puolesta, huolestuttaa. Olen googlettanut ja lueskellut näitä keskusteluja, mutta aivan yksiselitteistä vastausta en ole tähän löytänyt. Oman mielenrauhan vuoksi siis kysyisin, onko niin, että kivessyövässä patti on yleensä itse kiveksessä, ei kivespussissa? Poikaystävälläni on nyt muutaman päivän ollut noin herneen kokoinen, puristelusta araksi tullut melko kova patti kiveksessä, mutta se on kyllä selkeästi enemmän siinä löysässä nahkassa kuin itse kiveksessä. Voisi olla tukkeutunut talirauhanen, sellaisia hänellä on ennenkin ollut. Tämä vain suurempi kuin ennen. Mitään nestettä sieltä ei kuitenkaan ole tullut, eikä tietysti hirveästi pitäisi puristellakaan.
Mutta siis, se keskeisin kysymys. Voiko periaatteessa olla melko huoletta, kun patti/näppylä/mikä liekään ei ole itse kiveksessä?

15

22421

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • käydä

      näyttämässä lääkärissä, jos epäilette että kyseessä ei ole talirauhanen. Mitään muuta luonnollista selitystä ei taida kovalle patille olla. Jos olisi pehmeä, eikä kovin arka niin voisi olla suonikohju.

      • huolestunuttypy

        Kiitos vastauksesta. Mutta itseasiassa aletaan olla entistä varmempia että kyseessä olisi talirauhanen, pahkurassa erottuu selvästi valkoinen pää. Eikös se selvästi siihen viittaa? :) Seuraillaan kuitenkin tilannetta pahkuran pienenemistä odotellessa.


    • hhahahahahah.

      Pane enemmän ni jo alkaa pahkurat paeta! Selkeesti puutteesta johtuu.

    • patti25412

      Minullekkin ilmestynyt tuossa muutama päivä sitten kova patti kivespussin ulkopuolelle nahkaan. Patti on noin puolikkaan herneen kokoinen ja ei kovinkaan arka. Punottaa kyllä vähäsen. Kannattaako olla huolestunut? Mitään valkoista päätä en patista löytänyt, niin en oikein usko että se talirauhanenkaan on...

    • booiiiiiii

      Joo mullakin on kives pussissa jonkinlainen finnin näkönen patti ei punota ja ei satu tai mitään. noin 1/4 herneen kokoinen

    • patti kulli

      mulla on puolikkaan herneen kokoinen patti KIVESPUSISSA mistä johtuu ja miten saa pois tyttöystävä on valitellu sitä:(

    • joku vaa

      Älkää naurako, tuo ei välttämättä vaarallista ole, mutta nuori sukulaismies, hyvin läheinen. Sairastui kivessyöpään, parantui ainakin toistaiseksi hyvin. Onneksi on ihana tyttöystävä hänelläkin ja saa häneltä tukea.

    • eivaaraa

      Itsellä ollut vastaava, mutta peukalon kynnen kokoluokkaa oleva patti jo 5 vuotta. Hengissä olen vielä, joten ei luulisi olevan vaarallista. Lähinnä esteettinen haitta.

    • pikspoks

      Tänne olisi kiva kun asian ratkettua myös itse vastattaisiin että miten asia oli, silloin tälläiset foorumit palvelee paremmin.

      Rasvapatti on aika yleinen.

      • Mikäihmeen

        Tervehdys.... tässä muutaman viikon miettineenä päätin tulla kysymään onko kenelläkään tietoo onko vaarallinen vai mitä mahtaa olla kun löysin vasemmasta kiveksestä pienen patin ja hetken tutkittuani totesin että se ei ole kivespussissa vaan itse kiveksessä. Kives ei ole suurentunut mutta tullut hieman araksi.


    • Lapsiolenvielä

      Minullekin on tullu pieni puolikaan hernee kokoinen pallura ja olen vielä vittu 14v mitä teen

    • Anonyymi

      Itselleni tullut muutama päivä sitten myös kivespussin iholle puolikkaan herneen kokoinen patti. Siinä on valkea pää ja se on aika kosketusarka.. kai se täytyypi käydä lääkärissä tutkituttamassa.

    • Anonyymi

      Minulla myös puolikkaan herneen kokoinen punainen kova patti, mutta se ei ole kiveksessä vaan peniksen esinahassa. Voisiko tämä olla myös kivessyöpä vai penissyöpäkö kyseessä?

    • Anonyymi

      Kivespussin iho on yleensä niin löysä että tuollaisen patin/näppylän saa puristettua sormien väliin ja venytettyä ihoa ulospäin niin paljon että jos se vieläkin on sormien välissä kun iho on useita senttejä venyneenä ja kives ei tule mukana tässä venytyksessä, niin se on taatusti silloin vain ihossa.

    • Anonyymi

      Kivespussin patit, on yleensä harmittomia, kiveksen sisällä sen sijaan asia eri.
      Lääkäriin kannattaa mennä jos pussin sisäpuolella tuntuu jotain ei ns ulkopuolella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe