Apua Härkämiehen kanssa!!

Notargetti

Mitä tehdä sellaiselle härkä miehelle joka ei halua suunnitella tulevaisuutta eikä halua lapsia ??

Itse olen kalat nainen ja en tajua mikä siinä on niin kamalaa hankkika lapsia ja mennä naimisiin..sen mielestä se on ihan turhaa eikä hän halua lapsia ja on tyyliin valmis eroamaan kanssani koska omasta mielestään hän ei koskaan aijo muuttaa mieltä tämän asian suhteen..

rakastan tätä miestä tosia paljon ja en tiedä mitä oikein tehdä kun en halua odottaa 5 vuotta ja sitten hän ei oikeastikkaan haluu lapsia kanssani..

syiksi hän selittää että olen vielä pikkutyttö ja en ole valmis äidiksi vaikka on minua nuorempi... taino periaatteeessa kaikki miehet on tuollaisia että kammoavat lapsia mutta mitä nyt tälle härkätapaukselle pitäisi tehdä.. enkä ole kyllä missään vaiheessa sanonut että nyt heti pitäisi tehdä lapsia vaan 3 vuoden sisällä olisi ihan kiva..

4

941

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lapsellinen/4

      kysyn,et minkä ikäisiä sitten olette?jos olette alta kolmekymppisiä niin mikä kiire siinä on,varsinkin kun puoliso ei halua,ehkei halua koskaan.voipi olla,että miehen rakkaus ei riitä lapsentekoon.viisaana kalanaisena etsit kumppanin,joka rakastaa ja arvostaa sinua niin paljon,että vie sinut vihille,yleensä se on lupaus myös sille.että niitä lapsia saa tulla,jos on tullakseen.tsempit sinulle/teille!

      • Notargetti

        En itse suunnitellut tekeväni lapsia yli kolmekymppisenä..synnytyksetkin paljon rankempia..viimeistään 25 vuotiaana..kaikki ihmiset ovat erilaisia ja joillekki tulee kriisi aikasemmin..en halua olla vanha mummo kun lapseni on 20 vuotias


    • Ykshjärkä

      Itsekin olen härkämies ja mulla on kalat tyttöystävä. Erona, että kumpikaan meistä ei halua lapsia, eikä kumpikaan halua mennä naimisiin.

      Avioliitto on mielestäni täysin turha, rakastaakseen ja pysyäkseen yhdessä ikuisesti ei tarvitse mitään avioliittoja.

      Itse päätin jo alle 20-vuotiaana, että ei koskaan lapsia, eikä koskaan naimisiin. Ja se on myös ollut tärkeimpiä seikkoja kumppania valittessani. Jos selviää, että toinen varmasti haluaa lapsia ja jopa naimisiin, niin hän ei sitten ole oikea mulle, vaikka miten olisi muuten täydellinen.

      Yhden kanssa yritin, joka sanoi, ettei haittaa, vaikken halua lapsia, mutta eihän siitä mitään lopuksi tullut. Hän otti kaiken aikaa lapsikeskustelun esille, ja yritti saada mua pitämään vauvoista..... Ja mitä siitä tulisi loppujen lopuksi, kun joutuu pelkäämään, että toinen sitten on jossain vaiheessa suhteessa niin epätoivoinen, että lopettaa e-pillereiden käytön salaa, tai ottaa siemennesteet käytetystä kondomista ja tulee väkisin raskaaksi. Puistattaa ajatus, jos joutuisi olemaan pakotettuna isänä.

      Parempi etsiä kumppani, joka ajattelee samalla tavalla kuin itse.

      Eräs nainen sanoi mulle, että en tule koskaan löytämään naista, joka ei halua lapsia ja eikä naimisiin. Onneksi oli väärässä.

      Jos sun mies on samankaltainen kuin minä, niin voin sanoa, että on tasan kaksi vaihtoehtoa: joko hyväksyt, että et tule saamaan lapsia hänen kanssaan, tai sitten eroatte. Lapset ovat niin suuri asia, että siitä ei juurikaan kompromisseja tehdä.

      Itse olin toisaalta valmis pieneen kompromissiin sen erään kanssa: ehdotin, että voidaan adoptoida lapsi, kerta tässä maailmassa on monia lapsia ilman rakastavia vanhempia, mutta eihän se tietenkään käynyt, vaan pitää olla täysin oma lapsi.

      Omat syyni miksen halua lapsia ovat empaattisia:

      Ei voi koskaan olla varma syntyykö lapsi ilman ongelmia. En voisi elää, jos olisin tehnyt lapsen, jolla tulee olemaan suuria ongelmia elämässään. Liian arpapeliä, puuttuuko joku raaja tai jotain muuta vakavaa. Eikä tarvitse olla edes vakavaakaan, niin kuitenkin voi tulla ainakin helvetillinen nuoruus, joka tulee vaikuttamaan koko loppuelämään.

      Lisäksi mielestäni on parempi jo ihan lapselle, että ei synny tähän maailmaan. En pidä tätä paikkaa sen arvoisena, että tänne kannattaisi tuoda lisää ihmisiä. Täällä on liian paljon pahaa ja kärsimystä, että vaikka täällä on hyviäkin asioita, niin mieluiten kuitenkin kannattaa pysyä siellä jossain toisessa maailmassa.

      • neitsytnaikkonen

        minun mielestä etenkin toi toinen syy miksi et tekisi lapsia on varsin perusteltua. Maailmassa on liikaa ihmisiä ja on suoraansanottuna itsekästäkin tehdä lapsi tai useampi lisää, kun maailman tilanne on sekasortoinen ja vain sen tähden että ihminen lajina on ottanut kaiken haltuunsa. me säätelemme liikaa elämää maapallolla, kuka meitä harventaisi?

        mutta tohon alkuperäiseen viestiin haluisin sanoa senverran että itse aloin aika nuorena seurusteleen miehen kanssa joka ei halunnut ns. koskaan sitoutua kunnolla, ei lapsia, ei avioliittoa. Itse tietty joskus kuvittelin että kyllä sen mieli muuttuu ja tottakai itsekin haluan mennä naimisiin joku päivä. Monta vuotta elin hänen kanssa kunnes huomasin mitä hän tarkoitti tuolla "kunnolla" sitoutumisella. siitä ei tullut kestävää parisuhdetta, vaikka kuinka halusin kuvitella että hänen ajatukset muuttuu. Siksi hyvä ihminen, älä lähde tuohon suhteeseen enää yhtään syvemmälle, jos et halua kantaa sitä surun taakkaa ja kestää niitä lukuisia tappeluja ja ikäviä keskusteluja mitä lapsi, avioliitto tms. tuo tullessaan. jos kuitenkin lähdet, otat tietoisen riskin siitä, ettet ehkä koskaan tee hänen kanssa lapsia tai pääse vihille. joskus täytyy vaan ajatella järjellä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      572
      15096
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      43
      11934
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      361
      8932
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      9
      3791
    5. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      36
      3557
    6. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      359
      2647
    7. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      2147
    8. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1753
    9. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      129
      1749
    10. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      193
      1622
    Aihe