bensamittari

kesä-esko

Elikkäs kyseessä on 440 vm.-95 2 litran koneella. Kesän projekteihin kuuluu muun muassa tän bensamittarin korjaus.

Mittari on erittäin ailahtelevainen, toimii kun kulutusmittari. Jos kaasua painaa ni mittari onki ihan ala-asennos. Oon kuullu, että on aika yleinen vika niin ajattelin kysellä et onks kuinka moni tehny asialle jotai. Kannattaisko lähtee mittarin päästä ettii vikaa vai sielt anturista.

3

1221

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 440 remontoinut...

   Bensatankin viisari on nykyään koko ajan alhaalla. Ennen se ailahteli edellisen omistajan omistuksen aikana, sitten se nousi vain puoli väliin vaikka tankki oli täynnä ja sitten hiipui kunnes lopetti toiminnan. No katsottiin viime kesänä että onko vika polttoaine säiliön poijussa/olisiko anturi siinä yhteydessä, otettiin takapenkki irti ja virtamittarien kanssa tutkittiin vikaa. Ei mitään vikaa löytynyt tankin puolelta, varsinainen vika on mun Volvon mittaristossa, jota ei kannata alkaa korjaamaan. Se on korjaus tapauksessa mittariston vaihto edessä. Toki jos vika on tankin puolella, niin sitten kannattaa korjata, mutta se ei välttämättä ole, koska anturit ja poijut ovat ilmeisesti suorassa yhteydessä polttoaine pumpun kanssa. Eli ne ilmeisesti toimivat samojen johtojen varassa.
   Mutta jos sun mittari näyttää kohtuu hyvin tuon oikean polttoaine-määrän suhteessa bensan määrään, ei siinä välttämättä kannata tehdä mitään. Tämä bensamittari ongelma on 440:ppien perus ongelma, kilometrimittarin mukaan minäkin ajelen.

   Itse ajelen 440:llä ympäri vuoden, nyt huolettaa toi E10 Bensiini, koska mun Volvossa on Renaultin kone, jota Volvo on ollut mukana kehittelemässä. Mutta E10Bensiini-sivuilta luin että vasta vuoden 2000 lähtien E10 sopii Renaulteihin ja taas Volvo-kohdasta luin että E10 sopii kaikkiin Volvoihin vuodesta 1984 lähtien, mutta malleissa oli lueteltu 740, sitten 900-sarjaa ym, muttei mitään 400 sarjalaisista. Etten nyt tiedä onko 440:llä enää käyttöä vuoden 2010 jälkeen... Laitan tosta kysymykseksi uuden keskustelun tänne 400-sarjaan. Olisi tärkeä saada tietää miten asia loppujen lopuksi on. Mun 440:ssä on 1.8 kone.

  • Volvollakin voi ajaa

   Itselläni oli joskus myös samainen Volvo ja siinä pa-mittari ei toiminut. Huollossa vaihtoivat (muistaakseni) mittaristoon polttoainemittaripiirin kortin. Ja taas toimi. En muista mitä maksoi, mutta hinta lienee jonkinlainen tänään.

  • volsuraattori

   Jos lämpömittarikin sikailee niin syyllinen on mittariston jännitteensäätäjä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. 95
   2412
  2. Vihdoin Sofian peffa ikuistettu ilman filttereitä

   Jenner pökät ei taida puristaa peffaa kasaan samalla tavalla kun kalsarit joita yleensä pitää😂 https://aijaa.com/re6HIq
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   2018
  3. Miksi et enää halunnut kohdata mua?

   Miksi välttelet mua?
   Ikävä
   146
   1899
  4. Oho! Tanssii Tähtien kanssa saa oman "realityn" - Tätä tiedossa!

   Tanssii Tähtien Kanssa uusi kausi alkaa elokuussa. Ja ohhoh, luvassa on myös ajan henkeen sopivasti uusi reality-henkinen pläjäys kulissien takaa. Ki
   Viihde ja kulttuuri
   22
   1289
  5. Missä ravintolassa Martina hakkasi Sofian?

   Ollaan lasten kanssa katseltu youtubesta sitä videota missä Martina pidätetään ja heitetään pihalle sen jälkeen kun hän on hakannut Sofian. Mikä tuo r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   1197
  6. Tiedän ettei tilanne

   Ollut optimaalinen kun tavattiin. Oikeastaan se oli aika sekava tilanne. Silti teit tosi ison vaikutuksen tunteisiini nainen. Olen pahoillani siitä e
   Ikävä
   39
   900
  7. Viimeinen viesti

   Mitä lukee viimeisimmässä viestissä jonka HÄN on sinulle laittanut? Ap aloittaa: viimeisessä viestissä häneltä on kolme numeroa.
   Ikävä
   48
   846
  8. Taisin menettää kaikki mahdollisuuteni suhun?

   Tämmöisiä ajatuksia ollut tässä viimepäivinä.
   Ihastuminen
   23
   819
  9. Stefan eli vankeudessa, kurituslaitoksessa, 9 v ajan

   Mutta vapautui siitä vuosi sitten keväällä ja elää nyt vapaana kuin taivaan lintu ihanan Sofiansa kanssa, nyt saa taas elää! Kaikkea mukavaa heille tu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   781
  Aihe