Partner Colibri trimmeri polttomoottorilla

Hussemies

Kokemuksia:

Ensimmäinen kesti kolme sekunttia käynnissä. Sitten hajosi helisten. Moottorista tuli tuulettimen siiven osia yms. ulos.
Takuuseen.

Toisen siimapää lakkasi pyörimästä uutuuttaan (toinen käyttökerta) ja kone ryntäsi ylikierroksille. Myös bensakorkin pidike helisi tankissa poikki.
Takuuseen.

Kolmas ei kestä käynnissä kylmänä eikä kuumana. Saa lypsää kuin kuivaa lehmää. Sama miten säätää.
Kaupan purku ja merkin vaihto.

Muka maailman eniten myyty merkki.

Kaikki tämä kahdessa viikossa.
-
-

10

3202

  Vastaukset

  • Vaikeata tuntuu olleen.
   Minulla on aivan päinvastainen kokemus, siis toimiviakin kapineita löytyy, jos tuuri käy.
   Alunperin suutin oli säädetty liian laihalle seokselle, päästöjä ilmeisesti oli haluttu vähentää. Toimihan se siitä huolimatta kun kuristinläppä oli puoliksi kiinni...
   Sahasin suuttimen kantaan meisseliuran, tarvittiin vain 1/8 kierrosta isommalle, eikä muuta, hyvin on pelittänyt sen jälkeen.

   • Mulla taas Colibri oli säädetty liian rikkaalle, ei ottanu kierroksia. annoin olla ensimmäisen kesän, tuli sisäänajettua vähän rikkaammilla seoksilla!
    Viiden vuoden/kesän jälkeen hävisi tyhjäkäynti, kävi ikkäänku ryyppy päällä! Säädöt oli kohillaan, kaasarin puhdistus ei auttanut! Vaihdoin uuden tulpan ja alkoi heti pelaamaan(vanhakin tulppa oli ihan kuivan näköinen, mut ei toiminu tyhjäkäynnillä! :)


  • Mun colibri on uudesta alkaen lähteny huonosti käymään ja nyt ei enää käy ollenkaan. Se vaan hyyty ajosta eikä enää käy. Tyhjäkäyntiä se ei ole käynyt oikeastaan koskaan. Tulppa näyttää hyvältä, kaasuttimen avasin ja putsasin. Tiivisteet näytti ehjiltä ja polttoaine tuli läpi. Ilmanputsari on puhdas. Voisko olla kaasuttimen säädöt jotenkin poskellaan, mutta niitä taitaa olla huono säätää jos ei käy laisinkaan. En tiedä kannattaako tuommosta satasen kertakäyttölaitetta juuri huoltomiehen tuntitaksoille viedä. Olisko tuolla ajettu joku kolme-neljä tuntia. Toiset kolme-neljä tuntia olen nyppinyt sitä käyntiin. Että loppujen lopuksi olisin ne ruohot samalla vaivalla vaikka repinyt maasta ja edelleen säästänyt satasen. Takuu taisi loppua kuukausi sitten.

  • Ostikko koneliikkeestä vai tavaratalosta? Persaukiset kiärtää rautakauppoja ja ostaa paskaa! Osta merkkiliikkeestä merkkituate niin ei tuu murheita!
   Ai niin, mut ku ne maksaa!
   Perseaukisuus on kamala tauti.....

  • Saattaa olla käyttäjässä vikaa enemmän kuin laitteessa. Hah haa

   • Tällaista kärsimystä ei ole Israelissakaan


  • Joo ei pitäs köyhän halpaa ostaa. Homelite Lite Mighty trimmerin kohdalla sen itse jouduin toteamaan. Ei ole montaa kertaa käytetty n. vuoden vanha vehe. Nyt ei pska lähe käyntiin millään. Kastelee mielestäni tulpan. Eniten ketuttaa kun kuitin menin hävittämään. Yleensä kuitit tallessa mut ei sit tämän kohdalla tietenkään.
   Paha mennä reklamoimaan... Jonki sortin tee se itse mies olen mut uuden vehkeen sielunelämään perehtyminen ja purkaminen kyl kehtuuttaa pirusti. Huolto maksaa tietysti koneen hinnan...en oo ees kyselly.

   • Moro
    Mulla on ollut tuo Partner Kolibri käytössä jo yli 10 vuotta ikä mitään pahaa sanottavaa. Onn iana lähtenyt käyntiin kertavedolla myös naisten voimin. Ainoa huolto 10 vuoden aika on ollut tulpan vaihto yhden kerran, mitään muuta ei oo tarvinnut tehdä. Edes bensoja en ole talven jälkeen koskaan vaihtanut. Eli mulla on ollut aivan loisto yksilö. Suosittelen.


   • KeravanKolli59 kirjoitti:

    Moro
    Mulla on ollut tuo Partner Kolibri käytössä jo yli 10 vuotta ikä mitään pahaa sanottavaa. Onn iana lähtenyt käyntiin kertavedolla myös naisten voimin. Ainoa huolto 10 vuoden aika on ollut tulpan vaihto yhden kerran, mitään muuta ei oo tarvinnut tehdä. Edes bensoja en ole talven jälkeen koskaan vaihtanut. Eli mulla on ollut aivan loisto yksilö. Suosittelen.

    Jo 20 vuotta Partner Kolibri käytössä ja pelaa kuin enkeli.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jo 20 vuotta Partner Kolibri käytössä ja pelaa kuin enkeli.

    Niin mullakin. Toiminut hyvin ja kevyt käyttää.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   201
   5350
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   54
   2358