Nain mummoa hytissä

Rahakas keikka

Matkalla Tukholmaan laivalla velipojan luokse. Oli talvi ja hämärää, mulla kahden hengen hytti. Tapahtui muutama vuosi takaperin.

Seksistä heti sen verta, että matkalla hyttiin näin yhden naisen peffan, jolloin alko seistä ja kun menin hytin ovesta sisään, menin vessaan runkkaamaan. Kohta alkoi merenkäyntiä ja laiva heilui aika paljon, mutta ei se haitannut, ei tullut pahoinvointia.Joku yrjös myöhemmin kokolattiamatolle.

Myöhemmin illalla, olin käynyt taxfreessä hakemassa pullon ja röökiä, lähdin kiertelemään ja tulin baariin. Siellä ei ollut muita ihmisiä kuin yksi mummoikäinen joka tulikin sitten mun seuraan. Rupes ostamaan mua seksiin. Ensin ei mua kiinnostanut sellainen vanha nainen, mutta se alkoi korottamaan hintaa. Viimeinen oli 50 egeä, mutta senkin se korotti sitten 100:aan egeen, jolloin sanoin ookoo. Kun pääsi pukille ja muija vielä maksoi.

Ei se niin hirveen vanha ollut naamasta, mutta ruumis oli ihan riippuva ja täynnä sellofaania.

Mentiin mun hyttiin, kun ei sen hyttiin voinut mennäl Niin, hänen nimi oli Heena tai Neena, kun en saanut selvää, mun hytissä oli seinän takana jonkun koneen kauhea ääni. Heti, kun tultiin sisäpuolelle hän kävi mun farkkuihin kiinni ja otti kullista kiinni. Kohta oltiin alemmassa sängyssä, Heena avasi raon mun eteenn. Kävin kontalleen hänen yläpuolelleen. Mahassa oli paksu kerros rasvaa ihan niinku patja. Rinnat oli jättikokoiset, eikä ne dedes pysyneet normaalissa paikassaan vaan oli pudonneet Heenan kainalokuoppiin alas.

Niin,sanoin että 50 etukäteen ja 50 kun homma on tehty. Siinä vaihessa mulla oli jo 50 egeä farkkujen taskussa. Imin sen nännejä, mut vaikea niitä oli löytää ensin.Kun vaan hankasin, ne alkoivat nousta esiin. Hän nautti hirveesi imemisestäni. Iminkin pitkän aikaa.

Sen jälkeen hän sanoi, että nuolen häntä pillusta. Se oli mulle uutta, mutta en välittänyt sanoa. Pistin nenän pillulle. Alakarvoja ei enää ollup palljon, koska ne oli ilmeisesti harventuneet. Ne haisi pissalle. Mua se kiihotti vain. Nuolin häntä. Kohta tajusin, että hän heittelehtii sängyn päällä, hän otti mua päästä kiinni ja repi mun hiuksia koska oli niin kiihottunut. Kuulin hänen huutavan lyhyesti vaikka kaikkea oli vaikea kuulla, kun meteliä oli niin paljon. Oli myös aallokkoa, joten keinuttiin siinä edes takaisin muutenkin.

Heena nousi istumaan. Sanoi mulle ihan hikisenä naamasta: "Älä enään!" Hän pani taas taaksepäin maakaamaan ja sanoi: "Työnnä se jo sisään." Kun en heti ehtinyt hän melkein huusi ja komensi saman. Mun munassa hakkasi ihan, kun laitoin hänen antamaa geeliä sen päälle. Ekaa kertaa laitoin geeliä ja kaikki paikat oli ihan tahmeat sen jälkeen.

Muna meni vähä kerrallaan sisään. Heena voihki kovaa koko sen ajan. Aloin liikuttamaan sitä ja hän kipristeli naamaansa kauheasti, voihki ja huusi välillä. Mulla tuntui joka paikassa se, kun kattelin häntä. Varsinkin munassa tuntui extra hyvältä. Aloin lkätä munaa sisään ja Heena tuli ihan hulluksi heti. Se väänsi päätä taakseppäin ja hakkas sitä tyynyyn. Lulin että hän sai orgasmin. Mua kiihotti enemmän kuin koskaan enne kun sen lihat emättimessä oli puristuksissa munan ympärillä jatkuvasti. Hakkasin sitäpilluun, se huusi kauheasti ja silmät pullotti päässä. Se huusi mulle: "Jatka, jatka!" ja mä luonnollisesti jatkoin. Se alkoi olla hikinen kaikkialta ja mä huomasin, että niin on mullakin naama hiessä.

Sitten Heena sanoi että mun pitää laittaa lisää geeliä. En tiedä miksi, kun geeliä valui ulios pillusta muutenkin sängylle. Veidn munnan ulos ja vedin uuden geelikerroksen päälle. Sitten se oikein anoi käheellä äänellä: "tule. Tule, tulee...". Työnsin munan taas sisään, aloin hakkaamaan sitä sisään rankasti. Alko tuntua, että kohta alkaa tulemaan. Se näki sen ja sanoi heti: "Ota se äkkiä" ulos. Vedin sen taas ulos ja se alko puristella sitä kaueasti. Semmonen puristelijamummo, et hyviä että mulla on muna vielä olemassa.

Vielä naitiin,se huusi: "Nopeemmin, nopeemin, nopeemmin" ja mä rynkytin sen pilluun extra rankasti. Kohta se alkoi ulista kovempaa ja kovempaa, sitten se ihan rääkyi monta kertaa peräkkäin, kun orgasmi tuli ja sen jälkeen se jäi vaan hiljaa makaamaan. Mulla oli vielä muna ihan kovana, mutta kohta se alkoi taas aktiivisesti naida ja sanoi että nyt on sun vuoro. Kohta pusseista lähti kamat tulemaan ja orgasmi iahn räjähti sen pilluun.

Heena jäi mun viereen nukkumaan, kunnes työnsin sen pois ja käskin sen antamaan mulle sen 50 egeä.

9

31163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -Kriitikko

      Tällä kaverilla on panemisen lahjan lisäksi
      kirjoittamisen lahja.
      Kiitos!

      • Toinen kriitikko

        sentään teksti jaoteltu selkeisiin kappaleisiin :-)


      • Anonyymi
        Toinen kriitikko kirjoitti:

        sentään teksti jaoteltu selkeisiin kappaleisiin :-)

        Spede se taas jaksaa buaahaa


    • :)

      Selkeä ja hyvä teksti ::D

    • Anonyymi

      Tämä tarina on tosi terveisin Neena nykyisin 70wee xd

      • Anonyymi

        Aito kirjoitus. Tuli yrjöt.


      • Anonyymi

        Persreikä


    • Anonyymi

      Ihan OK-juttu, mutta ihmettelen, että miten kahden hengen hytissä voi olla kerrossängyt?

    • Anonyymi

      Pimeä ja synkkä pää kirjottajalla

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      263
      2501
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      91
      1997
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1596
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      157
      1417
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1258
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1185
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe