jäätävä henkinen kankkunen

artzzzi 85

Mulla yleensä ryyppy illan jälkeen tulee kamala morkkis. Yleensä inhottava olotila jatkuu muutaman päivän. Harvoin edes kännissä teen mitään, ehkä juttelen asioista avoimemmin mitä normaalisti ja sanon jotain hieman ohi suuni. Mutten kuitenkaan mitään sellaista mistä pitäisi tällaista oloa tulla. Alan kutienkin miettimään pakonomaisesti kaikkea puhumaani ja kääntelen ja vääntelen niitä mielessäni kun ei ole selvää muistikuvaa. Olo tulee siitä vain pahemmaksi. Moni kaverikin sekoilee ja riehuu paljon pahemmin kuin minä koskaan, mutta eivät he siitä päivää pitempää morkkista itselleen saa. Tiedän ettei kukaan mun puheita muistele kun en itsekkää muiden, mutta aina tulee inhottava henkinen morkkis ja ajatus siitä että nyt muut ajattelevat musta sitä ja tätä. Onko täällä muita joilla tulee morkkis vain pelkästään siitä että on ollut jossain kännissä?? Pitäskö lopettaa juominen kokonaan kun siitä tulee aina henkisesti niin paska olo?? Kun ei kuiteskaan osaa juodakkaa niin että pysyisi selvänä koko illan.

5

983

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • henkisen

      jaksamisen takia minäkin lopetin kokonaan pari vuotta sitten ryyppäämisen. Tuntuu, että on viikonloput pitemmät, kun ehtii tehä paljon enemmän, kun ei tartte rapuloissa pyöriskellä ja voi hyvillä mielin elää elämäänsä niin kuin se on, katumatta ja nyt ei hävetä oikeestaan mikään enää.

    • äshole

      Itelllä tulee joskus kans morkkis riippuu fiiliksestä ja toki siitä onko töpännyt.Joskus tulee tosiaan aika kuolettava sellainen vaikka ei olis syytäkään.Nyt käytttäydyin taas niin että on syytäkin mutta minkäs teet kun on pakko ottaa että uskaltaa porukoihin mukaan,surkeeta kyllä myönnän.

    • seula x

      sitä vaan vuosien aikana tajuaa kuinka tyhmää on vetää örvelökännejä.
      nyt kun pelissä on oma hyvin menevä firma, kaunis vaimo, okt ja lapsia voi vain todeta, että en riskeeraisi mistään hinnasta.

      jos tekee mieli ottaa keittoa, menen mökille 100km päähän, ja "rentoudun" siellä naapurin kanssa 3-4 krt vuodessa yksin.

      jokin meni aikanaan ryypiskeltäessä varmaan päästä rikki kun sitä jälkioloa ei kestä!

    • Sikamieheksi88

      Itsellä oli jokin aika sitten sama ongelma. Tuntui känni-illan jälkeen kuin koko kylä nauraisi minun tekosilleni, eikä sen hullumman kaverin tekosista ketään ole moskiskaan. Olenhan taipuvainen kännimokailuille ja häpeän piilevää alkoholistiani. Yritän aina krapuloidessani järjestää elämääni paremmaksi ja lupailen selvempää elämää, mutta ei mikään auta. Hoitoa olen harkinnut puolivakavissani. En osaa myöskään juoda ns. eurooppalaisesti. Se on joko täysillä tai ei lainkaan. Morkkiksen tunne estää minua alkoholisoitumasta täysin, joten siitä on jotain hyötyäkin.

    • jJjJjJ...

      Nuorempana opiskeluaikoina en edes tiennyt, mikä morkkis on. Vaikka olisi töppäillytkin kännipäissään, niin seuraavana aamuna saattoi vähän hävettää ja illalla asia oli jo pois mielestä.

      Nykyään morkkikseen riittä se, että on ylipäätään ollut kaupungilla kännissä. Vaikka ei olisi mitään toheloinutkaan. Lisäksi krapula-aamuina mieleen usein kasaantuu pyörimään kaikenlaisia vuosien varrella tehtyjä mokia kuin yhtenä vyörynä yhtäaikaa. Siitä tietenkin seuraa hirveät syyllisyydentunteet ja tuntemus, että on poikkeuksellisen huono ihminen jne, vaikka kännitöppäilyjä tuskin on enempää tapahtunut kuin alkoholia käyttävällä keskivertoihmisellä yleensä.

      Ajattelen tuon morkkisalttiuden toisaalta myös hyvänä asiana, sillä se on vähentänyt juomistani. Ilmeisesti keho ja psyyke viestittelevät, että nuoruuden vauhdikkaat vuodet ovat auttamatta ohi ja on aika aikuistua ja keskittyä muihin asioihin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      222
      1940
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      67
      1699
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1496
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1189
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1110
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1075
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      5
      995
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      950
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe