Myynti vetää?

Ei vedä

3 Lagunaa registeriin toukokuussa. 31 koko vuonna...

14

1079

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Renoolla

      ...kun eivät ymmärrä hyvän päälle:-)
      Uusi Laguna III on autona ihan toista maata kuin Lagu kakkonen, mutta sitähän tämä tuulipukukansa ei tajua. AutoBild'n 100.000 km testissä arviot olivat jo rohkaisevia kestävyydestä ja samaa kertovat yleensä Keski-Euroopan katsastustilastot. Uusi Lagu on 2. sijalla yhdessä MB C-luokan kanssa kokoluokassaan, siis vähävikaisuudessa. Myös veratilutesteissä taitaa olla voittoja mm. Audi A4:sta.

      Lisäksi tunnetusti se on 5-tähden törmäystestiauto ja ei ruostu kuuna päivänä.

      Muotoilu on ihan neutraali, eli on samoilla linjoilla Skoda Octavian kanssa, mutta sitä tilavampi ja ennen kaikkea äänettömämpi sisätiloiltaan!

      Minua paskan vertaa kiinnostaa nämä Suomen myyntitilastot, koska Suomessa myydään vain 1 % Euro-alueen autoista. Tästä linkistä löytyy Euroopan myyntitilasto 4/2010, mikä automerkki on 2. sijalla, MIKÄ???
      http://www.acea.be/index.php/news/news_detail/passenger_cars_registrations_down_74_in_april

      • EX Lagunisti

        Renault lagunan!! Olen omistanut itse kyseisen laitteen ja se oli ensimmäinen ja viimeinen renault!!
        Ei enää ikinä!! Pitäkää Renault fanit romunne!!


    • tumpelot`

      ajelee anjoviksella tai oculla, asiantuntijat Rellulla. Itsekkin ajelen juurikin tuolla kakkosmallin Lagulla, enkä tosiaan ostaisi mitään paskaa tojotaa tai skulakkia tai mitään pemareita.

    • Ei siis pro

      Juu, ei uusi Laguna huono auto ole ja Renault on panostanut laatuun ja sen puolesta autoa voi suositella, siis parantunen laadun osalta. Mutta mikä mahtaa olla, kun myynti ei vaan vedä? Myyntiorganisaatioko on syynä vai yksinkertaisesti edelliset mallit romuttivat lopullisesti Renaultin maineen? Jos autoa myydään reilut 100 kpl vuodessa se tulee näkymään varmasti jälleenmyyntiarvossa, sillä kyllä "kansa tietää" siis sen, että jos auto ei ole suosittu uutena niin ei se ole sitä käytettynäkään?
      Sama kohtalo on myös C5:llä mikä on täysin eri auto verratuna edelliseen malliin. Mutta vie aikaa, että "ei sitikka-autoilijat" uskaltavat sen valita.

      Se mitä tulee myyntitilastoihin muissa maissa en kyllä pistäisi sen perusteella tämän asian puolesta senttiäkään likoon. Ensinnäkin olettehan tekin Lagunan ostajat ostaneet autonne Suomesta ja asutte tääällä (luultavasti :) ) ja luultavasti myös myytte autonne täällä Suomen markkinoilla sitten joskus? Joten siinä ei paljon paina keskieuroopan myynti, kun teille kerrotaan paljon saatte vaihdossa... valitettavasti. Mutta onnea autolle.

      Ps. Tuossa joku sanoi Lagunan oleva tilavampi, kuin Octavia. Mistä kohtaa? Taitaa takapenkin leveys olla ainoa "isompi" mitta...? Ei ne suuret ulkomitat mitään kerro, vaan miten tilat on toteutettu. Ks. 407 jne...

      • Meksu ykkönen

        Yksi suuri virhe markkinoinnissa on siinä että auto on nimeltään edelleen Laguna. Kun halutaan huonosta maineesta eroon, olisi mallinimi pitänyt ehdottomasti muuttaa joksikin muuksi. Tällöin olisi ollut parempi mahdollisuus karistaa Laguna 2 mallin ongelmia mielikuvista pois.

        Uuden mallinimen turvin olisi pöytää voitu hieman puhdistaa ja myyjänkin olisi helpompi myydä uutta mallia. Siitähän ei löytyisi vanhoja katsastus- ja laatutilastojakaan ;)


      • Rellunisti

        No onhan se Laguna III tilavampi kuin Octavia. Nyt 1 kk ajaneena ao. Lagunaa, niin onhan se loistava, hintaansa nähden käytettuynä ostettaessa. Suorastaan eliittipeli kansanhinnalla. Ja 2 l diesel, niin eipä tarvitse kenenkään tiellä roikkua, enempi on noita vastaantuljioita menosuunnassakin motarilla. Ja musiikkia on nautinto kuunnella kun auto on todella hiljainen. Sanokaa mitä sanotte. Nuo aiemmat kommentiti Saksan tilastoista tästä III-koppasesta vin tukee käsitystäni. Taisin tehdä hyvän hankinnan.


    • lagu-pekka

      Syylinen on RENAULT! Myymällä epäkelpoja ajoneuvoja on pilattu oma maine!!
      Lagunan myynti ei varmasti paljoa tuosta nouse.. suomessa on kuitenkin paljon pettyneitä omistajia!!

    • huhhahheijaapilipomp

      Kyllähän uusia meganeja ja cliota ja scenic:jä myydään kiitettävästi niillä suhtkoht HYVÄ maine suomessa

      ...ainoastaan Laguna ei myy ja syynä siihen tuo todellinen vikaherkkä LAGUNA II:nen.

    • rimpatirimpatirimpat

      Lagunan maineen pilasi LAGUNA II, onneton kötöstys koria myöten,

      asiaan vaikutti myös tosin Renaultkonsernin linja koota autot sekundaosista.

      • siis`

        "koria myöten"? Korihan on koko Auton paras osa. Kuuluu siis ryhmään "autot, jotka ei ruostu". Ja niiden, jotka ei tuollaista autoa ole omistaneet, on turha haukkua. Pelkkiin kuulopuheisiin ei aina kanata ihan varauksetta luottaa. Kuten aiemmin mainitsin, ajan itse Laguna 2:sella ja olen erittäin tyytyväinen. Ja tottahan se on, että jos ei rahaa ole, niin ostakaa tojota.


    • RogerMillaBis

      Käsittääkseni Rellun kaksi parhainta ominaisuutta mallista riippumatta ovat olleet hyvä tai ainakin mukava ajettavuus sekä Suomen oloihin suhteellisen hyvä ruostesuojaus, jos kohta kuitenkin joidenkin mallien ruostesuojalus on ollut heikompi mutta yleensä kuitenkin parempi kuin riisikupeilla. Niin ja riisikuppeihin verrattuna Rellut, myös ne pienet mallit (Tippa, 5, Clio, Twingo) ovat olleet tilavia.

      Itselläni ollut 3½ vuotta ekakoppanen Megane ja jonkin aikaa katsellut viimeisiä ekakorisia farmari-Lagunoita, joko 18- tai 2-litraisella koneella. Mieluummin ostan Rellun, kun jokseenkin tunnen merkin heikkoudet, ja vähän itsekin räpeltänyt huoltoa ja korjausta, ettei nyt joka ikisestä jutusta pajalle, joten on siis osoittautunut melko kustannustehokkaaksi valinnaksi verrattuna johonkin ylihintaiseen ruosteiseen ahtaaseen ajelehtivaan Corollaan. Niin ja muuten, miksi aina naureskellaan "rapeat ranskalaiset"? Eiköhän juuri nuo japsit ole niitä rapeita, siis ihan hengenvaarallisen rapeita, Mazdat varsinkin.

      Hyvää kesää Relluilijoille (ja Relluholisteille).

    • rennaultti

      Joo samaa mieltä että laguna II pilasi maineen (syvissä kansanriveissä mennyt) mutta laguna III on uskoaksemme ja toivottavasti sitten MAINEENPALAUTUS.

      • RogerMillaBis

        1980-luvulla paras Rellu oli R9 / 11, ja 90-luvulla R19. Megane I:stä on sanottu paremmaksi kuin II:sta. Megane III:sta ja Laguna III:sta ei nyt vielä tiedetä, mutta toivottavasti jompi kumpi osoittautuu uudeksi hyväksi Relluksi.


      • laaguna
        RogerMillaBis kirjoitti:

        1980-luvulla paras Rellu oli R9 / 11, ja 90-luvulla R19. Megane I:stä on sanottu paremmaksi kuin II:sta. Megane III:sta ja Laguna III:sta ei nyt vielä tiedetä, mutta toivottavasti jompi kumpi osoittautuu uudeksi hyväksi Relluksi.

        Kannattaa siis aina ostaa tyyppimerkinnältään pariton rellu :D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      225
      1963
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      68
      1711
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1506
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1199
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1110
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1075
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      5
      995
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      950
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe