poliisien kyydissä 2

viluinen narttu

Kyttä astui askeleen lähemmäs,ja minä kyyhistyin maijan nurkkaan peloissani."Päästään kuule tyttö helpommalla, jos nyt vaan suostut ihan iisisti tähän juttuun.Ei me sulle mitään pahaa haluta.Vähän vaan lämmitellään yhdessä", kyttä tokaisi ja astui vielä askeleen lähemmäs."Ei ikinä, te ette voi tehdä tällaista, mä en ole teille mitään pahaa tehnyt", minä sanoin ääni pelosta väristen ja jatkoin:"Tehän ootte poliiseja, ei poliisit voi tollasta tehdä!" "Niin mitäs me nyt sitten ollaan neitin mielestä tekemässä?", poliisi kysyi hymyillen edelleen kovin itsevarman näköisenä.

Siinä vaiheessa poliisi oli astunut niin lähelle, että sai tarrattua minua kädestä kiinni ja vetäisi minut seisaalleen. Ilmeisesti käsirautojen kanssa heiluminenkin oli tuttua puuhaa, sillä vaikka kuinka yritin vääntää kättäni irti ja kiemurrella kytän otteessa, huomasin piankin olevani sidottu toisesta kädestä auton toisen sivun lasin suojana olevaan rautakehikkoon ja toisesta toisella puolella olevaan. Kädet levällään alistettuna riuhdoin käsiäni ja sähisin poliisille aivan kauhusta paniikissa. Kyttää tuntui kiukkuinen sähinäni vain naurattavan, sillä hän kääntyi auton takaovea kohti ja huuteli kaverilleen;"Tulepas katsomaan, miten kiukkuinen kissa me saatiin tänne pyydykseen napattua!"

Takaovesta nousi sisään autoa ajanut kyttä, jota en ollut oikeastaan edes nähnyt kunnolla kertaakaan, kumartui minua kohti ja hymyili."Näkyy olevan oikea villikissa", kyttä tuumasi. Kytät seisoivat hetken mittaillen minua päästä jalkoihin. Sitten kytät, ilmeisesti yhteisestä sopimuksesta, astuivat molemmin puolin minua, ja toinen heistä tarttui hiuksiini ja riuhtaisi päätäni taaksepäin. Samalla hän laski huulensa paljaalle kaulalleni ja nuoli kielellään pitkin vedoin avutonta,paljasta kaulaani."Pääset kuules misukka tästä leikistä helpoimmalla, kun osallistut leikkiin meidän kanssamme, eikä meidän tarvitse pakottaa sinua.Kai tajuat, että matkan joudut jokatapauksessa korvaamaan, joko vapaaehtoisesti tai pakottamalla.Päätä itse", sanoi toinen kyttä.

Vastasin parhaalla mahdollisella tavalla, jonka saatoin siinä tilanteessa keksiä. Sylkäisin kaulaani nuolevaa kyttää kasvoille, ja toista potkaisin piikkikorkokengälläni sääreen. Se ei ilmeisesti kuitenkaan ollut paras mahdollinen vastaus, sillä samalla hetkellä sain korvatillikan poskelleni, ja kaulaani nuollut kyttä nappasi hampaillaan kiinni kaulastani."Nyt narttu tunnet nahoissasi nämä temput!", kyttä tiuskaisi korvaani. Ei kestänyt kuin hetken, kun poliisit yhteisvoimin riisuivat ensimmäiseksi kengät jalastani. Kyyhötin siinä paljaalla lattialla sukkasillani, ja tuijotin poliiseja alta kulmieni, edelleen kiskoen ja nykien käsirautoihin sidottuja käsiäni ja sähisten raivoissani. Sitten toinen kyttä kaivoi taskustaan nenäliinan ja työnsi sen syvälle suuhuni."Nyt loppui kisu sähinä ja sylkeminen",hän sanoi minulle tuijottaen minua silmiin kokoajan. Hänen silmänsä kiiluivat ainakin yhtä himokkaina, kuin toisen kytän silmät olivat kiiluneet hänen noustessaan maijan takakonttiin raudat kädessään.

Toinen poliisi kumartui kainaloni alta selkäni taakse, ja tarttui takaapäin kiinni hiuksistani, ja taivutti pääni taaksepäin. Toisella kädellään hän otti kiinni paitani rinnuksista, ja repäisi paitani auki, niin että napit vaan sinkoilivat. Avonaisen paidan sisältä hän kaivoi liivien puristuksista toisen rintani käteensä, ja alkoi hieroa sitä kovakouraisesti. Samalla hän suuteli takaapäin kaulaani. Hampaiden puraisut tuntuivat kaulan iholla kipeälle, ja rintaa puristelevan käden otteet eivät olleet yhtään sen hellemmät.

Sillä aikaa toinen kyttä oli touhuillut edessäni housujensa kanssa, nyt housut lojuivat penkillä yhtenä myttynä, ja kyttä kääntyi minuun päin. Boxereiden lävitsekin saatoin nähdä, että kytällä seisoi tosi rankasti. Housut olivat yhtenä telttana seisovan ja selvästi todella suuren kalun peitteenä. Puistelin päätäni kauhuissani puolelta toiselle, yritin anovasti tuijottaa kyttää silmiin, etä tämä heittäisi mielestään ajatuksen tunkeutua minuun tuolla kauhealla kalullaan ja päästäisi minut vapaaksi. Mutta kyttä vain tuijotti minun paljasta rintaani, jota toinen kyttä edelleen kovakouraisesti rutisteli, ja hieroi seisovaa kaluaan boxereidensa läpi.

Keskenään kytät juttelivat leppoisan oloisesti samalla:"Mites me nyt kuule hoidetaan tämä juttu?",kysyi kaluaan hiplaava kyttä toiselta."Olisi kiva uittaa kullinsa ton nartun huulien väliin, mutta on niin äkäsen sorttinen, että kunhan ei vaan purisi koko vehjettä kiukuissaan poikki?" "Lämmitetään sitä vähän, josko se siitä rauhottuisi", vastasi toinen kyttä selkäni takaa. Samalla hän irrotti otteensa hiuksistani ja rinnastani, ja sanoi minulle"Jos nyt olet hetken ihmisiksi,niin mun ei tarvi sua enempää satuttaa, oletkos?" Nyökkäsin päätäni vaisusti, toivoin kaiketi, että pääsisin irti, että kytät olisivat tulleet järkiinsä kesken touhujensa.

Ensin kyttä irrotti toisen käteni ikkunaraudasta, ja sitten toisen. Mutta samalla kyttä tuuppasi minut istumaan takaisin penkille, ja sitoi käteni uudelleen, nyt molemmat siis saman puolen ikkunaan niin, että käteni olivat kohotettuina ylöspäin. Siinä nyhjötin penkillä, rinta paljaana, suu tukittuna ja alistettuna kahden poliisin edessä.

Toinen kyttä laskeutui polvilleen eteeni. Hänen kätensä pusertui taas tiukasti rintani ympärille, ja toisella kädellä hän kaivoi toisenkin rintani paljaaksi liivien sisältä. Hän kumartui suutelemaan nänniä toisesta rinnasta ja puserteli toista kädellään. Sitten hän vaihtoi huulensa toiselle nännille. Minä puistelin päätäni, en tahtonut tätä, en,en! Ja samalla huomasin kauhukseni, että nännini vastasi kytän kielen kosketukseen alkamalla jäykistyä kiihotuksesta.

10

10569

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juuuuuuu

      tahtoo lisää.......kirijota lissää ja äkkiä.....

    • Mikotus

      Lisää todellakin!!! Tosi hienoa!

    • voi cee

      eivät jäykisty kiihotuksesta vaan kosketuksesta..siihen perustuu imetys arvon idiootit

      • narttu ite

        tarinassa ne nännit ei nyt sitten sinun mielestäsi saaneet kosketusta vai...?täytyy yrittää parantaa ulosantiaan siihen mennessä, kun pääsen jatkamaan tarinaani...
        kiitos "rakentavasta" kritiikistä...


      • leanerdo

        lisää vaan, tottakai! paras novelli tähä mennes


      • perseestä
        narttu ite kirjoitti:

        tarinassa ne nännit ei nyt sitten sinun mielestäsi saaneet kosketusta vai...?täytyy yrittää parantaa ulosantiaan siihen mennessä, kun pääsen jatkamaan tarinaani...
        kiitos "rakentavasta" kritiikistä...

        Minihme vaihtui housuihin kirjoitus virheitä sun muuta en pitäny ollenkaan!!!


    • Nad

      Miks tää loppui kesken!!! Kiduttavaa, tällaisesta pitäis varoittaa etukäteen! Just olin niin hyvissä fiiliksissä...

    • KPM

      Pistä kuule lisää tälläsiä juttuja kuvailu on tosi hyvää.....

    • ........

      Lisää, lisää!!! Tahtoo tietää miten tyttö lämmittelee poliisisetien kanssa ;)

    • [N-51]

      Mitenkähän tällaista olet keksinyt? Poliisit ovat raiskanneet sinut?? Tästä sinun tulee tehdä rikosilmoitus, mikäli kirjoittamasi on totta!! Minkähän ikäinen edes olet?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1658
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe