Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Retki vai auto

TR

Hei,
olemme menossa heinäkuussa Islantiin ja luetaan nyt innolla oppaita. Tarkoituksena olisi nähdä Islantia ympäriinsä. Tiedättekö/oletteko käyttäneet jotain paikallista matkatoimistoa, joka järjestäisi ympäri saarta meneviä useiden päivien matkoja? Mitä mieltä olitte?

Toinen vaihtoehto on vuokrata auto, mutta se matkan suunnittelu majoituksineen päivineen tuntuu hankalalta, ettei vaan käy niin, että ahmii kilometrejä/nähtävyyksiä niin paljon, että suunnitelma pettää jo ensi etapilla. Heinäkuussa on kuitenkin pakko lieneen varata majoitus, kun paikat ovat turisteja täynnä.

Luin auton vuokrasta ja noista normaaleille autoille sallituista teistä. Ilmeisesti suurimmalle osalle "must" nähtävyyksistä pääsee tavallisia teitä pitkin ettei tarvii ostaa sitä maasturia?

1

649

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lantikkalate

      Eli tämä on hyvä lähtökohta

      A.) Löytyy rahaa
      Varaa valmisreissu joka sisältää matkakohteet ja yöpymiset. Jos hotellien varaaminen tuntuu jo vaikealta niin tämä on oikea vaihtoehto sinulle. Saat paljon enemmän irti kun voit nautiskella pikkubussin kyydissä ja naukkailla vaikka vähän Brenviniä matkalla. =) Lisäksi näillä retkillä päästään sellaisiin paikkoihin joihin ei omatoimisesti ole mitään mahdollisuutta päästä (esim: jäätikköajelut)

      B.) Ei löydy rahaa
      Vuokraa auto. Vuokra-auton kustannukset kun jakaa vaikka kolmen kesken niin maata pääsee kiertämään suhteellisen edullisesti. Majoitukset kannattaa varata eilen eli nyt heti sillä sesonki on juuri menossa. Pienissä kylissä ei ole yleensä montaa hostellia ja jos ne on yllättäen täynnä, voi matkasta tulla todella hinnakas kalliiden hotelliöiden vuoksi. Useimpiin nähtävyyksiin pääsee auton kanssa. Niihin joihin ei normaaleilla Michelineillä voi kulkea ei kannata edes lähteä yrittämään millään vuokra-autolla. Eli unohda maastoauto jos et ole kokenut off-roudari. (Lisäksi normaalit vakuutukset eivät yleensä kata tien ulkopuolella sattuneita vahinkoja, joten tuollainen uusi Land Cruiser maksaa sitten vähintään semmoiset 65 tonnia)

      Erityisen halpa autovuokraamo on ainakin SAD-cars joka vuokraa/vuokrasi vanhaa mutta toimivaa kalustoa halvoilla hinnoilla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe