Koirat pois kaupungeista

Totuuden Torvi

Koira ei kuulu kaupunkiin. Vielä vähemmän koira kuuluu pieniin kerrostalo-asuntoihin, joissa nämä eläimet ulvovat ja haukkuvat päivisin yksinään. Koiran jätökset ovat tietenkin oma lukunsa. Talvinen päiväkävely saa ikävän käänteen kun lumihangessa on keltainen läikkä ja vieressä ruskea kasa. Eläinten pitäminen kaupungissa ei ole 2000-lukua.

Koira sopii joko sokean opaskoiraksi, maaseudulle, poliisien käyttöön, lentokentille huumekätköjä ja pommilaukkuja haistelemaan, mutta ei kaupunkiin. Koirien pito pitäisi kieltää kaupungeissa esim.vuoteen 2020 mennessä.

20

691

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tänä aamuna

      aamu ja keskipäivän lääkkeet

      • kurapissa

        Ota mielummin tuplana tai kannattaa mennä psykiatriseen päivystykseen siellä ne auttaa.

        T: tsemppiii


      • koirankouluttaja
        kurapissa kirjoitti:

        Ota mielummin tuplana tai kannattaa mennä psykiatriseen päivystykseen siellä ne auttaa.

        T: tsemppiii

        tarjoamaan koirallesi kunnon elämän ja onnellisia hetkiä kaupungissa niin mikäs siinä?? ja jos pari koiranvihaajaa ei siitä pidä, sekö oikeuttaa myrkyttämään koiria? Jos kaupungeista pitäisi jotain poistaa niin ne haisevat juopuneet ihmiset jotka kusevat asemille ja hisseihin? mielestäni se on tuplasti epämielyttävämpää kun joku keltainen läikkä lumikasassa joka ei aiheuta minkäänlaista harmia sinulle, paitsi jos yritit ottaa kyseisestä paikasta taidekuvaa??? mites ne roskat ja tupakantumpit? tai ruoanjätteet? mieti mistä valitat ennen kun tet sen. Koiran voi opettaa olmaan ulvomatta eikä siitä pidä rankaista kaikkia koiria. Huutaa ne naapuritkin välillä.


      • NoutajaKaupungissa
        koirankouluttaja kirjoitti:

        tarjoamaan koirallesi kunnon elämän ja onnellisia hetkiä kaupungissa niin mikäs siinä?? ja jos pari koiranvihaajaa ei siitä pidä, sekö oikeuttaa myrkyttämään koiria? Jos kaupungeista pitäisi jotain poistaa niin ne haisevat juopuneet ihmiset jotka kusevat asemille ja hisseihin? mielestäni se on tuplasti epämielyttävämpää kun joku keltainen läikkä lumikasassa joka ei aiheuta minkäänlaista harmia sinulle, paitsi jos yritit ottaa kyseisestä paikasta taidekuvaa??? mites ne roskat ja tupakantumpit? tai ruoanjätteet? mieti mistä valitat ennen kun tet sen. Koiran voi opettaa olmaan ulvomatta eikä siitä pidä rankaista kaikkia koiria. Huutaa ne naapuritkin välillä.

        "onnellisia hetkiä"

        Minun koirani on onnelline_koko ajan_vaikka kaupungissa asutaankin. Tai no ehkä sadekelillä voi naama olla hieman syyttävän näköinen.. "miksi sä teet tämän mulle" ;) Raukkaparka.


    • Turk.

      Luuletko että tuo avautuminen auttoi jotain? Miksi ihmeessä tulet palstalle huutelemaan (turhaan) että koirat pitäisi kieltää, jossa suurin osa ihmisistä pitää koirista? Onhan täällä sinunlaisia koiravihaajia mutta niin.

      Itselläni on saksanpaimenkoira kaksiossa, tosin lähes kaupungin laidalla mutta kaupunkialueella silti ja hyvin ollaan toimeen tultu, paremmin kuin hyvin. Itsekkäiden ihmisten mielipidettä en todellakaan ole kysellyt että sopiiko kerrostaloon ja kaupunkiin koska vastauksen tiesin itsekin, sopii.

      Mikä sinun ongelmasi on? Koiria ei koskaan tulla kieltämään kaupungista, se jos mikä olisi typerää, haloo. Ihme kun et pyydä että lapsetkin pitää kieltää kaupungeista kun ne metelöivät niin paljon, tupakoida saa vain keskellä korpea ettei haju haittaisi ketään tai että naisilta viedään äänioikeus ja että autoilla ei saisi ajaa kuin vain hätätapauksessa kun ne saastuttaa. ;)

      Minäkin haluaisin esim. poistaa maailmasta köyhyyden ja pahuuden mutta niin ei tule koskaan tapahtumaan. Asiat voivat helpottua, tosin lähes olemattomalla todennäköisyydellä, aina tulee jossain olemaan köyhyyttä ja pahuutta, ikävä kyllä.

      Asiat täytyy hyväksyä, sinun täytyy hyväksyä koirat kaupungissa, niin tulee aina olemaan. Etkä taida muutenkaan tietää koirista paljoakaan.

      "joissa nämä eläimet ulvovat ja haukkuvat päivisin yksinään"

      Eli asut itse kerrostalossa ja kaikki tui sinun vuodatus johtuu vain siitä kun olet kyllästynyt ulvomiseen ja haukkumiseen. Huoh. Kuule, omistaja ei välttämättä ole tietoinen siitä että koira/koirat metelöivät. Oletko kuullut eroahdistuksesta? Tuskinpa, kerro omistajalle niin hän voi aloittaa yksinolo treenaamisen (ellei hän sitä jo aloittanut ole tai ei ole koskaan edes yrittänyt aloittaa), siihen menee aikaa mutta suurinosa koirista oppii siihen.

      "Koiran jätökset ovat tietenkin oma lukunsa. Talvinen päiväkävely saa ikävän käänteen kun lumihangessa on keltainen läikkä ja vieressä ruskea kasa."

      Eikös tämä "koiranjätös ongelma" keskutelu ole jo käyty tällä palstalla ainakin 10 kertaa. Ja joka kevät muutenkin (Huom! Nyt on jo kesä, olet hieman myöhässä), koirattomat ne vaan jaksaa valivalivalivalittaa. Kurjaa kun ajattelemattomat koiranomistajat pilaavat jokaisen koirallisen maineen kun eivät viitsi koirankakkoja keräillä.. itse kerään aina, paitsi ojanpohjilta.Tässä ratkaisu: Pysy sisällä äläkä koskaan mene ulos niin et näe "ruskeita kasoja" etkä "keltaisia läikkiä" missään, saati edes koiria. Tosin ikkunasta.. paras peittää nekin, ihan varmuuden vuoksi.

      "Eläinten pitäminen kaupungissa ei ole 2000-lukua."

      Miksi ei olisi? Taidat itse olla vanhanaikainen. :) Miksi muuten olisi minipossuja kerrostaloissa? Haha :)

      "Koira sopii joko sokean opaskoiraksi, maaseudulle, poliisien käyttöön, lentokentille huumekätköjä ja pommilaukkuja haistelemaan, mutta ei kaupunkiin. Koirien pito pitäisi kieltää kaupungeissa esim.vuoteen 2020 mennessä."

      Hmm.. ihmeellistä, mistä voit olla niin varma että yksikään poliisikoira tai huumekoira jne. ei asuisi kaupungissa? Ja niitäkin pitää ulkoiluttaa ja antaa niidenkin tehdä tarpeensa ulos. Ei nekään ole niin viisaita että vessassa osaisivat käydä. Eikä ole aina töissä, vapaa-ajalla ne ovat samanlaisia kuin tavalliset koirat.

      Mutta toivon että sinä olet provo etkä tosissasi kirjoittanut tuollaista viestiä, enkä tiedä edes miksi viitsin vastata näin pitkästi tuohon. Kai tässä vain ottaa hermoille itsekkäät ihmiset jotka vain omaa napaa ajattelevat. Kaikilla on toki oikeus omaan mielipiteeseen mutta tuo meni jo liian pitkälle että koirat pois vaan kaupungista. Kiitos ja näkemiin.

    • rumpetti

      Sanan mukaisesti hahahahahahihihiii.

      • number one is dog

        huonosti lääkityt ihmiset pitäisi poistaa kaupungeista.


      • wertyuiopå.
        number one is dog kirjoitti:

        huonosti lääkityt ihmiset pitäisi poistaa kaupungeista.

        Niin pitäisi.. ja juopot sun muut häiriköt.


      • täälläkin
        wertyuiopå. kirjoitti:

        Niin pitäisi.. ja juopot sun muut häiriköt.

        Mullakin on sakemanni kerrostalossa. Ei häiritse ketään. Nyt ei häiritse edes koiranvihaaja rimputtelemalla ovikelloani kun olen poissa. Ne rimputtelijat pitäisi kyllä poistaa ihmisasumusten läheltä.
        Se siitä.
        Totuuden torvelle toivon avoimempaa mieltä elämää kohtaan. Silloin elämä on paljon mukavampaa.


    • ihanansakemannin om.

      meilläkin sakemanni kerrostaloasunnossa eikä ole häirinnyt ketään tai mitä nyt aivan toisessa päässä taloa asuvaa vanhaa akkaa, jolle tein hyvin äkkiä selväksi että kirani ei hyökkäile kenenkään, ei lapsien ei aikuisten kimppuun eikä myöskään hauku ollessaan yksin asunnossa vaan se on hänen vieressään asuva terrieri. Mutta tuo onkin varsinainen koirien vihaaja.

      Ihmisestähän koiran käyttäytyminen on kiinni, kasvatuksesta. Älä sinä tule tänne paasaamaan. Hilaisi ensin ne resuiset juopot ja muut häiriköt pois kaduilta ja tulisi sitten vasta valittamaan koirista

    • A

      Saisko perusteluja kans?

      • *huoh*

        on se mukavaa ajankulua kun käy lukemassa miten vahvasti ihmiset reagoi jonkun laittamaan provoon.. paljon parempaa ku telkkarin jatkuvat uusinnat.. Hei! Kielletään nyt samalla telkku ku siellä on aina ne samat ohjelmat! =D


    • mikku77

      pois kaupungista jos siellä asuvat koirat sua häiritsee:)
      yksinkertainen neuvo henkilölle joka jälleen kerran on eksynyt väärälle palstalle:)

      • tyttö&hava

        Juopot, murhaajat, mielenterveydeltään heikot ja muuten yhteiskunnalle vaaralliset pitäisi poistaa kaupungista. Niin, samalla oksentelijat (=juopot) ja kusijat (=juopot) pois kaupungeista. Ymmärrän kyllä että ei ole mukavaa jos yrittää nukkua ja koira(t) haukkuvat yöllä/illalla, tai jos nukuttaa lastaan tms. Ja samalla kuuseen valittavat mummot, juhlivat nuoret ja TUPAKOITSIJAT! Eiköhän tupakoitsijat aiheuta enemmän vaaraa kun koirat, kantaa saa ottaa.


    • lugukjjhtdfgfd

      IHMISET POIS MAAPALLOLTA!! ihminen ei kuulu kaupunkiin, vielä vähemmän asuntoihin, joissa nämä eläimet tappelevat ja haukkuvat päivisin kännissä yksinäänkin. ihmisen jätökset ovat tietenkin oma lukunsa. talvinen päiväkävely saa ikävän käänteen kun lumihangessa on keltainen läikkä ja vieressä ruskea kaljapullo. Ihmisten eläminen maapallolla ei ole 2000-lukua. 8))))))

      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä, ihmislaji on lopetettava ampumalla tai myrkyttämällä,

        Maailmasta tulee kaunis saasteeton ja ekologisesti kehittyvä. Kunnes auringon sammuminen senkin aikanaan tuhoaa.


      • Anonyymi

        totta. Ihminen ei kuulu harmaaseen betonikoppiin 24/7.


      • Anonyymi

        Samaa mieltä, rakin omistajat pitää hävittää rakkeineen.


    • Anonyymi

      Ei ole vielä koirien pitoa kielletty,hyvä näin. Se vaan että tietyiltä ihmisiltä pitäisi ottaa se koira/koirat pois. Nämä eivät ulkoiluta kunnolla koiriaan,kerrostaloissa kusetetaan pihalle. Ei kouluteta,siksi vetävät hihnassa,haukkuvat alati,ulos päästessään pikakakkalle omistajien saamattomuuden takia,ovat stressaantuneita eläimiä. Vihaksi pistää,onneksi ehkä suurin osa pitää koiriaan hyvin ja liikkeessä,aktivoivat sen rodun tyypillisiä ominaisuuksia. Treeneihin mennään ja liikutaan kunnolla. Jos on vanha ihminen, typerän laiska ja välinpitämätön nuori, saamaton keskiikäinen,jne.jättäkää se hiton koura ottamatta. Teille sopii ehkä hamsteri.

      • Anonyymi

        Isot haittamaksut niin saa valtio verotuloja. Voisi olla kaksi miljardia kun kerätään samassa suhteessa mitä autoijoilta kerätään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4540
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe