Kormoran ja Rockstone

Rengaskauppaa

Onko kenellekään kokemuksia Kormoranin ja/tai Rockstonen renkaista?

Itsellä hakusessa 205/60/16 kesäkumit ja hinnat paremmissa renkaissa tolle koolle jo aika suolasia.
Kuitenkin kun vaan tarvii perustyömatka-ajoihin renkaita, mitään isoja reissuja ei tule heitettyä
säännöllisesti.

Kormorania ja Rockstonea sais kohtuu edukkaasti...mut ei oikein kellään tutulla ole ollu..
Eli kandeeko ostaa vai ovatko aivan susia..?

83

32496

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • peku..

      Joskus 90-luvun puolivälissä ostin kormoranit jotka olivat michelinin lisenssillä tehdyt ja samalla kuviolla kuin omat 5. vuotta vanhat michelinit, eli olivat käytännössä samat renkaat kuin myynnistä poistuneet michelinit .

      Eli en huomannut mitään eroa kun vaihdoin michelineistä kormoraniin.

    • moro rokkari Rockstonen rengas on hyvä

    • Halvalla saa hyviäki

      Pistä 50 - 80 euroa lisää ja saat Kormoranin/Rockstonen sijaan laaturenkaat.

      • Timo T Tietoniekka

        Ja mahdollisesti se kalliimpi onkin sitten huomattavasti paskempi.


      • Anonyymi
        Timo T Tietoniekka kirjoitti:

        Ja mahdollisesti se kalliimpi onkin sitten huomattavasti paskempi.

        Continentalit on jonkun verran hiljaisemmat mutta kormoranit pitää liukkaalla huomattavasti paremmin tämä vain oma kokemukseni


      • Anonyymi

        Turhaa rahan haaskausta


    • Minkämaalaiset renkaat on nuo rockstonet?

      • Kummisuutari

        Rockstonet ovat kiinalaisia.
        Hiukan lisää hintaan niin saa esim Kumhot joissa oikeasti hyvä hinta/laatusuhde.
        Ei Rockstonekaan kiinalaisista se huonoin ole. Sadekelin pito vaan mietityttää...


    • Wilia

      Ite oon ajanut kolme sarjaa rokkikiviä sileeks ja oon tykänny että hintaan nähden on todella hyvät renkaat. Myönnettäköön että ei ihan nokian tai contin veroiset märällä mutta mitä testit antaa ymmärtää niin en niin paljon haukkus. Vierintävastus on pieni säästää polttoainetta. Ostan kyllä jatkossakin. Uskallan suositella.

      • tulppia teille

        Ei ole kovin vastuullista suositella vaarallisia renkaita jotka on tehty kinkeissä.


      • Anonyymi
        tulppia teille kirjoitti:

        Ei ole kovin vastuullista suositella vaarallisia renkaita jotka on tehty kinkeissä.

        Joo totta kommunistiset kinkit ei ota mitään vastuuta peppumäkiajosta


      • Anonyymi
        tulppia teille kirjoitti:

        Ei ole kovin vastuullista suositella vaarallisia renkaita jotka on tehty kinkeissä.

        On nuo kormonranit sentään oikeat talvirenkaat sitä ei uskoakseni ole missään edes yritetty kiistää linganlongit taitaa olla jatkuvaa peppumäkeä


    • Joopasejoo

      Olen ajanut kaksi sarjaa Kormoraneja sileäksi. Kormoranhan on Michelinin halpismerkki, ja on sitä perua kun Michelin hankki omistukseensa puolalaisen Stomilin. Puolalaiset eivät kuitenkaan myyneet merkkiä, joten renkaiden nimeksi tuli sitten Kormoran. Tosin Kormoranin nimellä renkaita nykyisin tehdään muuallakin Michelinin tehtailla Euroopassa.

      Kormoranit sinänsä ovat hyvät ja melko äänettömät ajella, kuten Micheliniltä voi odottaa. Ainoa, mikä minua häiritsi oli niiden kulutuskestävyys. Jos ajaa paljon, niin yhden kesän renkaat ne ovat. Mutta niinpä ne muut kalliimmatkin renkaat tahtovat olla. Suomessa kun teillä pääsääntöisesti on nastojen karkeaksi rouhima asfaltti. Nuo Rockstonet lienevät kiinalaiset, ja todennäköisesti ovat kulutuskestävyydeltään paremmat. Mutta ajelehan varovasti, jos niihin päädyt. Voivat muuten olla melkoisen liukkaat ainakin märällä kelillä.

    • pekku123

      Kannatta katsoa noita energiamerkintöjä
      jos halpis kuluttaa 0,5 l/100 km enemmän bensaa niin renkaisen käyttöaikana tuo voi lla lähes 500 euroa.

      • Joopasejoo

        Paikallinen rengaskauppias valisti minua noista energiamerkinnöistä. Yhden kirjaimen ero siis A-B-C-E... tarkoittaa kulutuksessa 0,1 litraa/100km. Siis luokkien A-E välinen ero kulutuksessa olisi 0,3 litraa.(luokka D:tä ei merkinnöissä ole olemassa). Yleensä laaturenkaissakin tuo energiamerkintä on yleensä enintään B tai C. E:täkin näkee, siis ero enintään 0,2 litraa. En tiedä sitten, kuinka luotettavia nuo mittaukset ovat, ja kuinka suuri paino niille tulisi laittaa. Renkaiden ilmanpaineiden muutoksellakin voidaan vastaava ero helposti saada aikaan. Halpiksistakin löytyy ainakin luokkaan C kuuluvia renkaita.


    • Kormoran

      Hommasin Kormoran -merkkiset renkaat. Kuluvat todella nopeasti sileiksi. Kannattaa mieluummin maksaa hieman enemmän ja ostaa merkkirenkaat.

    • miettikääsitä

      Niin-- n. 700e rengassarjalla jota yleensä ajoneuvon omistaja pyrkii väkisin pitämään ja säästämään- kun on merkki renkaat -saa samalla ajanjaksolla 2 pr halvempia UUSIA renkaita samalla ajanjaksolla kuin että pitää väkisin merkkirenkaita 6-7 v joiden pitävyys heikkenee jo 2-3 v:n jälkeen merkittävästi!

    • Skodamies-61

      Minulla on Kormoranit ja oon tykänny. En hevillä vaihtas merkkiä.

    • AlavudenKumiEKuni

      Ostin tänään Mersuun 360 sarja. Aina 35 vuotta ajellut Misukoilla, katsotaan nyt sitten miten Michelin 2B Kormoranit pelaa. On vara nyt vaihtaa kahdet uudet ja ajella siten uusilla koko ajan, nämä Micukat olivat ja sliksit ja menivät itsellään puhki.

    • cruzeideri

      Täälläkin kovasti köyhäilyn puolustelijoita, joten annanpa köyhille muutaman hyvän vinkin:

      - Ero polttoaineenkulutuksessa voi olla 40 000km aikana jopa 240 litraa eli tuollaiset 350e renkaan eliniän aikana. Tämä tietenkin ääritapaus, eivätkä halpikset aina kuluta sen enempää kuin oikeat renkaatkaan. Erot kulutuksessa eivät kuitenkaan ole merkityksettömiä, vaan köyhän kannattaa ne huomioida.
      https://vianor.fi/rengastietoa/eu-rengasmerkinta/polttoainetaloudellisuus/

      -Halpis voi kestää niin paljon lyhempään, ettei sillä säästä mitään. Toisessa ketjussa todistin Michelinin tulevan tästä syystä halvemmaksi kuin Nexenin.

      -Jos vaihtaa halpikset pois alta aiemmin kuin kalliit, niin ei silti välttämättä saa keskimäärin parempaa pitoa tai muitakaan ominaisuuksia. Käytetty oikea rengas on monesti bränikkää kiinankiekkoa parempi.
      Myös jätettä tulee vähemmän, jos ajaa pitkään kestävällä laatukumilla verrattuna, että samassa ajassa runkkaisi kiinalaisia eestaas useamman sarjan. Samalla kiinalaisia vemputtaessa vaihtokustannukset kasvavat, mukaanlukien aika ja rasitus vanteille ja autolle.

      -Kiinankumin valitsevalla täytyy olla egon kunnossa, pikkumiehille ne eivät sovi tai seurauksena on skitsoilua.

      -Kiinankumin ostaessaan ei tue tuotekehitystä, vaan kopiointia.
      Eikä tue EU-alueen, vaan Kiinan yms. tehtaita.

      -Kannattaa muistaa, että renkaat ovat ehkä tärkein auton osa ja niiden osalta melkein kaikilla on varaa valita parasta alle. Renkaat ovatkin viimeinen pihistelyn kohde, voisi oikeastaan todeta, että jos ei ole oikeisiin kumeihin varaa, niin olisi parasta myydä auto pois ja turvautua jatkossa apostolinkyytiin tai julkisiin.

      Näistä huolimatta halpa kiinalainen voi varmasti joskus olla köyhälle ja tyylitajuttomalle paras vaihtoehto, mutta tarkkana saa kiinansoikiota valitessaan olla, useasti saa karmean huonot ominaisuudet ja maksaakin niistä loppupeleissä saman tai jopa enemmän kuin aidoista kumeista. Itsetunto- sekä saantiongelmista nyt puhumattakaan.

      • cruzeideri

        Jaa, Kormoro onkin puolalainen Michelin, joten varmaan parempi kuin suurin osa surkeimmista kiinankiekoista, mutta tarkkaan kannattaa nuokin harkita.

        Rengas -Onlinen mukaan en kyllä olisi vakuuttunut noiden hinta-laatu-suhteesta. Eivät ole puoli-ilmaisia, mutta jo EU-luokitustenkin mukaan selvästi huonompia kuin parhaat.


      • NiuvaanMars
        cruzeideri kirjoitti:

        Jaa, Kormoro onkin puolalainen Michelin, joten varmaan parempi kuin suurin osa surkeimmista kiinankiekoista, mutta tarkkaan kannattaa nuokin harkita.

        Rengas -Onlinen mukaan en kyllä olisi vakuuttunut noiden hinta-laatu-suhteesta. Eivät ole puoli-ilmaisia, mutta jo EU-luokitustenkin mukaan selvästi huonompia kuin parhaat.

        Hahhah! Jätkä kiimaantuu kiinarenkaista vaikka merkki on puolalainen! Painu nyt kikkelikalle muualle häiriköimästä. "jaa, onkin puolalainen".. Vttu mikä tampio olet, ihan oikeasti. Syntymäsi on varmaan kiinankumin ansiota tai joku muu syvä trauma täytyy olla kyseessä vaahtosuisessa urpoilussasi.


      • Cruzeideri
        NiuvaanMars kirjoitti:

        Hahhah! Jätkä kiimaantuu kiinarenkaista vaikka merkki on puolalainen! Painu nyt kikkelikalle muualle häiriköimästä. "jaa, onkin puolalainen".. Vttu mikä tampio olet, ihan oikeasti. Syntymäsi on varmaan kiinankumin ansiota tai joku muu syvä trauma täytyy olla kyseessä vaahtosuisessa urpoilussasi.

        Hehe, jos ei jokaisen Komodorin kotimaata tiedä, niin amis alkaa huutamaan suu vaahdossa riemuiten, kun kerrankin pääsi pätemään!

        Rockstonesta ei löydy juuri muuta tietoa kuin negatiivisia käyttäjäkokemuksia. Kuten muuten myös Komodoreista, mutta Rockstarit sentään ovat aidot kinukit. Rockkarit myös maksavat näköjään ihan saman kuin oikeatkin renkaat. Komodorit sentään saa parikymmentä prossaa halvemmalla, mikä voi toisille olla iso raha!

        Kyllä näitä huomattavasti mieluummin suosittelisin noita Linkkareita ja Landsaileja ja Nexeneitäkin. Kaksi ensinmainittua halvempiakin ja linkkari sentään yhdessä testissä kerran ollut merkkirenkaan edelläkin. Niin ja Linkkari sentään selvästi halvempi.

        Tässä kuitenkin linkkarireppanoillekin ajateltavaa:

        http://www.tyrepress.com/2016/02/budget-tyres-declared-a-high-risk-in-gtu-summer-tyre-test/

        The inspection organisation opines that the Chinese-made GT Radial SportActive (€315), Linglong Green-Max (€220) and Westlake Sport SA-37 (€210) represent “a real danger in the wet.”


      • muistapas.iltalääke

        "Toisessa ketjussa todistin Michelinin tulevan tästä syystä halvemmaksi kuin Nexenin."

        Et ole todistanut yhtään mitään. "Laskelmasi" olivat naurettavan lapsellisia ja tarkoitushakuisia ja niissä täysin hatusta tempaistuja muuttujia kuten "renkaiden etsimisestä aiheutuvat kulut" jotka muuten kummasti koskevat vain toista rengasta. Oikein malliesimerkki Harrison-Stetson menetelmän käytöstä.

        "mukaanlukien aika ja rasitus vanteille ja autolle."

        Ja minkähänlaisella IFA:lla oikein ajelet jos se ja vanteensa oikein rasittuvat renkaanvaihdosta?

        Sinulla niitä itsetunto-ongelmia näyttää olevan kaikkien muiden ongelmien lisäksi. Alkaa nyt ulisemaan kiinalaisista renkaista kun joku mainitsee Kormoranin. Olet pelle.


      • rauhoitupasnyt
        Cruzeideri kirjoitti:

        Hehe, jos ei jokaisen Komodorin kotimaata tiedä, niin amis alkaa huutamaan suu vaahdossa riemuiten, kun kerrankin pääsi pätemään!

        Rockstonesta ei löydy juuri muuta tietoa kuin negatiivisia käyttäjäkokemuksia. Kuten muuten myös Komodoreista, mutta Rockstarit sentään ovat aidot kinukit. Rockkarit myös maksavat näköjään ihan saman kuin oikeatkin renkaat. Komodorit sentään saa parikymmentä prossaa halvemmalla, mikä voi toisille olla iso raha!

        Kyllä näitä huomattavasti mieluummin suosittelisin noita Linkkareita ja Landsaileja ja Nexeneitäkin. Kaksi ensinmainittua halvempiakin ja linkkari sentään yhdessä testissä kerran ollut merkkirenkaan edelläkin. Niin ja Linkkari sentään selvästi halvempi.

        Tässä kuitenkin linkkarireppanoillekin ajateltavaa:

        http://www.tyrepress.com/2016/02/budget-tyres-declared-a-high-risk-in-gtu-summer-tyre-test/

        The inspection organisation opines that the Chinese-made GT Radial SportActive (€315), Linglong Green-Max (€220) and Westlake Sport SA-37 (€210) represent “a real danger in the wet.”

        Kormoran on kylläkin vanhastaan tunnettu merkki ja ollut mukana mm. tuulilasin testeissä, ja se laittaa epäilemään ikääsi tai sitä että onko sinulla autoa tai renkaita laisinkaan. Kieltämättä huvittava riehaantuminen joka johtui pelkästä tietämättömyydestä, ja kehtaa esittää että muut huutaisivat "suu vaahdossa". Taitaa tuo projisointi olla aika piintynyt tapa sinulla? Ainakin se näkyy.


      • Cruzeideri
        muistapas.iltalääke kirjoitti:

        "Toisessa ketjussa todistin Michelinin tulevan tästä syystä halvemmaksi kuin Nexenin."

        Et ole todistanut yhtään mitään. "Laskelmasi" olivat naurettavan lapsellisia ja tarkoitushakuisia ja niissä täysin hatusta tempaistuja muuttujia kuten "renkaiden etsimisestä aiheutuvat kulut" jotka muuten kummasti koskevat vain toista rengasta. Oikein malliesimerkki Harrison-Stetson menetelmän käytöstä.

        "mukaanlukien aika ja rasitus vanteille ja autolle."

        Ja minkähänlaisella IFA:lla oikein ajelet jos se ja vanteensa oikein rasittuvat renkaanvaihdosta?

        Sinulla niitä itsetunto-ongelmia näyttää olevan kaikkien muiden ongelmien lisäksi. Alkaa nyt ulisemaan kiinalaisista renkaista kun joku mainitsee Kormoranin. Olet pelle.

        On tuo pienimunana eläminen sitten raskasta.

        Mitään virheitä tai vaihtoehtoisia laskelmia sitä vertailuani koskien ei ole esitetty. Saat toki tehdä akateemisen tutkimuksen renkaanvaihdon kokonaiskustannuksista ja sen jälkeen esittää oman vertailusi renkaiden kokonaiskustannuksista. Lopputulos ei vaan tule olennaisesti muuttumaan ,sillä se satasen vaihtokulu ei ollut mitenkään olennaisin osa laskelmaani, sitäpaitsi se on todennäköisemmin ala- kuin yläkanttiin arvioitu. Mutta vaikka sen jättäisi kokonaan poiskin eli pitäisi renkaanvaihtoa mukavana harrastuksena , eikä joutuisi siitä mitään kenellekään maksamaan, niin laskelmani ydin ei siitä muuttuisi.

        Vaahtosuuna et sitäkään tajunnut,että tietenkin vaihtokulu koski laskelmassani molempia renkaita, se vaan jyvitettiin keston mukaan, sillä selväähän se, ettei pidempään kestäviä tarvitse vaihtaa uusiin niin usein.


      • Hankipajatkoa
        Cruzeideri kirjoitti:

        On tuo pienimunana eläminen sitten raskasta.

        Mitään virheitä tai vaihtoehtoisia laskelmia sitä vertailuani koskien ei ole esitetty. Saat toki tehdä akateemisen tutkimuksen renkaanvaihdon kokonaiskustannuksista ja sen jälkeen esittää oman vertailusi renkaiden kokonaiskustannuksista. Lopputulos ei vaan tule olennaisesti muuttumaan ,sillä se satasen vaihtokulu ei ollut mitenkään olennaisin osa laskelmaani, sitäpaitsi se on todennäköisemmin ala- kuin yläkanttiin arvioitu. Mutta vaikka sen jättäisi kokonaan poiskin eli pitäisi renkaanvaihtoa mukavana harrastuksena , eikä joutuisi siitä mitään kenellekään maksamaan, niin laskelmani ydin ei siitä muuttuisi.

        Vaahtosuuna et sitäkään tajunnut,että tietenkin vaihtokulu koski laskelmassani molempia renkaita, se vaan jyvitettiin keston mukaan, sillä selväähän se, ettei pidempään kestäviä tarvitse vaihtaa uusiin niin usein.

        >>On tuo pienimunana eläminen sitten raskasta.<<

        Näyttäähän tuo olevan.


      • Vastaustaodotellaan
        Cruzeideri kirjoitti:

        On tuo pienimunana eläminen sitten raskasta.

        Mitään virheitä tai vaihtoehtoisia laskelmia sitä vertailuani koskien ei ole esitetty. Saat toki tehdä akateemisen tutkimuksen renkaanvaihdon kokonaiskustannuksista ja sen jälkeen esittää oman vertailusi renkaiden kokonaiskustannuksista. Lopputulos ei vaan tule olennaisesti muuttumaan ,sillä se satasen vaihtokulu ei ollut mitenkään olennaisin osa laskelmaani, sitäpaitsi se on todennäköisemmin ala- kuin yläkanttiin arvioitu. Mutta vaikka sen jättäisi kokonaan poiskin eli pitäisi renkaanvaihtoa mukavana harrastuksena , eikä joutuisi siitä mitään kenellekään maksamaan, niin laskelmani ydin ei siitä muuttuisi.

        Vaahtosuuna et sitäkään tajunnut,että tietenkin vaihtokulu koski laskelmassani molempia renkaita, se vaan jyvitettiin keston mukaan, sillä selväähän se, ettei pidempään kestäviä tarvitse vaihtaa uusiin niin usein.

        Kerro nyt mitkä on vanteen suojalistat?


      • tämäonrengaspalsta

        Siis mikä v*ttu näitä savolaisia oikein vaivaa? Jäänyt trauma historiasta kun teitä ovat lyöneet turpaan vuoroin ruotsalaiset ja vuoroin venäläiset, ja siinä välissä suomalaiset tervegeenisemmät heimot?

        Tiedepalstoilla häiriköi eräs kuopiolainen leikkifyysikko pilaamassa ketjuja, ja täällä toinen kuopiolainen leikkirengasasiantuntija ja kiinastauikuttaja pilaamassa ketjuja ja höpisemässä kikkeleistään, kenenkään pyytämättä tai kysymättä mielipidettä. Ja kikkeleistä kiinnostuneille on sitäpaitsi muuten ihan omat palstansa.

        Ketjun aiheena on Kormoran, joten ääliö joka ei tiedä Kormoranin olevan osa Michelin-konsernia, alkaa, aivan, suu vaahdossa esitelmöimään kiinalaisista renkaista ja samaan hengenvetoon yrittää seivata juttuaan selittämällä muiden olevan suu vaahdossa. Aika noloa.

        Mölisee toisten olevan muka köyhiä, mutta samalla paljastaa että itselleen 350€ on suuri raha jopa jaettuna 40 000 km matkalle ja ajalle. Vielä nolompaa.

        Sitten mölisee miesten sukupuolielimistä ja samalla paljastaa että:

        a) Ne kiinnostavat häntä.

        b) Hän pitää joistakin henkilökohtaisista, ilmeisesti jopa fysikaalisista syistä isoista sellaisista.


        Vaikka nykyaika onkin nykyaikaa suvaitsevaisuuksineen, niin silti tuollaiset poitsut voisivat tilittää noita tuntojaan sinne omille palstoilleen kun sellaiset on kerran ystävällisesti Suomi24:ssä tarjottu, eikä "suoltaa" niitä rengaspalstoille. Kiitos.


      • cruzeideri
        tämäonrengaspalsta kirjoitti:

        Siis mikä v*ttu näitä savolaisia oikein vaivaa? Jäänyt trauma historiasta kun teitä ovat lyöneet turpaan vuoroin ruotsalaiset ja vuoroin venäläiset, ja siinä välissä suomalaiset tervegeenisemmät heimot?

        Tiedepalstoilla häiriköi eräs kuopiolainen leikkifyysikko pilaamassa ketjuja, ja täällä toinen kuopiolainen leikkirengasasiantuntija ja kiinastauikuttaja pilaamassa ketjuja ja höpisemässä kikkeleistään, kenenkään pyytämättä tai kysymättä mielipidettä. Ja kikkeleistä kiinnostuneille on sitäpaitsi muuten ihan omat palstansa.

        Ketjun aiheena on Kormoran, joten ääliö joka ei tiedä Kormoranin olevan osa Michelin-konsernia, alkaa, aivan, suu vaahdossa esitelmöimään kiinalaisista renkaista ja samaan hengenvetoon yrittää seivata juttuaan selittämällä muiden olevan suu vaahdossa. Aika noloa.

        Mölisee toisten olevan muka köyhiä, mutta samalla paljastaa että itselleen 350€ on suuri raha jopa jaettuna 40 000 km matkalle ja ajalle. Vielä nolompaa.

        Sitten mölisee miesten sukupuolielimistä ja samalla paljastaa että:

        a) Ne kiinnostavat häntä.

        b) Hän pitää joistakin henkilökohtaisista, ilmeisesti jopa fysikaalisista syistä isoista sellaisista.


        Vaikka nykyaika onkin nykyaikaa suvaitsevaisuuksineen, niin silti tuollaiset poitsut voisivat tilittää noita tuntojaan sinne omille palstoilleen kun sellaiset on kerran ystävällisesti Suomi24:ssä tarjottu, eikä "suoltaa" niitä rengaspalstoille. Kiitos.

        Vaikea tuota traumaattisuutta on näin hyvin varustellun ymmärtääkään.
        Nyt on pikkuisilla juhlat, kun yksi kiinalainen sekundakumi olikin puolalainen ja pääsivät näin kerrankin juhlimaan isompansa "virhettä" :)
        Pitäkäähän nyt hauskaa koko rahalla loppuviikko. Ensi viikolla varmaan jo löydätte elämiinne vastaavaa riemua Toyota-palstalta tai tiedepalstalta tai joltain muulta niistä kymmenistä palstoista, joilla täytätte traagisista ja liiankin tunnetuiksi tulleista syistä tyhjäksi jäänyttä elämäänne.


      • SigmundNeuvoo
        cruzeideri kirjoitti:

        Vaikea tuota traumaattisuutta on näin hyvin varustellun ymmärtääkään.
        Nyt on pikkuisilla juhlat, kun yksi kiinalainen sekundakumi olikin puolalainen ja pääsivät näin kerrankin juhlimaan isompansa "virhettä" :)
        Pitäkäähän nyt hauskaa koko rahalla loppuviikko. Ensi viikolla varmaan jo löydätte elämiinne vastaavaa riemua Toyota-palstalta tai tiedepalstalta tai joltain muulta niistä kymmenistä palstoista, joilla täytätte traagisista ja liiankin tunnetuiksi tulleista syistä tyhjäksi jäänyttä elämäänne.

        Sinähän sitä riemua kaikelle kansalle tarjoat horinoillasi, kaappihomo. Tiedät luultavasti sanonnan "siitä puhe mistä puute" ja sinä ajattelet ja kirjoitat munista, kyrvistä ja kikkeleistä, kenenkään pyytämättä sinua kirjoittamaan niistä. Rengaspalstalla. Et voi olla niin tietämätön psykologiasta että et itse ymmärrä mitä tuollainen tarkoittaa, tai sitten olet deniaalivaiheessa elämässäsi. Kuten edellä on jo neuvottu, teille poitsuille on omat palstansa joten pyyhälläpä sinne kaltaistesi joukkoon. Turha noita patoutumia on rengaspalstalle tunkea sijaistoimintona, kyllä me nykyaikana ymmärrämme sinunlaisiasi ihan reilusti, tuollainen kaapistahuutelu on niin ilmeisen tuskaista että sääliksi käy.


      • cruzeideri
        SigmundNeuvoo kirjoitti:

        Sinähän sitä riemua kaikelle kansalle tarjoat horinoillasi, kaappihomo. Tiedät luultavasti sanonnan "siitä puhe mistä puute" ja sinä ajattelet ja kirjoitat munista, kyrvistä ja kikkeleistä, kenenkään pyytämättä sinua kirjoittamaan niistä. Rengaspalstalla. Et voi olla niin tietämätön psykologiasta että et itse ymmärrä mitä tuollainen tarkoittaa, tai sitten olet deniaalivaiheessa elämässäsi. Kuten edellä on jo neuvottu, teille poitsuille on omat palstansa joten pyyhälläpä sinne kaltaistesi joukkoon. Turha noita patoutumia on rengaspalstalle tunkea sijaistoimintona, kyllä me nykyaikana ymmärrämme sinunlaisiasi ihan reilusti, tuollainen kaapistahuutelu on niin ilmeisen tuskaista että sääliksi käy.

        Olenko sitten jossain kohtaa väittänyt olevani homo, hetero tai jotain muuta?
        Minun suuntautumisestani höpöttäminen on tyypillinen pikkuisen defenssi, kun itse aiheesta ei pysty mitään sanomaan, mutta hiljaakaan ei pysty olemaan, ettei vaan kukaan huomaisi.

        Vanteen suojalistat saat kvg. Lisätiedot vaikka Delticomilta. Niitäkin vajakin pitänyt kymmenen kertaa tivata, vaikka Google luulisi olevan yksinkertaisemmankin käytettävissä.


      • rengaspalstako
        SigmundNeuvoo kirjoitti:

        Sinähän sitä riemua kaikelle kansalle tarjoat horinoillasi, kaappihomo. Tiedät luultavasti sanonnan "siitä puhe mistä puute" ja sinä ajattelet ja kirjoitat munista, kyrvistä ja kikkeleistä, kenenkään pyytämättä sinua kirjoittamaan niistä. Rengaspalstalla. Et voi olla niin tietämätön psykologiasta että et itse ymmärrä mitä tuollainen tarkoittaa, tai sitten olet deniaalivaiheessa elämässäsi. Kuten edellä on jo neuvottu, teille poitsuille on omat palstansa joten pyyhälläpä sinne kaltaistesi joukkoon. Turha noita patoutumia on rengaspalstalle tunkea sijaistoimintona, kyllä me nykyaikana ymmärrämme sinunlaisiasi ihan reilusti, tuollainen kaapistahuutelu on niin ilmeisen tuskaista että sääliksi käy.

        Ei näköjään ketjua tai aihetta johon tuo kikkelimölöttäjä ei tulisi änkeämään kiinavaahtoamistaan ja pilaamaan keskusteluja. Saisi hakeutua hoitoon, tai suomi24 saisi lisätä botintorjuntatehtävien tilalle jonkinlaisen mielenteveysfiltterin niin tuollaiset sairaat häiriköt pysyisivät ulkopuolella.


      • SigmundNeuvoo
        cruzeideri kirjoitti:

        Olenko sitten jossain kohtaa väittänyt olevani homo, hetero tai jotain muuta?
        Minun suuntautumisestani höpöttäminen on tyypillinen pikkuisen defenssi, kun itse aiheesta ei pysty mitään sanomaan, mutta hiljaakaan ei pysty olemaan, ettei vaan kukaan huomaisi.

        Vanteen suojalistat saat kvg. Lisätiedot vaikka Delticomilta. Niitäkin vajakin pitänyt kymmenen kertaa tivata, vaikka Google luulisi olevan yksinkertaisemmankin käytettävissä.

        Annat höpöttämiselläsi jokaiselle edes lukion psykologian sisäistäneelle täysin selvästi ymmärtää mikä olet. Turha itkeä kun itse levittelet asioitasi. Rengaspalstalla.

        En ole kirjoittanut saati kysellyt mitään vanteiden suojalistoista. Opettele vastaamaan ja lainaamaan oikein, ääliö.


      • pimpparautaa
        cruzeideri kirjoitti:

        Olenko sitten jossain kohtaa väittänyt olevani homo, hetero tai jotain muuta?
        Minun suuntautumisestani höpöttäminen on tyypillinen pikkuisen defenssi, kun itse aiheesta ei pysty mitään sanomaan, mutta hiljaakaan ei pysty olemaan, ettei vaan kukaan huomaisi.

        Vanteen suojalistat saat kvg. Lisätiedot vaikka Delticomilta. Niitäkin vajakin pitänyt kymmenen kertaa tivata, vaikka Google luulisi olevan yksinkertaisemmankin käytettävissä.

        Teepäs cruzeidari pieni ajatuskoe, tai koe oikeassa elämässä. Hankkiudu johonkin miesporukkaan, ja ehdota keskustelua renkaista. Varmasti saat aikaan keskustelua. Ryhdy sitten tyypilliseen tapaasi juttelemaan siinä ohessa, ja lopulta pelkästään munista ja kikkeleistä. Katso sitten oikein huolella minkälaisia katseita saat osaksesi.


      • cruzeideri
        SigmundNeuvoo kirjoitti:

        Annat höpöttämiselläsi jokaiselle edes lukion psykologian sisäistäneelle täysin selvästi ymmärtää mikä olet. Turha itkeä kun itse levittelet asioitasi. Rengaspalstalla.

        En ole kirjoittanut saati kysellyt mitään vanteiden suojalistoista. Opettele vastaamaan ja lainaamaan oikein, ääliö.

        Kyökkipsykologisointisi on nähty, voit lopettaa saman tuuban toistamisen. Todellinen syy tuohonkin löytyy itsetunnostasi, mikä pakottaa sinut yrittämään päteä -> pienen pippelin trauma.
        Lapsellisen alatyylinen kirjoitusasusi taas paljastaa, että itku kurkussa siellä yritetään machoilla.


      • cruzeideri
        pimpparautaa kirjoitti:

        Teepäs cruzeidari pieni ajatuskoe, tai koe oikeassa elämässä. Hankkiudu johonkin miesporukkaan, ja ehdota keskustelua renkaista. Varmasti saat aikaan keskustelua. Ryhdy sitten tyypilliseen tapaasi juttelemaan siinä ohessa, ja lopulta pelkästään munista ja kikkeleistä. Katso sitten oikein huolella minkälaisia katseita saat osaksesi.

        Tuohan paljasti jälleen kerran asioita vain sinusta: jostain syystä luet tekstini niin kuin pippelit olisivat isossakin roolissa, jopa pääasiana. Jos pitkän, lähteistetyn ja perustellun kirjoitukseni päätteeksi mainitsen sivulauseessa palstan pienipippeliset rähjääjät, niin he tulevat ääni falsetissa meuhkaamaan vain ja ainoastaan pippeleistään kymmeniä viestejä, unohtaen täysin millä palstalla ollaan. Traagista. Kela voisi alkaa maksamaan pumppuja köyhillekin.

        Jos minulle kasvokkain joku köyhä alkaa sylki roiskuen huutamaan räävittömyyksiä sen päälle, kun olen kehdannut perustellen epäillä halvimpien kumien kannattavuutta verrattuna laaturenkaisiin, niin kyllä hyvinkin saatan huomioida puutteellisen varustuksensa raivostumisensa todellisena taustasyynä. Ja siitähän se itku vasta alkaa:)


      • SigmundNeuvoo
        cruzeideri kirjoitti:

        Kyökkipsykologisointisi on nähty, voit lopettaa saman tuuban toistamisen. Todellinen syy tuohonkin löytyy itsetunnostasi, mikä pakottaa sinut yrittämään päteä -> pienen pippelin trauma.
        Lapsellisen alatyylinen kirjoitusasusi taas paljastaa, että itku kurkussa siellä yritetään machoilla.

        Ihan peruspsykologiaa ja oikeaksi sinunkin kohdallasi todettu, tästä on parit ketjutkin täällä todisteena, ja joissa sinä itse olet ystävällisesti toimittanut todistusaineiston. Sinä olet se joka pippelit ja niiden pienuuden olet puheeksi ottanut, eli sinulla on se trauma josta projisointisi johtuu. Toinen, ja melko todennäköinen vaihtoehto edellisen lisäksi on se että olet muutenkin kiinnostunut pippeleistä, ethän muuten niistä kirjoittelisi.

        Näitä sinun pippeliketjujasi on jo useita, ja itse asiassa otat pippelit puheeksi jokaisessa ketjussa johon kirjoitat ja sen on jokaisen lukijan tarkastettavissa, joten ihan suotta yrität projisoida mieltymyksiäsi muiden kontolle.

        Lapsellisen alatyylisestä kirjoitusasusta; Luepa oma ensimmäinen viestisi tässä ketjussa. Oletko ihan oikeasti niin tyhmä että luulet omien ominaisuuksiesi vierittämisen muiden niskoille menevän kenellekään läpi kun kenen tahansa luettavissa on nimen omaan alatyyliset viestisi? Kysymys oli siis retorinen.

        Mene nyt ihan oikeasti mesoamaan pippeleistäsi sinne palstoille jotka ovat teille pippelipojille varatut. Pilaat joka ikisen ketjun johon saastaisen persoonasi esille tuot.

        Lainaus toisesta viestistä:

        "jostain syystä luet tekstini niin kuin pippelit olisivat isossakin roolissa, jopa pääasiana."

        Hetkinen nyt, poitsu. Kirjoittelet pippeleistä ja perään itket että ihmiset käsittävät sinun kirjoittavan pippeleistä? Turha syyttää lukijoita siitä että jutuissasi todellakin vaikuttavat olevan pippelit pääosassa aina välillä.

        Et ilmeisesti edes tilassasi ymmärrä sitä että normaali ihminen ei kirjoittelisi pippeleistä rengaspalstalla edes sivuosassa. Itse olet pippelisi puheeksi ottanut ja nauti nyt seurauksista. Asiasta tullaan muistuttamaan melko varmasti jokaisen kirjoittamasi viestin perään.


      • Niuvakutsuusinua

        "-Kiinankumin valitsevalla täytyy olla egon kunnossa, pikkumiehille ne eivät sovi tai seurauksena on skitsoilua."

        Kruseidari on siis pieniegoinen pikkumies koska ei uskalla valita kiinalaista.

        Mutta vakavammin...

        "Jos minulle kasvokkain joku köyhä alkaa sylki roiskuen huutamaan räävittömyyksiä sen päälle, kun olen kehdannut perustellen epäillä halvimpien kumien kannattavuutta verrattuna laaturenkaisiin, niin kyllä hyvinkin saatan huomioida puutteellisen varustuksensa raivostumisensa todellisena taustasyynä."

        Yritä nyt siinä kaunistella typerehtimistäsi, kun tosiasiassa tällä palstalla asia on mennyt niin että haukut _ensin_ eri mieltä kanssasi olevat "pienimunaisiksi" ja "köyhiksi" jo ennen kuin kukaan ennättää mitään vastaamaan, eikä noin päin mitä nyt satuilit.

        Olet todellakin psykiatrisen avun tarpeessa. Tai sitten jo ulottumattomissa. Siitäkin huolimatta tai juuri siksi että olet trolli.


      • cruzeideri
        SigmundNeuvoo kirjoitti:

        Ihan peruspsykologiaa ja oikeaksi sinunkin kohdallasi todettu, tästä on parit ketjutkin täällä todisteena, ja joissa sinä itse olet ystävällisesti toimittanut todistusaineiston. Sinä olet se joka pippelit ja niiden pienuuden olet puheeksi ottanut, eli sinulla on se trauma josta projisointisi johtuu. Toinen, ja melko todennäköinen vaihtoehto edellisen lisäksi on se että olet muutenkin kiinnostunut pippeleistä, ethän muuten niistä kirjoittelisi.

        Näitä sinun pippeliketjujasi on jo useita, ja itse asiassa otat pippelit puheeksi jokaisessa ketjussa johon kirjoitat ja sen on jokaisen lukijan tarkastettavissa, joten ihan suotta yrität projisoida mieltymyksiäsi muiden kontolle.

        Lapsellisen alatyylisestä kirjoitusasusta; Luepa oma ensimmäinen viestisi tässä ketjussa. Oletko ihan oikeasti niin tyhmä että luulet omien ominaisuuksiesi vierittämisen muiden niskoille menevän kenellekään läpi kun kenen tahansa luettavissa on nimen omaan alatyyliset viestisi? Kysymys oli siis retorinen.

        Mene nyt ihan oikeasti mesoamaan pippeleistäsi sinne palstoille jotka ovat teille pippelipojille varatut. Pilaat joka ikisen ketjun johon saastaisen persoonasi esille tuot.

        Lainaus toisesta viestistä:

        "jostain syystä luet tekstini niin kuin pippelit olisivat isossakin roolissa, jopa pääasiana."

        Hetkinen nyt, poitsu. Kirjoittelet pippeleistä ja perään itket että ihmiset käsittävät sinun kirjoittavan pippeleistä? Turha syyttää lukijoita siitä että jutuissasi todellakin vaikuttavat olevan pippelit pääosassa aina välillä.

        Et ilmeisesti edes tilassasi ymmärrä sitä että normaali ihminen ei kirjoittelisi pippeleistä rengaspalstalla edes sivuosassa. Itse olet pippelisi puheeksi ottanut ja nauti nyt seurauksista. Asiasta tullaan muistuttamaan melko varmasti jokaisen kirjoittamasi viestin perään.

        Minun persoonaani se tosiaan jollain tavalla liittyy, että sinä pikkumies välttämättä haluat pilata jokaisen ketjun, jossa näet tai luulet näkeväsi minut.
        Jos lähdetään siitä oletuksesta, että olemme aikuisina kukin vastuussa teoistamme, niin pilaaja olet sinä ja ehkä joku kaverisi, kun ette kerta kaikkiaan ymmärrä palstan aiheena olevan renkaiden, vaan keskitytte sataprosenttisesti purkamaan patoumianne minun kauttani.

        Mutta koska ette ole yläpäästännekään sen paremmin aikamiehen mitoissa, niin ilmeisesti minun on kannettava vastuu lapsellisesta kiukuttelustanne.


      • tulikosilmäpako
        cruzeideri kirjoitti:

        Minun persoonaani se tosiaan jollain tavalla liittyy, että sinä pikkumies välttämättä haluat pilata jokaisen ketjun, jossa näet tai luulet näkeväsi minut.
        Jos lähdetään siitä oletuksesta, että olemme aikuisina kukin vastuussa teoistamme, niin pilaaja olet sinä ja ehkä joku kaverisi, kun ette kerta kaikkiaan ymmärrä palstan aiheena olevan renkaiden, vaan keskitytte sataprosenttisesti purkamaan patoumianne minun kauttani.

        Mutta koska ette ole yläpäästännekään sen paremmin aikamiehen mitoissa, niin ilmeisesti minun on kannettava vastuu lapsellisesta kiukuttelustanne.

        Ääliö, sinähän palstan aiheesta poikkeat kikkelijutuillasi, kikkeleiden jotka vaikuttavat todellakin esittävän merkittävää roolia elämässäsi. Ethän niistä muuten kirjoittelisikaan. Tai peräti muiden kikkeleistä, puppelipoika. Tuolla jo osuvasti todettiinkin jutuistasi että siitä puhe mistä puute.

        "Jos lähdetään siitä oletuksesta, että olemme aikuisina kukin vastuussa teoistamme, niin pilaaja olet sinä ja ehkä joku kaverisi, kun ette kerta kaikkiaan ymmärrä palstan aiheena olevan renkaiden, vaan keskitytte sataprosenttisesti purkamaan patoumianne minun kauttani."

        Lue nyt vitun luiskaotsa se ensimmäinen viestisi tästäkin ketjusta ja länkytä vasta sitten aikuisista ja vastuista, idiootti trollipaska. Kaikenlaisten törkeyksiensä jälkeen vielä yrittää riipiä marttyyrinviittaa luisuille hartioilleen. Olet todella kuvottava niljake, oikea ämmämäinen betamies. Laita se osoitteesi niin laitetaan hamekangasta pakka sinne puijon juurelle tulemaan.


      • pitäkäätunkkinne

        Kaikki muuhan tässä oli taas cruzeiderin peruspöljäilyä, mutta tämä oli kyllä ehdoton helmi: Renkaiden vaihdon aiheuttama "rasitus vanteille ja autolle."

        Eikö cruzeiderin warre kestä nosturia? Notkuuko rasittunut pahvilaatikko jo pahasti?


      • khjkjhgkjhg
        cruzeideri kirjoitti:

        Tuohan paljasti jälleen kerran asioita vain sinusta: jostain syystä luet tekstini niin kuin pippelit olisivat isossakin roolissa, jopa pääasiana. Jos pitkän, lähteistetyn ja perustellun kirjoitukseni päätteeksi mainitsen sivulauseessa palstan pienipippeliset rähjääjät, niin he tulevat ääni falsetissa meuhkaamaan vain ja ainoastaan pippeleistään kymmeniä viestejä, unohtaen täysin millä palstalla ollaan. Traagista. Kela voisi alkaa maksamaan pumppuja köyhillekin.

        Jos minulle kasvokkain joku köyhä alkaa sylki roiskuen huutamaan räävittömyyksiä sen päälle, kun olen kehdannut perustellen epäillä halvimpien kumien kannattavuutta verrattuna laaturenkaisiin, niin kyllä hyvinkin saatan huomioida puutteellisen varustuksensa raivostumisensa todellisena taustasyynä. Ja siitähän se itku vasta alkaa:)

        "Tuohan paljasti jälleen kerran asioita vain sinusta: jostain syystä luet tekstini niin kuin pippelit olisivat isossakin roolissa, jopa pääasiana."

        Voi helevetti että olet pihalla. Eihän normaalin ihmisen teksteissä esiinny ensinkään pippeleitä, missään roolissa!

        Et taida nyt olla ihan oikealla palstalla...


      • no.otapas.rennosti

        "pystyessään ottamaan rennosti ja siksi säästyen sydäreiltä."

        Kertoilee ääliö joka vimmoissaan luulee Kormoranin olevan kiinalainen ja alkaa meuhkata kiinalaisista ketjussa jonka aiheena on Kormoran, ja joka ääliö vielä yömyöhään meuhkaa kikkeleistä.


      • cruzeideri
        khjkjhgkjhg kirjoitti:

        "Tuohan paljasti jälleen kerran asioita vain sinusta: jostain syystä luet tekstini niin kuin pippelit olisivat isossakin roolissa, jopa pääasiana."

        Voi helevetti että olet pihalla. Eihän normaalin ihmisen teksteissä esiinny ensinkään pippeleitä, missään roolissa!

        Et taida nyt olla ihan oikealla palstalla...

        Mitä sitten? Sopikaamme siis, etten ole normaali. Usko tai älä, normaalius ei ole mikään erityinen tavoite muille Kun teikäläisille.

        Mutta millainen penisfoobikko vallan sekoaa lukiessaan rengaspalstalla maininnan pikkuisestaan?


      • äläväistelepelle
        cruzeideri kirjoitti:

        Mitä sitten? Sopikaamme siis, etten ole normaali. Usko tai älä, normaalius ei ole mikään erityinen tavoite muille Kun teikäläisille.

        Mutta millainen penisfoobikko vallan sekoaa lukiessaan rengaspalstalla maininnan pikkuisestaan?

        Oikea ja alkuperäinen kysymys kuuluu että millainen ihminen kirjoittelee peniksistä rengaspalstalla?


      • Vastaustaodotellaan
        cruzeideri kirjoitti:

        Olenko sitten jossain kohtaa väittänyt olevani homo, hetero tai jotain muuta?
        Minun suuntautumisestani höpöttäminen on tyypillinen pikkuisen defenssi, kun itse aiheesta ei pysty mitään sanomaan, mutta hiljaakaan ei pysty olemaan, ettei vaan kukaan huomaisi.

        Vanteen suojalistat saat kvg. Lisätiedot vaikka Delticomilta. Niitäkin vajakin pitänyt kymmenen kertaa tivata, vaikka Google luulisi olevan yksinkertaisemmankin käytettävissä.

        Kerro nyt HOMO mitkä on vanteiden suojalistat? Älä yritä luikerrella vastaamatta.


      • cruzeideri
        äläväistelepelle kirjoitti:

        Oikea ja alkuperäinen kysymys kuuluu että millainen ihminen kirjoittelee peniksistä rengaspalstalla?

        Mitä sillä on väliä? Miksi sinä luulet minun olevan tämän palstan aiheena?

        Enkä muuten marttyyreillyt, mutta vähän harmittaa niiden puolesta, joita oikea rengaskeskustelu kiinnostaisi, nyt pikkumiehet spämmäävät joka ketjun täyteen katkeraa elämäntuskaansa.


      • cruzeideri
        Vastaustaodotellaan kirjoitti:

        Kerro nyt HOMO mitkä on vanteiden suojalistat? Älä yritä luikerrella vastaamatta.

        Mitäs se Freud sanoo homottelijoista?


      • Luikertelet.raukka
        cruzeideri kirjoitti:

        Mitä sillä on väliä? Miksi sinä luulet minun olevan tämän palstan aiheena?

        Enkä muuten marttyyreillyt, mutta vähän harmittaa niiden puolesta, joita oikea rengaskeskustelu kiinnostaisi, nyt pikkumiehet spämmäävät joka ketjun täyteen katkeraa elämäntuskaansa.

        Kyllä sillä on väliä, sillä sinun kysymyksesi ei ole validi ennen kuin olet vastannut alkuperäiseen kysymykseen. Olethan koko palstaa pilaavan pippelispektaakkelin aiheuttaja ja juuri.

        "Enkä muuten marttyyreillyt, mutta vähän harmittaa niiden puolesta, joita oikea rengaskeskustelu kiinnostaisi, nyt pikkumiehet spämmäävät joka ketjun täyteen katkeraa elämäntuskaansa."

        Kyllä muuten "marttyyreilet", ja teet sen tuossakin lauseessa. Palstan pahin häirikkö jeesustelee ja harmittelee muiden puolesta, vaikka on itse juuri se haittatekijä palstalla.


      • cruzeideri
        Luikertelet.raukka kirjoitti:

        Kyllä sillä on väliä, sillä sinun kysymyksesi ei ole validi ennen kuin olet vastannut alkuperäiseen kysymykseen. Olethan koko palstaa pilaavan pippelispektaakkelin aiheuttaja ja juuri.

        "Enkä muuten marttyyreillyt, mutta vähän harmittaa niiden puolesta, joita oikea rengaskeskustelu kiinnostaisi, nyt pikkumiehet spämmäävät joka ketjun täyteen katkeraa elämäntuskaansa."

        Kyllä muuten "marttyyreilet", ja teet sen tuossakin lauseessa. Palstan pahin häirikkö jeesustelee ja harmittelee muiden puolesta, vaikka on itse juuri se haittatekijä palstalla.

        Eikö se, että säästät kortsukuluissa, antaisi pelivaraa muiden kumien kanssa?


      • Luikertelet.raukka
        cruzeideri kirjoitti:

        Eikö se, että säästät kortsukuluissa, antaisi pelivaraa muiden kumien kanssa?

        Mihin ihmeeseen ukkomies kortsuja tarvitsisi? Mutta kysymys itsessään on hyvä ja antaa aspektia siihen mistä traumassasi on kyse. Eksistentiaalinen tuskasi patoutumineen johtunee joko kiinalaisen kumin pettämisestä tai sitten pito-ongelmista eli päältäluiskahtamisesta käyttäjänsä eli isäsi pirrin päältä, josta siis johtuu myös kokopakkomielle ja kiinnostus muiden miesten sukupuolielimiin.


      • cruzeideri
        Luikertelet.raukka kirjoitti:

        Mihin ihmeeseen ukkomies kortsuja tarvitsisi? Mutta kysymys itsessään on hyvä ja antaa aspektia siihen mistä traumassasi on kyse. Eksistentiaalinen tuskasi patoutumineen johtunee joko kiinalaisen kumin pettämisestä tai sitten pito-ongelmista eli päältäluiskahtamisesta käyttäjänsä eli isäsi pirrin päältä, josta siis johtuu myös kokopakkomielle ja kiinnostus muiden miesten sukupuolielimiin.

        Ahaa, sitä ollaan lestadiolaisia, no se selittää varmasti paljon.


      • Chrysler300m

        Mulla 7 vuotta vanhat Kormoranit, harkinnassa uudet kevääksi, pintaa vielä on hyvin jäljellä mutta noin vanhat ovat jo niin paljon kovemmat kuin uutena ja runkovauriotkin jo mahdollisia joten ehkä uusia katsomaan kevääksi.


    • Tojota-trollipojukos

      se tässäkin keskustelussa aloitti vänkäämisen ja vääntämisenaivan samalla tyylillä kuin Toyota-palstalla. On se, nolo ja lapsellinen tollo jonka pätemisen tarve ei tule tyydytetyksi sitten millään. Skitsofreniahan se sieltä taustalta löytyy.

      • kjkjjhkjhk

        Näköjään sillä on maaninen vaihe taas menossa, ölisee yöllä ja munat mielessä.


    • Ajelija

      Kokomuksia Kormoranista... 33000km yhdellä rengaskerralla ja silloinkin renkaiden loppu tuli aurauskulmien ongelmien vuoksi.

      Kulmien kohdillaan ollessa 40tkm olisi mennyt heittämällä ja ehkä 1,6mm pintaa olisi saavutettu 50000km kohdalla. Oikeasti.

      Ajotapa toki vaikuttaa kulumiseen, mutta samalla kuskilla, samalla autolla ja ajotavalla Henkookit kesti alle 20000km.....eli ehdottomasti ääni Kormoranille

    • 34634634

      Kormoranit Autobild 2018 testissä lähellä vaaralliseksi luokiteltuja heikon yhteenlasketun kuiva/märkäjarrutusmatkan perusteella. Kormoranin sijoitus 40/51 pidoltaan, sija 44/51 oli jo vaarallinen.

      Vaikkei pidolla kesärenkaassa niin suurta merkitystä kuin esim talvirenkaassa, en välttämättä ottaisi tuollaisia jotka ovat lähellä vaaralliseksi luokiteltuja pidoltaan. Meillä oli yhdessä autossa Pirellin halpismerkki Formula Energyt, ne oli muistaakseni jossakin testissä myös vaaralliseksi luokiteltuja. Ja käytännössä ne sai ulvomaan maantiellä sateella paikkausten kohdalla melko pienelläkin ylinopeudella, esim kun ajoi 100 80-tiellä.

      Jos pito tärkeää, varma valinta on joku merkkirengas, esim Michelin joka helposti pääsi 20/51 parhaan joukkoon hyvän pitonsa ansiosta. Nämä 20 rengasta luokiteltiin Autobild testissä hyväksi pidoltaan joten ei tule pito-ongelmia.

      • Ranskankuraa

        Michelin jäi turvallisuuteen vaikuttaviksi lähemmäs 20. sijaa joka oli HYLKYRAJA lopulliseen testiin kelpuutetuille renkaille, joten liukkaita renkaita ei kannata ostaa oman eikä etenkään muiden tielläliikkujien turvallisuuden kustannuksella.

        Siinä hieman Michelinin arvoja AutoBild- testistä 2018

        Märkäjarrutus sija 17/20

        Märkäkäsittely sija 16/20

        Vesiliirto sija 8/20

        Vierintävastus sija 3/20

        Melu sija 6/20

        Kilometrikustannus sija, suomessa 6/20, briteissä 11/20

        Kuluminen sija 2/20

        Hinta sija 20/20

        Kuivajarrutuksessa 12/20

        Kuivakäsittelyssä 7/20.

        Märkäkäsittely- ja jarrutusominaisuudet järkyttävällä tasolla "laaturenkaaksi", jopa kaukoidän renkaat päihittävät Michelinin.


      • HalvatJaParhaat
        Ranskankuraa kirjoitti:

        Michelin jäi turvallisuuteen vaikuttaviksi lähemmäs 20. sijaa joka oli HYLKYRAJA lopulliseen testiin kelpuutetuille renkaille, joten liukkaita renkaita ei kannata ostaa oman eikä etenkään muiden tielläliikkujien turvallisuuden kustannuksella.

        Siinä hieman Michelinin arvoja AutoBild- testistä 2018

        Märkäjarrutus sija 17/20

        Märkäkäsittely sija 16/20

        Vesiliirto sija 8/20

        Vierintävastus sija 3/20

        Melu sija 6/20

        Kilometrikustannus sija, suomessa 6/20, briteissä 11/20

        Kuluminen sija 2/20

        Hinta sija 20/20

        Kuivajarrutuksessa 12/20

        Kuivakäsittelyssä 7/20.

        Märkäkäsittely- ja jarrutusominaisuudet järkyttävällä tasolla "laaturenkaaksi", jopa kaukoidän renkaat päihittävät Michelinin.

        Testin voitti muuten Hankook ventus Prime 3.


      • 43534563
        Ranskankuraa kirjoitti:

        Michelin jäi turvallisuuteen vaikuttaviksi lähemmäs 20. sijaa joka oli HYLKYRAJA lopulliseen testiin kelpuutetuille renkaille, joten liukkaita renkaita ei kannata ostaa oman eikä etenkään muiden tielläliikkujien turvallisuuden kustannuksella.

        Siinä hieman Michelinin arvoja AutoBild- testistä 2018

        Märkäjarrutus sija 17/20

        Märkäkäsittely sija 16/20

        Vesiliirto sija 8/20

        Vierintävastus sija 3/20

        Melu sija 6/20

        Kilometrikustannus sija, suomessa 6/20, briteissä 11/20

        Kuluminen sija 2/20

        Hinta sija 20/20

        Kuivajarrutuksessa 12/20

        Kuivakäsittelyssä 7/20.

        Märkäkäsittely- ja jarrutusominaisuudet järkyttävällä tasolla "laaturenkaaksi", jopa kaukoidän renkaat päihittävät Michelinin.

        Testi meni niin että TOP20 oli hyviä pidoltaan eikä näillä tule pito-ongelmia. Sijat 21-43 oli keskinkertaisia, 44-51 vaarallisia.


      • Kalliit.paskat
        43534563 kirjoitti:

        Testi meni niin että TOP20 oli hyviä pidoltaan eikä näillä tule pito-ongelmia. Sijat 21-43 oli keskinkertaisia, 44-51 vaarallisia.

        Et ilmeisesti ymmärrä lukemaasi. Misukkasi ei ollut pidoltaan hyvä.


      • KotiisiKasvamaan
        43534563 kirjoitti:

        Testi meni niin että TOP20 oli hyviä pidoltaan eikä näillä tule pito-ongelmia. Sijat 21-43 oli keskinkertaisia, 44-51 vaarallisia.

        Testi meni todellakin niin että vain 20 kappaletta kelpuutettiin varsinaiseen testiin, ja miseliinisi oli kaikissa turvallisuuteen vaikuttavissa osakokeissa hylkyrajalla. Sille on syynsä miksi Hankook voitti eli oli numero 1. Se syy on se että se on parempi rengas kuin Michelin. Mikään epätoivoinen selittelysi ei muuta testin tulosta miksikään. Ei "painottaminen" eikä foliohattuteoriasi "superpehmeistä testirenkaista muilla valmistajilla ja vain Michelin on rehellinen", jota yritit sönköttää jossakin toisessa ketjussa, olkohan siinä ihan itse testin jälkeisessä shokissasi avaamassasi "miksi Michelin on kuitenkin paras rengas?"- itseterapointiketjussasi.

        Tiedän että tuollaiselle lapselliselle brändifanittajalle tämä on itkun paikka, mutta niin se vaan nyt on.


      • 3543636
        KotiisiKasvamaan kirjoitti:

        Testi meni todellakin niin että vain 20 kappaletta kelpuutettiin varsinaiseen testiin, ja miseliinisi oli kaikissa turvallisuuteen vaikuttavissa osakokeissa hylkyrajalla. Sille on syynsä miksi Hankook voitti eli oli numero 1. Se syy on se että se on parempi rengas kuin Michelin. Mikään epätoivoinen selittelysi ei muuta testin tulosta miksikään. Ei "painottaminen" eikä foliohattuteoriasi "superpehmeistä testirenkaista muilla valmistajilla ja vain Michelin on rehellinen", jota yritit sönköttää jossakin toisessa ketjussa, olkohan siinä ihan itse testin jälkeisessä shokissasi avaamassasi "miksi Michelin on kuitenkin paras rengas?"- itseterapointiketjussasi.

        Tiedän että tuollaiselle lapselliselle brändifanittajalle tämä on itkun paikka, mutta niin se vaan nyt on.

        Ei tuo Hankook mikään hyvä valinta ole. Ensinnäkin pidoltaan kaikki 20 testiin mukaan päästettyjä olivat hyviä pidoltaan joten sen osalta kaikki 20 kunnossa. Sen enempää turha pitoa pohtia ja kannattaa keskittyä käytännön eroihin..

        Esim vesiliirrossa missä Michelinillä ajaa 85,6km/h, Hankookilla voi ajaa vain 83,2 ennen kuin lähtee pito. Hankookilla kuluu myös selvästi enemmän polttoainetta mikä ei ole kiva nykyhinnoilla. Michelin kestää niin paljon paremmin että jopa Brittien kalliilla Michelin hinnalla tulee kilometrit halvemmaksi Michelinillä, Suomessa vielä enemmän halvemmaksi. Eli joku superpehmeä (testivoitot mielessä tehty) seos kyllä näyttää olevan hankookissa keston perusteella.


      • ÄläYritäPöljä
        3543636 kirjoitti:

        Ei tuo Hankook mikään hyvä valinta ole. Ensinnäkin pidoltaan kaikki 20 testiin mukaan päästettyjä olivat hyviä pidoltaan joten sen osalta kaikki 20 kunnossa. Sen enempää turha pitoa pohtia ja kannattaa keskittyä käytännön eroihin..

        Esim vesiliirrossa missä Michelinillä ajaa 85,6km/h, Hankookilla voi ajaa vain 83,2 ennen kuin lähtee pito. Hankookilla kuluu myös selvästi enemmän polttoainetta mikä ei ole kiva nykyhinnoilla. Michelin kestää niin paljon paremmin että jopa Brittien kalliilla Michelin hinnalla tulee kilometrit halvemmaksi Michelinillä, Suomessa vielä enemmän halvemmaksi. Eli joku superpehmeä (testivoitot mielessä tehty) seos kyllä näyttää olevan hankookissa keston perusteella.

        Ihan suotta sönkötät, sillä Hankook oli Nro 1. ja Michelin ei sitä ollut vaan keikkui häntäpäässä miltei kaikissa osakokeissa. Säälittävää räpellystä "laadukkaana" joskus pidetyltä brändiltä.

        Kätevästi jätit jarrutusmatkat märällä pois sönkötyksestäsi, sillä ne olivat Michelinille erittäin nolot. Siinä missä Voittaja on jo pysähtynyt, ajelet Michelineilläsi vielä metrejä, juuri niitä metrejä joihin mahtuu monta jalankulkijaa. Katsos persaukinen, kun se kilometrin hinta ei ole kaikki kaikessa vaan turvallisuus on ensisijainen asia renkaassa.

        Sitä paitsi eräässä toisessa ketjussahan oikein todistit itse mitä se "säästö" on koska jos ranskankurallasi säästää misukkasi elinaikana satasen, mutta misukka maksaa kaksi sataa enemmän kuin esimerkiksi testivoittaja, niin ei tarvitse olla paljoakaan sinua fiksumpi että ymmärtää että säästöä ei synny. Ja sinua fiksumpia on _paljon_ usko pois.

        Niin, on varsin ymmärrettävää että sinun kannaltasi "on turha pitoa pohtia" koska sitä ei Michelineissäsi ole, joten pidon pohtiminen on kannaltasi noloa ja vieläpä osoittaa sen kuinka moraaliton nilkki kaltaisesi pihistelijä on; pihistelet toisten turvallisuuden kustannuksella.

        "Superpehmeä seos" on taas omaa lapsellista typerehtimistäsi ja hätäselittelyäsi Michelinisi naurettavalle rappiotilalle testeissä, mitään sellaista ei testattavissa renkaissa ole ja renkaiden keskinäiset Shore-kovuudet osoittavat sen.


      • äläpuhukunettiedä
        3543636 kirjoitti:

        Ei tuo Hankook mikään hyvä valinta ole. Ensinnäkin pidoltaan kaikki 20 testiin mukaan päästettyjä olivat hyviä pidoltaan joten sen osalta kaikki 20 kunnossa. Sen enempää turha pitoa pohtia ja kannattaa keskittyä käytännön eroihin..

        Esim vesiliirrossa missä Michelinillä ajaa 85,6km/h, Hankookilla voi ajaa vain 83,2 ennen kuin lähtee pito. Hankookilla kuluu myös selvästi enemmän polttoainetta mikä ei ole kiva nykyhinnoilla. Michelin kestää niin paljon paremmin että jopa Brittien kalliilla Michelin hinnalla tulee kilometrit halvemmaksi Michelinillä, Suomessa vielä enemmän halvemmaksi. Eli joku superpehmeä (testivoitot mielessä tehty) seos kyllä näyttää olevan hankookissa keston perusteella.

        Höpö höpö. Kinergy Ecolla mentiin 50 000km suomen kestopäällysteillä ja nyt alla Ventus Prime 3 muutaman tuhat km eikä kulumistahti vaikuta eroavan mitenkään Kinergystä. Molemmat 195/65 15R.


      • 43646346
        äläpuhukunettiedä kirjoitti:

        Höpö höpö. Kinergy Ecolla mentiin 50 000km suomen kestopäällysteillä ja nyt alla Ventus Prime 3 muutaman tuhat km eikä kulumistahti vaikuta eroavan mitenkään Kinergystä. Molemmat 195/65 15R.

        Tässä Autobild testissä oli Ventus Prime 3, Kinergy sitten eri tapaus. Ehkä Kinergy ei ole tehty superpehmeästä seoksesta ja kestää hyvin, toisaalta pitokaan ei silloin ole autolehtien testivoittaja-luokkaa.

        Jos Ventus Prime 3:lla ajat 50tkm, voit odottaa Michelin Energyn kestävän samoissa olosuhteissa 64tkm. Tämä 27% parempi kesto on mitattu samanlaisissa olosuhteissa.


      • Pääsi.on.pehmeä
        43646346 kirjoitti:

        Tässä Autobild testissä oli Ventus Prime 3, Kinergy sitten eri tapaus. Ehkä Kinergy ei ole tehty superpehmeästä seoksesta ja kestää hyvin, toisaalta pitokaan ei silloin ole autolehtien testivoittaja-luokkaa.

        Jos Ventus Prime 3:lla ajat 50tkm, voit odottaa Michelin Energyn kestävän samoissa olosuhteissa 64tkm. Tämä 27% parempi kesto on mitattu samanlaisissa olosuhteissa.

        Se että Ventus Prime 3 olisi tehty "superpehmeästä seoksesta" on ainoastaan sinun pääsi tuotoksia, epätoivoista hätäselittelyä michelinin rypemiselle renkaiden rupusakissa, AutoBildin testinkin hylkyrajalla. Renkaiden seosten kovuudessa ei ole merkittäviä eroja ja sen voi itse kukin tarkistaa renkaiden teknisistä tiedoista, joten älä viitsi edes yrittää jankuttaa samaa soopaasi enää, raukka.

        Tässä taloudessa on kahdessa autossa Ventukset ja kolmannessa sporttisemmat Hankookit eivätkä renkaat todellakaan ole mitään "superpehmeää seosta", sinä taas et omaa edes kokemusta kyseisistä renkaista joten koko höpinäsi "superpehmeästä seoksesta" on pelkkää superpehmeän pääsi kehittelemiä lässytyksiä.


      • lapsetfanittaa
        Pääsi.on.pehmeä kirjoitti:

        Se että Ventus Prime 3 olisi tehty "superpehmeästä seoksesta" on ainoastaan sinun pääsi tuotoksia, epätoivoista hätäselittelyä michelinin rypemiselle renkaiden rupusakissa, AutoBildin testinkin hylkyrajalla. Renkaiden seosten kovuudessa ei ole merkittäviä eroja ja sen voi itse kukin tarkistaa renkaiden teknisistä tiedoista, joten älä viitsi edes yrittää jankuttaa samaa soopaasi enää, raukka.

        Tässä taloudessa on kahdessa autossa Ventukset ja kolmannessa sporttisemmat Hankookit eivätkä renkaat todellakaan ole mitään "superpehmeää seosta", sinä taas et omaa edes kokemusta kyseisistä renkaista joten koko höpinäsi "superpehmeästä seoksesta" on pelkkää superpehmeän pääsi kehittelemiä lässytyksiä.

        Misukkafanboyn nyt tarvitsee yrittää keksiä mitä tahansa että saisi sen hävinneen misukkansa edes omassa päässään voittajaksi. "Superpehmeää seosta". Säälittävä tyyppi :D


    • MeteorRenkaat

      Minulla on 225/45/R17 Kormoranit vuosimallia 2015 alla. Ovat olleet oikein hyvät ja kestävät renkaat hintaansa nähden. Nyt kuluneena on ollut havaittavissa pientä vetelyä ja melutason nousua. Lisäksi kuluminen on kiihtynyt (!) loppua kohden, mutta kyllä noilla vielä ensi kesän ajaa. Vuosittainen ajosuorite on ollut 22-30 tkm, eli karkeasti 15 tkm kesäajoa vuodessa.

      Ennakkoluuloihin nähden olen erittäin vaikuttunut Kormoraneista. 300 euron säästö nokialaisiin verrattuna on suuri ja kestävyys tuntuu olevan parempi. Talveksi en noita ostaisi, mutta kesälle nappivalinta!

    • Kesäkumit

      Kokemuksia kormoran road performance renkaista? 205/60R16.

    • Anonyymi

      Komora Stud 2 nastarenkaat 225 50 r17 just alle asennettu ja ensimmäinen 1000km ajettu mm. keskisuomesta Lappiin ja tosi hyviltä tuntuvat.
      Matkalla puhdasta asfalttia , polannetta, lumista ja karhuttua sivutietä, ei mitään ongelmaa ja hiljaiset, toimii yhtä hyvin kuin nk.merkkirenkaatkin normiajossa. Suosittelen !. Auto MB E ?2018.

    • Anonyymi

      Morjens!

      Tuossa auton vaihdon yhteydessä tuli mukaan uusi Kormoran 215/60 R16 Summer SUV-satsi.

      Eilen laittelin auton alle ja pikkulenkin ajoinkin. Sen perusteellahan ei mitään sen kummempaa osaa sanoa vielä. Ei nuo ainakaan samaa räpinää pitäneet kun ne Nokian nastakummit,jotka pois otin.

      Renkaasta sen verran,että näkyy olevan Serbiassa paisteltu. Toinen huomio tuli kumiseoksesta-threadwear-arvo niinkin iso kuin 700 . Kuvio melko karkea-no onhan noissa myös M/S-merkki. vaikka eivät sentään taida "oikeat" talvirenkaat asian varsinaisessa merkityksessä olekaan.

      Joten voisi kuvitella,että saattaa nuo kulutustakin kestää-vaan senhän aika näyttää.
      Palataan vaikkapa syksymmällä aiheeseen-jos tohdin.

      Meinaan-tekisi mieleni vaan täällä näistä renkaista jutustella-ei niinkään pileistä tai homppeleista-vaikka kai noilla jälkimmäisilläkin autoja ja renkaita on? Ka en tiiä...

      • Anonyymi

        MB E sarja 2017, alla Kormoran Stud 2 225 55 R17 nastarenkaat, ajettu nyt 10000 km ja hyviltä tuntuu eli ei mitään valittamista mikään suhteen. Entiset oli Hankookit.


    • Anonyymi

      Onko enempää kokemuksia Kormoran Stud 2? Noita tarjottiin meidän vanhaan Focukseen.

    • Anonyymi

      Kormoranin kesärenkaat alla viime kesän enkä suosittele kenellekään. Märkäpito on miltei vaarallisen huono. Auto luisuttelee sadekelillä rampeissa ihan sallituissakin nopeuksissa. Nelipyöräsuuntaus tehty ja kaikki alustan osat käyty läpi, ainut syy huonoon käytökseen kormoranit. Kuivallakin pito aivan paska. Ei pysty täyskaasulla kiihdyttämään ilman, että renkaat lähtee sutimaan.

      Älkää hyvät ihmiset hukatko rahojanne näihin kormoraneihin. Aivan sysipaskat renkaat!

      • Anonyymi

        Oliko ne euroopassa valmistetut kormoranit voi olla eroa missä maassa tehty?


    • Anonyymi

      Kannattaako säästää renkaista ja laittaa kormoranit kun alla saksalainen premium auto?

      • Anonyymi

        Ehkä nopeaa mutka-ajoa harrastaville economy-Kormoranit ei ole kohderyhmää?


    • Anonyymi

      Talvirenkaina oli Kormoranit ja kulutusta kestivät hyvin ja nastat pysyivät hyvin kiinni. Sanoisin että kumiseos oli kovaa ja äänekästä jos heikkouksia haetaan, mikä tuntui erityisesti liikenneympyröissä.
      Toisessa autossa oli Nokian Hakka 7 ja kun kesällä ajoin ne loppuun niin kurveissa ha ympyröissä pitivät ääntä. Nastat oli todella kiinni hyvin ( 100 %) ja melkoinen homma oli kaivaa ne pois koloistaan kun kanta oli vinoneliön muotoinen.

    • Anonyymi

      Kormoran on SUV renkaana loistava ostos. MB GLK:n alla on. Kokemusta kallista merkkituotteista. Vetää vertoja menen tullen.

    • Anonyymi

      Kormoran renkaita kuulemma poltetaan Ruotsissa. Polttaja karkoitettu maasta. Kaikkea sitä kuulee.

    • Anonyymi

      Ei ne kormoranit mitään huonoja ole mutta eihän ne ole mitään maailman halvimpiakaan enää jos joskus olleet

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1382
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe