me ja toinen pari makuuhuoneessa

Kontiotar

Anteeksi, että jatko kestänyt näin kauan. Mutta jatkan kertomusta nyt.
Tartuin Tiinaa ja kaadoin hänet hellästi sängylle niin että Tiinan jalat jäivät lattialle ja vinkkasin Jukkaa ovelta tulemaan lähemmäksi. Jukka tuli ja asettautui Tiinan eteen lattialle polvilleen ja katselin sitä kuumaa kiihkoa Jukan silmissä kun tämä pääsi oikein luvan kanssa leikkimään vieraalla pillulla. Jukka otti Tiinan nilkoista kiinni ja asetti mustien kontioiden verhoamat sääret olkapäilleen ja aloitti nuolemaan Tiinan pillua..Minä vienosti katsomaan ovelle ja Pekka ymmärsi vinkin, tuli luokseni. Olin mennyt myös selälleni sängylle ja Pekka taisi ottaa Jukasta mallia, koska pian kaksi miestä nuoli toistensa naisia. Pekka siveli mustan kontio liukasta pintaa ja tunsin miten se vaikutti Pekkaan. Se kiihoitti myös minua ja ei mennyt kovin kauaa kun tunsin huipun lähestyvän ja tartuin Pekan hiuksista kiinni ja suorastaan työnsin pään syvemmälle vaatien sitä imemään ja nuolemaan kiihkeämmin, huippu lähestyi ja tunsin miten orgamin aalto pyyhki yli kehoni ja sai vartaloni vapisemaan ja nykimään..suustani pääsi mielettömiä äännähdyksiä ja tunne oli valtavan ihana. Samalla kuuntelin miten Tiinan orgasmi lähti liikkeelle ja kuulin kumin kitinää ja narskuntaa Jukan puristaessa niitä kiihkon vallassa.
Hetken päästä Pekka tarttui minuun ja käänsi minut nelinkontin, pylly pystyyn..Otti lantioista kiinni ja työnsi suuren kyrpänsä sisään litimärkään pilluuni..tunsin miten se täytti joka sopukan minussa ja aloitti hitaan työntelyn. Samaan aikaan Jukka laittoi voidepurkin sängylle Pekan eteen ja tunsin hetken päästä miten sormi työntyi liukkaana toiseen reikääni..Pekka sanoi jotain Jukalle ja ei mennyt kuin hetki kun Pekka tuli viereeni sängylle ja pyysi päälleen..minä asetuin hajareisin Pekan päälle ja ohjasin suuren kyrvän takaisin pilluuni ja samaan aikaan Jukka hääräili jotain takanani ja työnsi oman kyrpänsä toiseen reikääni..olin täynnä joka reikään...tunne oli sanoinkuvaamaton..tunsin että räjähdän, Tiina oli tullut Pekan kasvojen päälle istumaan ja antoi miehensä nuolla itseään. En kestänyt enempää ja ja jo illan kolmas orgasmini tuli edellistä paljon rajumpana, tärisin ja vartaloni nytkähteli, pillu sykki ja supisteli. Olin tyydytetty. Nousin pois Pekan päältä ja kellahdin sängylle raukeana. Mutta ei homma tähän vielä päättynyt.
Nyt oli Tiinan vuoro saada vielä miestä mahan täydeltä. Niinpä Tiina asettui sängylle selälleen ja Jukka aloitti vuorostaan työntelemään Tiinan pilluun. Katselin Pekkaa antaen vinkkiä ja tietäen mistä Jukka oli aina haaveillut..Jukka on täydellinen hetero, mutta on joskus miettinyt miltä miehen kyrpä tuntuisi syvällä suolessa..Jukka käänsi Tiinan mahalleen ja otti taas liukastepurkin ja siveli kyrpänsä ja Tiinan pyllyreiän sillä ja työnsi kyrvän hitaasti sisälle..ensin vaan terskan ja pikkuhiljaa syvemmälle. Minä otin aikaisemmin varaamani sauvan käteeni ja työnsin sauvan Tiinan pilluun ja niin Tiinallakin oli reiät täynnä ja voihkinta sen mukaista..Olin asettunut selälleni niin, että Tiina ylettyi hyvin hyväilemään kontioitani ja silitin niillä Tiinan rintoja ja nännejä.
Pekka hääräili Jukan takana. Sivusilmällä näin kuinka Pekka otti Jukan pakaroista kiinni alkoi asettelemaan kyrpäänsä Jukan sisälle. Jukan oli vaikea keskittyä itse työntelemään omaa kyrpää Tiinan sisälle ja mutta Pekan aiheuttama ylimääräinen kiihoke sai aikaan että Jukka lennätti spermasa syvälle Tiinan sisään. Ja samaan aikaan olin työnnellyt sauvaa Tiinan sisälle ja välillä antanut sen pörrätä Tiinan klitoriksen ympärillä ja Tiinan orgasmi tuli lähes samalla voimakkuudella kuin minun juuri vähän ennen.
Tiina tuli pois Jukan alta ja siinä Tiinan kanssa vierekkäin maaten katselimme kun Pekka antoi Jukan fantasioiden täyttyä.
Täytyy myöntää, että kokemus Tiinan ja Pekan kanssa oli Jukan ja minun molempien fantasioiden täyttymys. Toisten emme ole vielä kokeilleet, mutta ehkäpä tässä vielä jonakin päivänä:)

5

16079

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Whitebear
      • Kontiotar

        Kiva kun pidit..tää oli viimeinen tarina minulta. Kirjailijan kykyni ehtyvät kun aiheet loppuneet:)


      • whitebear
        Kontiotar kirjoitti:

        Kiva kun pidit..tää oli viimeinen tarina minulta. Kirjailijan kykyni ehtyvät kun aiheet loppuneet:)

        ... tarvis viritellä lisää aiheita joista voisi täällä kirjoittaa...


      • Kontiotar
        whitebear kirjoitti:

        ... tarvis viritellä lisää aiheita joista voisi täällä kirjoittaa...

        Ymmärsin vihjeen:) It depends...


    • Eräs otso

      ehdottomasti..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      402
      4075
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      225
      2024
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1510
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      155
      1345
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1001
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      61
      993
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      125
      947
    8. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      913
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      888
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      869
    Aihe