Sonera nostaa haja-alueen hintoja

_foobar

Sonera on ilmoittanut nostavansa Ylä-Savossa kuluttajien laajakaista-liittymien hintoja 1.8. lähtien usealla kymmenellä eurolla. Mitä *lvettiä!!! Samanaikaisesti laskee Helsingissä valokuituyhteyksien hintaa!!! PRKLE!!!! Ruotsalaiset ahneet *skiaiset. HYVÄSTI!!!

4

325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokoomustuhoaasuomen

      Kaikenlaisia paskayhtiötä sitä päästetään valtaan ja annetaan monopoli. Kokoomuksen taannoinen viestintäministeri aiheutti tämän toiminnallaan myymällä soneran Ruotsiin ja seuraukset näkyy nyt.

      • TnkU2MojG2

        Sonera osti aikoinaan Saksasta ilmaa summalla, jolla olisi rakentanut valokuituyhteyden jokaiseen Suomen talouteen kahteen kertaan. Lopulta rapaköyhä yhtiö kelpasi ruotsalaisille kun valtio antoi mukana ison läjän rahaa. Suuresta osasta Suomea ei yhteydet katkenneet kerralla vaan hitaammassa tahdissa. On siis totuteltava siihen että tulevaisuudessa on suuria alueita missä ei nettiyhteyksiä ole.


      • Eebo
        TnkU2MojG2 kirjoitti:

        Sonera osti aikoinaan Saksasta ilmaa summalla, jolla olisi rakentanut valokuituyhteyden jokaiseen Suomen talouteen kahteen kertaan. Lopulta rapaköyhä yhtiö kelpasi ruotsalaisille kun valtio antoi mukana ison läjän rahaa. Suuresta osasta Suomea ei yhteydet katkenneet kerralla vaan hitaammassa tahdissa. On siis totuteltava siihen että tulevaisuudessa on suuria alueita missä ei nettiyhteyksiä ole.

        Pahimmat töppäykset Sonera teki entisen pääjohtajansa Relanderin aikana jolloin se ajautui konkurssin partaalle idioottimaisten kauppojen seurauksena. Tämän johdosta Relander sai vauhdikkaasti kenkää. Tästä ajasta on tehty kirjakin "Mihin katosivat Soneran miljardit" tai jotain sinne päin. Vaikka kyseessä onkin liioittelevaan ja jälkiviisaaseen sävyyn kirjoitettu teos kannattaa se lukea, se on viihdyttävä. Oikea oppikirja strategiseen liiketoimintaan kuinka ei pidä toimia.

        Ei Sonera olisi rakentanut niillä miljardeilla valokuituverkkoa ilman ostamisen sijasta. Sehän olisi hölmöä rakentaa infraa rahoilla joilla voi pelata uhkapeliä! Kellään ei tainnut olla muuta kuin höyryävää sahajauhoa päässään jotka olivat asioista päättämässä tuohon aikaan telefirmoissa. Rahaa poltettiin joka suunnalla älyttömiin hankkeisiin, mutta kukaan ei rakentanut mitään konkreettisia asioita kuten verkkoinfrastruktuureja tai muuta. Osteltiin vaan oikeuksia rakentaa niitä. Hemmetin pässit. Nyt sitten Suomi on jälkijunassa verrattuna mihin tahansa länsimaahan. Esimerkiksi Portugalissa, joka on köyhä kehitysmaa ja tulotaso on murto-osa Suomesta, toimii erinomainen 3G verkko.


    • > [nostaa] laajakaista-liittymien hintoja 1.8. lähtien usealla kymmenellä eurolla

      onpas rajua ... Saunalahti eräille taajama-alueelle tarjoaa kesäkuun ajan 10/1 ja 30/1 kiinteitä laajakaistoja eka vuosi kympillä, seuraavat kaksikymppiä. Soneran Onnenpekka -kampanjassa joillain ruuhka-alueilla vähän sama tyyli, joku väitti suorastaan valokuidun tulevan.

      3G ei sinulle tai lähistölle yllä? Niin että saisi suunta-antennilla tai satelliittilautasella poimituksi?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4730
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      276
      2844
    3. 134
      1737
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      209
      1437
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1176
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1144
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1099
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1077
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1061
    Aihe