Kokemukseni Reval hotel Nerisistä ja Kaunasista

Kaunas

Ensimmäinen matkani Kaunasiin takanapäin.

Ensimmäiseksi tahtoisin sanoa hotelli Nerisiin menijöille, että älkää ihmetelkö, kun saavutte hotelli Nerisin pihaan, että sen seinässä lukeekin Park inn, eikä Neris. Oikeassa hotellissa kuitenkin olette :) Monia hotelliin tulleita tuntui tuo asia ihmetyttävän.

Hotelli Neris oli todella siistin oloinen ja palvelu oli hyvää. Olin tyytyväinen hotelliin.

Kaunas oli mielestäni aika rauhallisen oloinen paikka. Viikonloppuna ( lauantaina ) oli melko hiljaisen tuntuista pitkällä ostoskadulla ja muuallakin. Sunnuntaina oli enemmän väkeä liikkeellä ja paljon perheitä.

Shoppailun ystävänä voisin sanoa sen verran, että ostoskadulla oli paljolti merkkiliikkeitä ja monessa paikassa näytti olevan tarjolla juhlavaa, ei niin arkista vaatetta.

Akropolis ostoskeskuksessa oli myös paljon merkkiliikkeitä ja jotenkin olisin kaivannut sinne enemmän / monipuolisempia / arkisempia liikkeitä esim. lasten- ja naistenvaatteiden osalta.

Kenkäkauppoja Akropoliksessa oli paljon ja kengät olivat ihastuttavia. Ostin itselleni kahdet kengät kenkäliikkeestä, 14 e ja 20 e, eli edullisia olivat.

Akropoliksen yläkerrassa oli hyviä ruokapaikkoja. Ja edullistakin oli. Ruoka-annos, juoma ja jälkiruoaksi juustokakkua lisukkeineen euroiksi muutettuna vain 9 e. Ja vei kielen mennessään :)

Kaupassa esim. iso siideritölkki euroiksi muutettuna 0,90 e.

Taksista sen verran, että yöllä kun saavuimme Kaunasin kentälle, menimme taksijonoon. Siellä tuntui olevan ihan omat "säännöt". Matkustajat hyppelivät jonossa paikasta toiseen ja taksit pysähtyivät ottamaan kyytiin mistä kohdasta sattuu, jotenka taksin odotus saattoi kestää lähemmäs tunninkin, kuten meille kävi. Muutenkin takseja sai jonkun verran odotella.

Taksimme maksoi yöllä hotelli Nerisiin 33 Litiä, kun kuulin joillakin sen maksaneen yli 60 Litiä ! Hintaa emme sopineet matkaan lähdettäessä. Suurta hajontaa siis hinnassa oli. Kentälle tullessamme taksi maksoi reilusti yli 50 Litiä !

Jotakin jäin Kaunasissa kuitenkin kaipaamaan. Ehkä paikasta puuttui jonkinlainen tunnelma. Vanha kaupunki ei oikein sykähdyttänyt ja ostoskatukin jätti jälkeensä vaisun tunnelman.

Loppuyhteenvetona voisin sanoa, että olin kuitenkin ihan tyytyväinen matkaan. Tein hyviä ostoksia. Ruoka ja juoma oli edullista ja hyvää. Ja matka rentouttava.

Paikkana Kaunas on mielestäni parhaimmillaan esim. shoppailijalle, joka pitää merkkivaatteista, kengistä jne.

Olen kuitenkin hyvillä mielin, että tuli Kaunasissa käytyä. Ehkä en kuitenkaan sinne toistamiseen palaa. Tai...mistähän sitä koskaan tietää, jos oikein edullinen matka eteen sattuu :)

5

1214

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äidit ja tyttäret

      Olemme juhannuksen jälkeen lähdössä äidit tyttärineen (13v j 12v. )ja miettineet paikkaa, millainen mahtaa olla. Mukavan kertomuksen olit laittanut paikasta! Mietimme juuri tuota kentältä menoa hotellille; samaan hotelliin olemme menossa. Onko sinulla tietoa millainen hintataso oli hoidoissa; jalka- ja käsi? Käytittekö busseja? Voi kuinka odotammekaan matkaa!!!

      • matkalla taas

        samaan paikkaan menossa ensi viikolla, osaatko kertoa mitään hotellin kylpyläosastosta ja kuntokeskuksesta jne.


      • mammatlomalle.fi
        matkalla taas kirjoitti:

        samaan paikkaan menossa ensi viikolla, osaatko kertoa mitään hotellin kylpyläosastosta ja kuntokeskuksesta jne.

        Laittakaahan sitten tänne kokemuksianne reissusta ja muutenkin vinkkejä matkan varrelta. Olen lähdössä muutaman päivän matkalle ystävättären kanssa heinakuussa ja otan mielelläni kaikit vinkit vastaan.Yövymme juurikin kyseisessä hotellissa. Eniten jännittää että osaammeko kulkea kaupungissa, löydämmekö vanhan kaupungin, nähtävyydet, akropoliksen yms. Köysirata kiinnostaa erityisesti. Me ei niin shoppailusta perusteta, vaan ruoka ja juoma tässä kohtaa kiinnostaa eniten, kun kerrankin ilman lapsia pääsee reissuun. Jäikö joitain ravintoloita mieleen joissa olisi ollut erityisen hyvää ruokaa ja millaista oli yöelämä? Kiitos jos joku ehtii vastailemaan.


      • Kaunas

        Bussia en käyttänyt, vaan kuljin taksilla kentältä ja kentälle.

        Hotellin käsi- ja jalkahoitojen hinnoista minulla ei ole tietoa, koska en tutustunut niihin laisinkaan matkan aikana. Olen enemmän shoppailu ihminen :)


      • Kaunas
        Kaunas kirjoitti:

        Bussia en käyttänyt, vaan kuljin taksilla kentältä ja kentälle.

        Hotellin käsi- ja jalkahoitojen hinnoista minulla ei ole tietoa, koska en tutustunut niihin laisinkaan matkan aikana. Olen enemmän shoppailu ihminen :)

        Esim. Akropolikseen, kauppakadulle ( Laisves aleja ) ja vanhaan kaupunkiin oli helppo osata hotellilta.

        Hotellista ulos tullessa käännytään oikealle ja kävellään seuraavaan risteykseen asti. Siitä käännytään oikealle ( Gedimino katu ). Sitä jatketaan niin kauan, kunnes edessä on kirkko. Kirkon kohdasta oikealle katsottuna alkaakin pitkä ostoskatu Laisves aleja. Kun jatkat pitkälle tuota katua, tuleekin sen perällä vanhakaupunki.

        Jos haluaa mennä Akropolis ostoskeskukseen, ei käännytäkään kirkon kohdalta oikealle, vaan ohitetaan vain kirkko ja jatketaan suoraan Gedinimo katua. Jonkun matkaa siitä on käveltävää ja Akropolis tulee näkyville oikealla puolella Gedonimon varrella.

        Yöelämästä minulla ei ole kokemusta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1807
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1667
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      789
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe