Naapurin tätiä 6

Naapurin poika

Asfaltti poltti jalkojeni alla kävelessäni kotikatuani pitkin kaverini Markon taloa kohti. Talo oli iso, vaaleansininen puupäällysteinen omakotitalo. Keskikesän lämmin tuuli hyväili kasvojani ja heinäsirkat sirittivät heinikossa. Astelin Markon pihaan ja panin merkille ettei pihassa ollut yhtään autoa. Mietin, olisiko Marko edes kotona, mutta ajattelin kuitenkin kysäistä. Soitin ovikelloa ja odottelin hetken. Mitään ei kuulunut. Käännyin pois päin ja lähdin kävelemään takaisin päin, kun ovi takanani avautui ja käännyin jälleen ympäri ja näin oven raosta kurkistavan Annen, Markon äidin.

-Ai terve!
-Moro.. Onks Marko kotona?
-Kuule, Marko lähti leirille eilen, tulee vasta perjantaina.
-Ai.. no onkos Teemu?
-Eipä ole Teemukaan.. molemmat pojat lähtivät leirille ja Markkukin on vanhempiensa luona Pohjoisessa. Mä olen siis koko viikon iiiihan yksin!
Anne hymyili.
-Aaa.. okei. No moikka
Vastasin ja olin jo tekemässä lähtöä, kun Anne pysäytti minut sanomalla.

-Ootas Mikko! Mulla on vähän ongelmia ton tietokoneen kanssa, voisitko sä katsoa sitä?
-No tottakai

Kävelin sisään Annen perässä ja tarkastelin Annen upeaa takapuolta joka heilui puolelta toiselle hänen kävellessään. Mielestäni Annella oli aivan mahtava perse ja ikäisekseen hän oli erittäin hyvin säilynyt ja seksikäs nainen. Annella oli päällään sininen kesämekko jossa oli pieniä kukkia. Mekko myötäili Annen muotoja ja pidätin hengitystäni ihastuksissani. Tietokone sijaitsi keittiön nurkassa, ja asetuin tuolille ja avasin koneen näytön. Tarkastelin konetta hetken ja poistin viirukset, joita oli kertynyt muutamia. Liekkö Marko on käynyt pornosivuja selaamassa, virnuilin hiljaa mielessäni. Anne tiskasi astioita toisessa päässä keittiötä. Nousin ylös ja kävelin Annen luokse. Laitoin käteni hänen lanteilleen ja Anne lopetti tiskauksen.

-Hei Mikko, mitäs tämä nyt on?
Anne kysyi yllättyneen kuuloisena.

En vastannut vaan liutin käsiäni Annen lantiolta ja tunsin kiinteät pakarat. Kurotin päätäni Annen hartioille ja suutelin hellästi hänen niskaansa ja kaulaansa. Tunsin sieraimissani Annen vaniljantuoksuisen hajuveden tuoksun. Anne käännähti ympäri ja kietoi kätensä kaulaani. Hän painoi täyteläiset huulensa huuliani vasten ja alkoi suudella minua kiihkon vallassa. Hyväilin kädelläni Annen pakaroita ja nostin hameen helmaa ylöspäin niin, että pääsin hivelemään Annen sileää, pyöreää persettä. Annella oli mekon alla stringit, ja tuntiessani ne kiihotuin entisestäni. Tunsin Annen kuumat huulet huulillani ja hänen kielensä kun hän pyöritteli sitä leikittelevästi oman kieleni ympärillä ja sitä vasten. Haroin käsilläni Annen pöyhkeitä hiuksia, jotka näyttivät todella seksikkäiltä; paksut, tummanruskeat hiukset sekaisin, kuin huoralla konsanaan. Anne hiveli kasvojani ja niskaani sormillaan. Hän siirtyi hiukan ja riisui paitani. Annen pehmeät huulet haroivat rintakehääni samalla kun liikuttelin sormiani Annen hiuksissa. Siirsin käteni Annen rinnoille ja laskin mekon olkaimet niin, että Annen isot rinnat paljastuivat. Niitä peittivät enää mustat rintaliivit.

-Saaks mä naida sua rintojen väliin?
-Mmmmhy

Anne riisui mekkonsa kokonaan ja napsautti rintaliivinsä hakaset auki. Hän kipaisi vessaan hakemaan käsivoidetta liukasteeksi, ja kun hän tuli takaisin katselin silmät ja kyrpä kovana Annen rintoja, jotka pomppivat vapaina ylös, alas askeleiden tahdissa. Anne asettui keittiön tuolille niin, että pääsisin naimaan hänen rintojaan. Hän hietoi voidetta rintoihinsa, ja ne kiiltelivät kauniisti. Hieroin kyrvälläni noita suuria tissejä, pyöritellen terskaani nännien ympärillä. Anne katseli kaluani himoiten ja annoin hänen ensin maistaa sitä hiukan. Anne nappasi kaluni suuhunsa kuin tikkarin ja imaisi muutaman kerran voimakkasti ja nuolaisi päälle.

Asettelin kyrpäni Annen pehmeiden rintojen väliin ja aloin naimaan rauhalliseen tahtiin. Anne hymyili seksikäs virne kasvoillaan ja se sai minut kiihottumaan vieläkin enemmän. Anne Heilautti hiuksiaan ja minä kiristin tahtia. Hetken naituani Anne käski minun nuolla pilluaan. Laskeuduin hiukan ja vetäisin hänen stringinsä nilkkoihin. Lipaisin Annen pillua ja maistoin kielelläni kourallisen kiimaa. Imin hänen klitoristaan ja nuolin kokopituudelta. Välillä kokeilin pillun löysyyttä sormellani ja Anne huokaili syvään. Pyysin Annea nousemaan ja hän totteli. Hän meni pesukonetta vasten ja seksikkään käheällä äänellä pyysi minua nussimaan häntä takaapäin. Liutin kaluni Annen pilluun ja aloin pumppaamaan villiä tahtia. Annen rinnat läiskyttivät hänen ihoaan vasten saaden aikaan kiihottavaa ääntä. Anne itse mourusi ja vonkui sen minkä kerkesi. Kaluni sujahteli kerta toisensa jälkeen Annen pilluun ja Annen ääntely voimistui entisestään. Lopulta hän kääntyi ympäri ja suuteli minua suulle.

-Mennään olohuoneeseen, minä haluan ratsastaa

Ja sitten mentiin. Anne käveli edellä ja takana tullessani läpsäisin häntä perseelle ja Anne ulvahti. Hän otti pari nopeaa askelta eteenpäin, kääntyi minuun päin ja heilutti rintojaan puolelta toiselle, lipaisten samalla huuliaan, selvästi kiusatakseen minua. Kaapasin Annen syliini takaa päin ja puristelin hänen rintojaan. Anne tönäisi minut sohvalle istumaan ja asettui itse haarat levällään syliini ja tunsin kuinka kaluni sujahti Annen lemmenreikään ja Anne aloitti villin ratsastuksen. Hänen rintansa läiskyttivät vartaloa vasten jälleen ja minä pitelin hänen hiuksistaan kiinni Annen huutaessa täyttä kurkkua orgasmin kourissa. Suutelin Annen selkää ja Anne hidasti tahtia. Hän liu'utti pilluaan kyrpäni ympärillä milli milliltä pohjaan asti. Nautin suunnattomasti ja laukesin. Anne huokaili syvään ja kaatui päälleni makaamaan. Jäimme makaamaan sohvalle sylikkäin ja vaihdoimme helliä suudelmia.

6

20590

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hoo moilane

      Anne,Anne.......

      • Naapurin poika

        Olen itsekkin havainnut, että toistelen (noiden ihanien) naisten nimiä novelleissani. Koitan parantaa tapani


    • Minä

      Jatkoa kaivataan

      • zuschauer

        Saa jatkaa. Ilahduttavasti otettu huomioon lukijoiden toiveita, kiitos. Hieman vielä lisää yksityiskohtaisuutta kerrontaan, niin hivotaan täydellisyyden rajaa.


    • Naapuri

      mutta tuo "kuin huoralla konsanaan."
      olisit voinut jättää pois.

      • Mahe

        Huorat rulez!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      135
      3693
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      112
      1440
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1330
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1269
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1154
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1091
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1048
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1029
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1026
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      958
    Aihe