Renkaiden vanteille laittokokemuksia

Wolkkaristi

Tilasin renkaat netistä ja valitsin toimituksen kotiani lähimpään huoltamoon joka rengastoimittajan "yhteistyökumppani". Renkaat toimitettiinkin ajallaan ja vanteille laittokin sujui nopeasti. Renkaita pois hakiessa hieman epämiellyttävämpi yllätys oli että juuri vahaamani vanteet olivat aivan likaiset, kahdessa vanteessa pitkiä syviä naarmuja niin että pohjamaali näkyy (muissa kahdessa pienempiä) ja yksi painoista irtosi jo renkaita varastoon nostaessa.
Tarkemmin katsottuna painojakin oli laitettu tolkuton määrä, 90-110g/vanne. En muista missään nähneeni noin paljoa painoja??
En ole vielä saanut vanteita auton alle mutta jotenkin pahaa pelkään että uudelleen saa vielä tasapainotuksenkin tehdä..

4

357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • morot jos on kysä aluvanteesta ja liima painoista niin olis ainakin syytä tehdä kunnon puhdistus niille kohdille johon painot laitetaan :) sitten tota painomäärää voi saada alemmas sillä tavalla kun pyöräyttää rengasta puolen kierrosta :)!!!

    • asdad

      älä vahaa niitä vanteita ennen painoitusta. liimapainot ei voi millään pysyä kiinni siinä sen vahan päällä.
      ja muutenkin kannattaa vahata niitä vasta sen jälkeen kun renkaat on asennettu päälle jos haluaa puhtaat vanteet koska liikkeissä ei ole aina niin puhdasta ja asennuksessakin käytetään rengasrasvaa.
      Naarmuja ei tietenkään saisi missään nimessä tulla.
      90-110g/vanne ei ole epänormaalia, riippuu vanteesta ja renkaasta. Netistä tilatut renkaat tulevat isoilta toimittajilta joilla renkaat varastoidaan tavalla tai toisella jolloin renkaat voivat kärsiä.
      Huoltamoakaan ei varmaankaan hirveästi kiinnosta asentaa halvalla jostain muualta ostetut renkaat, vaikkakin on yhteystyökumppani.

      • Matti--

        Heh heh, millä tavalla renkaat toimitetaan näihin rengasliikkeisiin, jos käsittely on niin paljon parempaa kuin "isoilla toimittajilla"? Rullataan pitkin punaista mattoa?

        Jos liike mainostaa renkaiden asennusta, niin eiköhän homma pidä tehdä kunnolla jos siihen kerran aletaankin. Vai saadaanko merkkikorjaamolla kuseksia tankkiin, jos autoa ei ole hankittu saman liikkeen kautta?


      • asdad
        Matti-- kirjoitti:

        Heh heh, millä tavalla renkaat toimitetaan näihin rengasliikkeisiin, jos käsittely on niin paljon parempaa kuin "isoilla toimittajilla"? Rullataan pitkin punaista mattoa?

        Jos liike mainostaa renkaiden asennusta, niin eiköhän homma pidä tehdä kunnolla jos siihen kerran aletaankin. Vai saadaanko merkkikorjaamolla kuseksia tankkiin, jos autoa ei ole hankittu saman liikkeen kautta?

        Toimitus toimii aivan samalla tavalla molemmilla. Siitä en sanonut yhtään mitään.
        Nettikaupat kun toimivat koko euroopassa niin niillä on pakko olla iso varasto jotta pystyvät toimittaa suht koht nopeasti. Tällöin jotkut renkaat jää seisomaan pidemmäksikin ajaksi jolloin asiakas saa vanhemmat renkaat. Ns. tavallisilla maahantuojilla jotka toimittavat rengasmyyjille ovat paljon pienemmät ja toimittavat yleensä vain Suomeen. Näin ollen varasto vaihtuu tihempään tahtiin.
        Sun esimerkki tankkiin kusemisesta on "vähän" liioiteltua. Tietenkin renkaat asennetaan asianmukaisella tavalla mutta kyllä se vaan valitettavasti on niin että liikkeestä ostetut renkaat hierotaan siihen vanteeseen paremmin kuin jostain nettikaupasta ostetut.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      226
      1983
    2. Seiska: Konsta Hietanen ja Aami-rakas iltamenoissa - Salkkareista Aami täräyttää: "Sarja oli..."

      Konsta Hietanen jätti Salatut elämät -draamasarjan tänä syksynä. Konstaa kyllä kaivataan vieläkin Salkkareissa! Lue li
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1362
    3. Minkälainen ihminen

      kaivattusi on?
      Ikävä
      91
      1293
    4. Kohuttu Iida Vainio mursi hiljaisuuden -Näin raskaus vaikutti Farmi-kuvauksissa: "Saattoi ruveta..."

      Ihanaa odotusta, tsemppiä ja voimia Iida! Iida Vainio ja Archie Cruz eli Arttu Kuosmanen asuvat yhdessä Helsingissä ja o
      Suomalaiset julkkikset
      12
      1209
    5. Avoin kirje sinulle

      Rakas, Kirjoitan sinulle nyt, vaikka sanat tuntuvat niin vaatimattomilta siihen, mitä sydämeni on kantanut sisällään ni
      Ikävä
      29
      940
    6. Mitä mies teet

      näin iltasella? 👾
      Ikävä
      53
      801
    7. Sullahan oli ihan valtavat t...., nainen

      Aivan suunnattomat ja hyvin muodostuneet. Luulisi että olisit uskaltanut tehdä selvän aloitteen jos jotain haluat. Miksi
      Ikävä
      55
      800
    8. Nainen, jos luet kirjoituksiani

      niin sano minulle jotain?
      Ikävä
      49
      776
    9. Numerosi 3. ja 4.

      viimeinen numero. Ei uskalla muuten.
      Ikävä
      38
      736
    10. On ikävä häntä

      Ollut pitkän aikaa
      Ikävä
      37
      724
    Aihe