VAAKA JA RAPU?!?

Lelle

Kuis käy yhteen? Vaaka on rauhallinen, rapu itsepäinen... Itse olen ollut vaa'an kanssa reilut 1,5v ja hyvältä näyttää... Ainoa vain ettei saa mistään riitaa aikaiseksi.. (Ongelma se on kai sekin...)

11

8178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • emerentia75

      Luin tuota viestiäsi ja aloin miettimään tuota että vaa`alla ja ravulla menee hyvin yhdessä. Se ainakin on totta minun kohdallani, että tunnen suurta vetoa rapuihin (olen siis itse vaaka). Edesmennyt pitkä suhteeni oli ravun kanssa ja alitajuisesti valikoin aina rapuja, heissä on samaa viehätysvoimaa kaikissa. Tiedän alitajuntaisesti kohdatessani ravun, että hän on minun tyyppiäni ja siis tietenkin rapu. Joko tämä on todella tuhoisaa saman kaavan toistamista tai niin on sitten päätetty tuolla korkeammalla tasolla:-)
      Sopivat hyvin toisilleen; arki toimii hyvin ja ajatukset kulkevat samaa rataa samalla nopeudella. Mutta omalta kohdaltani olen jäänyt miettimään, että kohtaavatko vaaka ja rapu todella tunnepuolella.

      • Anonyymi

        Itse Vaakana en ole koskaan tullut toimeen rapujen kanssa, koska molemmat ovat johtavia merkkejä ja päättyy ennen pitkää hirveeseen voiton taisteluun ja kostokierteeseen, että kumpi oikein johtaa. Varsinaista valtataistelua!?


    • Catherine

      olin itse joskus rapu-miehen kanssa, eikä silloinkaan riidelty. Tylsää oli. Eikä juttu toiminut kovin kauaa. mutta se riippuu enempi tyypeistä luulisin =)

    • likka^^87

      Olen itsekkin miettinyt asiaa...ja olen samaa mieltä tämän yhteensopivuuden kanssa...kokemusta on.. ;)

      Yhteensopivuus: Rapu & Vaaka

      Rapu ja vaaka voivat täydentää toisiaan mukavasti. Molemmat haluavat parisuhteelta turvallisuutta ja arvostavat kauneutta ja ylellisyyttä ympärillään, ja varsinkin rapu, etenkin kotona. Mikäli molemmat tavoittelevat samoja asioita, on yhteispeli harmonista ja mutkatonta. Suhteen alku voi olla hyvin hidas ja päälle päin voi vaikuttaa, ettei näillä kahdella ole mitään tekoa toistensa kanssa. Mitä paremmin vaaka ja rapu tutustuvat toisiinsa, sen paremmin he osaavat arvostaa toistensa ominaispiirteitä.

      Molemmat merkit arvostavat niin tunnepohjaisia kuin älyllisiä voimavaroja ja nauttivat kulttuurista. Tunteet ja mielihyvä ovat molemmille tärkeitä, ja rapu ja vaaka osaavat miellyttää ja ihailla toinen toistaan. Rapu ihailee vaa'an diplomaattisuutta ja viehätysvoimaa. Vaaka osaa saada ravun avautumaan sekä vähentämään manipuloimishalua. Rapu on nimittäin erittäin manipuloiva luonne silloin, kun asiat eivät mene niin kuin hän haluaa. Ravun huolenpito ja hoivaava rakkaus miellyttävät vaa'an harmoniankaipuuta ja vaaka voi auttaa rapua näkemään asioita muustakin näkökulmasta kuin siitä yhdestä ja ainoasta. Ravusta voi olla apua vaa'an toivottaman päättämättömyyden suhteen.

      Rapua ohjaa Kuu ja vaakaa Venus. Venus edustaa kauneutta, rakkautta ja harmoniaa, Kuu tunteita, vaistoa ja huolenpitoa. Molemmat rakastavat kotiaan, omaa rauhaa, perhettä ja romantiikkaa. Vaaka kaipaa tasapainoa ja harmoniaa ja molemmat ovat hellyydenkipeitä ja hoivaavia olentoja. Vaaka voi olla snobahtava ja rapu kovin herkkänahkainen. Ravun ajattelun lähtökohtana ovat tunteet ja vaa'an puhdas äly. Vaaka on älyllinen tutkimusmatkailija ja rapu arvostaa paikallaan pysymistä. Rapu on onnellisimmillaan silloin, kun tarpeet tunne-elämän suhteen on tyydytetty. Vaaka haluaa tietää asioiden pohjimmaisen olemuksen. Toisinaan ravun ja vaa^Òan on vaikeaa ymmärtää toistaan, rapu on liian takertuva ja vaaka provosoiva.

      Ravun ja vaa'an suhteessa taistellaan jatkuvasti päättäjän paikasta. Vaa'an päättämättömyys voi hermostuttaa rapua pahemman kerran, mutta vaaka näkee asiat moniulotteisemmin kuin rapu. Samasta syystä vaa'an on suhteellisen yksinkertaista ymmärtää ravun mielipiteitä, kunhan rapu ei ole liian omistava ja takertuva. Molemmat ovat edelläkävijöitä, mutta täysin eri tavalla. Taistelua voi syntyä, jos tavat ja ajatukset eivät mitenkään kohtaa toisiaan. Parhaimmillaan nämä estetiikan rakastajat voivat elää harmoniassa ja toisiaan arvostaen. Molemmat arvostavat kodin tasapainoa ja luksusta, joten mikäli rapu ja vaaka hyväksyvät erilaiset näkemyksensä, voi suhde olla varsin miellyttävä ja lujaa tekoa.

      Niin se vaan on.. ;)

    • gallah

      luin teidän ns. "ongelmasta" riidattomasta suhteesta rapu vs. vaaka. olen itse rapunainen ja seurustellut vaakamiehen kanssa noin kolmisen kuukautta, ei mikään huippu aika mutta alku se on sekin. riitoja kyllä on ollut! suurimmaksi osaksi ne johtuvat omasta tempperamenttisyydestäni ja itsepäisyydestäni, mutta myös kumppanini valinnan vaikeudesta ja hänen silmittömästä mustasukkaisuudestaan. teidän muiden tekstien perusteela tunnen nyt itseni ihan epänormaaliksi,
      jos teidän suhteista on puuttunut tämä riitely ja harvase päivä kinaaminen.

      voi hyvin olla että asiaan vaikuttaa myös erilaiset ihmiset, tavat ja kumppanin käytös mutta menin silti kommenteistanne ymmälleni.

      toivon vastauksia kun nyt vähän hämmästyttää..

    • Opumsum

      Vaaka on ravulle aivan liian tunteellinen ja haavoittuva. Rapu on aivan liikaa itsekeskeinen ja ajaa omaa etuaan. Vaaka myötäilee ja odottaa sopivaa hetkeä osoittaakseen taas uudelleen kuinka paljon rakastaa, mutta ravulla on jo kalenteri täynnä. Jos jaksoit tänne asti lukea, come on` täältäkö haet apua parisuhteeseesi, horoskoopit ovat potaskaa....teenkö samalla sulle vuosihoroskoopin samalla? hehhe..

    • vaaka80

      Yks mun parhaista ystävistäni on rapu, ja hyvin ainakin me ollaan toimeen tultu (yli 10v kavereina).. parisuhteesta en osaa sanoa mitään, en ole ikinä törmännyt rapumieheen.. Mutta sanosin että aika hyvin luonteet täydentää toisiaan, en tiedä miten ajattelun tasolla, mutta ainakin tunteen tasolla ja käytännössä.. yhteinen huumori ja hauskaa on, harvoin on tapeltu, mut on myös tapeltu.. vaaka voi olla provosoiva ja rapu itsepintainen :-)

    • Wife

      Pitkä suhde rapu ja vaaka takana.tyyntä ja myrskyä mutta loppupeleissä toisesta välittämistä ja ärsyttämistä naimisissa edelleen

    • hurjan_ihastunut

      Olen vaaka ja olen hurjan ihatunut yhteen rapuun. Välillä tuijottamme toisiamme kokoaika mutta välillä taas yritämme välttää katsekontakteja. Hän on niin sekava enkä ymmärrä häntä. En tunne häntä kovinkaan hyvin. Aina kun olen puhumassa hänelle jotain tapahtuu enkä saa sanaa suustani. En yhtään tiedä onko hän kiinnostunut minusta. Välillä tuntui että hän todella pitää minusta ja välillä taas siltä että häntä ei kiinnosta pätkääkään. Lisäksi on vielä yksi ongelma. Hän lähtee toiseen kouluun kolmen päivän päästä. Mitä teen. Auttakaa!

      • Daniela---

        Mitä se haittaa vaikka lähtee toiseen kouluun? ei kai se teitä estä silti yhteyttä pitämästä tai seurustelemasta... jos samassa maassa asutaan niin aika helppo toisen luo on matkustaa puolin että toisin ja yhteydenpito tapojakin nykyaikana on useita erilaisia! ja jos ootte aikuisia ihmisiä ja seurustelisitte ja suhteenne syvenee, niin eihän sua mikään estä muuttamasta hänen luokseen tai samalle paikkakunnalle? :) ellei sit tää mies pysty jostain syystä joustamaan ja jäämään samalle paikkakunnalle sun kans, neuvottelette yhdessä mikä on järkevin ratkaisu.


    • Anonyymi

      itse olen vaakanainen ja olen seurustellut nyt jonkin aikaa rapumiehen kanssa ja meillä on kyllä nyt mennyt aika hyvin minun mielestäni rapu ja vaaka sopivat toisilleen kun molemmat ovat hieman erilaisia ja täydentävät silloin toisiaan hyvin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe