Toistuvat unet käärmeistä

Pelästynyt

Näin taas vaihteeksi unta käärmeistä. Olen nähnyt käärmeistä unta aika usein, mutta vasta nyt aloin miettimään voisiko se oikeasti tarkoittaa jotain?

Toissayönä näin unta, että kotipihani oli täynnä käärmeitä, jälleen kerran sellainen uni jossa koko piha oli niin täynnä käärmeitä etten itse mahtunut kunnolla liikkumaan. Niitä oli aivan kamalasti, mutta ne eivät tehneet minulle mitään. Ne vaan luikerteli ja minä seisoin siellä seassa. Mieleeni jäi erityisesti vaaleankeltainen ja iso käärme, se tuli viereeni muttei sekään tehnyt minulle mitään. Kun heräsin unestani keskellä yötä, olin hiestämärkä ja en tajunnut heti unesta herättyäni että olen jo herännyt. Tutkin sängyn alta ja jokapaikasta jos vaikka käärmeet vaanisi minua, mutta sitten tajusin yht'äkkiä, että oon jo hereillä. Istuin sängyllä ja mua pelotti vieläkin vaikkei ne käärmeet tehny mulle mitään siinä unessa. Aina kun yritin sulkea silmäni, tuntui kuin käärmeitä tulis mun kimppuun ja puris mua, en pystyny nukahtamaan koska pelkäsin sulkea silmäni. Jossain vaiheessa kuitenkin taisin nukahtaa valvottuani niin kauan etten enää pystynyt pysymään valveilla. Näin edellisenä päivänä kuolleen kyyn tienposkessa..en sitten tiedä vaikuttiko se uneeni.

Toisessa käärmeunessani minulla itselläni oli pieni lemmikkikäärme. Sitten uneen tuli iso, musta käärme ja se tappoi lemmikkikäärmeeni. Musta käärme jahtasi minua ja pakenin johonkin puuliiteriin. Löin oven kiinni ja käärme iski oveen kiinni. Aukaisin oven ja lähdin juoksemaan karkuun, sitten kuitenkin pysähdyin jostain syystä ja käärme alkoi puhua minulle. Se oli hiton pelottavaa, se sanoi sihisevällä äänellään jotain, että: "sinä kuolet sinä kuolet", sitä se hoki ja sitten heräsin. Ja jälleen herättyäni olin niin sekaisin, että syöksyin sängystäni ylös ja juoksin keittiöön ja vasta hetken kuluttua tajusin että se olikin unta.

Näitä käärmeunia oon nähny paljon. Paljon nyt viimesen vuoden aikana. Yleensä ne käärmeet ei oo tehny mulle mitään mun unissa, mutta on myös niitä unia joissa käärmeet on todellakin yrittäny tappaa.

Meinaako nuo unet jotain? Kohta en enää uskalla nukkua ollenkaan kun vähän väliä heräilen sekavana ja paniikissa kunhan ensin edes tajuan olevani hereillä.

13

7113

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • `******

      Jos sama teema toistuu unissa niin unennäkijä ei ole ymmärtänyt unen sanomaa. Sinulla noi käärme unet tahtoo nyt tosi vahvasti viestittää jotain hyvin oleellista tai valmistaa sinua tulevaan. Siteraan seuraavassa Maunosen unikirjasta; ollut mulla käytössä yli 20 vuotta ja pitänyt paikkaansa.

      "Käärme: Käärme on niitä unisymboleja joilla on monta merkitystä: käärme on viekkauden ja kavaluuden veratusluva, se on viisauden symboli, käärme kuvastaa myös seksuaalisuutta ja intohimoa.

      Sinun tulee tutkia unesi muut symbolit ja tutkia tätä käärmesymboliikkaa niide valossa, siten saat syntymään kokonaiskuvan unen tapahtumista ja niiden sisältämistä viesteistä.

      Käärmeen pureman kokeminen tietää että elämäsi kannalta hyvin tärkeä henkilö pettää luottamuksesi, käärmeen pesän näkeminen paljastaa sinua ympäröivien kateellisten ihmisten joukon.

      Kyykäärmeen näkeminen tarkoittaa että joku läheinen henkilö yrittää pettää sinua. Jättiläiskäärme taas enteilee sinun tutustuvan lähiaikoina kavalaan ihmiseen".

      Älä enää suotta pelkää noita unia vaan mieti itseäsi ja elämääsi niin saat vastauksen. Mun mielestä noi unet varoittavia enneunia. Toivottavasti tästä oli sulle jeesiä.

      • kärmes--->

        Voihan olla, että pelkäät toisten ihmisten tekevän sulle pahaa.. / olet käärmeiden ympäröimänä. Mutta mun lukemani mukaan, vois olla myös, että ympärilläsi on joitakin ihmisiä jotka haluavat sulle pahaa. Ja kärmeen purema..sinusta puhutaan pahaa. Kattele hereillä kanssaihmisten käytöstä. Työkaveri, naapuri tms. voit yllättäen huomata, että joku kattelee sua alta kulmien. Ehkä olet ärsyttänyt tai joku ei vaan yksinkertaisesti tykkää susta. Kerro unes käärmeille, ettet välitä mitä ne "sanovat" ja että et pelkää niitä. -- se kuolet juttu käärmeen sanomana.. joku voi tosiaan miettiä että haluis sun kuolevan. Joku joka ei tykkää susta. Voi olla vaik joku sekopää?
        Mut nää on vaan "mietteitä" ei kannata ottaa hurjan vakavasti. Unenselityksiä on niin paljon.


    • minnalinde

      mitä tarkoittaa ystävällismieliset toistuvat käärmeunet?

    • Sehän on vain unta. Suomessa on vain 1 myrkkykäärme. Kyy.

    • sussususususu

      Ei ole syytä huoleen sä varmaan pelkäät vaan käärmeitä tai sitte sä vaan oot kattonu jotai pahoja käärme juttui.Tai sitte sul on vaa joskus tapahtunu joku juttu ihmiste kesken ja pelkäät että he kostavat toi voi olla merkki

    • 777888 kaksonen

      Minä keskiikäinen mies olen kerran nähnyt käärme unen. Jossa iso musta käärme tuli minua kohti huojuen, Yritin torjua sitä heitin peiton sen päälle mutta ei se sitä pysäyttänyt peitto valui sivuun, ja käärme tuli minua kohti taas yritin lyödä sitä jollain mutta ei auttanut, Käännyin ympäri kohti sohvaa jossa koira nukkui ajattelin että sen nyt ainakin pelastan, Samassa tunsin oikeassa jalassani iskun,Siihen sitten heräsin vähän myöhemmin päivällä huomasin jalassani oikean pohkeen alapuolella noin 1,5cm leveät purema jäljet. Käärme unessa puri minua just oikeaan jalkaan, mutta nuo jäljet. Voiko tämä olla totta..? Mitä jäljet tarkoittavat.?

    • Tsemppiä !

      Unet vähenevät kun vähennät lääkkeitä, käyt lenkillä ja harrastat normaalia tervettä heteroelämää.

      • 777888 kaksonen

        Vietän ihan normaalia elämää, käyn työssä ja on harrastuksia pyöräilen paljon- koiran kanssa lenkkeilen hiihdän kalastelen ynm: en käytä mitään lääkkeitä. On kaksi-tytärtä heillä jo omiakin lapsia. Tuon unen olen nähnyt vain kerran oli pelottava. Mutta nuo jäljet oikean jalan pohkeen alapuolella, on viläkin näkyvissä otin kyllä kuvankin jossa näkyy paremmin.En ole asiasta paljon kertonut, nyt vasta kun on asia ruvennut vaivaamaan.


    • Jaksamisia

      Oho aika outoa oletko varma niistä puremajäljistä että tuo on tapahtunut unessasi? Olisi varmaan parasta varata aika jollekkin psykolle! Ja hyviä unien tulkitsijoitakin varmaan löytyy.

    • iisakkiliko

      Jos näet unessa käärmeen se kuvastaa jotakin seksuaalista kokemusta hyvää tai huono mutta sellaista mitä et ole käsitellyt..

    • jätti käärme

      Olen nuorempana nähnyt unia ympärillä pyörivistä pienistä kääremeistä, mutta mitään todellista pahaa ei koskaan tapahtunut, Toisaalta elämä oli yhtä sekamelskaa, eli saattoi viitata omiin pikku murheisiin.
      Nyt odotan jännittyneenä, kun näin unta valtavasta 7m pitkästä käärmeestä, joka eteni metsässä ihan rauhassa ja en pelännyt sitä.

      Päivä sen jälkeen sain lemmen tuskan mieheen , jota en ole tavannut edes, vaan kirjoittanut, joten katsotaan mitä tarkottaa, koska yleenäs tuli on ollut polttavaa intohimoa unessani, mutta ne todella onkin sitten vaan polttaneet ja suhteet kariutuneet. Toisikohan käärme sellaisen hurlumhein elämääni lopullisesti.)

    • joku123453

      aika hiton hirveä uni en voi muuta sanoa :o

      • ...

        Toivottavasti et harrasta mitään okkultiikkaan liittyvää. Tuo pieni, "viaton" lemmikkikäärme vain ajatteluttaa. Jeesus on kaikkea pahan valtaa voimakkaampi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1545
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe