Entisen lestadiolaistytön eka kerta

nuorijahalukas

Olin jo kauan miettinyt, miltä oikea seksi tuntuisi. Ajattelin asiaa päivittäin enkä saanut rauhaa. Olin melkoisen tietämätön asiasta. Muutama vuosi sitten olin jopa luullut, ettei penis mene naisen emättimeen, vaan sen pää hieroo vain naisen ulompia sukupuolielimiä! Ala-asteikäisenä luulin, että nainen tulee raskaaksi, jos mies ja nainen nukkuvat samassa sängyssä. Miten olin voinut olla niin tietämätön. Uskomatonta. Tietoni olivat vieläkin vajavaiset ja moni kysymys oli auki. Millä tavoin naisen oli esimerkiksi mahdollista saada orgasmi seksin aikana? Tuntui mahdottomalta, että miehen vartalo pystyisi sellaiseen kontaktiin klitorikseni kanssa, että orgasmin saaminen onnistuisi. En tiennyt, millainen oli immenkalvo ja miten se voi puhjeta ensimmäisen seksikerran aikana. Oliko minullakin sellainen? Olin katsellut sukupuolielimiäni peilillä, mutten huomannut itselläni mitään sen näköistä. Ihmettelin myös, miten penis pystyisi työntymään emättimeeni, sillä itse sain sinne mahtumaan vain kaksi sormea. Tämä sai minut hieman pelkäämään.

Olin etsinyt paljon tietoa seksistä netin kautta ja myös kirjoista. Kaikkialla selitettiin, miten seksielämää voi parantaa ja miten ehkäistä raskaus, mutta kaikesta tiedosta huolimatta olin yhä kuin kävelevä kysymysmerkki. Miten SE oikeasti tapahtui? Ja oliko SE oikeasti niin kivaa kuin joka paikassa mainostettiin? Suorastaan ahmin tietoa joka paikasta. Muutaman kerran äiti oli huomannut sivuhistoriasta, missä olin käynyt. Hän kuitenkin luuli asialla olleen jonkun pikkuveljistäni, joten he saivat kuulla kunniansa. Minua ei tietenkään epäilty, sillä olin tyttö.

Olin kasvanut vanhoillislestadiolaisessa perheessä. Vanhoillislestadiolaiset ajattelevat, että itsetyydytys ja seksi ennen avioliittoa on synti. Olin juuri äskettäin niin sanotusti kieltänyt uskoni ja annoin itselleni luvan vihdoinkin ajatella seksiasioita. Aikaisemmin olin tuntenut valtavaa syyllisyyttä seksin ajattelemisesta, vaikka ajattelin sitä joka päivä. Tyydytin itseäni päivittäin ja häpesin asiaa suunnattomasti. Seksihaluni olivat kuitenkin valtavat ja minulla oli monenlaisia seksifantasioita. Useimmat liittyivät jonkinlaiseen alistamiseen. Lempifantasiani tapahtuu hierojalla. Hieroja alkaa kosketella minua sopimattomasti. Yritän vastustella, mutta hän sitoo minut kiinni hierontapöytään ja hyväilee ja lopulta kostuttuani panee minua takaapäin. Todella kiihottava fantasia. Eräässä toisessa fantasiassa joudun tahtomattani tieteelliseen tutkimukseen, jossa tutkitaan, millä tavoin naiset kiihottuvat ja kuinka he saavat orgasmin. Kieltäydyn tutkimuksesta, mutta minut nukutetaan ja herään tutkimuspöydällä, jossa tutkijoita on ympärilläni. Minua kosketellaan ja minusta keskustellaan kuin koe-eläimestä. Taivaallista. No, se siitä.

Olin siis kuusitoistavuotias. Laillisesti siis valmis harrastamaan seksiä vaikka keski-ikäisen ukon kanssa. Siihen en kuitenkaan aikonut ryhtyä, vaan mielessäni oli hankkia seuraa ikäisistäni pojista. Panetti niin vietävästi, etten enää voinut odottaa. Olin ujonpuoleinen, ja mistäpä muualtakaan minunlaiseni hankkivat seuraa kuin netistä. Loin profiilin itsestäni eräälle nettisivustolle (hieman tuntemattomammalle, jotteivät tuttuni huomaisi kuviani) ja latasin sinne itsestäni kuvia. Kuvat joita laitoin, olivat tietenkin melko paljastavia, joissa olin pikkuinen toppi päälläni ja huulet törröllään. Toivoinhan löytäväni jonkun miespuolisen henkilön, joka johdattelisi minut seksin saloihin. Toivoin löytäväni ystävällisen ja luotettavan pojan, joka olisi hieman minua vanhempi.

Olin surffaillut kyseisellä sivustolla muutaman viikon, kun eräänä päivänä löysin kiinnostavan yksilön. Poika oli profiilin tietojen mukaan 18-vuotias. Hän oli mukavan näköinen. Tummat aika pitkät hiukset ja hoikka vartalo, ei mikään lihaskimppu. Katse itsevarma mutta kuitenkin jollain tapaa lempeä. Juuri sopiva tyydyttämään seksinnälkäni. Kommentoin hänelle ja sainkin pian hänen meseosoitteensa. Aluksi juttelimme kaikkea turhaa paskaa. Mites menee ja sellaista. Muutamassa päivässä pääsimme juttelemaan syvällisiäkin. Paljastin jopa olleeni ennen lestadiolainen, ja poika ei pannut pahakseen. Hän vaikutti jopa hieman innostuvan asiasta. Vähän kummastelin kyllä. En saanut selkoa oliko hän sataprosenttinen suomalainen, mutta ainakin hän kirjoitti täydellistä suomea. Hän vaikutti todella kypsältä ikäisekseen ja olin innoissani, että olin löytänyt hänet. Sitten eräänä päivänä puodotin pommini. Kerroin, että olin neitsyt ja halusin neitsyydestäni eroon. Tästäpä poika vasta innostui. Hän halusi välittömästi sopia, milloin ja missä tapaisimme. Minäkin toki odotin innolla tapaamistamme. Saisinhan vihdoin kokea, millaista on oikea SEKSI.

11

26237

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • nuorijahalukas

   Sovimme siis tapaamisen muutaman päivän päähän perjantai-illalle. Huijasin äitiäni ja sanoin, että aion mennä uskovaiselle kaverilleni yöksi. Äiti oli iloinen. Raukka varmaankin luuli, että olin tullut katumapäälle ja tekisin parannuksen(=kääntyisin taas lestadiolaiseksi). Poika antoi osoitteen, jossa voisimme tavata. Selvitin googlemapsista, miten pääsisin sinne. Bussilla pääsin suoraan. Osoitteessa sijaitsi pojan kaverin asunto, jossa pystyisimme olemaan yötä.

   Halusin, että näyttäisin täydelliseltä. Varasin ajan seuraavalle päivälle hiusten värjäykseen ja korvien rei´itykseen. Hiuksistani tuli kauniin blondit. Äidin toiveet siitä, että kääntyisin takasin lestadiolaiseksi varmasti haihtuivat. Ostin myös kasapäin uusia meikkejä ja paljastavia ja tiukkoja vaatteita.

   Perjantaina valitsin asukseni lyhyen hameen, muodikkaan topin ja nahkatakin. Meikkasin huolellisesti. Silmät meikkasin tummiksi ja laitoin meikkivoidetta ja puuteria sopivasti. Laitoin myös poskipunaa ja huulikiiltoa. Vautsi, näytin aika nätiltä verrattuna aiempaan. Muutama pää jopa kääntyi kävellessäni kaupungilla. Bussissa istuessani tarkistelin meikkiäni jatkuvasti ja näytin varmasti vähän naurettavalta sen vuoksi. Päästyäni kerrostalon eteen huomasin pihan olevan tyhjä, vaikka olin tullut sovittuna aikana. Hetken kuluttua rappukäytävästä kuului askelten ääniä. Ovesta ilmestyi netissä näkemieni kuvien henkilöä muistuttava mies, mutta hän oli varmasti yli 25-vuotias! Minua oli kusetettu!

   Ensiksi tuli mieleeni, että käsken häntä painumaan v*ttuun ja lähden kotiin. Mies kuitenkin näytti syötävän hyvältä enkä viitsinyt alkaa räyhäämään. Hänellä oli musta kauluspaita ja valkoiset housut. Hänellä oli myös musta takki päällään. "Moikka", hän sanoi virnistäen ja halasi yllättäen minua. Olin paniikissa, mutta hänen lämmin vartalonsa tuntui ihanalta omaani vasten. Kukaan mies ei ollut ennen ollut tällä tavoin niin lähellä minua. Hän tuoksui tosi hyvältä ja puhtaalta... "Sä oot vanhempi ku kuvissa", huomautin enkä rohjennut katsoa häntä silmiin. "Unohdin päivittää profiilia, sori", hän sanoi ilkikurisesti hymyillen, kädet yhä ympärilläni. Hänen kasvonsa olivat aivan lähellä minua. Hän katseli kasvojani ja hymyili. "Sä oot tosi kaunis", hän sanoi hiljaa. Hän tykkää minunlaisistani nuorista tytöistä, ajattelin. Ajatus sekä kiihotti että pelotti minua. Hän voisi tehdä mitä vain minulle, enkä pystyisi puolustautumaan, olinhan laiha ja pieni.

   "Mennäänkö sisään", hän kysyi pehmeästi. Nyökkäsin ja katsoin maata. En voi enää perääntyä... Kävelimme portaat ylös kolmanteen kerrokseen. Hän katseli minua kävellessämme. Minusta tuntui kiusalliselta. Pelkäsin kompastuvani portaisiin tai tekeväni muuta noloa. Mies avasi oven ja päästi minut edellään sisään. Asunto oli todella pieni, vain sänky, keittiö, pieni telkkari ja vessa. Riisuimme molemmat takkimme. "Mä käyn vessassa", sanoin ja lukkiuduin oven taakse. Katsoin itseäni peilistä ja pöyhin hiuksiani. Tunsin kuinka sydämeni hakkasi. Hetken kuluttua vedin vessan, vaikka olin vain seisoskellut tyhmänä ja yrittänyt tasata hengitystäni. Apua!

   • nuorijahalukas

    Avasin vessan oven. Mies istui sängyllä oli avannut telkkarin. Hän oli katselemassa uutisia, mutta vaihtoi kanavalle, jolla näkyi jokin romanttinen elokuva. "Tuu tänne",mies sanoi. Hän katseli minua päästä varpaisiin ja huomasin hänen housunetumuksensa liikahtavan. Minua alkoi kaduttaa koko juttu. En minä uskalla! Oon liian nuori tällaiseen. Tää mies on varmaan harrastanut seksiä vaikka kuinka monen kanssa... Istahdin hänen viereensä. Hän ilmeisesti huomasi epävarmuuteni, sillä hän silitti hiuksiani ja sanoi."Älä pelkää, katotaan vaan aluks tätä elokuvaa, ei muuta, okei? Istu tähän mun eteen ni katotaan yhes", hän sanoi. Istuin hänen jalkojensa väliin sängylle ja hän kietoi kätensä ympärilleni. Istuimme siinä lähekkäin ja katselimme hiljaisuudessa elokuvaa. Minusta tuntui uskomattoman ihanalta olla niin lähellä häntä, mutta en pystynyt rentoutumaan, sillä tilanne jännitti minua todella paljon. Hän alkoi puhella jotain elokuvasta, mutta minä vain mumisin jotain ja nyökkäilin. "Haluutsä juotavaa?"mies kysyi. Pöydällä oli viinipullo. En ollut koskaan maistanut alkoholia. Hän kaatoi minulle hieman viiniä lasiin ja join lasista ison hörpyn. Hän ei juonut mitään. Viini tuntui jotenkin polttavan kurkkuani, mutta samalla vartalooni levisi uskomaton hyvänolontunne. Hän katsoi minua hymyillen.

    Hän siirsi varovasti hiuksiani ja suuteli minua kaulalle. Värähdin tuntiessani hänen huulensa ihollani. Koko tilanne oli kuitenkin liikaa minulle ja kyyneleet alkoivat valua silmistäni. "Kaikki on hyvin",hän sanoi. Sitten hän suuteli minua. Unohdin kaiken muun, sillä hänen huulensa tuntuivat taivaallisilta. "Mä rakastan sua",sanoin hieman humaltuneena. Hän ei sanonut mitään ja antoi minulle lisää viiniä. Olin sen verran sekaisin, etten huomannut hänen muuttunutta katsettaan. Hän katseli himokkaasti vartaloani ja alkoi suudella kaulaani. Nauroin ja kiemurtelin. Hän riisui toppini ja rintaliivini, enkä vastustellut. Hän hengitti raskaasti ja alkoi nuolla rintojani. Hän aloitti ulompaa ja siirtyi vähitellen kohti nännejäni. Lopulta hän imi rintojani ahnaasti. Samalla hän laittoi kätensä hameeni alle pikkuhousuihin ja alkoi kosketella kosteaa alapäätäni. Voihkin kiihottuneena hänen käsittelyssään. Imiessään rintojani hän samalla tunnusteli klitoristani ja työnsi sormeaan emättimeeni. Hän työnsi ensin yhden sormen ja sitten kaksi. "Kohta sä saat jotain isompaa tänne",hän sanoi hiljaa matalalla äänellä. Hän riisui hameeni ja pikkuhousuni. Makasin alasti hänen edessään sängyllä.

    Näin, kuinka hän avasi housunsa ja paljasti peniksensä. Se oli mielestäni valtava, sillä en ollut koskaan nähnyt miehen elintä luonnossa. Tajusin, että kohta hän työntäisi sen sisääni. Hänellä oli kuitenkin muita suunnitelmia. Hän tuli kasvojeni eteen hajareisin niin, että pääni oli hänen jalkojensa välissä. Aloin huutaa, että ei, en mä halua, mutta mies työnsi elintään suuhuni. Yritin pitää suuni kiinni, mutta lopulta en enää jaksanut vastustella, vaan otin miehen suuren peniksen suuhuni. "Nuole sitä, saatana",hän sanoi ja työnsi penistään syvemmälle. En voinut muuta kuin nuolla sitä, jottei se olisi tunkeutunut syvemmälle kurkkuuni. "Mä opetan sulle, mitä on seksi", hän sanoi huohottaen.

    Hän otti peniksensä pois suustani ja käänsi minut mahalleni. Nyt hän työntää sen emättimeeni, ajattelin. Hän otti kuitenkin liukastetta kaapista ja levitti sitä peniksensä päälle. Hän veti minut sängyn reunalle niin, että polveni olivat lattialla. Hän työnsi sormensa peräaukkooni. "Mitä sä teet", sammalsin ja yritin vastustella. Sitten hän kuitenkin otti kiinni pakaroistani ja työnsi peniksensä peräaukkooni. "Vittu älä",huusin ja irvistin, sillä se sattui. Hän kuitenkin työnsi uudestaan ja uudestaan. "Jea beibi jea", hän huusi ja läimäytti minua takapuolelle. "Nyt sä saat munaa ja kunnolla." Tunne oli sanoin kuvaamaton, kun ensimmäistä kertaa penis työnnettiin peräaukkooni. Lopulta aloin jopa nauttia siitä.

    "Nyt sä saat sitä mitä tulit hakemaan", hän sanoi. Hän tunnusteli emätintäni sormellaan. Nyt aloin todella pelätä. "Älä, en mä haluakkaan",aloin huutaa, mutta hän ei kuunnellut. Hän lisäsi liukastetta ja työnsi peniksensä hitaasti syvälle sisääni. Luulin kuolevani, sillä se sattui järjettömän paljon. "Laita vittu edes kondomi", huusin, ja ihme kyllä hän suostui. En tiedä tuliko minusta verta vai ei, mutta mies halusi lisää. Hän käänsi minut sivuttain ja työnsi muutaman työnnön. Menin kontalleni ja hän työnsi taas penistään sisääni. Nyt ei enää sattunut, vaan työnnöt sisälläni alkoivat tuntua hyvältä. Seuraavaksi menin selälleni, ja nyt mies alkoi työntää elintään sisääni rytmikkäästi ja nopeasti. Tunsin, kuinka hänen ihonsa hankasi klitoristani vasten ja aloin voihkia nautinnosta. Mies piti kiinni jaloistani ja työnnöt muuttuivat voimakkaammiksi. Ääntelimme molemmat kiihottuneina, ja lopulta laukesimme yhdessä toisiimme kietoutuen. Sinä yönä todellakin opin, mitä on seksi.

    E.K.


   • tsika
    nuorijahalukas kirjoitti:

    Avasin vessan oven. Mies istui sängyllä oli avannut telkkarin. Hän oli katselemassa uutisia, mutta vaihtoi kanavalle, jolla näkyi jokin romanttinen elokuva. "Tuu tänne",mies sanoi. Hän katseli minua päästä varpaisiin ja huomasin hänen housunetumuksensa liikahtavan. Minua alkoi kaduttaa koko juttu. En minä uskalla! Oon liian nuori tällaiseen. Tää mies on varmaan harrastanut seksiä vaikka kuinka monen kanssa... Istahdin hänen viereensä. Hän ilmeisesti huomasi epävarmuuteni, sillä hän silitti hiuksiani ja sanoi."Älä pelkää, katotaan vaan aluks tätä elokuvaa, ei muuta, okei? Istu tähän mun eteen ni katotaan yhes", hän sanoi. Istuin hänen jalkojensa väliin sängylle ja hän kietoi kätensä ympärilleni. Istuimme siinä lähekkäin ja katselimme hiljaisuudessa elokuvaa. Minusta tuntui uskomattoman ihanalta olla niin lähellä häntä, mutta en pystynyt rentoutumaan, sillä tilanne jännitti minua todella paljon. Hän alkoi puhella jotain elokuvasta, mutta minä vain mumisin jotain ja nyökkäilin. "Haluutsä juotavaa?"mies kysyi. Pöydällä oli viinipullo. En ollut koskaan maistanut alkoholia. Hän kaatoi minulle hieman viiniä lasiin ja join lasista ison hörpyn. Hän ei juonut mitään. Viini tuntui jotenkin polttavan kurkkuani, mutta samalla vartalooni levisi uskomaton hyvänolontunne. Hän katsoi minua hymyillen.

    Hän siirsi varovasti hiuksiani ja suuteli minua kaulalle. Värähdin tuntiessani hänen huulensa ihollani. Koko tilanne oli kuitenkin liikaa minulle ja kyyneleet alkoivat valua silmistäni. "Kaikki on hyvin",hän sanoi. Sitten hän suuteli minua. Unohdin kaiken muun, sillä hänen huulensa tuntuivat taivaallisilta. "Mä rakastan sua",sanoin hieman humaltuneena. Hän ei sanonut mitään ja antoi minulle lisää viiniä. Olin sen verran sekaisin, etten huomannut hänen muuttunutta katsettaan. Hän katseli himokkaasti vartaloani ja alkoi suudella kaulaani. Nauroin ja kiemurtelin. Hän riisui toppini ja rintaliivini, enkä vastustellut. Hän hengitti raskaasti ja alkoi nuolla rintojani. Hän aloitti ulompaa ja siirtyi vähitellen kohti nännejäni. Lopulta hän imi rintojani ahnaasti. Samalla hän laittoi kätensä hameeni alle pikkuhousuihin ja alkoi kosketella kosteaa alapäätäni. Voihkin kiihottuneena hänen käsittelyssään. Imiessään rintojani hän samalla tunnusteli klitoristani ja työnsi sormeaan emättimeeni. Hän työnsi ensin yhden sormen ja sitten kaksi. "Kohta sä saat jotain isompaa tänne",hän sanoi hiljaa matalalla äänellä. Hän riisui hameeni ja pikkuhousuni. Makasin alasti hänen edessään sängyllä.

    Näin, kuinka hän avasi housunsa ja paljasti peniksensä. Se oli mielestäni valtava, sillä en ollut koskaan nähnyt miehen elintä luonnossa. Tajusin, että kohta hän työntäisi sen sisääni. Hänellä oli kuitenkin muita suunnitelmia. Hän tuli kasvojeni eteen hajareisin niin, että pääni oli hänen jalkojensa välissä. Aloin huutaa, että ei, en mä halua, mutta mies työnsi elintään suuhuni. Yritin pitää suuni kiinni, mutta lopulta en enää jaksanut vastustella, vaan otin miehen suuren peniksen suuhuni. "Nuole sitä, saatana",hän sanoi ja työnsi penistään syvemmälle. En voinut muuta kuin nuolla sitä, jottei se olisi tunkeutunut syvemmälle kurkkuuni. "Mä opetan sulle, mitä on seksi", hän sanoi huohottaen.

    Hän otti peniksensä pois suustani ja käänsi minut mahalleni. Nyt hän työntää sen emättimeeni, ajattelin. Hän otti kuitenkin liukastetta kaapista ja levitti sitä peniksensä päälle. Hän veti minut sängyn reunalle niin, että polveni olivat lattialla. Hän työnsi sormensa peräaukkooni. "Mitä sä teet", sammalsin ja yritin vastustella. Sitten hän kuitenkin otti kiinni pakaroistani ja työnsi peniksensä peräaukkooni. "Vittu älä",huusin ja irvistin, sillä se sattui. Hän kuitenkin työnsi uudestaan ja uudestaan. "Jea beibi jea", hän huusi ja läimäytti minua takapuolelle. "Nyt sä saat munaa ja kunnolla." Tunne oli sanoin kuvaamaton, kun ensimmäistä kertaa penis työnnettiin peräaukkooni. Lopulta aloin jopa nauttia siitä.

    "Nyt sä saat sitä mitä tulit hakemaan", hän sanoi. Hän tunnusteli emätintäni sormellaan. Nyt aloin todella pelätä. "Älä, en mä haluakkaan",aloin huutaa, mutta hän ei kuunnellut. Hän lisäsi liukastetta ja työnsi peniksensä hitaasti syvälle sisääni. Luulin kuolevani, sillä se sattui järjettömän paljon. "Laita vittu edes kondomi", huusin, ja ihme kyllä hän suostui. En tiedä tuliko minusta verta vai ei, mutta mies halusi lisää. Hän käänsi minut sivuttain ja työnsi muutaman työnnön. Menin kontalleni ja hän työnsi taas penistään sisääni. Nyt ei enää sattunut, vaan työnnöt sisälläni alkoivat tuntua hyvältä. Seuraavaksi menin selälleni, ja nyt mies alkoi työntää elintään sisääni rytmikkäästi ja nopeasti. Tunsin, kuinka hänen ihonsa hankasi klitoristani vasten ja aloin voihkia nautinnosta. Mies piti kiinni jaloistani ja työnnöt muuttuivat voimakkaammiksi. Ääntelimme molemmat kiihottuneina, ja lopulta laukesimme yhdessä toisiimme kietoutuen. Sinä yönä todellakin opin, mitä on seksi.

    E.K.

    joo jännää


   • oisit säästänyt
    nuorijahalukas kirjoitti:

    Avasin vessan oven. Mies istui sängyllä oli avannut telkkarin. Hän oli katselemassa uutisia, mutta vaihtoi kanavalle, jolla näkyi jokin romanttinen elokuva. "Tuu tänne",mies sanoi. Hän katseli minua päästä varpaisiin ja huomasin hänen housunetumuksensa liikahtavan. Minua alkoi kaduttaa koko juttu. En minä uskalla! Oon liian nuori tällaiseen. Tää mies on varmaan harrastanut seksiä vaikka kuinka monen kanssa... Istahdin hänen viereensä. Hän ilmeisesti huomasi epävarmuuteni, sillä hän silitti hiuksiani ja sanoi."Älä pelkää, katotaan vaan aluks tätä elokuvaa, ei muuta, okei? Istu tähän mun eteen ni katotaan yhes", hän sanoi. Istuin hänen jalkojensa väliin sängylle ja hän kietoi kätensä ympärilleni. Istuimme siinä lähekkäin ja katselimme hiljaisuudessa elokuvaa. Minusta tuntui uskomattoman ihanalta olla niin lähellä häntä, mutta en pystynyt rentoutumaan, sillä tilanne jännitti minua todella paljon. Hän alkoi puhella jotain elokuvasta, mutta minä vain mumisin jotain ja nyökkäilin. "Haluutsä juotavaa?"mies kysyi. Pöydällä oli viinipullo. En ollut koskaan maistanut alkoholia. Hän kaatoi minulle hieman viiniä lasiin ja join lasista ison hörpyn. Hän ei juonut mitään. Viini tuntui jotenkin polttavan kurkkuani, mutta samalla vartalooni levisi uskomaton hyvänolontunne. Hän katsoi minua hymyillen.

    Hän siirsi varovasti hiuksiani ja suuteli minua kaulalle. Värähdin tuntiessani hänen huulensa ihollani. Koko tilanne oli kuitenkin liikaa minulle ja kyyneleet alkoivat valua silmistäni. "Kaikki on hyvin",hän sanoi. Sitten hän suuteli minua. Unohdin kaiken muun, sillä hänen huulensa tuntuivat taivaallisilta. "Mä rakastan sua",sanoin hieman humaltuneena. Hän ei sanonut mitään ja antoi minulle lisää viiniä. Olin sen verran sekaisin, etten huomannut hänen muuttunutta katsettaan. Hän katseli himokkaasti vartaloani ja alkoi suudella kaulaani. Nauroin ja kiemurtelin. Hän riisui toppini ja rintaliivini, enkä vastustellut. Hän hengitti raskaasti ja alkoi nuolla rintojani. Hän aloitti ulompaa ja siirtyi vähitellen kohti nännejäni. Lopulta hän imi rintojani ahnaasti. Samalla hän laittoi kätensä hameeni alle pikkuhousuihin ja alkoi kosketella kosteaa alapäätäni. Voihkin kiihottuneena hänen käsittelyssään. Imiessään rintojani hän samalla tunnusteli klitoristani ja työnsi sormeaan emättimeeni. Hän työnsi ensin yhden sormen ja sitten kaksi. "Kohta sä saat jotain isompaa tänne",hän sanoi hiljaa matalalla äänellä. Hän riisui hameeni ja pikkuhousuni. Makasin alasti hänen edessään sängyllä.

    Näin, kuinka hän avasi housunsa ja paljasti peniksensä. Se oli mielestäni valtava, sillä en ollut koskaan nähnyt miehen elintä luonnossa. Tajusin, että kohta hän työntäisi sen sisääni. Hänellä oli kuitenkin muita suunnitelmia. Hän tuli kasvojeni eteen hajareisin niin, että pääni oli hänen jalkojensa välissä. Aloin huutaa, että ei, en mä halua, mutta mies työnsi elintään suuhuni. Yritin pitää suuni kiinni, mutta lopulta en enää jaksanut vastustella, vaan otin miehen suuren peniksen suuhuni. "Nuole sitä, saatana",hän sanoi ja työnsi penistään syvemmälle. En voinut muuta kuin nuolla sitä, jottei se olisi tunkeutunut syvemmälle kurkkuuni. "Mä opetan sulle, mitä on seksi", hän sanoi huohottaen.

    Hän otti peniksensä pois suustani ja käänsi minut mahalleni. Nyt hän työntää sen emättimeeni, ajattelin. Hän otti kuitenkin liukastetta kaapista ja levitti sitä peniksensä päälle. Hän veti minut sängyn reunalle niin, että polveni olivat lattialla. Hän työnsi sormensa peräaukkooni. "Mitä sä teet", sammalsin ja yritin vastustella. Sitten hän kuitenkin otti kiinni pakaroistani ja työnsi peniksensä peräaukkooni. "Vittu älä",huusin ja irvistin, sillä se sattui. Hän kuitenkin työnsi uudestaan ja uudestaan. "Jea beibi jea", hän huusi ja läimäytti minua takapuolelle. "Nyt sä saat munaa ja kunnolla." Tunne oli sanoin kuvaamaton, kun ensimmäistä kertaa penis työnnettiin peräaukkooni. Lopulta aloin jopa nauttia siitä.

    "Nyt sä saat sitä mitä tulit hakemaan", hän sanoi. Hän tunnusteli emätintäni sormellaan. Nyt aloin todella pelätä. "Älä, en mä haluakkaan",aloin huutaa, mutta hän ei kuunnellut. Hän lisäsi liukastetta ja työnsi peniksensä hitaasti syvälle sisääni. Luulin kuolevani, sillä se sattui järjettömän paljon. "Laita vittu edes kondomi", huusin, ja ihme kyllä hän suostui. En tiedä tuliko minusta verta vai ei, mutta mies halusi lisää. Hän käänsi minut sivuttain ja työnsi muutaman työnnön. Menin kontalleni ja hän työnsi taas penistään sisääni. Nyt ei enää sattunut, vaan työnnöt sisälläni alkoivat tuntua hyvältä. Seuraavaksi menin selälleni, ja nyt mies alkoi työntää elintään sisääni rytmikkäästi ja nopeasti. Tunsin, kuinka hänen ihonsa hankasi klitoristani vasten ja aloin voihkia nautinnosta. Mies piti kiinni jaloistani ja työnnöt muuttuivat voimakkaammiksi. Ääntelimme molemmat kiihottuneina, ja lopulta laukesimme yhdessä toisiimme kietoutuen. Sinä yönä todellakin opin, mitä on seksi.

    E.K.

    todella


   • :)
    nuorijahalukas kirjoitti:

    Avasin vessan oven. Mies istui sängyllä oli avannut telkkarin. Hän oli katselemassa uutisia, mutta vaihtoi kanavalle, jolla näkyi jokin romanttinen elokuva. "Tuu tänne",mies sanoi. Hän katseli minua päästä varpaisiin ja huomasin hänen housunetumuksensa liikahtavan. Minua alkoi kaduttaa koko juttu. En minä uskalla! Oon liian nuori tällaiseen. Tää mies on varmaan harrastanut seksiä vaikka kuinka monen kanssa... Istahdin hänen viereensä. Hän ilmeisesti huomasi epävarmuuteni, sillä hän silitti hiuksiani ja sanoi."Älä pelkää, katotaan vaan aluks tätä elokuvaa, ei muuta, okei? Istu tähän mun eteen ni katotaan yhes", hän sanoi. Istuin hänen jalkojensa väliin sängylle ja hän kietoi kätensä ympärilleni. Istuimme siinä lähekkäin ja katselimme hiljaisuudessa elokuvaa. Minusta tuntui uskomattoman ihanalta olla niin lähellä häntä, mutta en pystynyt rentoutumaan, sillä tilanne jännitti minua todella paljon. Hän alkoi puhella jotain elokuvasta, mutta minä vain mumisin jotain ja nyökkäilin. "Haluutsä juotavaa?"mies kysyi. Pöydällä oli viinipullo. En ollut koskaan maistanut alkoholia. Hän kaatoi minulle hieman viiniä lasiin ja join lasista ison hörpyn. Hän ei juonut mitään. Viini tuntui jotenkin polttavan kurkkuani, mutta samalla vartalooni levisi uskomaton hyvänolontunne. Hän katsoi minua hymyillen.

    Hän siirsi varovasti hiuksiani ja suuteli minua kaulalle. Värähdin tuntiessani hänen huulensa ihollani. Koko tilanne oli kuitenkin liikaa minulle ja kyyneleet alkoivat valua silmistäni. "Kaikki on hyvin",hän sanoi. Sitten hän suuteli minua. Unohdin kaiken muun, sillä hänen huulensa tuntuivat taivaallisilta. "Mä rakastan sua",sanoin hieman humaltuneena. Hän ei sanonut mitään ja antoi minulle lisää viiniä. Olin sen verran sekaisin, etten huomannut hänen muuttunutta katsettaan. Hän katseli himokkaasti vartaloani ja alkoi suudella kaulaani. Nauroin ja kiemurtelin. Hän riisui toppini ja rintaliivini, enkä vastustellut. Hän hengitti raskaasti ja alkoi nuolla rintojani. Hän aloitti ulompaa ja siirtyi vähitellen kohti nännejäni. Lopulta hän imi rintojani ahnaasti. Samalla hän laittoi kätensä hameeni alle pikkuhousuihin ja alkoi kosketella kosteaa alapäätäni. Voihkin kiihottuneena hänen käsittelyssään. Imiessään rintojani hän samalla tunnusteli klitoristani ja työnsi sormeaan emättimeeni. Hän työnsi ensin yhden sormen ja sitten kaksi. "Kohta sä saat jotain isompaa tänne",hän sanoi hiljaa matalalla äänellä. Hän riisui hameeni ja pikkuhousuni. Makasin alasti hänen edessään sängyllä.

    Näin, kuinka hän avasi housunsa ja paljasti peniksensä. Se oli mielestäni valtava, sillä en ollut koskaan nähnyt miehen elintä luonnossa. Tajusin, että kohta hän työntäisi sen sisääni. Hänellä oli kuitenkin muita suunnitelmia. Hän tuli kasvojeni eteen hajareisin niin, että pääni oli hänen jalkojensa välissä. Aloin huutaa, että ei, en mä halua, mutta mies työnsi elintään suuhuni. Yritin pitää suuni kiinni, mutta lopulta en enää jaksanut vastustella, vaan otin miehen suuren peniksen suuhuni. "Nuole sitä, saatana",hän sanoi ja työnsi penistään syvemmälle. En voinut muuta kuin nuolla sitä, jottei se olisi tunkeutunut syvemmälle kurkkuuni. "Mä opetan sulle, mitä on seksi", hän sanoi huohottaen.

    Hän otti peniksensä pois suustani ja käänsi minut mahalleni. Nyt hän työntää sen emättimeeni, ajattelin. Hän otti kuitenkin liukastetta kaapista ja levitti sitä peniksensä päälle. Hän veti minut sängyn reunalle niin, että polveni olivat lattialla. Hän työnsi sormensa peräaukkooni. "Mitä sä teet", sammalsin ja yritin vastustella. Sitten hän kuitenkin otti kiinni pakaroistani ja työnsi peniksensä peräaukkooni. "Vittu älä",huusin ja irvistin, sillä se sattui. Hän kuitenkin työnsi uudestaan ja uudestaan. "Jea beibi jea", hän huusi ja läimäytti minua takapuolelle. "Nyt sä saat munaa ja kunnolla." Tunne oli sanoin kuvaamaton, kun ensimmäistä kertaa penis työnnettiin peräaukkooni. Lopulta aloin jopa nauttia siitä.

    "Nyt sä saat sitä mitä tulit hakemaan", hän sanoi. Hän tunnusteli emätintäni sormellaan. Nyt aloin todella pelätä. "Älä, en mä haluakkaan",aloin huutaa, mutta hän ei kuunnellut. Hän lisäsi liukastetta ja työnsi peniksensä hitaasti syvälle sisääni. Luulin kuolevani, sillä se sattui järjettömän paljon. "Laita vittu edes kondomi", huusin, ja ihme kyllä hän suostui. En tiedä tuliko minusta verta vai ei, mutta mies halusi lisää. Hän käänsi minut sivuttain ja työnsi muutaman työnnön. Menin kontalleni ja hän työnsi taas penistään sisääni. Nyt ei enää sattunut, vaan työnnöt sisälläni alkoivat tuntua hyvältä. Seuraavaksi menin selälleni, ja nyt mies alkoi työntää elintään sisääni rytmikkäästi ja nopeasti. Tunsin, kuinka hänen ihonsa hankasi klitoristani vasten ja aloin voihkia nautinnosta. Mies piti kiinni jaloistani ja työnnöt muuttuivat voimakkaammiksi. Ääntelimme molemmat kiihottuneina, ja lopulta laukesimme yhdessä toisiimme kietoutuen. Sinä yönä todellakin opin, mitä on seksi.

    E.K.

    Todella hyvä:)


   • Haestadius
    nuorijahalukas kirjoitti:

    Avasin vessan oven. Mies istui sängyllä oli avannut telkkarin. Hän oli katselemassa uutisia, mutta vaihtoi kanavalle, jolla näkyi jokin romanttinen elokuva. "Tuu tänne",mies sanoi. Hän katseli minua päästä varpaisiin ja huomasin hänen housunetumuksensa liikahtavan. Minua alkoi kaduttaa koko juttu. En minä uskalla! Oon liian nuori tällaiseen. Tää mies on varmaan harrastanut seksiä vaikka kuinka monen kanssa... Istahdin hänen viereensä. Hän ilmeisesti huomasi epävarmuuteni, sillä hän silitti hiuksiani ja sanoi."Älä pelkää, katotaan vaan aluks tätä elokuvaa, ei muuta, okei? Istu tähän mun eteen ni katotaan yhes", hän sanoi. Istuin hänen jalkojensa väliin sängylle ja hän kietoi kätensä ympärilleni. Istuimme siinä lähekkäin ja katselimme hiljaisuudessa elokuvaa. Minusta tuntui uskomattoman ihanalta olla niin lähellä häntä, mutta en pystynyt rentoutumaan, sillä tilanne jännitti minua todella paljon. Hän alkoi puhella jotain elokuvasta, mutta minä vain mumisin jotain ja nyökkäilin. "Haluutsä juotavaa?"mies kysyi. Pöydällä oli viinipullo. En ollut koskaan maistanut alkoholia. Hän kaatoi minulle hieman viiniä lasiin ja join lasista ison hörpyn. Hän ei juonut mitään. Viini tuntui jotenkin polttavan kurkkuani, mutta samalla vartalooni levisi uskomaton hyvänolontunne. Hän katsoi minua hymyillen.

    Hän siirsi varovasti hiuksiani ja suuteli minua kaulalle. Värähdin tuntiessani hänen huulensa ihollani. Koko tilanne oli kuitenkin liikaa minulle ja kyyneleet alkoivat valua silmistäni. "Kaikki on hyvin",hän sanoi. Sitten hän suuteli minua. Unohdin kaiken muun, sillä hänen huulensa tuntuivat taivaallisilta. "Mä rakastan sua",sanoin hieman humaltuneena. Hän ei sanonut mitään ja antoi minulle lisää viiniä. Olin sen verran sekaisin, etten huomannut hänen muuttunutta katsettaan. Hän katseli himokkaasti vartaloani ja alkoi suudella kaulaani. Nauroin ja kiemurtelin. Hän riisui toppini ja rintaliivini, enkä vastustellut. Hän hengitti raskaasti ja alkoi nuolla rintojani. Hän aloitti ulompaa ja siirtyi vähitellen kohti nännejäni. Lopulta hän imi rintojani ahnaasti. Samalla hän laittoi kätensä hameeni alle pikkuhousuihin ja alkoi kosketella kosteaa alapäätäni. Voihkin kiihottuneena hänen käsittelyssään. Imiessään rintojani hän samalla tunnusteli klitoristani ja työnsi sormeaan emättimeeni. Hän työnsi ensin yhden sormen ja sitten kaksi. "Kohta sä saat jotain isompaa tänne",hän sanoi hiljaa matalalla äänellä. Hän riisui hameeni ja pikkuhousuni. Makasin alasti hänen edessään sängyllä.

    Näin, kuinka hän avasi housunsa ja paljasti peniksensä. Se oli mielestäni valtava, sillä en ollut koskaan nähnyt miehen elintä luonnossa. Tajusin, että kohta hän työntäisi sen sisääni. Hänellä oli kuitenkin muita suunnitelmia. Hän tuli kasvojeni eteen hajareisin niin, että pääni oli hänen jalkojensa välissä. Aloin huutaa, että ei, en mä halua, mutta mies työnsi elintään suuhuni. Yritin pitää suuni kiinni, mutta lopulta en enää jaksanut vastustella, vaan otin miehen suuren peniksen suuhuni. "Nuole sitä, saatana",hän sanoi ja työnsi penistään syvemmälle. En voinut muuta kuin nuolla sitä, jottei se olisi tunkeutunut syvemmälle kurkkuuni. "Mä opetan sulle, mitä on seksi", hän sanoi huohottaen.

    Hän otti peniksensä pois suustani ja käänsi minut mahalleni. Nyt hän työntää sen emättimeeni, ajattelin. Hän otti kuitenkin liukastetta kaapista ja levitti sitä peniksensä päälle. Hän veti minut sängyn reunalle niin, että polveni olivat lattialla. Hän työnsi sormensa peräaukkooni. "Mitä sä teet", sammalsin ja yritin vastustella. Sitten hän kuitenkin otti kiinni pakaroistani ja työnsi peniksensä peräaukkooni. "Vittu älä",huusin ja irvistin, sillä se sattui. Hän kuitenkin työnsi uudestaan ja uudestaan. "Jea beibi jea", hän huusi ja läimäytti minua takapuolelle. "Nyt sä saat munaa ja kunnolla." Tunne oli sanoin kuvaamaton, kun ensimmäistä kertaa penis työnnettiin peräaukkooni. Lopulta aloin jopa nauttia siitä.

    "Nyt sä saat sitä mitä tulit hakemaan", hän sanoi. Hän tunnusteli emätintäni sormellaan. Nyt aloin todella pelätä. "Älä, en mä haluakkaan",aloin huutaa, mutta hän ei kuunnellut. Hän lisäsi liukastetta ja työnsi peniksensä hitaasti syvälle sisääni. Luulin kuolevani, sillä se sattui järjettömän paljon. "Laita vittu edes kondomi", huusin, ja ihme kyllä hän suostui. En tiedä tuliko minusta verta vai ei, mutta mies halusi lisää. Hän käänsi minut sivuttain ja työnsi muutaman työnnön. Menin kontalleni ja hän työnsi taas penistään sisääni. Nyt ei enää sattunut, vaan työnnöt sisälläni alkoivat tuntua hyvältä. Seuraavaksi menin selälleni, ja nyt mies alkoi työntää elintään sisääni rytmikkäästi ja nopeasti. Tunsin, kuinka hänen ihonsa hankasi klitoristani vasten ja aloin voihkia nautinnosta. Mies piti kiinni jaloistani ja työnnöt muuttuivat voimakkaammiksi. Ääntelimme molemmat kiihottuneina, ja lopulta laukesimme yhdessä toisiimme kietoutuen. Sinä yönä todellakin opin, mitä on seksi.

    E.K.

    Juu, lestadiolaistyttö ei oo ikinä ollu saunassa isänsä tai veljiensä kanssa.


  • fucking bored...

   aika tylsä toi alku...

  • lestauros oulust

   Jumalanterve! Sori nyt vaa mut satun tunteen sut.. Paskempi sägä. Oli muute harvinaisen ruma se sun miehes. No mut minkäs teet ku et saa lestoilta. Ite viime suvareissa Liperissä panin varmaa 10 muijaa, et ei mikää huono saalis suvareis ;).

  • nizsa5

   elä lesta uros vouhota yvähän se täällä on krjoitella pizsa naama

  • eräsvain tytteli

   Kiihotuin. Oon 13v tyttö ja tykkään lukee kaikkee tällasia :) Neitsytkin kaiken lisäks oon :D (kiinnostusten kivivyöry?:D) Tää oli sika hyvä vaikka oonki joskus ennenkin lukenu tän mut tätä vois lukee uudelleen ja uudelleen vaikka 10000000000000000 kertaa :D

  • Anonyymi

   Mulla oli tyttöjen kanssa riparilla sormi leikkejä.
   Seurustelin aika monen kanssa ja sormi tehtiin yks Johanna imi mut olin ehken 16v.
   Sit sormetin ainakin 8jotkut sai..
   Nuolin kaikille orgguja.
   Tuolla Liperin suvarwissa nain vanhempaa tuttua rouvvaa oli 40blondi lapsia.
   Käytiin sen kotona panee asui vajaan tunnin matka.. Hyvää teki kumpasellenkin

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Katujengi tappoi uimaan poikansa kanssa menossa olleen isän

   https://yle.fi/a/74-20008814/64-3-221434 Kertoo YLE Tukholman jenginuoret ampuivat 39-vuotiaan perheenisän kuoliaaksi
   Maailman menoa
   276
   6102
  2. Susanna Laine paljastaa, missä asuu Farmi-kuvauksissa - Tämä tuottaa haastetta: "Ei ole kauheasti.."

   Susanna Laine vetää omalla tyylillään Farmi Suomea. Minkä kouluarvosanan (4-10) antaisit juontohommista? Erinomainen =
   Suomalaiset julkkikset
   20
   2391
  3. Olisitko sitten valmis pettämään

   Kumppaniasi jotta pääset tiedät kyllä mitä tekemään? Onko suhteesi niin ankea? Ymmärrän jos on..
   Ikävä
   120
   1923
  4. Li Andersson osoittaa OrpoPurran olevan täysin väärällä linjalla...

   ...hän löysi oikeudenmukaisempia kohteita jopa 4 miljardin edestä helposti jos halua vain on maamme talouden saattamisee
   Maailman menoa
   310
   1444
  5. En todellakaan luovuta sinun suhteesi

   Kuulet minusta vielä.
   Ikävä
   104
   1431
  6. Mikä on kaivattusi

   kaivattusi syntymäpäivä? Onnitteletko häntä silloin, ja jos et, niin miksi et?
   Ikävä
   59
   1391
  7. Unohtaisin kyllä ja etsisin uutta nainen

   Mutta totuus on vain se, ettei toista sinunkaltaista löydy eikä ole olemassakaan. Tietyt piirteet sinussa on niin uniikk
   Ikävä
   52
   1101
  8. Tiedoksi naiselle

   Olen vanhanaikainen mies, en anna ekoilla treffeillä.
   Ikävä
   74
   1000
  9. Iida vainio ja Archie Cruz _ Suomen uudet kuninkaalliset !

   Näyttävä ja upea pari ! Ja kateelliset kiusaa ja solvaa näitä lahjakkaita nuoria.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   17
   969
  10. Oikeasti ajattelin

   Että kaikki vain typerää leikkiä ja niin asia varmasti olikin. Väärinkäsityksiä jo liikaa niin siksi en tänne enää halu
   Ikävä
   66
   942
  Aihe