Matkailuautoista ja niiden kehitys innovatiiviydestä

omituinen höpöttäjä

moi.

ajattelin tässä vähän tätä yhteiskuntaamme ja sen jakautumista vain hyvin rikkaisiin ja köyhiin.. tämän takia kannatan uusien ydinvoimaloiden rakentamista jotta maamme rikastuisi ja sitenkin ja jo nyt muutenkin pitäisi kehittää perusturvaa paremmaksi nostamalla perus eläkkeitä ym asioita jatkuvassa kaaressa ylöspäin. tästä lähtikin ajatukseni liikkeelle ehdottaa täällä jos vaikka jotkut koulut rupeaisivat kehittelemään asuntoautoja kuin oikeiksi asunnoiksi ympäri vuotiseen käyttöön erilaisilla energia olemuksilla käytettäväksi kun minäkään köyhänä en tietenkään pystyisi sellaistakaan halpis mallia asunnokseni ostamaan vaikka olisi kiva saada halvin mahdollinen asunto itelle joka olisi vieläpä hyvä. amerikka on jo malliesimerkki siitä miten köyhät asuu karavaanareina sosiaalihuollon elättinä mutta miten sellainen elätti voi suomessa saada sellaisen asunnon? oishan se käytettynä tietysti halpa mutta vielä liian kallis. hoitokotien jatkeeksi pitäisi olla omaan asumiseenkin kelan ja sossun myötä enemmän apua varsinkin jos omaa asuntoa haalii. olisi haave itselläni kiertää suomea ja asua oikeasti missä haluaa ja halvalla. ja vaikka maailmalla suomen kansalaisena. ruvetkaahan koulut kehittämään tätä innovatiivista asuntoauto tuotetta. sillä on varma myynti arvo halpa sellainen mutta väitän että tällaisia varten tultaisiin kartoittamaan paljon tontti alaa mihin sellaisissa asuvat saavat renkaat pois ottaa ja pukin päälle auton siis asunnon pistää. eikä näin tule elämään tulevaisuudessa vain köyhät vaan kuten kiinan 2 neliön asunnotkin menevät pääasissa akateemikoille. sikäli he taitavat kyllä olla köyhiä opiskelijoita. mutta liikkuvina tilaratkaisuina niistä saadaan vuokra alustojakin mihin vain vaikka kasvavan köyhän väestön harmaan talouden yritys tiloiksi.

4

483

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • taxista vaan

        köyhät ja rikkaat? Jos tässä maassa olisi älykkäät poliitikot, olisi verotus poistettu maasta jo ajat sitten,olisi vain vauraita suomalaisia.
        Nyt tilanne on se, ettei yhtään ulkolaista yritystä oikeasti kiinnosta Suomi toimintamaaperänä, vain sivukonttorina. Verotuspolitiikka on tähän pääasiallinen syy.


      • Suomi marginaalissa
        taxista vaan kirjoitti:

        köyhät ja rikkaat? Jos tässä maassa olisi älykkäät poliitikot, olisi verotus poistettu maasta jo ajat sitten,olisi vain vauraita suomalaisia.
        Nyt tilanne on se, ettei yhtään ulkolaista yritystä oikeasti kiinnosta Suomi toimintamaaperänä, vain sivukonttorina. Verotuspolitiikka on tähän pääasiallinen syy.

        markkina-alueena muutama prosentti EU:n kokonaismarkkinoista, on vielä hirvittävän kaukana ja harvaan asutta eli logistiikka kustannukset ovat suuret sekä verotuskin vielä kovaa. Pienemmillä kustannuksilla ja enemmän saa myytyä Keski- Euroopassa. Saammepa siksi olla rauhassa ja nyhtää toinen toisiltamme kiskurihintoja kaikessa rauhassa täällä Impivaarassa.


      • idea..

        olisi ihanteellinen asunto kesäajaksi, pistäs neljäkonttia päällekäin hitsais sisään käynnit, portaat sisustukset.Ja talviasuttavanakin miks ei..Katselin teeveesä kuinka euroopan köyhät asui asuntovaunuissaan jne.viihtyisää oli ja ne kävi töissä ei ne köyhiäkän olleet.Suomessa muuten vois toteuttaa samaa mutta talvi..Suomen asuntopolitiikka menee myös siihen että esim.vuokrat korkeat, pitäs asua monta pineituloista saman katon alla.Eipä ole halpaa asua rivareissakaan yhtiövastikkeisiin menee paljon euroja.Myös omakotiasuminen on mennyt liian kalliksi korkeiden energiakulujen takia.Paluu hirsimökkiinkö?????????edessä..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      90
      1798
    2. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      118
      1502
    3. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      110
      1005
    4. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      976
    5. Mistä tykkäät

      Erityisesti kaivattusi olemuksessa
      Ikävä
      46
      854
    6. Kaikkien Vuosien Äitien Äiti

      Huomenna aamulla MTV:ssä vaihteeksi taas linssiluteet Martina ja isällään asuva tytär Vicotria ylistämässä toisiaan . Ai
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      738
    7. Nainen, joskus päivällä kun tulet mieleen

      Olen puuhailemassa jotakin, yhtäkkiä ajattelen sinua, että olisit minun ja pääsisin iloitsemaan läsnäolostani, silloin k
      Ikävä
      30
      711
    8. Nainen, monta kertaa epäilin sinua

      ja koit sen syytöksinä ja ehkä jonkinlaisena vihan tai antipatian osoituksena, etten esim. sietänyt sinua tai oletin sin
      Ikävä
      51
      701
    9. Tunnustan nyt

      Tykkään katsella sua😍
      Ikävä
      32
      686
    10. Hyvää yötä

      Naiselle, joka ikävöi. 🩷
      Ikävä
      25
      633
    Aihe