Matkailuautoista ja niiden kehitys innovatiiviydestä

omituinen höpöttäjä

moi.

ajattelin tässä vähän tätä yhteiskuntaamme ja sen jakautumista vain hyvin rikkaisiin ja köyhiin.. tämän takia kannatan uusien ydinvoimaloiden rakentamista jotta maamme rikastuisi ja sitenkin ja jo nyt muutenkin pitäisi kehittää perusturvaa paremmaksi nostamalla perus eläkkeitä ym asioita jatkuvassa kaaressa ylöspäin. tästä lähtikin ajatukseni liikkeelle ehdottaa täällä jos vaikka jotkut koulut rupeaisivat kehittelemään asuntoautoja kuin oikeiksi asunnoiksi ympäri vuotiseen käyttöön erilaisilla energia olemuksilla käytettäväksi kun minäkään köyhänä en tietenkään pystyisi sellaistakaan halpis mallia asunnokseni ostamaan vaikka olisi kiva saada halvin mahdollinen asunto itelle joka olisi vieläpä hyvä. amerikka on jo malliesimerkki siitä miten köyhät asuu karavaanareina sosiaalihuollon elättinä mutta miten sellainen elätti voi suomessa saada sellaisen asunnon? oishan se käytettynä tietysti halpa mutta vielä liian kallis. hoitokotien jatkeeksi pitäisi olla omaan asumiseenkin kelan ja sossun myötä enemmän apua varsinkin jos omaa asuntoa haalii. olisi haave itselläni kiertää suomea ja asua oikeasti missä haluaa ja halvalla. ja vaikka maailmalla suomen kansalaisena. ruvetkaahan koulut kehittämään tätä innovatiivista asuntoauto tuotetta. sillä on varma myynti arvo halpa sellainen mutta väitän että tällaisia varten tultaisiin kartoittamaan paljon tontti alaa mihin sellaisissa asuvat saavat renkaat pois ottaa ja pukin päälle auton siis asunnon pistää. eikä näin tule elämään tulevaisuudessa vain köyhät vaan kuten kiinan 2 neliön asunnotkin menevät pääasissa akateemikoille. sikäli he taitavat kyllä olla köyhiä opiskelijoita. mutta liikkuvina tilaratkaisuina niistä saadaan vuokra alustojakin mihin vain vaikka kasvavan köyhän väestön harmaan talouden yritys tiloiksi.

4

494

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • taxista vaan

        köyhät ja rikkaat? Jos tässä maassa olisi älykkäät poliitikot, olisi verotus poistettu maasta jo ajat sitten,olisi vain vauraita suomalaisia.
        Nyt tilanne on se, ettei yhtään ulkolaista yritystä oikeasti kiinnosta Suomi toimintamaaperänä, vain sivukonttorina. Verotuspolitiikka on tähän pääasiallinen syy.


      • Suomi marginaalissa
        taxista vaan kirjoitti:

        köyhät ja rikkaat? Jos tässä maassa olisi älykkäät poliitikot, olisi verotus poistettu maasta jo ajat sitten,olisi vain vauraita suomalaisia.
        Nyt tilanne on se, ettei yhtään ulkolaista yritystä oikeasti kiinnosta Suomi toimintamaaperänä, vain sivukonttorina. Verotuspolitiikka on tähän pääasiallinen syy.

        markkina-alueena muutama prosentti EU:n kokonaismarkkinoista, on vielä hirvittävän kaukana ja harvaan asutta eli logistiikka kustannukset ovat suuret sekä verotuskin vielä kovaa. Pienemmillä kustannuksilla ja enemmän saa myytyä Keski- Euroopassa. Saammepa siksi olla rauhassa ja nyhtää toinen toisiltamme kiskurihintoja kaikessa rauhassa täällä Impivaarassa.


      • idea..

        olisi ihanteellinen asunto kesäajaksi, pistäs neljäkonttia päällekäin hitsais sisään käynnit, portaat sisustukset.Ja talviasuttavanakin miks ei..Katselin teeveesä kuinka euroopan köyhät asui asuntovaunuissaan jne.viihtyisää oli ja ne kävi töissä ei ne köyhiäkän olleet.Suomessa muuten vois toteuttaa samaa mutta talvi..Suomen asuntopolitiikka menee myös siihen että esim.vuokrat korkeat, pitäs asua monta pineituloista saman katon alla.Eipä ole halpaa asua rivareissakaan yhtiövastikkeisiin menee paljon euroja.Myös omakotiasuminen on mennyt liian kalliksi korkeiden energiakulujen takia.Paluu hirsimökkiinkö?????????edessä..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe