Allergiakauppa.fi

qaz<

Onko kokemuksia tuostaputiikista? Uskaltaako tilata jotain vaikka maksuvaihtoehdoissa ei ole postiennakkoa tms? Kiitos vastauksista :)

18

7734

    Vastaukset

    • ******

      En tilaa mistään jos ei ole postiennakkovaihtoehtoa, no yksi pulju on mistä uskallan ostaa, myös heti maksamalla, mutta muista en (sieltä tulee tavarat kahdessa päivässä tilauksesta).

    • TODELLA PETTYNYT

      joo ei tullut tilattu tuote kuukauden odottelunkaan jälkeen vielä no otin yhteyttä tähän allergiakauppa.fi ja ilmoittivat että maahantuoja on vaihtunut ja on toimitusongelmia, vielä kuukausi odottelua ja pyysin palauttamaan edes rahat takaisin mutta niitähän ei tieternkään kuulu että olipa sitten viimeinen kerta kun tilasin alergiakauppa.fi stä mitään HUIJARILIIKE

    • Bandihiitti

      Täysin sama homma kun yllä mainitussa. Taitaa olla yrittäjä pahasti kusessa.

    • Juujeejoo

      Itse sain saatavani konkurssipesältä. Kannattanee olla yhteyksissä.

      • JJL1979

        Nethit Networks Oy on ostanut konkurssipesältä varaston ja domainin. Uusi yrittäjä on hoitanut mallikkaasti aiemman yrittäjän pilaaman maineen palauttamista. Hyvittivät saamatta jääneet tuotteet vastaavalla lahjakortilla. Tavara tuli heti seuraavana päivänä tilauksesta. Ryhdikästä toimintaa!


    • Eipetetty

      Uusi omistaja ostanut konkurssipesältä varaston. Uusi yrittäjä on hoitanut mallikkaasti aiemman yrittäjän pilaaman maineen. Hyvittivät saamatta jääneet tuotteet. Lähettänyt korvauksetta tilaamanituotteet lisäbonuksella. Tavara tuli maksutta. Reilua palvelua.

    • 1joulupukki

      Kerran tilannut ja kaikki ok. Paketti saapui kahdessa päivässa ja kaikki tilaamani tavarat tulivat. Seurantakoodit sain myös söhköpostiini. Tyytyväinen olen.

    • lkdjdhhs

      Tilasin eilen ilmankostuttimen ja tänään tuli. Uskomatonta! En ole yhdestäkään nettikaupasta saanut tavaraa tällä nopeudella. Suositteluni!

    • Ostosmies

      Olen ahkera verkkokauppoissa asioitsija ja allergiakaupan palvelu on parasta mitä olen saanut. Ostin alkuvuodesta ilmankostuttimen/puhdistimen: Hinta oli kilpailukykyinen, tuote postitettiin todella nopeasti siististi pakattuna ja selkeillä käyttö-, palautus- ym. ohjeilla. Tuli sitten valitettavasti takuuhommia ja kun soitin palvelunumeroon, niin puhelimeen vastattiin suoraan ja asia hoidettiin mutkitta. Kaikki sujui kuin rasvattu. Rehtiä ja ripeää toimintaa. Viisi tähteä. Itse tuotteen tehokkuudesta en ole vieläkään täysin vakuuttunut, mutta juuri sitä sain mitä tilasin.

      • olen.tyytyväinen

        Samat sanat. Olen ostanut sieltä dyson pölynimuriin suodattimia ja suulakkeita. Lisäksi sain soittaessani hyvää palvelua siitä mikä suulake sopii parhaiten tarkoituksiini. Ilman tuota tietoa olisin todennäköisesti ostanut esim. verkkokauppa.comista siellä olevan tuotteen joka ei sitten olisi sopinutkaan ollenkaan. Se tuote jonka ostin ei verkkokauppa.comissa ole myytävänäkään mutta onni että löysin allergiakaupan nettisivut. Tuotteet myös kilpailukykyisiä hinnoiltaan. Toimitus oli nopea joten olen tyytyväinen.

        Nyt haluaisin kokeilla siellä myynnissä olevia pesuaineita esim. monikäyttöistä sitruunahappoa tai kreipintuoksuista saniteettisuihketta. Kaikki luonnontuotteita joten tällaiselle allergikolle kuin meikäläinen harva aine on hyvä. Onko joku kokeillut ja mitä mieltä?


    • Eienääkoskaantäältä

      Kunnon myyntipuheet ketjun perään, aika uskottavaa :)

    • Cuvi

      Tilasin ilmanpuhdistin/ilmankostuttimen. Muutamassa päivässä tuli tuote ja selkeät ohjeet mukana. Mukana oli myös palautus ohjeet. Nyt yksi yö kokeiltu ja hyvin nukutti. Ei tukkoisuutta eikä suu kuivana. Suosittelen!

    • Anonyymi

      On kokemusta Allergiakaupasta. Todella negatiivista. Tilasin pari vuotta sitten ilmanpuhdistimeeni suodattmen. Sain kyllä suodattimen, mutta on täysin sopimaton. Sain jotain mönjäteippiä, jolla se muka pysyisi paikallaan koneessa, ilman tuota mönjää, suodatin vain heilui (äänekkäästi) ilmanpuhdistimessani. Mitään vastausta en saanut reklamaatiooni. En suositelle. En kuunaan osta Allergiakaupasta yhtään mitään. Lieneekö tuo jo kadonnut ja mennyt konkurssiin. Törkeää "palvelua"!!

    • Anonyymi

      Älä osta täältä. Muualtakin saa. Sain hepasuodattimen. Se oli laitteeseeni liian pieni. Tuli mukana inho öklö liimanauha, joka piti laittaa seen suodattimen esunoihin. Koska se liimanauha oli kaksipuoista liimanauhaa, oli se öklö myös koneessa, tietty. Tein valituksen, en milloinkaan saanut korvausta.

    • Anonyymi

      Erittäin nopea toimitus! Tein tilauksen ti 18.1.2022 aamulla ja viesti tuotteen saapumisesta tuli jo ke 19.1.2022 illalla. Nyt tilamani laite on jo käytössä. Olen erittäin tyytyväinen. Aika näyttää, tuleeko takuutarvetta.

    • Anonyymi

      Valehteleetu, joka ei voi myöntää, ettäsuodattimen mukana tulleessa ökloteipissä oli molemmin puolin liimaa,mitälie. Siis sotki koko koneen.

    • Anonyymi

      En kannata tätä putiikkia. Mielelläni kyllä, mutta isoa miinusta annan. Pitäisi rehellisesti ilmoittaa (entisille) asiakkailleen, ettei vanhoihin ilmanpuhdistimiin enää saa uusia suodattimia. Ne olivat aikoinaan törkeän kalliita, nyt ei saa mistään enää. On todella asia mistä pitää informoida tarkkaan.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2824
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      523
      2664
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1787
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1669
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1282
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1116
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      57
      1089
    Aihe