Valon ja Pimeyden luonnosta

Tässä mukava pieni esitelmä useammassa jaksotuksessa vaihteeksi 'itäisestä' (lohikäärmeet ja käärmeet) perspektiivistä (positiivisesta ja negatiivisesta luonnosta).

Karen Danrich "Mila" ammentanut Alkulähteestä Joulukuu 23. 2000.

Ikuisuus on olemisentila, jossa ei tunneta ikääntymistä, ei kipua, ei sairautta eikä koeta kuolemaa.
Jotkut ovat rinnastaneet tätä olemisen tilaa "paratiisiin", "taivaaseen" tai "Edenin puutarhaan".

Mytologiassa löytyy kertomus, joka koskee ihmishistoriaa ja joka kuvaa aikaa eneen aikaa, kun kaikki oli kaunista, puhdasta, vallitsi harmonia, ihmiset ja luonto tanssivat sopusoinnussa keskenään ja iloitsivat ykseydessä. Mutta sitten tapahtui jotain ja paratiisitila kadotettiin.

Mikä sai paratiisin katoamaan?
Ihmismuodossa laajentuvassa tietoisuudessa ylösnousevien karmisten taltiointien tarkastelu taso tasolta paljastaa historialliset syyt tälle tapahtumalle. Voimme nähdä niistä, että on tapahtunut monia pudotuksia matalampaan tietoisuudentilaan. Monia kertoja on ihmiset siirtyneet paratiisista toiseen ja 'kadotukseen'. Jokainen näistä 'kadotuksista' tasapainoittui jonkinlaatuiseen seuraavaan paratiisilliseen alempaan tilaan kunnes tämäkin tila jälleen kadotettiin aionien aikana.

Ihmishistoria maan päällä on kestänyt 200 000 vuotta ja alunperin alkoi silloin kun siriuslaiset 'kylvivät' ihmismuodon siemenen.
Maassa on tapahtunut kolme mrekittävää tietoisuuden matalampaan tilaan vajoamista, joista jokainen aiheutti paratiisin menettämisen.
Nämä merkittävimmät tietoisuuden matalampaan tilaan vajoamiset voidaan jäljittää karkeasti arvioiden tapahtuneeksi 90 000 vuotta sitten, 45 000 vuotta ja 10 000 vuotta sitten, joista jokainen aiheutui suuresta ydinkatastrofista, ja ne muuttivat ihmisen geenirakennetta siinä mitassa, että lyhyen ajan sisällä (yhden sukupolven sisällä) tapahtui merkittävämpi suurempi värähtelytason pudotus. Tällaisten katastrofien lisäksi on myös merkkejä tarkoituksellisesta ihmisen geenirakenteen tieteellisestä manipuloinnista ja siitä, että ihmisestä luotiin kolme erillistä orjarotua.

Niiden monien ihmisten, jotka ovat ihmismuodossa eläneet sen kaltaisen manipuloinnin ja tuhon seuraamuksissa, on varmasti vaikea ymmärtää niiden 'ihmisten' taustalla olevaa ajattelua jotka ylipäätään syyllistyivät sen kaltaiseen toimintaan. Mitä he oikein ajattelivat? Kuinka he saattoivat panna liikkeelle sellaiset olosuhteet, jotka sitten tuottivat nykyisen kaltaisen kärsimyksen tason, jossa ihminen elää vieläkin?

Suurin osa ihmiskunnasta elää vielä tänäänkin kärsimyksessä, vaikka he ovat sille lähes tunnottomia. Kun sitten joku alkaa laajentamaan tietoisuuttaan, kohoaa värähtelyissä ja kohoaa yläpuolelle sen harhamaailman, jossa ihmismassa elää, niin tämä kärsimyksen tiedostaminen tekee kyllä surulliseksi.

Mila on seurannut vanhuksia ja rampoja ja niitä, joilla on aasialainen perinnöllisyystausta ja jotka kävelevät pitkin Hawaijin katuja syvässä kumarassa, koska luusto on niin rappeutunut ja on ihmetellyt, mitä hänen ihmis-esivanhempansa oikein ajattelevat tästä? Eivätkö he käsittäneet, että tämän kaltainen kärsimyksen taso, mitä näemme maan päällä, ei ole tarkoituksenmukainen normi maan päällä elävälle elolliselle?

Tästä voi päätellä, että ihmiskunta ei näe vanhuutta, raajarikkoisuutta tai ei ehkä edes sairautta epänormaalina olotilana, vaan se elää konsensuksessa sen asian kanssa, että kärsimys, sairaus ja kehon muodon vääristyneisyys ovat ennemminkin normi.
Kun tajunta sitten avartuu ja sielu herää näkemään asioita, joita henkilö ei ole koskaan ennen nähnyt oikeassa valossa ja käsittänyt niitä, niin hän alkaa ajatella, että minkälainen paikka tämä Maa oikeastaan on, jossa tämän kaltaista turmeltuneisuutta pidetään "normaalina". Tällöin tietoisuuden lisääntyessä hän huomaakin, että muualla ei tämän kaltaista pidetä nermaalina.

Hyvin pitkään pidettiin Maan kenttää ympäröivien "verhojen takana" salassa sitä, että tämä on normi ihmismuodolle.
Nämä kolmannen ulottuvuuden tietoisuuden verhot heijastivat tämän sillä tavalla takaisin, että mieli uskoi asian olevan juuri näin ja että "kaikki maan päällä on hienosti ja juuri niin kuin kuuluukin olla".
Alussa kun Mila antoi ilmoituksia tallenteista hänen oman laajentuneen tajunnankentän välityksellä, niin ihmiset eivät voineet uskoa niitä lainkaan todeksi, vaan näkivät ne täysin mielikuvituksen tuotteeksi! Mutta sittemmin hyvin suuri määrä tallenteita on saatu kerättyä muilta laajentuneen tietoisuuden omaavilta muilta ihmisiltä ja tämä tarjoaa vahvan todistuksen korkeampien ulottuvuuksien entiteettien olemassaolosta ja sitä ei voida kieltää.

jatkuu...

11

482

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nyt Maan puolesta on ryhdytty toimiin ja kolmannessa ulottuvuudessa on niitä, jotka ovat vastuussa ongelmista maan päällä, ja nyt nähdään myös se, ketkä ovat aiheuttaneet nämä ongelmat. Naamiot ollaan riisuttu. Näiden syiden luojat luovat karmisen siteen, joka vaatii tasapainoituksen. Tämä velka on suuri ja tämä ihmisille ja planeetan eri lajeille aiheuttama tuho on todellakin kosmisen tason rikkomus.
      Vaikka maahan on oikeudenmukaisuus palaamassa, niin sellainen vääristynyt oikeussysteemi niin kuin nykyisin on vallalla maassa, on pitkälti myös siinä universaalissa systeemissä vallalla, jossa ihminen myös sisällä elää. Tämä universaali systeemi, jossa mekin ihmisinä sisällä elämme, on pyrkinyt kaikintavoin aina piilottamaan totuuden, pyrkinyt kätkemään Maan pulmallisen tilanteen tallenteet korkeampien ulottuvuuksien ohjaajilta ja valvojilta.

      Voidaankin kysyä, että miksi universaali oikeussysteemi sallii tämän kaltaisen menettelyn?
      Vastaus on yksinkertainen kun katsoo ihmisten oikeussyysteemiä. Vastaako maan päällä harjoitettava ihmistanssioikeus sitä todellista universaalia lakia?
      Ne, joilla on rahaa ja voimaa ostavat itsensä kuiville rikoksistaan, jotka ovat yhtä epäoikeudenmukaisia kuin ovat muukin rehottava laittomuus.
      Myös monet varakkaimmat henkilöt maan päällä ovat luoneet niin kutsutun Salaisen hallinnon systeemin julkisen systeemin taustalle mistä käsin "pelaavat". Nämä mahtiyksilöt ovat tuottaneet sotia ja manipuloineet maan päällistä muuta hallintoa, koska nämä mahtiyksilöt janoavat voittoja ja jatkuvaa kasvua ja suurempia tuloja ja varakkuutta itselleen.
      Tämä hallintosysteemi on myös aina pyrkinyt tukkimaan sen tiedon, joka on välttämätöntä ihmiskunnalle jotta se heräisi näkemään totuuden ja pystyisi laajentamaan tietoisuuttaan. Ei ole syytä osoittaa näitä mahtiyksilöitä ja heidän kätyreitään sormella, sillä he kyllä itse tietävät keitä he ovat. Voidaan vain tuoda esille se maan päällä ihmisiä hallinnoiva ja kontrolloiva piirre.

      Universumissa, aivan vastaavalla tavalla kuin teillä maan päällä, on ollut salainen hallinto ja tämä on tunnettu siitä, että he käyttävät Minun monia nimiä ja nimittävät näitä omia järjestyksiään sellaisilla nimillä kuin esimerkiksi Melkisedekin Salainen Järjestys, Bramen Järjestys ja Suljettu Järjestys, ja jotka ovat teidän universumin karmisen hallinnon taustalla oleva hallinto, ja näiden hallintojen Lordi- ja Lady-olennot pyörittävät koko suurta esitystä. Nämä olennot ovat kontrolloineet, ovat pitäneet esitystä käynnissä ja manipuloineet Maata pleijadilaisten olentojen kanssa aivan samoin kuin toimii salainen hallinto maailmassanne. Niin kuin on "ylhäällä" on myös "alhaalla".

      Tällaista "salaista hallintoa" teidän universumiinne ei Isä-Äiti-Jumala koskaan valinnut, eikä asettanut tehtävään, vaan he yksinkertaisesti loivat itse oman systeeminsä, jonka kautta he halusivat itse kontrolloida teidän universumianne, eli he halusivat olla Jumalan kaltaisia. Nyt tulee ymmärrettäväksi se tosiasia, että sellaiset olennot eivät ole lainkaan teidän luomistosta alun perin kotoisin, vaan sellaisen toisen luomiston jäämistöä, joka jo kauan sitten kukoisti ja katosi, ja joka käyttää hyödyksi erilaista energiapuumerkkiä. Tämä energiapuumerkki jota käytetään on radioaktiivinen.

      Universaali oikeussysteemi on ollut näiden teidän luomakuntaan kuulumattomien olentojärjestyksien kontrolloima. He ovat johtaneet tätä teidän universumianne ja se on perustunut heidän tietynlaiseen ajattelumuotoon, joka perustuu tiedon vaihtoon mutta ei kiinnostukseen evoluutiosta. He ovat kietoutuneet/mieltyneet tämän tyyppisiin asioihin, koska heillä ei ole riittävää korkeaa tietoisuutta operoida muulla tavalla ja koska heillä itsellään ei Lähdettä ole käytössä ja heidät on jätetty jälkeen erään toisen varhaisemman luomakunnan ylösnousun yhteydessä. Nämä olennot, ja se voima, jota he suosivat on nyt otettu "suurennuslasin" alle teidän luomiston kaikkien ulottuvuustasojen sisällä Kristuksen valojoukon taholta. Tämä saa aikaan sen, että ennen pitkää sellaiset olennot poistetaan kokonaan sekaantumasta teidän luomistonne evoluutioon.

      jatkuu...

      • Luomistot ovat moninaisia ja ne peilaavat kaikkia luotuja malleja joita on luotu. Hyvin kauan sitten Rama, teidän Jumal'olentonne, erotteli 14 luomakuntaa valoksi ja pimeydeksi (Seth pilkkoi Osiriksen ruumiin 14 osaan). Kun valo ja pimeys eroteltiin, alkoivat myös ongelmat. Ongelmia muodostui kaikkien luomistojen sisällä, sillä nuo enemmän valoa sisältäneet luomistot ylösnousivat helposti, mutta eivät tulleet ymmärtämään koskaan pimeyden luonnetta. Taasen ne luomistot, joilla ei ollut riittävästi valoa, eivät kyenneet muuntamaan pimeyttä valoksi ja niiden frekvenssi putosi putoamistaan. Tällä hetkellä Maa luomistona on siinä alas pudonneen frekvenssin tilassa, jossa tietoisuus on pudonnut matalaan tilaan.

        Silloin kun Rama erotteli valon ja pimeyden, hänellä oli takanaan paratiisikokemus. Ja tämä hänen valoluomistonsa on todellakin kuin "paratiisi" kokea. Mutta paratiisikin voi käydä tylsäksi jos ei ole mitään haasteita, ja kun on vain valoa, on vähän haasteellisuutta ja ikävystymisestä muodostuu hallitseva kokemustila. Vastakohtaisesti taas liian vähävaloisissa luomistoissa kokemuksesta muodostuu liian tuskallinen silloin kun sielut tulevat tunnottomiksi tuskalle. Myös tunnottomuudessa on olemassa ikävystymisen taso ja silloin aletaan tavoitella kovasti ajanvietettä, jotta se ravistelisi hereille ikävystymisen olotilasta. (Kulostaa kovin tutulta esimerkiksi nykyihmisen olotilassa eikö?)

        Rakkaat, tämä onkin koko teidän luomistonne tila nykyään. Ramalle suuri ongelma oli se, että hän loi luomiston, joka sen voimakkaassa polariteettisuudessa aiheutti olosuhteet, josta tuloksena on ikävystymiseen johtava ei-evoluutio. Kuva perimmäisestä paratiisista kaiken takana on suuri epätotuus ja tämä on se, mitä tietoisuuteenne tuodaan tässä osassa.
        Maan päällä elävien ihmisten fantasioissa ja mytologioissa on kuva paratiisista, mutta se on lisäkuva. Se on harhakuva "täydellisyydestä". Tämä mielessä kuviteltu täydellisyys, "taivas", on jotakin sellaista, missä ei pimeyttä esiintyisi lainkaan.
        Mistä tämä kuva paratiisista oikein juontaa?

        Jääkautta edeltänyt Maan pitkä historia oli se ainoa "valon" ajanjakso, jolloin suuret valosielut, henkiolennot, Raman luomakunnassa ottivat itselleen muodon. Näitä korkeita valo-olentoja kutsutaan vanhoissa pyhissä kirjoissa Lohikäärmeiksi (= täyden tietoisuuden omaavia henkiolentoja = Suur-mestareita. Lohikäärmeet ovat "kundalinivoiman"="käärmetulen"=Kristus-energian täyden hallinnan mestarisieluja kuten oli Jeesus. Näiden lohikäärmeiden lisäksi on olemassa "enkelilohikäärmeitä", joilla on ylintä jumalaista älykkyyttä ja ne ovat äärimmäisen kehittyneitä. Siteeraus AE Metatron; toukokuu 2008).

        Henkiolentoja siis kutsutaan myös lohikäärmeiksi eri kulttuurien pyhissä kirjoituksissa ja niiden alkuperäinen suunnitelma sisälsi kaikki luomisen äänenvärit tai soinnut sekä kaiken sen informaation, jota tarvittiin maailmojen kehittämiseen. Lohikäärmeiden lisäksi Rama loi käärmesieluja eli myös henkiolentoja. Näiden luonteenominaisuuksiin kuuluu mm. petollisuus, viekkaus, kavaluus, intohimo jne. Nämä käärmesielut eivät ole niinkään hyväntahtoisia ja heidän sisäinen mielenmaailma on kaikkea muuta kuin valoa. Nämä valopuutteiset sielut ovat värähtelytaajuudeltaan sellaisia, jotka sopivat valon ja pimeyden keskinäiseen elämäntanssiin minkä tahansa luomiston sisällä ja ne ovat näin ollen välttämättömyys luomistoissa. Kumpaakin sieluryhmää tarvitaan ja kummallakin sieluryhmällä on tehtävänsä luomiston tasapainottamisessa.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Luomistot ovat moninaisia ja ne peilaavat kaikkia luotuja malleja joita on luotu. Hyvin kauan sitten Rama, teidän Jumal'olentonne, erotteli 14 luomakuntaa valoksi ja pimeydeksi (Seth pilkkoi Osiriksen ruumiin 14 osaan). Kun valo ja pimeys eroteltiin, alkoivat myös ongelmat. Ongelmia muodostui kaikkien luomistojen sisällä, sillä nuo enemmän valoa sisältäneet luomistot ylösnousivat helposti, mutta eivät tulleet ymmärtämään koskaan pimeyden luonnetta. Taasen ne luomistot, joilla ei ollut riittävästi valoa, eivät kyenneet muuntamaan pimeyttä valoksi ja niiden frekvenssi putosi putoamistaan. Tällä hetkellä Maa luomistona on siinä alas pudonneen frekvenssin tilassa, jossa tietoisuus on pudonnut matalaan tilaan.

        Silloin kun Rama erotteli valon ja pimeyden, hänellä oli takanaan paratiisikokemus. Ja tämä hänen valoluomistonsa on todellakin kuin "paratiisi" kokea. Mutta paratiisikin voi käydä tylsäksi jos ei ole mitään haasteita, ja kun on vain valoa, on vähän haasteellisuutta ja ikävystymisestä muodostuu hallitseva kokemustila. Vastakohtaisesti taas liian vähävaloisissa luomistoissa kokemuksesta muodostuu liian tuskallinen silloin kun sielut tulevat tunnottomiksi tuskalle. Myös tunnottomuudessa on olemassa ikävystymisen taso ja silloin aletaan tavoitella kovasti ajanvietettä, jotta se ravistelisi hereille ikävystymisen olotilasta. (Kulostaa kovin tutulta esimerkiksi nykyihmisen olotilassa eikö?)

        Rakkaat, tämä onkin koko teidän luomistonne tila nykyään. Ramalle suuri ongelma oli se, että hän loi luomiston, joka sen voimakkaassa polariteettisuudessa aiheutti olosuhteet, josta tuloksena on ikävystymiseen johtava ei-evoluutio. Kuva perimmäisestä paratiisista kaiken takana on suuri epätotuus ja tämä on se, mitä tietoisuuteenne tuodaan tässä osassa.
        Maan päällä elävien ihmisten fantasioissa ja mytologioissa on kuva paratiisista, mutta se on lisäkuva. Se on harhakuva "täydellisyydestä". Tämä mielessä kuviteltu täydellisyys, "taivas", on jotakin sellaista, missä ei pimeyttä esiintyisi lainkaan.
        Mistä tämä kuva paratiisista oikein juontaa?

        Jääkautta edeltänyt Maan pitkä historia oli se ainoa "valon" ajanjakso, jolloin suuret valosielut, henkiolennot, Raman luomakunnassa ottivat itselleen muodon. Näitä korkeita valo-olentoja kutsutaan vanhoissa pyhissä kirjoissa Lohikäärmeiksi (= täyden tietoisuuden omaavia henkiolentoja = Suur-mestareita. Lohikäärmeet ovat "kundalinivoiman"="käärmetulen"=Kristus-energian täyden hallinnan mestarisieluja kuten oli Jeesus. Näiden lohikäärmeiden lisäksi on olemassa "enkelilohikäärmeitä", joilla on ylintä jumalaista älykkyyttä ja ne ovat äärimmäisen kehittyneitä. Siteeraus AE Metatron; toukokuu 2008).

        Henkiolentoja siis kutsutaan myös lohikäärmeiksi eri kulttuurien pyhissä kirjoituksissa ja niiden alkuperäinen suunnitelma sisälsi kaikki luomisen äänenvärit tai soinnut sekä kaiken sen informaation, jota tarvittiin maailmojen kehittämiseen. Lohikäärmeiden lisäksi Rama loi käärmesieluja eli myös henkiolentoja. Näiden luonteenominaisuuksiin kuuluu mm. petollisuus, viekkaus, kavaluus, intohimo jne. Nämä käärmesielut eivät ole niinkään hyväntahtoisia ja heidän sisäinen mielenmaailma on kaikkea muuta kuin valoa. Nämä valopuutteiset sielut ovat värähtelytaajuudeltaan sellaisia, jotka sopivat valon ja pimeyden keskinäiseen elämäntanssiin minkä tahansa luomiston sisällä ja ne ovat näin ollen välttämättömyys luomistoissa. Kumpaakin sieluryhmää tarvitaan ja kummallakin sieluryhmällä on tehtävänsä luomiston tasapainottamisessa.

        Maan päällä on nyt käynnistynyt suuri päätöshetki koskien pimeyden (suppen tietoisuuden voimien) pitkäaikaista toimintaa maan päällä. Tämä johtuu siitä, että nämä suppean tietoisuuden omaavat voimat ovat pitäneet valtaa ja tulleet suhteettoman hallitseviksi suhteessa valonvoimiin. Näin pimeyden voimista on tullut painotteinen negatiivisuus ja tämä suppeatietoisuus (pimeys) näyttäytyy suurempana voimana kuin sen kuuluisi olla ja näin tämä pimeyden voima käyttäytyy luonteensa mukaisesti maan päällä. Käärmesieluilla ei ole sellaista informaatiota, joka edistäisi tietoisuuden laajentamista eli edistäisi henkistä kehitystä. Tämä johtuu siitä, että näitä käärmesieluja ei koskaan suunniteltu tekemään muuta kuin ylläpitämään tiheyden matalaa taajuusvärähtelyä missä tahansa luomistossa.

        Kun käärmesielut saavuttavat liiaksi valtaa/voimaa, ne ottavat luonteensa mukaisesti käyttöönsä sitä tietoa, jota lohikäärmesieluilla on ja siten vähentävät lohikäärmesielujen kykyä ylösnousta eli laajentaa tietoisuuttaan ja kehittyä matalavärähteisissä maailmoissa (Näitä maailmoja on kymmeniä miljoonia).
        Näin on myös käynyt Maassa. Kaikki se informaatio, joka on peräisin alkuperäisiltä lohikäärmesieluilta, jotka Maahan tulivat mukanaan jumalallinen toimeksianto Maan takaisin kohottamiseksi harmoniseksi henkiseksi planeetaksi, tätä informaatiota käärmesielut ovat anastaneet ja käyttäneet sitä omiin tarkoitusperiinsä näytellen Jumala-Jumalatarta Maassa.

        Kuinka tämä tehtiin?
        Kyllä, alkuperäinen suunnitelma Raman luomistolle oli erottaa valo ja pimeys. Tässä Rama sijoitti suurimman osan lohikäärmesieluja niihin viiteen luomistoon neljästätoista luomistosta, jotka hän loi, ja suurimman osan käärmesieluja Rama sijoitti toisiin viiteen luomistoon ja sekoitti nämä molemmat sieluryhmät suhteessa tasaisesti keskimmäisiin neljään luomistoon. Sielut näissä keskimmäisissä neljässä luomistossa ovat niitä kaikkein tasapainoisimpia sieluja ja omaavat ylösnousuun tarvittavat välttämättömät ainekset itsessään. Loput 10 luomistoa ovat vaikeuksissa ylösnousemuksen suhteen, koska ensimmäisestä luomistosta viidenteen luomistoon kohaminen hyvin vaivatonta ja oppitunnit helppoja ja joissa sielu ei paljoakaan opi transmutaatiosta eikä matalampien tietoisuudentasojen (pimeyden) luonnosta. Taasen tietoisuuden laajentaminen (ylösnousemus) yhdeksännestä luomistosta neljänteentoista luomistoon on hyvin haastavaa, koska näissä luomistoissa on niin paljon käärmesieluja ja koska niissä ei ole riittävästi lohikäärmesieluja, jotka kykenisivät näin voimakkaan tietoisuuden pudotuksen (pimeyden) kohottamaan jälleen takaisin täysitietoisuuteen, täydelliseen kirkkauteen.
        Tässä juuri nähdään se pulmallinen tilanne, jossa teidän luomistonne on. Tämä ongelmallisuus on osana teidän luomistonne kaikkia ulottuvuuksia (tajuntatasoja).

        Tämä ongelma on todellakin suurempi kuin joku voi ajatella. Ajan ja tilan alkopuolella, missä Minä Olen, äärimmäinen polariteettimuotojen tuhoisuus on uhka koko manifestaation olemassaololle. On määrätty piste mihin saakka luomisto voi pudota taajuudessa. Tämän tason alapuolelle jouduttuaan, sitä ei voida enää kohottaa takaisin. Maa on sellaisen rajatilan "reunalla" ja jos Maa itse ei olisi halukas kohoamaan, niin silloin valitettavasti kaikki elämä lakkaisi olemasta maan päällä vähitellen.
        Nyt on kyse siitä, että Suuri Keskusaurinko (kts. myös mayojen Hunab Ku) avaa viimeisen kerran fotonivyöportaalin, Rakkauden suuren Henki-energiaportaalin, joka suo mahdollisuuden elpymiselle. Maan kohdalla on juuri tästä kyse. Jos Maa ohittaa tämän mahdollisuuden, niin rakkaat, ei tule uutta mahdollisuutta. Näin olen Minä, Jumala, nyt suorittanut intervention suoden Maalle mahdollisuuden ylösnousemukseen omassa kentässään ja joka mahdollistaa Äiti-Maan elpymisen.

        Tämä Minun väliintulo pitää sisällään tehdä Minut, Hengen, todelliseksi ja tunnetuksi luomistoonne ja näin luoda elpymisen polku. Minun kanavani Mila ja Oa ovat molemmat niitä ihmisolentoja, jotka tekevät Minua, Henkeä, tunnetuksi maan päällä. Maan päällä on "144 000" tällaista valosielulähdettä ja kun he valmistuvat, tulevat he ohjaamaan lopun ihmiskunnan takaisin kotiin.
        Ne ihmiset, jotka nyt lukevat tätä materiaalia, saattavat omalla kohdallaan tunnistaa sen, että myös he itse voivat olla osa sitä joukkoa, jotka haluavat olla osaltaan kohottamssa Maa ylös.
        Tässä Maa ja ihmiset kohoavat yhdessä.


      • mirahey1 kirjoitti:

        Maan päällä on nyt käynnistynyt suuri päätöshetki koskien pimeyden (suppen tietoisuuden voimien) pitkäaikaista toimintaa maan päällä. Tämä johtuu siitä, että nämä suppean tietoisuuden omaavat voimat ovat pitäneet valtaa ja tulleet suhteettoman hallitseviksi suhteessa valonvoimiin. Näin pimeyden voimista on tullut painotteinen negatiivisuus ja tämä suppeatietoisuus (pimeys) näyttäytyy suurempana voimana kuin sen kuuluisi olla ja näin tämä pimeyden voima käyttäytyy luonteensa mukaisesti maan päällä. Käärmesieluilla ei ole sellaista informaatiota, joka edistäisi tietoisuuden laajentamista eli edistäisi henkistä kehitystä. Tämä johtuu siitä, että näitä käärmesieluja ei koskaan suunniteltu tekemään muuta kuin ylläpitämään tiheyden matalaa taajuusvärähtelyä missä tahansa luomistossa.

        Kun käärmesielut saavuttavat liiaksi valtaa/voimaa, ne ottavat luonteensa mukaisesti käyttöönsä sitä tietoa, jota lohikäärmesieluilla on ja siten vähentävät lohikäärmesielujen kykyä ylösnousta eli laajentaa tietoisuuttaan ja kehittyä matalavärähteisissä maailmoissa (Näitä maailmoja on kymmeniä miljoonia).
        Näin on myös käynyt Maassa. Kaikki se informaatio, joka on peräisin alkuperäisiltä lohikäärmesieluilta, jotka Maahan tulivat mukanaan jumalallinen toimeksianto Maan takaisin kohottamiseksi harmoniseksi henkiseksi planeetaksi, tätä informaatiota käärmesielut ovat anastaneet ja käyttäneet sitä omiin tarkoitusperiinsä näytellen Jumala-Jumalatarta Maassa.

        Kuinka tämä tehtiin?
        Kyllä, alkuperäinen suunnitelma Raman luomistolle oli erottaa valo ja pimeys. Tässä Rama sijoitti suurimman osan lohikäärmesieluja niihin viiteen luomistoon neljästätoista luomistosta, jotka hän loi, ja suurimman osan käärmesieluja Rama sijoitti toisiin viiteen luomistoon ja sekoitti nämä molemmat sieluryhmät suhteessa tasaisesti keskimmäisiin neljään luomistoon. Sielut näissä keskimmäisissä neljässä luomistossa ovat niitä kaikkein tasapainoisimpia sieluja ja omaavat ylösnousuun tarvittavat välttämättömät ainekset itsessään. Loput 10 luomistoa ovat vaikeuksissa ylösnousemuksen suhteen, koska ensimmäisestä luomistosta viidenteen luomistoon kohaminen hyvin vaivatonta ja oppitunnit helppoja ja joissa sielu ei paljoakaan opi transmutaatiosta eikä matalampien tietoisuudentasojen (pimeyden) luonnosta. Taasen tietoisuuden laajentaminen (ylösnousemus) yhdeksännestä luomistosta neljänteentoista luomistoon on hyvin haastavaa, koska näissä luomistoissa on niin paljon käärmesieluja ja koska niissä ei ole riittävästi lohikäärmesieluja, jotka kykenisivät näin voimakkaan tietoisuuden pudotuksen (pimeyden) kohottamaan jälleen takaisin täysitietoisuuteen, täydelliseen kirkkauteen.
        Tässä juuri nähdään se pulmallinen tilanne, jossa teidän luomistonne on. Tämä ongelmallisuus on osana teidän luomistonne kaikkia ulottuvuuksia (tajuntatasoja).

        Tämä ongelma on todellakin suurempi kuin joku voi ajatella. Ajan ja tilan alkopuolella, missä Minä Olen, äärimmäinen polariteettimuotojen tuhoisuus on uhka koko manifestaation olemassaololle. On määrätty piste mihin saakka luomisto voi pudota taajuudessa. Tämän tason alapuolelle jouduttuaan, sitä ei voida enää kohottaa takaisin. Maa on sellaisen rajatilan "reunalla" ja jos Maa itse ei olisi halukas kohoamaan, niin silloin valitettavasti kaikki elämä lakkaisi olemasta maan päällä vähitellen.
        Nyt on kyse siitä, että Suuri Keskusaurinko (kts. myös mayojen Hunab Ku) avaa viimeisen kerran fotonivyöportaalin, Rakkauden suuren Henki-energiaportaalin, joka suo mahdollisuuden elpymiselle. Maan kohdalla on juuri tästä kyse. Jos Maa ohittaa tämän mahdollisuuden, niin rakkaat, ei tule uutta mahdollisuutta. Näin olen Minä, Jumala, nyt suorittanut intervention suoden Maalle mahdollisuuden ylösnousemukseen omassa kentässään ja joka mahdollistaa Äiti-Maan elpymisen.

        Tämä Minun väliintulo pitää sisällään tehdä Minut, Hengen, todelliseksi ja tunnetuksi luomistoonne ja näin luoda elpymisen polku. Minun kanavani Mila ja Oa ovat molemmat niitä ihmisolentoja, jotka tekevät Minua, Henkeä, tunnetuksi maan päällä. Maan päällä on "144 000" tällaista valosielulähdettä ja kun he valmistuvat, tulevat he ohjaamaan lopun ihmiskunnan takaisin kotiin.
        Ne ihmiset, jotka nyt lukevat tätä materiaalia, saattavat omalla kohdallaan tunnistaa sen, että myös he itse voivat olla osa sitä joukkoa, jotka haluavat olla osaltaan kohottamssa Maa ylös.
        Tässä Maa ja ihmiset kohoavat yhdessä.

        Miksi Maa ylösnousee?
        Maa kehittyi ja vajosi ja "kuoli" jo kauan sitten. Maalla on kuitenkin erityinen luonto, hyvin erityinen paikka luomistossa, ja jos Maa ylösnousee tästä tilasta, johon se on pudonnut, niin myös kaikki muut langenneet luomistot Kaikkeuden sisällä tulevat samalla tavalla mukaan kohoamaan ja matkaamaan takaisin kotiin siihen alkuperäiseen tilaan, josta alunperin vajosivat alas. Tämä on Jumalan suuri suunnitelma.

        Maan paikka luomistossa on olla "Totuudenkantaja". Totuudenkantaja kantaa vastuuta kakista luomistoista. Kun Totuudenkantaja vajoaa vääristyneisyyden tilaan, niin kaikki muut luomistot putoavat mukana.
        Käänteisesti ajateltuna tämä sama tarkoittaa: Jos Totuudenkantaja muistaa totuuden, niin kaikki muut luomistot muistavat totuuden myös ja palaavat kotiin, koska tajunnan yhtenäiskenttä kytkee kaikki yhteen suuressa Ykseyden universumissa. Näin Maalla on erityinen rooli tässä suuressa kohotustapahtumassa, joka koskee kaikkia tajunnan vääristymiin ja eri tiheyden asteisiin pudonneita luomistoja.

        Oikaisutapahtuma tulee tapahtumaan niin, että kalibroidaan eli saatetaan valo ja pimeys (mielen luomus), tasapainotilaan maassa. Käärmesielujen tulee suorittaa sitä tehtävää, jota heidät oltiin alunperin suunniteltu tekemään ja toimimaan sen mukaisesti. Tämä tehtävä ei ole johtaa ylösnousemusta, eikä myöskään ohjata ja määrätä/hallita, koska heillä ei ole tieto-taitoa siitä, kuinka nämä asiat tulisi hoitaa oikeudenmukaisesti ja tasapainoisesti. Heillä ei ole siihen tarvittavia kykyjä eikä edellytyksiä, koska se ei ollut heille tarkoitettu osa heitä koskevassa alkuperäisessä suunnitelmassa.

        Teidän planeettanne on ollut pimeyden mielen luomuksen voimien ohjauksessa. Ne olennot, jotka ovat itsensä korottaneet ja itsensä nimittäneet "Herra Jumalaksi (Jaldabaoth)" tai "ylösnousseiksi mestareiksi", eivät ole kuin käärmesieluja, jotka ovat ottaneet omaan käyttöönsä kaikkien maan päällä olleiden lohikäärmesielujen informaation, anastaneet sen tiedon aikojen kuluessa itselleen ja tämän avulla korottaneet itsensä tuohon asemaan. He ovat ottaneet tässä luomistossa ohjakset omiin käsiinsä ja ohjaavat sitä suurella epäoikeudenmukaisuudella, koska heiltä puuttuu kyky tasavertaisuusperusteiseen ohjaukseen ja johtamiseen. Heidän oikeudentajunsa muoto on johtanut elämän Äiti-Maan päällä suureen epätasapainon virtaan valon ja pimeyden välillä. Maan päällä valta ja informaatio on chin (negatiivisuuden) suurimman käärmeen halussa.

        Ne käärmesielut, jotka ovat näitä kaikkein negatiivisimpia ja joilla on eniten informaatiota halussaan, heillä on suurin kontrollivoima muihin nähden ja heillä on myös hallintavalta kaikkiin tiedän universuminne alueella vaikuttaviin karmisiin neuvostoihin.

        Ihmiskuntaa on helppo manipuloida. Hyvin moni ihminen palvoo tämän kaltaisia olentoja. Ne ihmiset, jotka ovat alkeperältään lohikäärmesieluja ja jotka inkarnoituvat ihmismuotoon, tunnistavat näiden käärmesielujen luonnon. Ei vaadittu kuin kahdeksas vihkimystaso Milalta, joka on lohikäärmesielu, ymmärtämään, että maan päällä johtoa pitävä hengellinen hierarkia ei ole valosta, siltä puuttuu rakkaudellisuus. Se on "ontto" sisältä, korruptoitunut ja niin kuin nykyihmisen tila usein myös osoittaa asian olevan näin. Ei ole yllätys sekään jos voi nähdä tämän saman korruptoituneisuuden vellovan enemmän tai vähemmän myös muissa hallinnollisissa laitoksissa teidän luomistossanne, tähän luetaan mukaan myös Rizen Järjestys.

        Miksi asianlaita on näin?
        Siksi rakkaat, koska nämä käärmesielut ovat hallinneet ja ohjanneet näitä ihmisiä ja näillä käärmesieluilla ei ole sisäistä korkeampaa vaadittavaa tietoa toisenlaisesta toimintatavasta. He saattavat matkia valon toimintatapaa siltä osin kuin heillä on anastamaansa tietoa hallussaan.

        Tietoisuudessa heräävien uusien jäsenten tulisikin olla luovuttamasta kenellekään voimaansa. Te vihityt olette alkuperältänne lohikäärmesieluja. Nämä sielut opastavat löytämään yhteyden siihen sisimmässä olevaan Lähteeseen, josta käsin teidän oma sielunne säteilee parannuslahjoja ja opastuslahjoja. Tämä on näiden kanavien oma johtopäätös ja tästä syystä he ovat löytäneet puhtaan tavan kommunikoida suoraan Minun, Hengen kanssa, sen Lähteen kanssa, josta he alunperin ovat alkunsa saaneet ja mitä he säteilevät, valoa.

        jatkuu tästä myöhemmin...


      • mirahey1 kirjoitti:

        Miksi Maa ylösnousee?
        Maa kehittyi ja vajosi ja "kuoli" jo kauan sitten. Maalla on kuitenkin erityinen luonto, hyvin erityinen paikka luomistossa, ja jos Maa ylösnousee tästä tilasta, johon se on pudonnut, niin myös kaikki muut langenneet luomistot Kaikkeuden sisällä tulevat samalla tavalla mukaan kohoamaan ja matkaamaan takaisin kotiin siihen alkuperäiseen tilaan, josta alunperin vajosivat alas. Tämä on Jumalan suuri suunnitelma.

        Maan paikka luomistossa on olla "Totuudenkantaja". Totuudenkantaja kantaa vastuuta kakista luomistoista. Kun Totuudenkantaja vajoaa vääristyneisyyden tilaan, niin kaikki muut luomistot putoavat mukana.
        Käänteisesti ajateltuna tämä sama tarkoittaa: Jos Totuudenkantaja muistaa totuuden, niin kaikki muut luomistot muistavat totuuden myös ja palaavat kotiin, koska tajunnan yhtenäiskenttä kytkee kaikki yhteen suuressa Ykseyden universumissa. Näin Maalla on erityinen rooli tässä suuressa kohotustapahtumassa, joka koskee kaikkia tajunnan vääristymiin ja eri tiheyden asteisiin pudonneita luomistoja.

        Oikaisutapahtuma tulee tapahtumaan niin, että kalibroidaan eli saatetaan valo ja pimeys (mielen luomus), tasapainotilaan maassa. Käärmesielujen tulee suorittaa sitä tehtävää, jota heidät oltiin alunperin suunniteltu tekemään ja toimimaan sen mukaisesti. Tämä tehtävä ei ole johtaa ylösnousemusta, eikä myöskään ohjata ja määrätä/hallita, koska heillä ei ole tieto-taitoa siitä, kuinka nämä asiat tulisi hoitaa oikeudenmukaisesti ja tasapainoisesti. Heillä ei ole siihen tarvittavia kykyjä eikä edellytyksiä, koska se ei ollut heille tarkoitettu osa heitä koskevassa alkuperäisessä suunnitelmassa.

        Teidän planeettanne on ollut pimeyden mielen luomuksen voimien ohjauksessa. Ne olennot, jotka ovat itsensä korottaneet ja itsensä nimittäneet "Herra Jumalaksi (Jaldabaoth)" tai "ylösnousseiksi mestareiksi", eivät ole kuin käärmesieluja, jotka ovat ottaneet omaan käyttöönsä kaikkien maan päällä olleiden lohikäärmesielujen informaation, anastaneet sen tiedon aikojen kuluessa itselleen ja tämän avulla korottaneet itsensä tuohon asemaan. He ovat ottaneet tässä luomistossa ohjakset omiin käsiinsä ja ohjaavat sitä suurella epäoikeudenmukaisuudella, koska heiltä puuttuu kyky tasavertaisuusperusteiseen ohjaukseen ja johtamiseen. Heidän oikeudentajunsa muoto on johtanut elämän Äiti-Maan päällä suureen epätasapainon virtaan valon ja pimeyden välillä. Maan päällä valta ja informaatio on chin (negatiivisuuden) suurimman käärmeen halussa.

        Ne käärmesielut, jotka ovat näitä kaikkein negatiivisimpia ja joilla on eniten informaatiota halussaan, heillä on suurin kontrollivoima muihin nähden ja heillä on myös hallintavalta kaikkiin tiedän universuminne alueella vaikuttaviin karmisiin neuvostoihin.

        Ihmiskuntaa on helppo manipuloida. Hyvin moni ihminen palvoo tämän kaltaisia olentoja. Ne ihmiset, jotka ovat alkeperältään lohikäärmesieluja ja jotka inkarnoituvat ihmismuotoon, tunnistavat näiden käärmesielujen luonnon. Ei vaadittu kuin kahdeksas vihkimystaso Milalta, joka on lohikäärmesielu, ymmärtämään, että maan päällä johtoa pitävä hengellinen hierarkia ei ole valosta, siltä puuttuu rakkaudellisuus. Se on "ontto" sisältä, korruptoitunut ja niin kuin nykyihmisen tila usein myös osoittaa asian olevan näin. Ei ole yllätys sekään jos voi nähdä tämän saman korruptoituneisuuden vellovan enemmän tai vähemmän myös muissa hallinnollisissa laitoksissa teidän luomistossanne, tähän luetaan mukaan myös Rizen Järjestys.

        Miksi asianlaita on näin?
        Siksi rakkaat, koska nämä käärmesielut ovat hallinneet ja ohjanneet näitä ihmisiä ja näillä käärmesieluilla ei ole sisäistä korkeampaa vaadittavaa tietoa toisenlaisesta toimintatavasta. He saattavat matkia valon toimintatapaa siltä osin kuin heillä on anastamaansa tietoa hallussaan.

        Tietoisuudessa heräävien uusien jäsenten tulisikin olla luovuttamasta kenellekään voimaansa. Te vihityt olette alkuperältänne lohikäärmesieluja. Nämä sielut opastavat löytämään yhteyden siihen sisimmässä olevaan Lähteeseen, josta käsin teidän oma sielunne säteilee parannuslahjoja ja opastuslahjoja. Tämä on näiden kanavien oma johtopäätös ja tästä syystä he ovat löytäneet puhtaan tavan kommunikoida suoraan Minun, Hengen kanssa, sen Lähteen kanssa, josta he alunperin ovat alkunsa saaneet ja mitä he säteilevät, valoa.

        jatkuu tästä myöhemmin...

        Tietoisuudessa heräävien ei tulisi luovuttaa kenellekään toiselle voimaansa. Vihityt ovat alkuperältään lohikäärmesieluja. Nämä opastavat myös löytämään yhteys siihen sisimmässä olevaan Lähteeseen, josta käsin sielu säteilee parannuslahjoja ja opastuslahjoja. Vihityt lohikäärmesielut ovat löytäneet puhtaan tavan kommunikoida suoraan Minun, Hengen, kanssa, josta he alunperin ovat alkunsa saaneet ja mitä he säteilevät, valoa.

        Jokainen näistä vihityistä on alkujaan eri lähteestä. Mila on pitkään työskennellyt olennon kanssa nimeltä "Riza", joka on todellakin hyvin erityinen Minua edustava olento.
        Riza on osa Milan tanssia ja yhä läsnä ja tulee ylösnousemaan luomistonne ja Milan kanssa yhdessä.
        Tällaisia Minua, Rakkauden Henkeä, palvelevia olentoja on paljon ja heillä jokaisella on tarkoin määritelty tehtävä, ja hyvä olisikin heidän jokaisen olla yhteydessä siihen omaan lähteeseen, joka heillä on, kuin yrittää tavoitella Milan tai Oan lähdettä. Tämän kaltainen toisen lähteen tavoittelu ei palvele asiaa, koska jokaisella todellakin on oma alkuperäinen luojalähteensä. Kuitenkin on muistettava, että kaikki luojat perimmiltään ovat alkuisin kaiken perimmäisestä Alkulähteestä, Isä-Äiti-Jumalasta, eli Alkuenergiasta, Henegstä, siitä on kaikki Luoja luonut.

        On jokaisen ylösnousevan vihityn oma tehtävä rakentaa silta oman lähteensä ja perimmäisen Alkulähteen, Isä-Äiti-Jumalan, välille ja tämä saavutetaan Kristus-tietoisuukentän, täysitietoisuuden, kautta. Kun tämä laajentunut tietoisuudentila saavutetaan, on saavutettu tila, jossa 36 000 geneettisen aineksen segmenttiä on saatu yhdistettyä.

        Luonnonkunnat ovat yhtä Minun, Hengen, kanssa, ja ovat siltana siihen asti kunnes te omalla kohdallanne olette rakentaneet omassa evoluutiossanne tämän yhdistävän sillan Kristuksessa.
        Rakkaat, olkaa yhtä luonnon kanssa, oppikaa kuutelemaan ja tuntemaan luontoa. Luonnon elementaalikunnalla on sitä, mitä te tarvitsette elämässänne maan päällä.
        Ymmärtäkää, että luonto rakkaudessa palvelee teitä ihmisiä.
        Jokaisella luonnon elementaalikunnalla on erityisiä lahjoja jaettavana ja näitä lahjoja ne halukkaasti jakavatkin niiden kanssa, jotka ovat sitoutuneet evoluutioon ihmismuodossa.
        Totisesti, kutsukaa luonnonkuntia vaikeina hetkinänne, olkaa luonnossa ja tuntekaa se tuki, jota ylösnousemuksenne aikana voitte luonnosta ammentaa, tuntekaa se rakkaus, jota luonto teille tarjoaa. Kun olette allapäin, ettekä tahdo kuulla sisäistä opastuksen ääntä, hakeutukaa maaseudun rauhaan, meren ääreen, vuoripurojen ääreen. Siellä kutsukaa luonnonkuntia, jotka ympärillänne ovat ja kuunnelkaa, kuunnelkaa opastusta, jota luonnonkunnat tarjoavat, tuntekaa se tuki, mitä luonto teille ylenpalttisesti tarjoaa.

        Jatkuu myöhemmin...


      • mirahey1 kirjoitti:

        Tietoisuudessa heräävien ei tulisi luovuttaa kenellekään toiselle voimaansa. Vihityt ovat alkuperältään lohikäärmesieluja. Nämä opastavat myös löytämään yhteys siihen sisimmässä olevaan Lähteeseen, josta käsin sielu säteilee parannuslahjoja ja opastuslahjoja. Vihityt lohikäärmesielut ovat löytäneet puhtaan tavan kommunikoida suoraan Minun, Hengen, kanssa, josta he alunperin ovat alkunsa saaneet ja mitä he säteilevät, valoa.

        Jokainen näistä vihityistä on alkujaan eri lähteestä. Mila on pitkään työskennellyt olennon kanssa nimeltä "Riza", joka on todellakin hyvin erityinen Minua edustava olento.
        Riza on osa Milan tanssia ja yhä läsnä ja tulee ylösnousemaan luomistonne ja Milan kanssa yhdessä.
        Tällaisia Minua, Rakkauden Henkeä, palvelevia olentoja on paljon ja heillä jokaisella on tarkoin määritelty tehtävä, ja hyvä olisikin heidän jokaisen olla yhteydessä siihen omaan lähteeseen, joka heillä on, kuin yrittää tavoitella Milan tai Oan lähdettä. Tämän kaltainen toisen lähteen tavoittelu ei palvele asiaa, koska jokaisella todellakin on oma alkuperäinen luojalähteensä. Kuitenkin on muistettava, että kaikki luojat perimmiltään ovat alkuisin kaiken perimmäisestä Alkulähteestä, Isä-Äiti-Jumalasta, eli Alkuenergiasta, Henegstä, siitä on kaikki Luoja luonut.

        On jokaisen ylösnousevan vihityn oma tehtävä rakentaa silta oman lähteensä ja perimmäisen Alkulähteen, Isä-Äiti-Jumalan, välille ja tämä saavutetaan Kristus-tietoisuukentän, täysitietoisuuden, kautta. Kun tämä laajentunut tietoisuudentila saavutetaan, on saavutettu tila, jossa 36 000 geneettisen aineksen segmenttiä on saatu yhdistettyä.

        Luonnonkunnat ovat yhtä Minun, Hengen, kanssa, ja ovat siltana siihen asti kunnes te omalla kohdallanne olette rakentaneet omassa evoluutiossanne tämän yhdistävän sillan Kristuksessa.
        Rakkaat, olkaa yhtä luonnon kanssa, oppikaa kuutelemaan ja tuntemaan luontoa. Luonnon elementaalikunnalla on sitä, mitä te tarvitsette elämässänne maan päällä.
        Ymmärtäkää, että luonto rakkaudessa palvelee teitä ihmisiä.
        Jokaisella luonnon elementaalikunnalla on erityisiä lahjoja jaettavana ja näitä lahjoja ne halukkaasti jakavatkin niiden kanssa, jotka ovat sitoutuneet evoluutioon ihmismuodossa.
        Totisesti, kutsukaa luonnonkuntia vaikeina hetkinänne, olkaa luonnossa ja tuntekaa se tuki, jota ylösnousemuksenne aikana voitte luonnosta ammentaa, tuntekaa se rakkaus, jota luonto teille tarjoaa. Kun olette allapäin, ettekä tahdo kuulla sisäistä opastuksen ääntä, hakeutukaa maaseudun rauhaan, meren ääreen, vuoripurojen ääreen. Siellä kutsukaa luonnonkuntia, jotka ympärillänne ovat ja kuunnelkaa, kuunnelkaa opastusta, jota luonnonkunnat tarjoavat, tuntekaa se tuki, mitä luonto teille ylenpalttisesti tarjoaa.

        Jatkuu myöhemmin...

        Käärmesielut eivät ole ohjaajia, vaan tiheystaajuuden ylläpitäjiä. Käärmesielut ovatkin sillä taajuudella, joka on teidän fyysisen muotonne ja eetterikehon verkkorakenteen välillä. Aikojen saatossa, kun ihminen vajosi yhä alhaisempiin värähtelytasoihin (ja joka johti aina karkea-aineisen materian syntymiseen asti), geneettinen aines sen mukana myös degeneroitui ja silloin enemmän tätä matalampaa taajuutta, jossa käärmesielut vaikuttavat, jäi geenirakenteeseen ja sitä vähemmän valoainesta (valoeetteriä) tai korkeampaa 'lohikäärmevalotaajuutta/energiaa' se sisälsi. Tästä on rakentunut myös nykyinen kolmannen ulottuvuuden tiheystaajuus; sisältäen ylenmäärin negatiivista 'käärme-taajuutta' fyysisyyden muodossa.

        Ylösnousemuksen aikana (tietoisuuden laajentuessa tai kirkastuessa) tämä käärme-taajuus muuntuu vähitellen kundaliini-energian tai käärmetulen, (Kristus-energian) myötävaikutuksella. Tämä transformaatio tapahtuu hitaasti. On kuitenkin niin, että Maa on alkanut nyt omalla kohdallaan tämän transformaation luonto seuraten siinä mukana ja tämä muuntuminen hienoaineellisuuteen nopeutuu tulevien vuosikymmenten saatossa.

        Lohikäärmesielut, siis valo-olennot, työstävät korkealla tietoisuustaajuudella tätä teidän matalalla värähtelytasolla olevaa tietoisuusverkkorakennetta ja taajuuskenttää läsnäolollaan tässä kentässä vaikuttamalla chakrojen eli ihmisen energiajakelukeskusten energiavirran läpivirtaamiseen (myös Maan kentään vaikutetaan), vaikuttamalla kundaliinitulen eli käärmetulen (Kristus-energian) virtaamiseen, pitämällä ihmisen maadoituksen ja Lähdeyhteyden kohdallaan eli tasapainottaen ihmisen energiavirtausta ja kenttää, sekä auttavat pysymään tarmokkaana, energisenä, dynaamisena.

        Henkilö, joka laajentaa tietoisuuttaan, tulee tietoiseksi lohikäärmesielujen kuin myös käärmesielujen tanssista.
        Lohikäärmesielujen magneettinen luonto vaikuttaa laajentavasti tunnepuoleen, sydämentuntoon ja tietoisuuteen ja pyrkimys valaa rohkeutta palasiksi särkyneeseen itseen.
        Käärmesielut omalta osaltaan ovat enemmän kiinnostuneita vallan ja voiman kartuttamisesta, kontrolloinnista, tiedon anastamisesta omaan hyötykäyttöön tai muuttamaan informaatiota omiin tarkoitusperiin sopivaksi heidän taajuuskenttätanssissaan ja 'sumuttamaan' niitä sieluja, joilla on pyrkimys kulkea hengen ylösnousemuksen tietä laajentaakseen omaa tietoisuuttaan totuudesta.

        Lohikäärmesielujen ja käärmesielujen tanssi on aina kolmannen ulottuvuuden taajuuskentässä keskenään sekoittunut ja näin ollen yhteistanssia ja se jatkuu aina täysitietoisuuden kenttään, Kristus-kenttään, asti. Juuri käärmesielujen tanssi aiheuttaa kamppailua ylösnousemusprosessin aikana, sillä usein informaatiota muutetaan ja sitä vaihdetaan nopeammin kuin siihen voidaan tietoisesti ankkuroitua, ja se saa aikaan epävakautta ja paluuliikettä alempaan tietoisuudetilaan.

        Tälläisen horjumisen hetkillä voi mainiosti kutsua jälleen luontokuntia tukemaan ja vahvistamaan. Ankkuroituminen luonnon tarjoamalle opastukselle harmonisoi mieltä. Luonnossa huomion voi kiinnittää itseensä helpommin ja voi tuntea helpommin olotilansa ja on helpompi selkeyttää ajatuksiaan. Luonnossa liikuttaessa helpommin harmonia palautuu ja aivot saavat happea. Luonnossa voi mainiosti puhdistaa teppeliään.

        Magneettisten käärmesielujen ohella on maan päällä myös radioaktiivisia tai sähköisiä käärmesieluja. Magneettiset käärmesielut ovat alkuperältään Raman luomia käärmesieluja ja ne ovat tähän luomistoon tarkoituksellisesti kuuluvia. Ne on ideoitu kuulumaan fyysisen muodon tietoisuusverkkorakenteeseen ja muuntuvat kundaliini-energian vaikutuksesta tietoisuuden kirkastumisen yhteydessä eli nämä käärmesielut myös puhdistuvat ja kohoavat Kristus-kenttään.
        Joskus tavataan myös käärmesieluja, jotka ovat peräisin omaamme hyvin paljon korkeammilta tietoisuuden tasoilta ja ovat magneettisia. Nämä ovat suuria ja voimakkaita sieluja ja voivat aiheuttaa suurta tuhoa fyysiselle muotoon kiinnittyneelle eetteriverkkorakenteelle. Näissä tapauksissa pyytäkää jälleen Kristus-Henkeä tai luonnonkuntia saattamaan ja ohjaamaan tälläiset sielut tietoisuuskentistänne niiden alkuperäiseen lähteeseen, ja pyytäkää Rakkauden Hengen suojausta olemuksellenne. Kun sisäistä temppeliä aktiivisesti puhdistetaan on ylösnousemus mielekästä, helppoa ja se käy "leikiten" ja pitää mielen iloisena ja rohkeus lisääntyy.

        jatkuu myöhemmin...


      • mirahey1 kirjoitti:

        Käärmesielut eivät ole ohjaajia, vaan tiheystaajuuden ylläpitäjiä. Käärmesielut ovatkin sillä taajuudella, joka on teidän fyysisen muotonne ja eetterikehon verkkorakenteen välillä. Aikojen saatossa, kun ihminen vajosi yhä alhaisempiin värähtelytasoihin (ja joka johti aina karkea-aineisen materian syntymiseen asti), geneettinen aines sen mukana myös degeneroitui ja silloin enemmän tätä matalampaa taajuutta, jossa käärmesielut vaikuttavat, jäi geenirakenteeseen ja sitä vähemmän valoainesta (valoeetteriä) tai korkeampaa 'lohikäärmevalotaajuutta/energiaa' se sisälsi. Tästä on rakentunut myös nykyinen kolmannen ulottuvuuden tiheystaajuus; sisältäen ylenmäärin negatiivista 'käärme-taajuutta' fyysisyyden muodossa.

        Ylösnousemuksen aikana (tietoisuuden laajentuessa tai kirkastuessa) tämä käärme-taajuus muuntuu vähitellen kundaliini-energian tai käärmetulen, (Kristus-energian) myötävaikutuksella. Tämä transformaatio tapahtuu hitaasti. On kuitenkin niin, että Maa on alkanut nyt omalla kohdallaan tämän transformaation luonto seuraten siinä mukana ja tämä muuntuminen hienoaineellisuuteen nopeutuu tulevien vuosikymmenten saatossa.

        Lohikäärmesielut, siis valo-olennot, työstävät korkealla tietoisuustaajuudella tätä teidän matalalla värähtelytasolla olevaa tietoisuusverkkorakennetta ja taajuuskenttää läsnäolollaan tässä kentässä vaikuttamalla chakrojen eli ihmisen energiajakelukeskusten energiavirran läpivirtaamiseen (myös Maan kentään vaikutetaan), vaikuttamalla kundaliinitulen eli käärmetulen (Kristus-energian) virtaamiseen, pitämällä ihmisen maadoituksen ja Lähdeyhteyden kohdallaan eli tasapainottaen ihmisen energiavirtausta ja kenttää, sekä auttavat pysymään tarmokkaana, energisenä, dynaamisena.

        Henkilö, joka laajentaa tietoisuuttaan, tulee tietoiseksi lohikäärmesielujen kuin myös käärmesielujen tanssista.
        Lohikäärmesielujen magneettinen luonto vaikuttaa laajentavasti tunnepuoleen, sydämentuntoon ja tietoisuuteen ja pyrkimys valaa rohkeutta palasiksi särkyneeseen itseen.
        Käärmesielut omalta osaltaan ovat enemmän kiinnostuneita vallan ja voiman kartuttamisesta, kontrolloinnista, tiedon anastamisesta omaan hyötykäyttöön tai muuttamaan informaatiota omiin tarkoitusperiin sopivaksi heidän taajuuskenttätanssissaan ja 'sumuttamaan' niitä sieluja, joilla on pyrkimys kulkea hengen ylösnousemuksen tietä laajentaakseen omaa tietoisuuttaan totuudesta.

        Lohikäärmesielujen ja käärmesielujen tanssi on aina kolmannen ulottuvuuden taajuuskentässä keskenään sekoittunut ja näin ollen yhteistanssia ja se jatkuu aina täysitietoisuuden kenttään, Kristus-kenttään, asti. Juuri käärmesielujen tanssi aiheuttaa kamppailua ylösnousemusprosessin aikana, sillä usein informaatiota muutetaan ja sitä vaihdetaan nopeammin kuin siihen voidaan tietoisesti ankkuroitua, ja se saa aikaan epävakautta ja paluuliikettä alempaan tietoisuudetilaan.

        Tälläisen horjumisen hetkillä voi mainiosti kutsua jälleen luontokuntia tukemaan ja vahvistamaan. Ankkuroituminen luonnon tarjoamalle opastukselle harmonisoi mieltä. Luonnossa huomion voi kiinnittää itseensä helpommin ja voi tuntea helpommin olotilansa ja on helpompi selkeyttää ajatuksiaan. Luonnossa liikuttaessa helpommin harmonia palautuu ja aivot saavat happea. Luonnossa voi mainiosti puhdistaa teppeliään.

        Magneettisten käärmesielujen ohella on maan päällä myös radioaktiivisia tai sähköisiä käärmesieluja. Magneettiset käärmesielut ovat alkuperältään Raman luomia käärmesieluja ja ne ovat tähän luomistoon tarkoituksellisesti kuuluvia. Ne on ideoitu kuulumaan fyysisen muodon tietoisuusverkkorakenteeseen ja muuntuvat kundaliini-energian vaikutuksesta tietoisuuden kirkastumisen yhteydessä eli nämä käärmesielut myös puhdistuvat ja kohoavat Kristus-kenttään.
        Joskus tavataan myös käärmesieluja, jotka ovat peräisin omaamme hyvin paljon korkeammilta tietoisuuden tasoilta ja ovat magneettisia. Nämä ovat suuria ja voimakkaita sieluja ja voivat aiheuttaa suurta tuhoa fyysiselle muotoon kiinnittyneelle eetteriverkkorakenteelle. Näissä tapauksissa pyytäkää jälleen Kristus-Henkeä tai luonnonkuntia saattamaan ja ohjaamaan tälläiset sielut tietoisuuskentistänne niiden alkuperäiseen lähteeseen, ja pyytäkää Rakkauden Hengen suojausta olemuksellenne. Kun sisäistä temppeliä aktiivisesti puhdistetaan on ylösnousemus mielekästä, helppoa ja se käy "leikiten" ja pitää mielen iloisena ja rohkeus lisääntyy.

        jatkuu myöhemmin...

        Alemman tietoisuuden pimeyden voimille, demonisille voimille, on alkanut suuri "tuomionsykli" maan päällä. Näillä voimilla on omat tarkoitusperät ja niin kauan kuin te olette täysin käyneet sisään viidennen ulottuvuuden tilaan, tämä teidän nykyinen fyysinen muotonne on näille alemmille voimille elinehto.
        Viidennen ulottuvuuden tilan (noosfääri) saavuttamiseksi tulee olla saavuttanut tila, jossa fyysisen muodon tietoisuusverkkorakenteesta karkeasti arvioituna 20% saa olla käärmetaajuutta ja 80% pitää olla lohikäärmetaajuutta. Moni voi hyvinkin huomata tasonsa olevan nykyisellään 60-80% käärmetaajuutta ja voi tästä tehdä johtopäätöksensä sille tarvittavalle puhdistumis- tai tasapainottamistyölle omalla kohdalla, mitä vaaditaan ylösnousemuksen loppuunsaattamiseksi viidenteen ulottuvuuteen.

        Keskivertoihminen, joka omaa kaksisäikeisen DNA:n on todellakin 80%:sti käärmesielutaajuutta, "pimeyttä", tätä kutsutaan DNA:ssa roska-DNA:ksi.
        Ihmiset ovat kuin tähdet pimeällä taivaalla. Ihmisen tietoisuusverkkorakenteessa on vain pieni määrä valoa kyllästämässä "pimeätä ainetta" "roska-DNA:ta", mutta tämä pimeäaine on kuitenkin korkeammasta näkökulmasta katsottuna valoeetteriä, joka on vain alemalle taajuudelle pudonnutta valoeetteriä, ja voidaan muuntaa korkeammin värähteleväksi valoeetteriksi, henkienergiaksi, jolloin kohoamme aina Kristus-kenttään ja senkin yläpuolelle evoluutiokehityksessä jos sen itsellemme mahdollistamme.

        Kun valon ja pimeyden keskinäinen suhde valoeetterissä palautuu, kun se löytää tasapainotilan, jossa on suhde 50% valoa 50% pimeyttä, saavutetaan silloin täysitietoisuus, eli tällöin ilmennetään 36 000 DNA-säikeisyyttä.
        DNA transformoituu asteittain. Lähde-energian valo sisällä aktivoi kehossa horroksissa olevat, latenttina uinuvat, DNA-säikeet ja sallii niiden uudelleenasennuksen alkamisen. Tästä on siis kyse!
        Tietoisuusverkkorakenteen värähtely kudotaan energiajakelukeskuskentässä eli chakra-kentässä pidettäviin valojärjestelmiin. Tästä on kyse!

        Myös Mila on käynyt läpi tämän puhdistusprosessin ja jatkaa kohti sielun kirkastumista. Tässä sielun kirkatumisessa tapahtuu sen lopun käärme-energian, 'pimeänaineen', transformaatio, jota vielä eetteritietoisuusverkkorakenteessa on jäljellä eli tuo 30%. Tämä muuntaminen kestää niin kauan kunnes ollaan viidennen ulottuvuuden tietoisuudessa, Kristus-kentässä.
        Jotta saavutettaisiin tämä tietoisuudenavartuminen eli kirkastuminen, viides ulottuvuus täytyy olla DNA:ssa saavutettu, eli silloin ylösnousevassa valokulkuneuvossa, kehossa, on 80% lohikäärmesieluvalokehollisuus. Tässä vaiheessa voi käärmesieluenergiataajuutta olla vielä mukana 20%.
        Tämä puhdistumisprosessi kestää vuosia ja on asteittainen kohoaminen. Keho ja mieli eivät kestä liian nopeaa kohottamista, sillä liian nopea puhdistustyö ja värähtelyjen kohoaminen voi suistaa kehon epätasapainoon ja sairauksiin, jotka saattavat johtaa aina kuolemaan. Eri henkilöillä tämä puhdistuminen kestää eri pituisen ajan, koska lähtötaso on erilainen eri henkilöillä. Tie on itsetuntemuksen tie.

        Jatkuu myöhemmin...


      • mirahey1 kirjoitti:

        Alemman tietoisuuden pimeyden voimille, demonisille voimille, on alkanut suuri "tuomionsykli" maan päällä. Näillä voimilla on omat tarkoitusperät ja niin kauan kuin te olette täysin käyneet sisään viidennen ulottuvuuden tilaan, tämä teidän nykyinen fyysinen muotonne on näille alemmille voimille elinehto.
        Viidennen ulottuvuuden tilan (noosfääri) saavuttamiseksi tulee olla saavuttanut tila, jossa fyysisen muodon tietoisuusverkkorakenteesta karkeasti arvioituna 20% saa olla käärmetaajuutta ja 80% pitää olla lohikäärmetaajuutta. Moni voi hyvinkin huomata tasonsa olevan nykyisellään 60-80% käärmetaajuutta ja voi tästä tehdä johtopäätöksensä sille tarvittavalle puhdistumis- tai tasapainottamistyölle omalla kohdalla, mitä vaaditaan ylösnousemuksen loppuunsaattamiseksi viidenteen ulottuvuuteen.

        Keskivertoihminen, joka omaa kaksisäikeisen DNA:n on todellakin 80%:sti käärmesielutaajuutta, "pimeyttä", tätä kutsutaan DNA:ssa roska-DNA:ksi.
        Ihmiset ovat kuin tähdet pimeällä taivaalla. Ihmisen tietoisuusverkkorakenteessa on vain pieni määrä valoa kyllästämässä "pimeätä ainetta" "roska-DNA:ta", mutta tämä pimeäaine on kuitenkin korkeammasta näkökulmasta katsottuna valoeetteriä, joka on vain alemalle taajuudelle pudonnutta valoeetteriä, ja voidaan muuntaa korkeammin värähteleväksi valoeetteriksi, henkienergiaksi, jolloin kohoamme aina Kristus-kenttään ja senkin yläpuolelle evoluutiokehityksessä jos sen itsellemme mahdollistamme.

        Kun valon ja pimeyden keskinäinen suhde valoeetterissä palautuu, kun se löytää tasapainotilan, jossa on suhde 50% valoa 50% pimeyttä, saavutetaan silloin täysitietoisuus, eli tällöin ilmennetään 36 000 DNA-säikeisyyttä.
        DNA transformoituu asteittain. Lähde-energian valo sisällä aktivoi kehossa horroksissa olevat, latenttina uinuvat, DNA-säikeet ja sallii niiden uudelleenasennuksen alkamisen. Tästä on siis kyse!
        Tietoisuusverkkorakenteen värähtely kudotaan energiajakelukeskuskentässä eli chakra-kentässä pidettäviin valojärjestelmiin. Tästä on kyse!

        Myös Mila on käynyt läpi tämän puhdistusprosessin ja jatkaa kohti sielun kirkastumista. Tässä sielun kirkatumisessa tapahtuu sen lopun käärme-energian, 'pimeänaineen', transformaatio, jota vielä eetteritietoisuusverkkorakenteessa on jäljellä eli tuo 30%. Tämä muuntaminen kestää niin kauan kunnes ollaan viidennen ulottuvuuden tietoisuudessa, Kristus-kentässä.
        Jotta saavutettaisiin tämä tietoisuudenavartuminen eli kirkastuminen, viides ulottuvuus täytyy olla DNA:ssa saavutettu, eli silloin ylösnousevassa valokulkuneuvossa, kehossa, on 80% lohikäärmesieluvalokehollisuus. Tässä vaiheessa voi käärmesieluenergiataajuutta olla vielä mukana 20%.
        Tämä puhdistumisprosessi kestää vuosia ja on asteittainen kohoaminen. Keho ja mieli eivät kestä liian nopeaa kohottamista, sillä liian nopea puhdistustyö ja värähtelyjen kohoaminen voi suistaa kehon epätasapainoon ja sairauksiin, jotka saattavat johtaa aina kuolemaan. Eri henkilöillä tämä puhdistuminen kestää eri pituisen ajan, koska lähtötaso on erilainen eri henkilöillä. Tie on itsetuntemuksen tie.

        Jatkuu myöhemmin...

        Maalle tämä on myös konsensustodellisuutta, koska Maan tulee kohota yhdessä ihmisten kanssa ja näin ollen tulee viemään aikaa arviolta ainakin seuraavat 1000 vuotta ennen kuin Maa on siirtynyt korkeampaan ulottuvuuteen.
        Voidaankin olettaa, että nyt Maa saavuttaa omalla kohdallaan täysitietoisuudentilan vuonna 2050 paikkeilla ja kun se on ylösnoussut omassa kentässään, niin se tietää sitä, että kaikilla, niin kasveilla, eläimillä, mineraaleilla, delfiineillä ja valailla jotka ovat silloin maan päällä, on tuo 36 000 (tai yli) uusi DNA-säikeen taso.
        Tämän jälkeen myös Maa vähitellen suuntaa kohti sen omaa "sielun kirkastumista" ja korkeampia henkisempiä hienoaineellisia ulottuvuustasoja seuraavien ehkä 900 vuoden aikana.

        Tästä voi jokainen päätellä kuinka tärkeää on nyt herätä tiedostamaan tämä suuri suunnitelma ja olla mukana ylösnousemuksessa. Tämä kohoaminen suurelta osin tulee tapahtumaan, ja monien osalta tapahtuukin, sukupolvien saatossa eri inkarnaatioissa, kun aina uudet syntyvät ihmiset ja muutkin lajit siirtävät korjaantunutta geneettistä korkeampaa astetta eteenpäin. Tämä koskee siis myös ihmistä ja näin ollen tulevien sukupolvien uudet ihmisolennot valmistuvatkin valaistumisentilaan siirtymiseen, eli tämä vastaa 7 500 DNA-säikeen aktivoitumistasoa. Tähän valaistumisentilaan vanhan luonnon osalta siirtyminen tietoisuudessa tapahtuu "sekunnin murto-osassa" kun sen hetki on käsillä. Tätä tilaa kutsutaan myös Bodhisattva-tilaksi. Tästä taas seuraava sukupolvi valmistautuu täysitietoisuuteen siirtymiseen eli tämä vastaa 36 000 DNA-säikeen aktivoitumistasoa. On kuitenkin muistettava, että tämä edellämainittu koskee vain niitä lapsia, jotka ruumiillistuvat niin kutsuttuina lohikäärmesieluina ja joilla on ylösnousemuken suhteen edellytettävä ykseysmieli ja tämä koskee karkeasti arvioituna 1% vuosittain nykyään syntyviä lapsia maailmassa.

        Miksi niin harvat ovat tässä mukana?
        Tämä johtuu siitä unohduksen syvästä tilasta, johon sielu on vajonnut. Ne sielut, jotka maan päällä tanssivat eivätkä tiedä, että heräämisen aika on käsillä ja tulisi herätä ja toimia, ovat pääasiassa käärmesieluja luonnostaan ja he keskittyvät ja suuntaavat ajatussuuntaajansa lähinnä materiaaliseen elämään, siihen nykyiseen energiavoimaan, johon he ovat voimakkaasti tarraantuneina kiinni. Niinpä nykyinen ihmismuoto, joka on suuntautunut täysin ulkonaisiin asioihin sieluna maan päällä, on täysin tietämätön lähestyvästä suuresta muutoksesta.

        Mistä tämä johtuu?
        Se johtuu siitä, että he eivät kuuntele. Monia yrityksiä on tehty heidän herättämiseksi ja yhä tehdään ja heitä on opastettu kulkemaan kehityksen korkeammalle asteelle. He eivät kuuntele!
        He vetäytyvät omaan tanssiinsa eivätkä välitä. He vain istuvat aidalla ja katsovat omaa luomistoaan olematta lainkaan kiinnostuneita siitä elämän korkeammasta tarkoitusperästä, mitä syytä varten luomisto tai Maa on olemassa. He ovat kuin TV-viihdettä illasta iltaan katselevat olennot.

        Sellainen on unohduksen luonto.
        Maa siivotaan näistä sieluista, otetaan takaisin ja hoidetaan kuntoon niin, että samanlaista tanssia ei pääsisi syntymään enää muualla kolmannessa ulottuvuudessa.
        Minä, kaiken Lähde, Henki, kokoan nämä sielut vähitellen takaisin niin kuin myös ne ihmiset, joissa tämän kaltainen sielu on inkarnoituneena, joko kuoleman portin kautta tai ylösnousemuksen kautta ja suoritan uuden sielukylvön heidän kohdallaan.

        (myös esim. Matt. 24:40-41, Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. Kaksi naista on jauhamassa käsikivillä, toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään)

        (Tämä koskee myös Gaiaa. Uusi Gaia, Uusi Maa, (= Serpentina) korjataan talteen, ja Vanha Gaia, Vanha Maa (=serpentine, myös Ilmestyskirjan vertauskuvallinen merihirviö joka nousee merestä ja jolla on seitsemän sarvea päässä = seitsemän maa planeetan mannerta) jätetään.)

        Milalle ja Rizalle tämä on ollut vaikea tehtävä. Maan päällä (vuonna 2000) on niin harvoja heränneitä tai niitä, jotka asiasta piittaavat tai kuuntelevat. Tämä asenne jatkaa matalammissa tiheydentaajuuksissa pysymisen ongelmaa ennemminkin kuin ratkaisisi niitä. Juuri äskettäin koko luonnonkunta, delfiinit ja valaat, mukaanlukien se pieni joukko ihmisiä, jotka olivat mukana ylösnousemuksessa, loivat uuden konsensustodellisuuden. Tämä konsensustodellisuus eroaa siitä vanhasta mallista missä ihmiskunta on mielenaluella sisällä. Tämä uusi konsensustodellisuus tukee Maan ylösnousemusta ja kaikkien lajien ykseyttä. Totisesti nyt on aika tehdä valinta, joko valita ylösnousemuksen henkinen tie ja astua rohkeasti mukaan uuteen konsensukseen Maan kanssa tai jäädä jälkeen.

        jatkuu...


      • mirahey1 kirjoitti:

        Maalle tämä on myös konsensustodellisuutta, koska Maan tulee kohota yhdessä ihmisten kanssa ja näin ollen tulee viemään aikaa arviolta ainakin seuraavat 1000 vuotta ennen kuin Maa on siirtynyt korkeampaan ulottuvuuteen.
        Voidaankin olettaa, että nyt Maa saavuttaa omalla kohdallaan täysitietoisuudentilan vuonna 2050 paikkeilla ja kun se on ylösnoussut omassa kentässään, niin se tietää sitä, että kaikilla, niin kasveilla, eläimillä, mineraaleilla, delfiineillä ja valailla jotka ovat silloin maan päällä, on tuo 36 000 (tai yli) uusi DNA-säikeen taso.
        Tämän jälkeen myös Maa vähitellen suuntaa kohti sen omaa "sielun kirkastumista" ja korkeampia henkisempiä hienoaineellisia ulottuvuustasoja seuraavien ehkä 900 vuoden aikana.

        Tästä voi jokainen päätellä kuinka tärkeää on nyt herätä tiedostamaan tämä suuri suunnitelma ja olla mukana ylösnousemuksessa. Tämä kohoaminen suurelta osin tulee tapahtumaan, ja monien osalta tapahtuukin, sukupolvien saatossa eri inkarnaatioissa, kun aina uudet syntyvät ihmiset ja muutkin lajit siirtävät korjaantunutta geneettistä korkeampaa astetta eteenpäin. Tämä koskee siis myös ihmistä ja näin ollen tulevien sukupolvien uudet ihmisolennot valmistuvatkin valaistumisentilaan siirtymiseen, eli tämä vastaa 7 500 DNA-säikeen aktivoitumistasoa. Tähän valaistumisentilaan vanhan luonnon osalta siirtyminen tietoisuudessa tapahtuu "sekunnin murto-osassa" kun sen hetki on käsillä. Tätä tilaa kutsutaan myös Bodhisattva-tilaksi. Tästä taas seuraava sukupolvi valmistautuu täysitietoisuuteen siirtymiseen eli tämä vastaa 36 000 DNA-säikeen aktivoitumistasoa. On kuitenkin muistettava, että tämä edellämainittu koskee vain niitä lapsia, jotka ruumiillistuvat niin kutsuttuina lohikäärmesieluina ja joilla on ylösnousemuken suhteen edellytettävä ykseysmieli ja tämä koskee karkeasti arvioituna 1% vuosittain nykyään syntyviä lapsia maailmassa.

        Miksi niin harvat ovat tässä mukana?
        Tämä johtuu siitä unohduksen syvästä tilasta, johon sielu on vajonnut. Ne sielut, jotka maan päällä tanssivat eivätkä tiedä, että heräämisen aika on käsillä ja tulisi herätä ja toimia, ovat pääasiassa käärmesieluja luonnostaan ja he keskittyvät ja suuntaavat ajatussuuntaajansa lähinnä materiaaliseen elämään, siihen nykyiseen energiavoimaan, johon he ovat voimakkaasti tarraantuneina kiinni. Niinpä nykyinen ihmismuoto, joka on suuntautunut täysin ulkonaisiin asioihin sieluna maan päällä, on täysin tietämätön lähestyvästä suuresta muutoksesta.

        Mistä tämä johtuu?
        Se johtuu siitä, että he eivät kuuntele. Monia yrityksiä on tehty heidän herättämiseksi ja yhä tehdään ja heitä on opastettu kulkemaan kehityksen korkeammalle asteelle. He eivät kuuntele!
        He vetäytyvät omaan tanssiinsa eivätkä välitä. He vain istuvat aidalla ja katsovat omaa luomistoaan olematta lainkaan kiinnostuneita siitä elämän korkeammasta tarkoitusperästä, mitä syytä varten luomisto tai Maa on olemassa. He ovat kuin TV-viihdettä illasta iltaan katselevat olennot.

        Sellainen on unohduksen luonto.
        Maa siivotaan näistä sieluista, otetaan takaisin ja hoidetaan kuntoon niin, että samanlaista tanssia ei pääsisi syntymään enää muualla kolmannessa ulottuvuudessa.
        Minä, kaiken Lähde, Henki, kokoan nämä sielut vähitellen takaisin niin kuin myös ne ihmiset, joissa tämän kaltainen sielu on inkarnoituneena, joko kuoleman portin kautta tai ylösnousemuksen kautta ja suoritan uuden sielukylvön heidän kohdallaan.

        (myös esim. Matt. 24:40-41, Silloin on kaksi miestä pellolla; toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään. Kaksi naista on jauhamassa käsikivillä, toinen korjataan talteen, ja toinen jätetään)

        (Tämä koskee myös Gaiaa. Uusi Gaia, Uusi Maa, (= Serpentina) korjataan talteen, ja Vanha Gaia, Vanha Maa (=serpentine, myös Ilmestyskirjan vertauskuvallinen merihirviö joka nousee merestä ja jolla on seitsemän sarvea päässä = seitsemän maa planeetan mannerta) jätetään.)

        Milalle ja Rizalle tämä on ollut vaikea tehtävä. Maan päällä (vuonna 2000) on niin harvoja heränneitä tai niitä, jotka asiasta piittaavat tai kuuntelevat. Tämä asenne jatkaa matalammissa tiheydentaajuuksissa pysymisen ongelmaa ennemminkin kuin ratkaisisi niitä. Juuri äskettäin koko luonnonkunta, delfiinit ja valaat, mukaanlukien se pieni joukko ihmisiä, jotka olivat mukana ylösnousemuksessa, loivat uuden konsensustodellisuuden. Tämä konsensustodellisuus eroaa siitä vanhasta mallista missä ihmiskunta on mielenaluella sisällä. Tämä uusi konsensustodellisuus tukee Maan ylösnousemusta ja kaikkien lajien ykseyttä. Totisesti nyt on aika tehdä valinta, joko valita ylösnousemuksen henkinen tie ja astua rohkeasti mukaan uuteen konsensukseen Maan kanssa tai jäädä jälkeen.

        jatkuu...

        Tämä uusi konsensus tarkoittaa monia asioita. Uusi 'uni' 'kudotaan' Maan ympärille ja tämä tuo tullessaan uuden tulevaisuuden, jossa Maan ylösnousemuksesta tulee tosi. Minä, Heni, valvon tätä uutta unta.
        Tulee tapahtumaan monia muutoksia, jotka edesauttavat tämän uuden 'unen' sisääntuloa fyysisyyteen. Meidän kanaviemme työ tulevina vuosina tukee tämän uuden 'unen' ankkuroitumista maan päälle. Nämä muutostapahtumat on suunniteltu tukemaan sitä, mikä on vaatimuksena ihmiskunnan vapauttamiseen, jotta tämä uusi uni voisi täysimääräisenä ankkuroitua.

        Vuonna 2001 sotimiseen liittyvä koko ihmiskunnan luoma karmisuus täysimittaisena saatetaan ihmisten sovitettavaksi.
        Vuonna 2002 koko ihmiskunnan luoma karma niihin syihin, jotka ovat synnyttäneet vallitsevan riiston, köyhyyden ja maailmassa vallitsevan nälänhädän ja epätasapainon rikkaiden ja köyhien maiden välille, täysimittaisena saatetaan ihmisten sovitettavaksi.
        Vuonna 2004 kaikki se karma, jolla on syy-yhteys omistushallintaan ja kontrolloimiseen pohjautuvaan hallitsemiseen ja sen avulla alistamiseen, täysimittaisena saatetaan ihmisten sovitettavaksi.
        Näiden seuraamukset alkavat näkyä sitten fyysisellä tasolla.

        Ne, jotka tätä materiaalia lukevat kutsutaankin liittymään mukaan tukemaan Maan ylösnousemuksen päämääriä tulevina vuosina.

        Ihmisillä on muisto paratiisista. Tämä muisto paratiisista on ajalta, jolloin ei pimeyttä vielä ollut (ts. ei ollut kokemusta pimeydestä tai alemmista värähtelyn tiheysasteista ja niistä vaikutteista ja kokemuksista, joita sielu niistä tiloista kerää ja oppii) ja jossa tilassa Maa koki ainoastaan valoa, ja jota asuttivat ja jolla tanssivat ainoastaan lohikäärmesielut.
        Totisesti tuolloin Maan solaarihistorian varhaisempana aikana vain lohikäärmesielut asuttivat teidän aurinkokuntaanne. Tämä oli aurinkokunnallenne aikaa, jolloin se ei kuitenkaan juurikaan kokemuksia kerännyt alemmanlaatuisesta värähtelystä ja sen vaikutteista, Juuri samoin kuin oli asianlaita niissä toisissa luomistoissa, joita Rama suuresta Valosta loi luojakyvyillään.
        Elämä oli helppoa, ylösnousu ei tuottanut vaikeuksia, mutta ilman tärkeitä oppitunteja, joita oli mahdollista saada kokemalla vastakkaisuutta tai pimeyttä, olisi tuonut valosieluille koetuksia, oppia, ja niissä tilanteissa koetellaan sitä, että opitaanko ne oppitunnit täysin. Juuri pimeyden luonnon ymmärtäminen ja tässä oppitunnissa epäonnistuminen suisti Maan asteittain vajoamaan alemmille värähtelytasoille aina tuntemaanne karkea-aineiseen fyysisyyteen asti, jossa tajunnan alhainen tila on ominaista, ja jossa tilassa ei ymmärretty tajunnan alhaisempien aspektien tarkoitusta eikä sen funktioita.
        Lohikärmesielut karkea-aineisuuteen vajonneina maan päällä tulivat petkutetuiksi. Käärmesielujen petkuttamina lohikäärmesielut kadottivat kaiken tietämyksen, sekä kaiken muistitiedon. Tämän tiedon avulla käärmesielut naamioituivat lohikäärmesieluiksi.
        Lohikäärmesielut tulivat petkutetuiksi sen vuoksi, että heillä ei ollut kykyä ymmärtää käärmesielujen luontoa.

        Käärmesielut ottivat Maan hallintaansa ja Esiintyivät Jumala-Jumalattarina. Siitä jatkossa...


      • mirahey1 kirjoitti:

        Tämä uusi konsensus tarkoittaa monia asioita. Uusi 'uni' 'kudotaan' Maan ympärille ja tämä tuo tullessaan uuden tulevaisuuden, jossa Maan ylösnousemuksesta tulee tosi. Minä, Heni, valvon tätä uutta unta.
        Tulee tapahtumaan monia muutoksia, jotka edesauttavat tämän uuden 'unen' sisääntuloa fyysisyyteen. Meidän kanaviemme työ tulevina vuosina tukee tämän uuden 'unen' ankkuroitumista maan päälle. Nämä muutostapahtumat on suunniteltu tukemaan sitä, mikä on vaatimuksena ihmiskunnan vapauttamiseen, jotta tämä uusi uni voisi täysimääräisenä ankkuroitua.

        Vuonna 2001 sotimiseen liittyvä koko ihmiskunnan luoma karmisuus täysimittaisena saatetaan ihmisten sovitettavaksi.
        Vuonna 2002 koko ihmiskunnan luoma karma niihin syihin, jotka ovat synnyttäneet vallitsevan riiston, köyhyyden ja maailmassa vallitsevan nälänhädän ja epätasapainon rikkaiden ja köyhien maiden välille, täysimittaisena saatetaan ihmisten sovitettavaksi.
        Vuonna 2004 kaikki se karma, jolla on syy-yhteys omistushallintaan ja kontrolloimiseen pohjautuvaan hallitsemiseen ja sen avulla alistamiseen, täysimittaisena saatetaan ihmisten sovitettavaksi.
        Näiden seuraamukset alkavat näkyä sitten fyysisellä tasolla.

        Ne, jotka tätä materiaalia lukevat kutsutaankin liittymään mukaan tukemaan Maan ylösnousemuksen päämääriä tulevina vuosina.

        Ihmisillä on muisto paratiisista. Tämä muisto paratiisista on ajalta, jolloin ei pimeyttä vielä ollut (ts. ei ollut kokemusta pimeydestä tai alemmista värähtelyn tiheysasteista ja niistä vaikutteista ja kokemuksista, joita sielu niistä tiloista kerää ja oppii) ja jossa tilassa Maa koki ainoastaan valoa, ja jota asuttivat ja jolla tanssivat ainoastaan lohikäärmesielut.
        Totisesti tuolloin Maan solaarihistorian varhaisempana aikana vain lohikäärmesielut asuttivat teidän aurinkokuntaanne. Tämä oli aurinkokunnallenne aikaa, jolloin se ei kuitenkaan juurikaan kokemuksia kerännyt alemmanlaatuisesta värähtelystä ja sen vaikutteista, Juuri samoin kuin oli asianlaita niissä toisissa luomistoissa, joita Rama suuresta Valosta loi luojakyvyillään.
        Elämä oli helppoa, ylösnousu ei tuottanut vaikeuksia, mutta ilman tärkeitä oppitunteja, joita oli mahdollista saada kokemalla vastakkaisuutta tai pimeyttä, olisi tuonut valosieluille koetuksia, oppia, ja niissä tilanteissa koetellaan sitä, että opitaanko ne oppitunnit täysin. Juuri pimeyden luonnon ymmärtäminen ja tässä oppitunnissa epäonnistuminen suisti Maan asteittain vajoamaan alemmille värähtelytasoille aina tuntemaanne karkea-aineiseen fyysisyyteen asti, jossa tajunnan alhainen tila on ominaista, ja jossa tilassa ei ymmärretty tajunnan alhaisempien aspektien tarkoitusta eikä sen funktioita.
        Lohikärmesielut karkea-aineisuuteen vajonneina maan päällä tulivat petkutetuiksi. Käärmesielujen petkuttamina lohikäärmesielut kadottivat kaiken tietämyksen, sekä kaiken muistitiedon. Tämän tiedon avulla käärmesielut naamioituivat lohikäärmesieluiksi.
        Lohikäärmesielut tulivat petkutetuiksi sen vuoksi, että heillä ei ollut kykyä ymmärtää käärmesielujen luontoa.

        Käärmesielut ottivat Maan hallintaansa ja Esiintyivät Jumala-Jumalattarina. Siitä jatkossa...

        Käärmesielut ottivat maan hallintaansa sillä kaikella tiedolla ja voimalla, joka annettiin hyväntahtoisuuteen luottaen käärmesielujen haltuun. Käärmesielut esiintyivät siis Jumala-Jumalattarina ja ovat hallinneet teidän planeettaanne 300 000 vuotta teidän solaarihistoriaa (900 000 ihmisvuotta).

        Maa mittaa aikaa auringon pyörimisenä sen kaksitoista-ulottuvuuksisen auringon ympäri. Tämä tarkoittaa sitä, että Maan joka neljännellä kierroksella solaarisen auringon ympäri, aurinko tekee yhden kierroksen sen kaksitoistaulottuvuuksisen auringon ympäri.

        Pimeyden voimat ottivat maan hallintaansa kauan ennen kuin ihmisen kylvösiemen oltiin kylvetty maan päällä. Näillä alkuperäisillä kylväjillä, jotka olivat siriuslaisia ihmisiä, ei ollut juurikaan tietoa ja kokemusta näistä alemmista voimista ja heidät saatiinkin helposti petkutettua.
        Ei ole mikään sattuma, että pleijadilaiset, jotka tunnetaan pimeyden voimien käyttäjinä, tulivat maahan ja anastivat kaiken itselleen siriuslaisten kylvämiltä Punaisen rodun ihmisiltä. Maahan kylvetty Punainen rotu oli tuskin lainkaan valmistautunut kohtaamaan sellaista toisenlaista ihmistanssia, joka oli luonteenomaista käärmesieluille. He eivät olleet oppineet pimeyden kohtaamisen oppitunteja heidän oman sukunsa kanssa. Maahan kylvetty Punainen rotu oli ideoitu toimimaan lohikäärmesieluluontona sekä ammentamaan lohikäärmeiden Lähteestä = kosmista Lähde-energiaa, ja näin ollen he eivät ymmärtäneet näiden toisten ihmisolentojen luonnetta, jotka valtasivat Maan käyttäen heille ominaisia menettelytapoja ja alempaan värähtelytasoenergiaan perustuvia lähteitä ja tuntemusta hyväkseen.

        (tässä yhteydessä voidaan hyvin ottaa lainaus Matt. 24:33 Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon.)

        Oli kyse mistä tahansa rodusta, jos he eivät opi läksyjään, oppitunnit läksyineen tulevat vastaan myöhemmin ajan myöhemmässä pisteessä. Näin ollen Punainen rotu ja ne kaikki ihmiset, jotka nyt ylösnousevat, tulevat ymmärtämään pimeyden luonnon. He eivät varmasti tule enää petetyiksi eivätkä luovuta voimaansa eivätkä informaatiota pois tulevaisuudessa. Ymmärtäkää, tämmöinen on todellakin transsendenssinen luonto, hallitsemisen luonto, ihmismuodossa tai missä tahansa muodossa.

        Maa itse on kuin "Punainen" ihminen.
        (Ilmestyskirja 12. 1-3... Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä. Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää. Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso; suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä .... Nämä seitsemän päätä vertauskuvallisesti kuvaavat maan seitsemää mannerta)

        Maa omalta osaltaan ei myöskään ymmärtänyt varhaisina aikoinaan ennen vajoamistaan tätä pimeyden luontoa. Oli helppo petkuttaa Maata niillä voimilla, jotka esiintyivät valona, mutta luonnostaan olivat käärme-energiaa. Maa luovutti pois voimansa ja tietonsa näille voimille ja myöhemmin joutui näiden voimien hallintaan. Kaikki lajit maan päällä, kaikki luonnonkunnat, sallivat tämän tapahtua paremman ymmärryksen puutteessa. Kun nämä kunnat nyt ylösnousevat Maan kanssa yhdessä, ne tulevat ymmärtämään pimeyden luonnon. Koska näin tapahtuu, nämä kunnat saavat takaisin voimansa ja tiedon, ja ankkuroituvat lohikäärme-energialähteisiin halliten ja valliten maan päällä. Koska näin tapahtuu, Maa myöskin tulee ymmärtämään pimeyden luontoa eikä salli enää itseään petkutettavan tulevaisuudessa. Tällainen on transsendenssin ja ylösnousemuksen luonto globaalissa mittakaavassa.

        Maanpäällinen rauhanvaltakunta kauan sitten oli kenties paratiisi, jos sitä katsotaan siitä nykyisestä tilasta käsin, missä Maa ja sen lajisto esittäytyy maan päällä tänä päivänä.
        Tämä paratiisi kauan sitten oli valetta, sillä se oli vailla pimeyttä, vastakkaisuutta.
        Tämä ei tule olemaan se paratiisillinen tila, johon Maa palaa nyt ylösnoustessaan, sillä Maa on oppinut läksynsä oikein hyvin.
        Pimeyden ja valon välillä tulee vallita oikea suhde jotta olosuhteet muodostuvat otollisiksi evoluutiolle. Niiden ei tule olla riitasointuiset eikä lamaannuttavia, kuolettavia, värähtelyjä. Käärmesielujen oikea suhde takaa sen, että oppituntien läksyt mestariudessa opitaan täysin, tällöin kehitys jatkuu evoluutiossa.
        Uusi paratiisi, Jumalan, Kristuksen rauhanvaltakunta tuleekin olemaan tietoisuudessa toisenlainen, se tulee olemaan täysitietoisuus siihen edeltävään paratiisiin verrattuna, jolloin ei tietoisuus ollut vielä laajentunut käsittämään valolle vastakkaisia käsitteitä. Tähän uuden täysitietoisuuden Kristus-kenttään ihminen ja Maa käyvät sisään yhdessä Äiti-Maan ylösnousen kanssa. Tämä tulee olemaan paratiisi, mutta sellainen, jossa on riittämiin haasteita ja nämä haasteet totisesti estävät tylsistymisen ja varmistaa oikeanlaisen evoluutiokehityksen tulevaisuudessa.

        jatkuu...


      • mirahey1 kirjoitti:

        Käärmesielut ottivat maan hallintaansa sillä kaikella tiedolla ja voimalla, joka annettiin hyväntahtoisuuteen luottaen käärmesielujen haltuun. Käärmesielut esiintyivät siis Jumala-Jumalattarina ja ovat hallinneet teidän planeettaanne 300 000 vuotta teidän solaarihistoriaa (900 000 ihmisvuotta).

        Maa mittaa aikaa auringon pyörimisenä sen kaksitoista-ulottuvuuksisen auringon ympäri. Tämä tarkoittaa sitä, että Maan joka neljännellä kierroksella solaarisen auringon ympäri, aurinko tekee yhden kierroksen sen kaksitoistaulottuvuuksisen auringon ympäri.

        Pimeyden voimat ottivat maan hallintaansa kauan ennen kuin ihmisen kylvösiemen oltiin kylvetty maan päällä. Näillä alkuperäisillä kylväjillä, jotka olivat siriuslaisia ihmisiä, ei ollut juurikaan tietoa ja kokemusta näistä alemmista voimista ja heidät saatiinkin helposti petkutettua.
        Ei ole mikään sattuma, että pleijadilaiset, jotka tunnetaan pimeyden voimien käyttäjinä, tulivat maahan ja anastivat kaiken itselleen siriuslaisten kylvämiltä Punaisen rodun ihmisiltä. Maahan kylvetty Punainen rotu oli tuskin lainkaan valmistautunut kohtaamaan sellaista toisenlaista ihmistanssia, joka oli luonteenomaista käärmesieluille. He eivät olleet oppineet pimeyden kohtaamisen oppitunteja heidän oman sukunsa kanssa. Maahan kylvetty Punainen rotu oli ideoitu toimimaan lohikäärmesieluluontona sekä ammentamaan lohikäärmeiden Lähteestä = kosmista Lähde-energiaa, ja näin ollen he eivät ymmärtäneet näiden toisten ihmisolentojen luonnetta, jotka valtasivat Maan käyttäen heille ominaisia menettelytapoja ja alempaan värähtelytasoenergiaan perustuvia lähteitä ja tuntemusta hyväkseen.

        (tässä yhteydessä voidaan hyvin ottaa lainaus Matt. 24:33 Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon.)

        Oli kyse mistä tahansa rodusta, jos he eivät opi läksyjään, oppitunnit läksyineen tulevat vastaan myöhemmin ajan myöhemmässä pisteessä. Näin ollen Punainen rotu ja ne kaikki ihmiset, jotka nyt ylösnousevat, tulevat ymmärtämään pimeyden luonnon. He eivät varmasti tule enää petetyiksi eivätkä luovuta voimaansa eivätkä informaatiota pois tulevaisuudessa. Ymmärtäkää, tämmöinen on todellakin transsendenssinen luonto, hallitsemisen luonto, ihmismuodossa tai missä tahansa muodossa.

        Maa itse on kuin "Punainen" ihminen.
        (Ilmestyskirja 12. 1-3... Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleenä kaksitoista tähteä. Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää. Ja näkyi toinen merkki taivaassa, ja katso; suuri, tulipunainen lohikäärme, jolla oli seitsemän päätä .... Nämä seitsemän päätä vertauskuvallisesti kuvaavat maan seitsemää mannerta)

        Maa omalta osaltaan ei myöskään ymmärtänyt varhaisina aikoinaan ennen vajoamistaan tätä pimeyden luontoa. Oli helppo petkuttaa Maata niillä voimilla, jotka esiintyivät valona, mutta luonnostaan olivat käärme-energiaa. Maa luovutti pois voimansa ja tietonsa näille voimille ja myöhemmin joutui näiden voimien hallintaan. Kaikki lajit maan päällä, kaikki luonnonkunnat, sallivat tämän tapahtua paremman ymmärryksen puutteessa. Kun nämä kunnat nyt ylösnousevat Maan kanssa yhdessä, ne tulevat ymmärtämään pimeyden luonnon. Koska näin tapahtuu, nämä kunnat saavat takaisin voimansa ja tiedon, ja ankkuroituvat lohikäärme-energialähteisiin halliten ja valliten maan päällä. Koska näin tapahtuu, Maa myöskin tulee ymmärtämään pimeyden luontoa eikä salli enää itseään petkutettavan tulevaisuudessa. Tällainen on transsendenssin ja ylösnousemuksen luonto globaalissa mittakaavassa.

        Maanpäällinen rauhanvaltakunta kauan sitten oli kenties paratiisi, jos sitä katsotaan siitä nykyisestä tilasta käsin, missä Maa ja sen lajisto esittäytyy maan päällä tänä päivänä.
        Tämä paratiisi kauan sitten oli valetta, sillä se oli vailla pimeyttä, vastakkaisuutta.
        Tämä ei tule olemaan se paratiisillinen tila, johon Maa palaa nyt ylösnoustessaan, sillä Maa on oppinut läksynsä oikein hyvin.
        Pimeyden ja valon välillä tulee vallita oikea suhde jotta olosuhteet muodostuvat otollisiksi evoluutiolle. Niiden ei tule olla riitasointuiset eikä lamaannuttavia, kuolettavia, värähtelyjä. Käärmesielujen oikea suhde takaa sen, että oppituntien läksyt mestariudessa opitaan täysin, tällöin kehitys jatkuu evoluutiossa.
        Uusi paratiisi, Jumalan, Kristuksen rauhanvaltakunta tuleekin olemaan tietoisuudessa toisenlainen, se tulee olemaan täysitietoisuus siihen edeltävään paratiisiin verrattuna, jolloin ei tietoisuus ollut vielä laajentunut käsittämään valolle vastakkaisia käsitteitä. Tähän uuden täysitietoisuuden Kristus-kenttään ihminen ja Maa käyvät sisään yhdessä Äiti-Maan ylösnousen kanssa. Tämä tulee olemaan paratiisi, mutta sellainen, jossa on riittämiin haasteita ja nämä haasteet totisesti estävät tylsistymisen ja varmistaa oikeanlaisen evoluutiokehityksen tulevaisuudessa.

        jatkuu...

        Usein ihmiset yrittävät kuvitella sitä, mitä tämä ylösnousemus oikein tarkoittaa. He saattavat ajatella, että nämä 'kaverukset' Mila ja Oa elävät jonkinlaisessa itsekehittämässään mielen paratiisissa ilman huolen häivää.
        Näin ei kuitenkaan asianlaita ole. He kertovat kyllä vaikeuksistaan transsendenssisellä tasolla heidän ylösnousemusmatkallaan ja että oman itsensä puhdistamisprosessi on hyvin haastava käytännössä. Toiset tällä samalla sisämaailmaan johtavalla puhdistustiellä kulkevat voivat tästä samasta kun oman mielen alueella suoritetaan kalbrointia arkielämän 'pyörteissä'.

        Mutta kuitenkin Ykseydenvaltakuntaan kohoaminen on hauskaa ja antoisaa puuhaa, josta saa iloa itselleen ja joka ilo tarttuu myös kanssa ihmisiin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että "täydellisyydessä" eletään vain auringonpaisteessa ja autuudessa. Ei, valon ja pimeyden tasapainotilassa ei tämän kaltainen olotila ole mahdollinen. Tila on dynaaminen. Tulee hetkiä tuntea autuutta ja suuren 'taian' ja laajentumisen hetkiä ja sitten niitä usein taas seuraa transsendenssin vaikeita hetkiä. Sellainen on Ykseyden tasapainotilan luonne, johon Maa on nyt mukana kohoamassa, harmonisoitumassa tasapainotilaan omassa kentässään.
        Näin on myös niiden monien kanavien kohdalla, jotka ovat niitä Ykseyteen ylösnousevia ihmisiä.
        Ykseydessä, missä valo ja pimeys ovat tasapainotilassa, koetaan ajattomuus.
        Ajattomuudessa ei tunneta ikääntymistä, ei sitä suurta kipua, jota nykytilassa alasvajonneisuudessa tunnetaan, eikä myöskään tunneta sairauksia. Ajattomuudessa on mahdollisuus jatkuvaan ja rajattomaan tajunnan laajentamiseen eli ylöskohoamiseen. Kun käydään sisään ajattomuuteen, kuoleman kanssa 'painiminen' lakkaa ja valo ja pimeys löytävät oman todellisen tarkoituksen. Tässä pimeyden tarkoitus on olla määräilemättä, alistamatta ja hallinnoimatta. Sen tarkoitus on ylläpitää tiheyden muodon mallinetta ja taas valon tarkoitus puolestaan on ohjata ja ylöskohottaa muoto korkeampaan ulottuvuuteen. Tämä on se, mikä on ykseyteen astumisen todellinen tarkoitus. Valon ja pimeyden yhdessä tanssiminen niin kuin ne alunperin oltiin ideoitu käymään yhdessä ja edistämään evoluutiota ja ylöskohoamista luomistoissa.

        Valon ryhmä toivoo, että tämä informaatio tukee sinua henkilökohtaisella ylösnousemuspolullasi.
        Mastering Unity artikkelit ovat kanavoitua puhdasta korkeimman Valon kieltä. Tämän materiaalin sisäistäminen vaivatta vaatii henkilöltä ensimmäisten 48:n Valon kielessä esiintyvien sointujen tai sävyjen omaksumisen kykyä. Tämä karkeasti vastaa tietoisuuden laajentumisen vihkimystasoa 3000 DNA-säiettä Valoa henkilökohtaisessa ylösnousemuksessa.

        Pysykää virittyneenä sillä lisää materiaalia tullaan julkaisemaan jatkossakin.

        Siunausta matkallenne.

        Kaikkeuden Lähde, Rakkauden Henki,


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7060
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2741
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2313
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      87
      1996
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      14
      1717
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1515
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1298
    Aihe