Naiset vihaavat mua

hyihhfhfddd

Ja niin tulee aina olemaan. Vain koska sattui olemaan kurvikas vartalo, paksu tukka, meen toimeen kaikkien kanssa ja olen aina oma itteni.

Ei ole paikkakaan missä joku ei yrittäisi haastaa riitaa kanssani. Miehet ovat ylensä ne jotka tukrvat minua, ja haukkuvat muut naiset. On se pirun hauskaa ku miehelle menee ylensä puhumaan näistä aiheista.


Vittu ei sellasta jaksaa. Mua ollaan kiusattu koko ammattikoulun takia, koska mulla on paksu tukka ni heti sen jälkeen pari muja menivät hakemaan hiustuuhennuksen. Sellaisia järkyttäviä riitoja, jopa rehtori tuli puolustamaan minua, ja opettaja sanoi mun luokkalaiset elukoiksi.
Jopa bussissa naiset mulkoilevat minua niin murhanhimoisesti.


TEHKÄÄ JOTAIN ITELLENNE ÄLKÄÄ OLKO KATELLISIA MUILLE!!!! miksi te naiset ette voi hyväksyä sitä jos joku on vain omaa ittensä??? lopettakaa muodin seuraminen ja kuunnelkaa ittenne.

23

2795

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • y+y

      Koita kestää, muutaman vuoden päästä nuoremmat tulee ja jyrää sut, sitten saat säteillä sitä sisäistä kauneutta. Eikä sitten tarvitse mennä miehillekkään valittamaan että voivoi kun kaikki on niin kateellisia. ;) Kasva rauhassa.

    • täällä kans

      Minulla on sama juttu ollut ihan lapsesta asti. Minulla on todella paljon ns. vihamiehiä tai oikeastaan ne ovt naisia kaikki, siksi minulla ei juuri lainkaan naisystäviä koska he kadehtivat minun ulkonäköä. Kaikenlaista olen saanut kestää kateellisten naisten taholta ja voin kyllä sanoa, että kateellinen nainen menee todella pitkälle pelkän kateuden vuksi. Yhdellekkin naiselle olen ollut suoranainen pakkomielle jo vuosia. Kärsinyt olen epäoikeudenmukaisuudesta ja suoranaisesta kiusasta pelkän ulkonäön takia. Toivottavasti jossain vaiheessa rauhottuvat, ehkä sitten kun olen vanhempi.

      • argghg

        Olen alottaja ja olen opiskellut psykologia. Ja joo kyllä se vain on niin että katelliset naiset haukkuvat lapselliseksi. Heidän täytyy jotenkin saada täytetyksi sitä tyhjyyttä. Heille on äärimmäisen huono itsetunto vaikka se ei siltä vaikuttaa.


        Käy kyllä sääliksi. Ei mitään syytä olla katellinen jollekkin. Just tolla käytöksellä he oikein näyttävät kuinka huonosti he voivat.


      • nätti n
        argghg kirjoitti:

        Olen alottaja ja olen opiskellut psykologia. Ja joo kyllä se vain on niin että katelliset naiset haukkuvat lapselliseksi. Heidän täytyy jotenkin saada täytetyksi sitä tyhjyyttä. Heille on äärimmäisen huono itsetunto vaikka se ei siltä vaikuttaa.


        Käy kyllä sääliksi. Ei mitään syytä olla katellinen jollekkin. Just tolla käytöksellä he oikein näyttävät kuinka huonosti he voivat.

        Sä et ole psykologia tai edes psykan kirjaa nähny ap kuin unissas.Kyl sä niin ala-arvoiselta ja typerääkin typerämmältä ämmältä vaikutat:)Hyvät Naurut:)


    • DownToEarthBeauty

      Miten se muka aina automaattisesti menee niin, että kun on kaunis niin kaikki naiset muka vihaa (juuri sen kauneuden takia...)? Minä itse olen hyvin kaunis nainen, mutta tulen kaikkien kanssa hyvin juttuun.Vähän ironisesti sanottu mutta tässäpä tulee kuitenkin: oliskoo peiliin kattomisen aika?

      Oletteko ajatelleet, että teissä on joitain muita piirteitä, joista ei pidetä?

      Meidän lukiossa oli eräs ihan nätti tyttö joka harvoin puhui kenellekään/käynyt edes koulussa, mutta hän oli jostain saanut päähänsä, että kaikki tytöt vihasivat häntä hänen ulkonäkönsä takia..

      Itse kauniina naisena olen tarkastellut tällaisia tilanteita objektiivisesti. Siis sellaisia, joissa jostain tietystä tytöstä/naisesta ei pidetä.

      Joo ja tietysti bussissa tulee pahaa silmää, riippumatta siitä, oltko kaunis vai et..

      • : - )

        Bussissa ja kaduilla ihmiset katselevat ihmisiä. Ihmiset voivat katsoa naama peruslukemilla myös kauniita ja tyylikkäitä ihmisiä, koska yleensä ei ole tapana taputtaa käsiään tai virnistellä, jos joku on hyvännäköinen.

        Netissä huomaa, että katsottavien tulkinnat on usein negatiivisia ja toisaalta omahyväisiä. Mä oon niin kaunis tai mä pukeudun kuin gootti tai erilainen nuori, voi miten jännää, ihmiset sitten ihan katsoo sitä ulkonäköä, mihin olen panostanut.

        Ihmiset voi katsoa myös hyvällä, uteliaisuuttaan.


      • Kauniimpi sisältä

        Tää oli täyttä asiaa, kyllä ne on ihan muut syyt miksi et ole pidetty. Voit joko kieltää totuuden ja elää tuossa "ah minua vihataan kauneuteni tähden"-kuplassa, tai sitten voit tarkastella omaa asennettasi ja saada ehkä jopa ystäviäkin :)
        Tiedän koska olin itse samanlainen.


    • Kohtuus kaikessa

      Kaunis, kaunis ja kaunis.

      Olette te itserakkaita. Voisin vaikka pääni lyödä vetoa, että yksikään tämän avauksen tekijöistä ei ole missi/malli ainesta. Joten miksi sanoa itseä kauniiksi?

    • älykäs ja kaunis

      Opettele ap edes kirjoitustaitoa.Kato peiliin...pienen pieni itserakkaus paistaa vähän liikaa läpi...et kuulosta kovin kauniilta...et sisäisesti saatika ulkoisesti...älyä ei ole sinulle ainakaan jaettu piirun vertaa.)

      • pokka avot

        No niin kappas vaan sieltä tuli tälle tytölle ensinmmäiset vinoilut, mielestäni on ihanaa jos nuoret tytöt osaavat arvostaa omaa itseään ja minun mielestäni he ovat kauniita kaikki tavallaan, ja vanhemmat sitten, annetaan nuorten olla ja annetaan heille itseluottamusta tätä kovaa ja kateellista maailmaa vastaan, sillä sitä he tarvitsevat kun kateus kukoistaa.Älyä on myös tällä paksutukkaisella tytöllä joten, "älykäs ja kaunis" lopeta tuollainen ilkeily, ei kovin älykästä mielestäni. Lopeta stubidus


      • ijwoioqj
        pokka avot kirjoitti:

        No niin kappas vaan sieltä tuli tälle tytölle ensinmmäiset vinoilut, mielestäni on ihanaa jos nuoret tytöt osaavat arvostaa omaa itseään ja minun mielestäni he ovat kauniita kaikki tavallaan, ja vanhemmat sitten, annetaan nuorten olla ja annetaan heille itseluottamusta tätä kovaa ja kateellista maailmaa vastaan, sillä sitä he tarvitsevat kun kateus kukoistaa.Älyä on myös tällä paksutukkaisella tytöllä joten, "älykäs ja kaunis" lopeta tuollainen ilkeily, ei kovin älykästä mielestäni. Lopeta stubidus

        Ei tainnut olla ensimmäiset vinoilut. Vai etkö muutamista aiemmista sarkasmia tajunnut? On tottavie hienoa jos on itsetunto kunnossa, mutta missä menee se raja hyvän itsetunnon ja epärealistisen itseihannoinnin välillä? Mun mielestä siinä, kun kuvittelee että kaikki maailman naiset kadehtivat ja sen takia käyttäytyvät inhottavasti itseä kohtaan. Lets face it: jos kaikki maailman naiset vihaa sua ja kaikki miehet kyllä tykkää, olisiko aika pollatohtorille? Sillä tällaisia ihmisiä ei ainakaan minulle ole tullut vastaan elämäni aikana.

        Paksu tukka on muuten kumma kadehtimisen aihe, itse en ole ikinä ollut sellaisesta kateellinen. Toki aina kavereiden kesken saatamme ihailla "vitsit sulla on paksu tukka, vähän oon kade", mutta ihan tosissani en ole kyllä ollut ikinä kateellinen toisten hiuslaadusta, jo sekin minun mielestä viittaa siihen että ap saattaa kyllä osan kateudesta ehkä hiukan kuvitella.

        Kumma homma, mulla on yksi kaveri joka työskentelee mallina, omaa varmasti paljon kadehdittavia piirteitä, silti hänkään ei ole törmänny tähän ilmiöön että KAIKKI naiset kadehtivat ja KAIKKI miehet ymmärtävät muiden naisten olevan vain kateellisia. Kaikki varmasti kadehtivat, ja kaikkia jonkin verran kadehditaan, milloin mistäkin, ulkonäkö, äly, menestys, hyvä parisuhde jne. mutta tuo ap:n setti on joko teinin käsistä, tai sitten yksinkertaisesti hyvin hyvin pimeää ajattelua...


    • elina k

      Nauti kauneudestasi ja älä anna kateellisten vaikuttaa mielialaasi, sitä se aina on että ne on ne toiset naiset jotka alkavat haukkumaan ilman mitään syytä ja mollaavat milloin rintoja milloin hiuksia, tuuhennusta ollaan hakemassa silti ja toiset menevät laittamaan vähän silikoonia rintoihin. Ei ole virhe olla kaunis.

    • hupakko oon

      No -ÄLÄ välitä...noita kateellsia on aina..syynä voi olla mikä vaan! Vaikka se että on hyvässä parisuhteessa,On posiyiivinen luonne ..yms..ei sitä koskaan tiedä..Mutta älä anna noiden katkerien myrkyttää omaa elämääsi..:)

    • hipsulii

      Ottamatta kantaa siihen sen kummemmin ovatko ihmiset kateellisia sinulle ja vihaavatko he sinua sen kauneutesi vuoksi. Kannattaisiko mennä juttelemaan ammattiauttajan kanssa, jos sinusta tuntuu että bussissakin naiset kyyläävät sinua murhanhimoisesti? Se kun ei minkään todennäköisyyden mukaan ole totta. Oikeasti voi olla että olet kaunis, ja lähipiirissäsi on ihmisiä jotka kadehtivat. Mutta aika harvoja on ne tapaukset että tuntemattomat alkavat kadehtimaan pelkän ulkonäön vuoksi. Esim bussissa on usein monenikäistä porukkaa ja mitä vanhempi on niin useimmiten ikä on jo kypsyttänyt semmoiset "turhat" kateudet pois.

      Eli siis minulle on aivan sama (en siis ole kateellinen anonyymin kirjoittajan mahdolliselle kauneudelle) ulkonäöllessi, joten usko kun sanon: tuossa vaiheessa tarvitset juttuseuraa, joko hyvä ystävä, sukulainen tai psykologi. Ei ole tervettä ajatella että tuntemattomat ihmiset kyyläävät ja kadehtivat sinua! Kenties se on juuri tuon kiusattuna olosi peruja, mutta joka tapauksessa sinun kannattaisi selvittää mikä itselläsi on hätänä kun noin ajattelet.

    • aaaaaaaaaaaaaaaaai

      Jos sinä olet kaunis jonkun mielestä, niin joku toinen taas ei pidä sinun kauneuttasi minään, sehän on katsojan päätettävissä, itse kyllä voit tykätä itsestäsi ja antaa mielikuvan itsellesi ttä olet hyvin kaunis, mutta se että toiset pitäisivät sinua kauniina on jo eri juttu.
      Minulla on työkaveri joka on hyvin kaunis nainen , kaikki pitävät hänestä ja hän on ystävällinen kaikille ja ihan oma itsensä, ja silti meidän työpaikka on vaan naisia täynnä ihan vaan muutama mies.
      itten on niitäkin jotka luulevat olevansa kauniita kun istuvat peilin ääressä kaiken vapaa aikansa ja lopulta tykkäävät itsekkin että ovat hyvin kauniita.
      Kyllä se vaan on niin että se on ihmisen olemus joka päättää miten muut häneen suhtautuvat eikä ulkonäkö, ihminen joka on ystävällinen eikä aina ekana joka paikassa on aina pidetty.

    • normaalinäköinenvain

      Voivoi, olen "normaalinnäköinen"nainen, ja voi kyllä minuakin katsotaan pahalla bussissa, ja kaupungilla aina välillä, Jokaisessa ihmisessä on jotain kadehdittavaa. Ja jotkut katseet saattaa olla oman mielikuvituksen aihetta, ihmisillä on tapana katsoa ympärille, eteensä ja taaksensa, ja ei sitä peiliä ole aina mukana, niin ei nää minkä "viestin" antaa toisille.

      ps. Et vaikuta henkisesti tasapainoiselta, kasva.

      • paha silmä huuu

        Mikä se paha katse oikein on? Ettekö te itse katso ihmisiä (pukeutumista, tyyliä, ulkonäköä) naama peruslukemilla - koska oletan, että jotain sellaista on niiden katse, joiden katseen haluatte itse tulkita pahaksi ja teille kateelliseksi? On eri asia katsoa vierasta ihmistä hakien samalla hänen katsekontaktiaan (jolloin oma katse lienee enemmän avoin ja hymyileväkin) tai katsoa vain siksi, että joku on esimerkiksi tyylikäs (tai huomiotaherättävän tyylitön).


    • pitkä ja kaunis n

      Jessus mikä pösilö.Jää kotiis kasvamaan ja kehittymään henkisesti ja mene peilin eteen.katso itseäsi realistisesti ja totea totuus.Älä unelmoi.Miten joku voi olla noin itseään täynnä ja vieläpä tyhmempi kuin vasemman jalan saapas:)

    • xcvxcvb

      Niinhän sä luulet.

    • EiEiii

      Hei olen minäkin kaunis mutta ikinä en naisten vihaa sen takia ole kokenut. Katsos on taitolaji naisten kanssa toimeen tuleminen tämän näköisenä. Pyrin aina huomioimaan toisia naisia enkä ikinä edes oleta kenenkään olevan kateellinen. Jos joku on oman miehensä kanssa ja tuo mies jotenkin minua lähestyy niin minä lähestyn itse sen naista. Kukaan ei saa kokea olevansa minun takiani uhattuna. Eikä ole! Sekin on totta joten turhaahan kateus minua kohtaan onkin. Jos joku nainen jotain alkaa urputtamaan en välitä vaan olen vieläkin ystävällisempi sille. Loppujen lopuksi naiset tykästyvät minuun ja paras kohteliaisuus jonka olen saanut on naiselta. Jos olisin lesbo haluaisin sinut. =)

    • tarantella66

      Ei kukaan vihaa ketään pelkän hyvän ulkonäön ja tyylikkyyden vuoksi. Se täytyy olla kokonaisuus joka tökkii ja ärsyttää---ei varmaan kaikkia, mutta heitä joiden osalta tuntee olevansa vihattu, epäsuosittu...nämä ovat vähän monimutkaisempia asioita, ei ihan "blondijuttuja":=) Pää pystyy naiset, silti!

    • paska on p....

      Kyll se on vaan sellanen tosiasia,että moni suomalainen on kateellinen ja kauniit naiset joutuvat tulilinjalle aina,ei ole kyse siitä miten kaunis nainen asennoituu vaan nimenomaan kateellisten asenteissa on parantamisen varaa.Olen itse joutunut kokemaan koko ikäni kateellisten hyökkäyksistä ja luulin,että se helpottaa kun tulee ikää,näin ei ole.Ihmisellä kun pahenee iänä myötä nuo alemmuuskompleksit.Kaikki mitä suomalaisista sanotaan ulkomaita myöden.pitää paikkansa,ei tietty voi yleistää,mutta täällä on hirrrveän paljon kateellisia,kompleksisia ym.Ja vaikka olisit kuinka päin tahansa,kateellinen on kade!ja tuottaa paljon kärsimystä ja harmia mustamaalaamalla.Suomalaiset vois joskus keskittyä parantamaan juuri näitä huonoja tapojaan!

    • Maléna<3

      Mielestäni kateus on universaali mätä piirre ihmisluonnossa. Katsokaa huviksenne Giuseppe Tornatoren elokuva Maléna(2000) jossa on upea Monica Bellucci jonka naiset haluavat repiä palasiksi ja miehet kuolaavat perään:-)

      Kauneudesta on minulle ollut paljon hyötyä ja haittaa. Toisaalla olet etuoikeutettu ja taas toisaalla sorsittu, joten kannatta pelata harkitusti, olla vaatimaton ja antaa tilaa muille. Mutta auta Armias jos korostat kauneuttasi vaattein ja koruin. Siinä kohtaa menee viimeistään raja Suomessa, ei saisi olla korea tai liian naisellinen.

      Pitäisi hyväksya se että meille on jaettu erilaisia lahjoja, ja iloita puhtaasti siitä mitä on saanut, ja myös siitä mitä toisella on. Jos arvostaa älykästä, kunnioittaa viisasta ja ihailee kaunista, ei se ole itseltä pois. Kateus se syö ihmistä sisältä, ja rumentaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe