Kaksosnainen haaveilee Leijonasta

kaksostar

Kun kerran tämän avasit, saatat ehkä olla itsekin kaksonen tai sitten olet leijona.
Olen itse kaksosnainen. Ihmissuhteet olen kokenut elämässäni hyvin sekavina. Tunteet tai pikemminkin mielialat heilahtelevat suuresti. Kuitenkin tiedostan, mitä kaipaan. Leijonat kiehtovat minua, koska olen lukenut heistä paljon.
Olen saanut heistä itsevarman, ylpeän ja eteenpäin-varmoin-askelin kuvan. He myös ärtyvät helposti, mitä en pidä pelkästään negatiivisena asiana, koska kaksosnaisena saan toiset lamaannuttavia piikkisuihkuja, jotka siis ovat useimmiten verbaalisia. Vain erittäin harvoin muutun fyysisesti aggressiiviseksi, mutta niinkin on tapahtunut. (tavarat lentelevät)
Onko muilla kaksosnaisilla ollut lumoutunutta katsetta tai ajatusta kohti jellona miehiä?

Rehellisesti epäilen, että kykenisin rakastamaan Leijonaa. Harvaa muuta kykenen. Yhdenillan jutut käyvät kaikkien kanssa...

5

968

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • forever&always

      Siis olen kaksosnainen ja JO VUODEN olen ollut ns. rakastunut leijona mieheen rakastuin oikopäätä ja olen myös lukenut paljon leijona miehistä.. mutta itse tämä mies seurusteli tämän vuoden aikana 8 kk ajasta sitten jossain vaiheessa minäkin rupesin seurustelemaan vain tosin 2 kk vaaka miehen kanssa,mutta mitkään tunteet ei koskaan ole olleet niin suuria kuin tätä leijonaa kohtaan ja nyt olemme sitten tutustuneet olemme tapailleet meillä ja hmm.. tehty kaiken näköistä mutta seurustella hän ei halua,ja se on se mitä minä eniten tässä maailmassa haluan tosin hän sanoi kun kysyin että se on ihan mahdollista mutta ei lupaa suuria eikä tiedä kauan siihen menee että on taas valmis.. yritän tässä miettiä että miten saisin hurmattu tämän mutta tätä miestä kautta tiedän mitä rakkaus on olisin valmis antamaan kaiken..
      mutta leijonat eivät mitään helppoja paloja ole eikä itsestään selviä joten ehkä siksi juuri olen rakastanut ja rakastan tätä tulista miestä ja itsekkään en ole hulluman näköinen (;

    • theon1

      hyviäö kokemuksia ko yhdistelmästä - olen leijona, nousu skorpioni,
      ja seurustelin 5 v kaksosen kanssa. Paras suhteistani
      tosin mulla on myös paljon kaksosta, mm. kuu ja venus.

      yhteensopivuuksissa on hyvä katsoa auringon lisäksi ainakin keskinäiset asemat marsille ja venukselle.

      onnea leijonanmetsästykseen.

      theon

    • Tempus fugit

      Olen leijonamies, aivan aikuinen sellainen. Horoskoopit ovat akkojen juttuja, mutta välillä ei voi olla hämmästymättä horoskooppien luonnekuvauksien osuvuutta. Nyt olen tulisesti rakastunut nuorempaan kaksosnaiseeni. Alun kuumuus on nopeasti vaihtunut, aivan hänen elämäntilanteestaan johtuvaan, perkeleelliseen vehtaamiseen; rakastetaan täysillä muttei sitten kuitenkaan.

      "Olen itse kaksosnainen. Ihmissuhteet olen kokenut elämässäni hyvin sekavina. Tunteet tai pikemminkin mielialat heilahtelevat suuresti. Kuitenkin tiedostan, mitä kaipaan. "

      Kyllä, tunteet vaihtelevat eikä kuitenkaan näytä hän tiedostavan mikä kultakimpale hänellä minussa on käsissään, vaikka niin on hän suitsuttanut ja minunlaista kaivanneensa. Hän on minun kultakimpaleeni ihana aarteeni, nainen, jollaista koskaan ennen en ole tavannut ja tuskin enää tapaankaan. Korkeat, suuret toiveeni ovat vielä hänessä tiukasti kiinni ja maltan, maltan ja maltan. Mutta... kun elämäni olen hänelle ja hänen vuokseen tarjonnut mutta jos yhä vain vehdataan "eikä oikein tiedetä", ei minun kyytiini ole pakko jäädä roikuskelemaan ja mietiskelemään; lähden eteenpäin häntä vaivaamasta. -Kyllä aikuisen ihmisen pitää tajuta mikä on itselle hyväksi ja mikä ei.

      • elliivo

        Minä olen leijona-nainen ja olin kaksosmiehen kanssa aviossa 15 vuotta ja meillä on kaksi lasta.
        Erosin hänestä aikanaan ja eron syy oli ensisijaisesti hänen alkoholisminsa.
        Kuitenkin tuo eestaas reuhtominen, hyppiminen ja hosuminen. Se että hänestä ei koskaan tiennyt mitä hän oikeasti tarkoitti, mitä ajatteli, halusi, tunsi.
        Se ajan mittaan syö ihmistä. Aina tuntui muualla olevan paremmin ja kotona huonommin. Mielestään hän kuitenkin oli maailman paras isä ja puoliso. Erotessa hän kysyi minulta miten voin jättää niin hyvän miehen.
        Hyvinä puolina hänessä on hauskuus, huumorintaju, vebaalinen lahjakkuus, uskollisuus, tietty järjestelmällisyys ja jämäkkyys asioiden hoidossa. Kuitenkin työ oli aina tärkeämpi kuin koti, naapurin lapset huomioitiin ennen omia, kaverit ohittivat vapaa-aikana vaimon seuran. Kun lähdettiin anoppilaan hän meni "kotiin". Minua hän kutsui äidiksi :/
        No nyt kun olemme toisillemme exät ja lapset ovat aikuisia me olemme hyviä ystäviä. Kuin sisko ja sen veli mutta läheisemmät.


    • Papuri

      Olen kaksosnainen ja olen naimisissa Leijona-miehen kanssa (yhdessä oltu 4 vuotta yhteensä, tunnettu 5.5 vuotta...). Alkuun meitä yhdisti mieletön kemia ja se oli jopa sivullisten helppo huomata (tätä on molempien lähipiiri jaksanut muistella ja suitsuttaa, että se sähkö meidän välillä oli/on edelleen jotain mieletöntä). 1.5 vuotta soudimme ja huopasimme ja mietimme haluammeko asettua aloillemme (olimme molemmat pitkän linjan sinkkuja siinä vaiheessa). Olimme jopa molemmat lyhyesti parisuhteessa toisten ihmisten kanssa, mutta päädyimme lopulta yhteen, jolloin päätimme, että tämä on nyt tässä. Onnellisia ollaan, meillä tapellaan usein (kaksonen osaa ärsyttää Leijonaa ja Leijona ei unohda kaksosen sanoja ei sitten millään....), mutta meitä yhdistää mieletön lapsenomainen hauskanpito, rakastamme sekä juhlia että pitää ihania hiljaisia koti-iltoja. Voinen sanoa, että kaksosen sielu löysi paikan, jossa levätä :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      140
      1415
    2. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1215
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      168
      922
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      29
      889
    5. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      167
      789
    6. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      766
    7. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      49
      752
    8. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      54
      733
    9. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      36
      635
    10. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      37
      595
    Aihe