Tallinnan ZOO

Zoo!!

Onko kukaan käynyt esim. tänä vuonna kys. eläinpuistossa? Luin vanhoja juttuja siitä, että olisi mm. ankea paikka yms. Mitenhän mahtaa olla kuljetukset sataman suunnalta sinne? Mitä maksaa liput puistoon, entä kuljetus (bussi)? Onko iso paikka? Kertoaa kokemuksenne :) Kiitän.

11

1111

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • seropi09

      Eläintarhaa remontoidaan koko ajan. On jo aika hyvässä lyönnissä. Kannattaa käydä mutta pitää varata paljon aikaa ja juomista että jaksaa kiertää sen kokonaan. Olemme menneet sekä taksilla että trollibussilla. Trollibusseja lähtee non stoppina. Lähtee Kaubamajalta. En muista nyt numeroa. R-kioskista saa ostaa lippuja. Aikuisen lippu on 15EEK, lapsen vähemmän. Osta tuplaliput että pääsette takaisinkin. Kulkee ainakin kaksi eri trollikkaa. Vartin välein. Siinä näkee kunnolla köyhän kansan elämää. On elämys omillekin lapsille. Trollikka pysähtyy joka ikisellä pysäkillä. Eli meno ei päätä huimaa. ja jokaisesta pysähtymisestä tulee kuulutus. Se oli joku zoo minkä se kuski sano. Taksi maksaa abouut 15e sivu. Riistoa sanoisinko. Mutta sai soittaa kuskille suoraan ja hän tuli meitä hakemaan. Hyvä palvelu. Sisäänpääsylippu on halpa. Perhelippu maksaa saman kuin menis yksi ihminen Ähtärin eläinpuistoon. Tarkoitus olisi taas mennä kuun lopulla käymään tallinnan eläintarhassa eväiden kanssa. On siellä jäätelökioskeja ja kahvilakin mutta omilla eväillä on lasten kanssa mukava mennä. Kun menee heti aamusta niin näkee eläinten ruokintaa. Kuljimme viimeksi ruokinta-auton jalanjäljissä. Mukava kokemus. Ainakin raavat riittävästi ruokaa. Siellä on lipas johon voi jättää kolikoita jos haluaa tukea eläintarhan toimintaa. Minusta kannattaa mennä. Suomessa kotieläimiäkin pidetään huonommin kuin eläintarhan eläimiä. Kuinka moni suomikoira makaa tarhakoirana hyljättynä. Jos omistaja ruuan ehtisi nakata sille.

      • Zoo!!

        Kiitos viestistäsi :) Kyllä menemme ja aikaa on vaikka koko päivä, joten siitä ei ole kiinni. Juomista ja eväitä varmaan tulee ostettua mukaan. Lisää kokemuksia kaipailen :) Saakohan tuolla valokuvata?


    • Mees

      Johdinauto numero 6 (Kaubamaja-Väike-Õismäe) menee eläintarhaan. Lähtö Kaubamajan vierestä. Myöskin johdinauto numero 7 (Baltijaam-Väike-Õismäe) menee sinne. Lähtö olis Tallinnan rautatieasemalta. Pysäkin nimi on zoo. Lisätietoa saa www.peatus.ee . Sieltä näkee reitit kunnolla ja samoin aikataulut. Voi olla, että teidän kannattaa ottaa 10 lippupaketti (talongiraamat). Sen hinta on 100 EEK. Säästää vähäsen. Hinnat
      Pysäkieläintarhassa. Aikuinen 90 EEK, opiskelija 45 EEK (pitää olla todistus), lapsi (alkaen 3 vuodesta) 10 EEK, perhelippu (2 aikuista 2 alle 17.v lasta) 175 EEK

      • Zoo!!

        Meitä on 2 aikuista. Kannattaako siis ostaa toi 10 lippupaketti? :) Muut hinnat löysin jo tuon paikan kotareilta. Onko Kaubamaja siinä sataman luona, vai missä? Samalla bussilla takaisinko?


      • iso kompleksi
        Zoo!! kirjoitti:

        Meitä on 2 aikuista. Kannattaako siis ostaa toi 10 lippupaketti? :) Muut hinnat löysin jo tuon paikan kotareilta. Onko Kaubamaja siinä sataman luona, vai missä? Samalla bussilla takaisinko?

        on A Laikmaa kadulla.
        Satamista bussi 2 ( Terminaalien R-kioskista Talongiraamat (10 talongi) 100 EEK / 6,39EUR koska bussissa maksaminen kalliinpaa )
        http://soiduplaan.tallinn.ee/?a=p.frameset&direction_id=10636&stop_id=1228&t=xhtml&l=ee
        ja jäätte siinä pois , kävelette Kaubamajan kulmalle ja sen Kaubamaja kadun vastakkaiselta puolelta lähtevät trollikka 6 (apteekki, optika,kahvila ja kioski eli nk Melon center )
        http://kaart.tallinn.ee/Tallinn/Show?REQUEST=Main
        Kaubamaja 6 kohdalta.
        http://soiduplaan.tallinn.ee/?a=p.frameset&direction_id=11604&stop_id=1631&t=xhtml&l=ee
        ja se Zoo http://www.loomaaed.ee/index.php?ide=13


      • minävuan
        Zoo!! kirjoitti:

        Meitä on 2 aikuista. Kannattaako siis ostaa toi 10 lippupaketti? :) Muut hinnat löysin jo tuon paikan kotareilta. Onko Kaubamaja siinä sataman luona, vai missä? Samalla bussilla takaisinko?

        Pääsette satamasta ilmaisella Prisman bussilla eläintarhaa vastapäätä olevaan kauppakeskuksen, Rocca al Mareen. Matkareitti: D terminaali -> A terminaali -> hotelli Viru -> kauppakeskus. Paluumatkalla samat pysäkit. Bussit tosin lähtevät harvakseltaan: tunnin - puolentoista välein. Linnahallin terminaalista on oma maksullinen kuljetus.


    • bus_siga
    • kakaramakkaraa

      Kannattaa mennä näyttämään lapsille kuinka ihmiset kohtelevat eläimiä.
      Surullinen paikka. Onhan se todella kohottavaa kun krokovanhus nykyttää omaa pituuttaa lyhyemmässä altaassa ihmisten iloksi ym.

    • Vanaeestlane

      Samalla tavalla Eesti kohtelee nytten myös kansalaisian. Maaseutulla kaikilla nälkä ja vilu on ainainen vieras. Se kauvvan ootettu valkonen laiva toikin mustan tulevvaissuden ja puutteen. Moskvan valta oli hyva. Koigilla oli ruoka asunto ja työ. Ja Väiski teki hyvat tarjoukkset.

      • Kauan_Eläköön_Sipilä

        Onneksi Sipilä kohtelee esimerkilisesti Suomen vähäosaisia!


    • häkkimerkintä

      Kaljaa, viinaa, krääsää ja lapsille näyttely vankina elävistä eläimistä. Laiska, tyhmä ja julma laji.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5674
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1987
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      13
      1295
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe