Tallinnan ZOO

Zoo!!

Onko kukaan käynyt esim. tänä vuonna kys. eläinpuistossa? Luin vanhoja juttuja siitä, että olisi mm. ankea paikka yms. Mitenhän mahtaa olla kuljetukset sataman suunnalta sinne? Mitä maksaa liput puistoon, entä kuljetus (bussi)? Onko iso paikka? Kertoaa kokemuksenne :) Kiitän.

11

1320

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • seropi09

      Eläintarhaa remontoidaan koko ajan. On jo aika hyvässä lyönnissä. Kannattaa käydä mutta pitää varata paljon aikaa ja juomista että jaksaa kiertää sen kokonaan. Olemme menneet sekä taksilla että trollibussilla. Trollibusseja lähtee non stoppina. Lähtee Kaubamajalta. En muista nyt numeroa. R-kioskista saa ostaa lippuja. Aikuisen lippu on 15EEK, lapsen vähemmän. Osta tuplaliput että pääsette takaisinkin. Kulkee ainakin kaksi eri trollikkaa. Vartin välein. Siinä näkee kunnolla köyhän kansan elämää. On elämys omillekin lapsille. Trollikka pysähtyy joka ikisellä pysäkillä. Eli meno ei päätä huimaa. ja jokaisesta pysähtymisestä tulee kuulutus. Se oli joku zoo minkä se kuski sano. Taksi maksaa abouut 15e sivu. Riistoa sanoisinko. Mutta sai soittaa kuskille suoraan ja hän tuli meitä hakemaan. Hyvä palvelu. Sisäänpääsylippu on halpa. Perhelippu maksaa saman kuin menis yksi ihminen Ähtärin eläinpuistoon. Tarkoitus olisi taas mennä kuun lopulla käymään tallinnan eläintarhassa eväiden kanssa. On siellä jäätelökioskeja ja kahvilakin mutta omilla eväillä on lasten kanssa mukava mennä. Kun menee heti aamusta niin näkee eläinten ruokintaa. Kuljimme viimeksi ruokinta-auton jalanjäljissä. Mukava kokemus. Ainakin raavat riittävästi ruokaa. Siellä on lipas johon voi jättää kolikoita jos haluaa tukea eläintarhan toimintaa. Minusta kannattaa mennä. Suomessa kotieläimiäkin pidetään huonommin kuin eläintarhan eläimiä. Kuinka moni suomikoira makaa tarhakoirana hyljättynä. Jos omistaja ruuan ehtisi nakata sille.

      • Zoo!!

        Kiitos viestistäsi :) Kyllä menemme ja aikaa on vaikka koko päivä, joten siitä ei ole kiinni. Juomista ja eväitä varmaan tulee ostettua mukaan. Lisää kokemuksia kaipailen :) Saakohan tuolla valokuvata?


    • Mees

      Johdinauto numero 6 (Kaubamaja-Väike-Õismäe) menee eläintarhaan. Lähtö Kaubamajan vierestä. Myöskin johdinauto numero 7 (Baltijaam-Väike-Õismäe) menee sinne. Lähtö olis Tallinnan rautatieasemalta. Pysäkin nimi on zoo. Lisätietoa saa www.peatus.ee . Sieltä näkee reitit kunnolla ja samoin aikataulut. Voi olla, että teidän kannattaa ottaa 10 lippupaketti (talongiraamat). Sen hinta on 100 EEK. Säästää vähäsen. Hinnat
      Pysäkieläintarhassa. Aikuinen 90 EEK, opiskelija 45 EEK (pitää olla todistus), lapsi (alkaen 3 vuodesta) 10 EEK, perhelippu (2 aikuista 2 alle 17.v lasta) 175 EEK

      • Zoo!!

        Meitä on 2 aikuista. Kannattaako siis ostaa toi 10 lippupaketti? :) Muut hinnat löysin jo tuon paikan kotareilta. Onko Kaubamaja siinä sataman luona, vai missä? Samalla bussilla takaisinko?


      • iso kompleksi
        Zoo!! kirjoitti:

        Meitä on 2 aikuista. Kannattaako siis ostaa toi 10 lippupaketti? :) Muut hinnat löysin jo tuon paikan kotareilta. Onko Kaubamaja siinä sataman luona, vai missä? Samalla bussilla takaisinko?

        on A Laikmaa kadulla.
        Satamista bussi 2 ( Terminaalien R-kioskista Talongiraamat (10 talongi) 100 EEK / 6,39EUR koska bussissa maksaminen kalliinpaa )
        http://soiduplaan.tallinn.ee/?a=p.frameset&direction_id=10636&stop_id=1228&t=xhtml&l=ee
        ja jäätte siinä pois , kävelette Kaubamajan kulmalle ja sen Kaubamaja kadun vastakkaiselta puolelta lähtevät trollikka 6 (apteekki, optika,kahvila ja kioski eli nk Melon center )
        http://kaart.tallinn.ee/Tallinn/Show?REQUEST=Main
        Kaubamaja 6 kohdalta.
        http://soiduplaan.tallinn.ee/?a=p.frameset&direction_id=11604&stop_id=1631&t=xhtml&l=ee
        ja se Zoo http://www.loomaaed.ee/index.php?ide=13


      • minävuan
        Zoo!! kirjoitti:

        Meitä on 2 aikuista. Kannattaako siis ostaa toi 10 lippupaketti? :) Muut hinnat löysin jo tuon paikan kotareilta. Onko Kaubamaja siinä sataman luona, vai missä? Samalla bussilla takaisinko?

        Pääsette satamasta ilmaisella Prisman bussilla eläintarhaa vastapäätä olevaan kauppakeskuksen, Rocca al Mareen. Matkareitti: D terminaali -> A terminaali -> hotelli Viru -> kauppakeskus. Paluumatkalla samat pysäkit. Bussit tosin lähtevät harvakseltaan: tunnin - puolentoista välein. Linnahallin terminaalista on oma maksullinen kuljetus.


    • bus_siga
    • kakaramakkaraa

      Kannattaa mennä näyttämään lapsille kuinka ihmiset kohtelevat eläimiä.
      Surullinen paikka. Onhan se todella kohottavaa kun krokovanhus nykyttää omaa pituuttaa lyhyemmässä altaassa ihmisten iloksi ym.

    • Vanaeestlane

      Samalla tavalla Eesti kohtelee nytten myös kansalaisian. Maaseutulla kaikilla nälkä ja vilu on ainainen vieras. Se kauvvan ootettu valkonen laiva toikin mustan tulevvaissuden ja puutteen. Moskvan valta oli hyva. Koigilla oli ruoka asunto ja työ. Ja Väiski teki hyvat tarjoukkset.

      • Kauan_Eläköön_Sipilä

        Onneksi Sipilä kohtelee esimerkilisesti Suomen vähäosaisia!


    • häkkimerkintä

      Kaljaa, viinaa, krääsää ja lapsille näyttely vankina elävistä eläimistä. Laiska, tyhmä ja julma laji.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1807
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1667
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      789
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe