Haapasaari / Ruovesi kommentteja

kerta riitti

Olimme asuntoautolla muutaman päivän, tässä kommentteja ja omat plussat ja miinukset:

alue ihan siisti ja hyvin pidetty
osa vessoista ja peseytymistiloista ok
Jätkänkämppä ravintolassa mukava pitäjä
Paljon lapsiperheitä
Ei äänekästä yöt bailaavaa nuorisoporukkaa

- irrallaan olevat eläimet (poni, aasi, alpakat) ihan hauskoja mutta hieman pelottavaa varsinkin lasten kanssa kun ei tiedä kuinka eläimet käyttäytyvät vaikka henkilökunta sanookin että "ovat ihan kilttejä". Ja toisaalta, pihassa grillatessa ei välttämättä ole kiva kun eläimet tunkee kerjäämään ruokaa...
- lapsille kiva leikkialue, tosin monet leikkivälineistä huonokuntoiset
- matala ja lämminvetinen ranta, kaipaa tosin puhdistusta ja parempaa pitoa reippaasti.

- minigolf törkeän hintainen ottaen huomioon miten huonossa kunnossa ja huolehtimaton rata oli, hinta oli 5eur/henkilö
- ruoka. Haapasaaressa näköjään jokainen grillaa ruokansa itse - Jätkänkämpässä sai lounasta mutta laatu ei ollut kummoinen (aikuiset 10eur, lapset 5eur) muuten alueelta sai vain makkaraperunat osastoa.
- Infon työntekijät ja siinä yhteydessä oleva kauppa/kahvio eivät puhuneet edes kunnolla Suomea eivätkä tienneet mistään mitään. Henkilökunta näytti koko alueella olevan suurelta osin itänaapureista. Kaupassa kovat hinnat.
- osa yleisistä vessoista sekä keittiö epäsiisti
- Jätkänkämpällä ei järjestetty lavatansseja vaikka nettisivut niin lupaavatkin
- Mökeistä isoimmat näyttivät olevan ihan ok. Pienemmät näyttivät lähinnä vajoilta - ja todella pieniltä.

9

1191

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei ikinä enää!

      Minä en pitänyt paikasta ollenkaan. Miljöönä paikka oli kaunis, mutta se ei paljon lohduta, kun kaikki muu meni pieleen.

      - Varasimme mökin 4 hengelle (ja 3 koiralle). Tulimme kuitenkin siihen tulokseen, että meistä kaksi lähtee yhden koiran kanssa. Kaksi muuta koiraa ovat niin vilkkaita, ettei siitä olisi tullut mitään. No, kun tulimme paikalle, mökki näytti paremminkin 2 tai 3 kuin 4 hengen mökiltä.
      - Kahvinkeitin meni heti vaihtoon. Pannu ei sopinut keittimeen. Saimme uuden tilalle, mutta keittimestä tuli vain haaleaa kahvia..
      - TV ja radio olivat alkeelliset ja rätisivät.
      - Grilli oli rikki. Otimme naapurimökistä grillin ja ilmoitimme siitä respaan, mutta vastaukseksi tuli vain "joo joo". Asiakaspalvelu oli muutenkin ala-arvoista.
      - Ravintola ei ollut auki, vaikka nettisivuille niin lukikin. "Se on auki vain tilauksesta", kuului vastaus, kun kysyimme asiasta. Valitimme myös siitä, että ravintolan terassin piti olla auki kesäaikana ympäri vrk:n. "Onhan siinä mökillä se terassi", kuului vastaus.
      - Venäläiset mökkinaapurimme olivat jättäneet autonsa makkarimme ikkunan alle.

      Tästä kaikesta maksoimme 380 € "korotettua kesähintaa"! Ei ikinä enää!

    • en suosittele

      samanlaiset kokemukset asiasta, nettisivujen mukaan piti olla vaikka mitä tapahtumaa, mutta mikään ei ollut niinkuin piti, AINAKAAN HINTAANSA NÄHDEN!

      kaks reissua kerralla, eka ja viimenen!

      • pettynyt lomalainen

        Me emme päässeet kuin parkkipaikalle asti. keitimme kahvit jameinasimme mennä katsomaan aluetta kun olimme ne juoneet. emme ehtineet vielä juoda,kun joku mummo tuli ajamaan pois ja sanoi,että onhan noita levähdyspaikkoja tienvarsilla. emme voi suositalla kenellekkään oli se niin alaarvoista asiakaspalvelua. kierrämme paikan kaukaa.


      • OIkea valinta !

        Olette vain tehneet väärän valinnan. Mitä suuremmat ja komeammat mainokset, sitä suurempi on yleensä ero todellisuuteen.
        Mutta kun käy Kesälahdessä Ruokkeen lomakylässä, niin aina on olo levännyt ja tyytyväinen eikä koskaan tarvitse poistua pahoilla mielin.


    • kesävieras

      Sama meno jatkuu myös tänä vuonna, vaikka kesälomakausi on vasta aluillaan. Sääliksi käy paikkakuntaa!

      • Satunnainen yöpyjä

        Tulipahan piipahdettua pari yötä. Korjaamisen aiheita ja remontoitavaa toki paikasta löytyy. Ruuan taso ja laatu ravintolassa ei oikein vastannut hintaa, ei ainakaan "noitabuffet". Aamiainenkin oli melko kallis, 7 € etukäteen ostettuna, 10 € aamulla ilmoituksen mukaan. Silti aamulla maksoin sen 7 €. Lisäksi usein muutenkin "hatusta vedetyt hinnat ", jotka ilmeisesti vaihtelivat naamakertoimen mukaan :) . Mitens sitten se eläinten hoidon tila?! Itse kiikutin ruohoa aamulla ja illalla mm. pupuille niiden tyhjäksi syötyyn häkkiin. Ihmettelin joidenkin eläinten tyhjiä vesiastioita, joita sitten myös täyttelin. Esim. Alpakoilla en nähnyt juomavettä kun osan ajasta, pienessä ämpärissä, sitten "hoitajapojat" kiikuttivat senkin kaatuneen ämpärin pois aidan taakse ja jättivät sinne, kysäisin asiaa, vastauksena, että alpakat juovat järvestä mutaista vettä!! Juuri luin netistä että alpakat eivät juo likaista vettä ja raikkaan juomaveden saanti on huolehdittava jatkuvasti... Kyllähän siellä olisi eläinrakkaalle yöpyjälle hommia piisannut! Onneksi ne muuten näyttivät aika hyvinvoivilta, silti jäin miettimään niiden hoitoa?! Eipä varmaan tule kuitenkaan kovin äkkiä mentyä uudestaan. Sinänsä kyllä viihtyisä luonto eläimineen ja suht siistiä nykyisin. Henkilökunta (se mitä satuin näkemään! )-- no jaa, eipä saa minultakaan suurta plussaa... Harmi...


    • Lomailija2014

      Olimme viikon Haapasaaren lomakylässä 8 hengen mökissä kesällä 2014, Mökissä oli kaikki mukavuudet, ja pesutuvan käyttökin sisältyi hintaan ( muilta 7 e / koneellinen.Vastaanotossa oli suomalainen henkilö. ja palvelu oli hyvää. Alue oli siisti, Eläimet pidettiin aitauksissaan.Ainoa negatiivinen kokemus alueella oli ravintola Jätkänkämppä. Siellä mainostettiin lounaan jälkeen a la cartea, mutta eihän sellaista ollut, vaan saimme lounaan tähteitä mikrossa lämmitettynä täyteen hintaan. Ravintolassa oli venäläiset tarjoilijat ja ruoka oli pahaa. Saimme ruoasta vatsataudin molemmat, minä ja mieheni.Tästä kokemuksesta huolimatta, voisin lomailla toistekin Haapasaaren lomakylässä.

    • ei toista kertaa

      Kerran käyty, ei toista kertaa, epäsiistiä (paskaaa), pihat täys, epämääräistä liikennöintiä yöaikaan, liekö "varastettua tavaraa lastattu".

    • mummu-48

      Itse Ruovesiläisenä harmittelen, että kunta myi, testamentillä lahjaksi saamansa saaren yksityiselle. Sen jälkeen sen toiminta on mennyt alaspäin kuin kuin lehmän häntä. Itse olen siellä muutaman kerran käynyt ja palvelu on joka kerta tuntunut siltä "että ei vois vähempää kiinnostaa". Ja mitkä upeat puitteet olisi saada siitä vaikka mitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5248
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3407
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1542
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      186
      1410
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1056
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      968
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      768
    Aihe