Avioliitto ja selibaatti

Tanja2010

Olen 32 vuotias nainen jonka aviomies ei enää halua, nähtävästi ollenkaan. meillä on kolme lasta josta nuorin vasta 7 viikkoinen tätä kirjoittaessani. . Mutta tämä selibaatti ei ole kestänyt pelkästään 7viikkoa vaan jo 21. Tai oikeastaan enemmänkin. Pääsiäisen tienoilla oli yritys joka lopahti ja sen jälkeen olen jopa pelännyt ko. tapahtumaa ja nyt en enää edes halua. mies viettää aikaa autotallissaan katsoen pornoa tietokoneeltaja herraties mitä, mutta hellyyttä hän ei minulle osoita enkä minä hänelle. Yritin hieman hellytellä jos vaikka kipinä nousisi niin kommentiksi tuli että seuraavaksi pyydät seksiä. loukkaannuin ko.kommentista oikein tosissani koska tunnen itseni muutenkin täysin kakkoseksi tietokoneelle ja hyvin epäseksikkääksi. rinnat täynnä maitoa, pömppistä tms. pientä kivaa. miksi minun täytyisi pyytää seksiä ja tulla torjutuksi, taas.

nyt en enää uskalla/halua edes suukotella joten olen hyvinkin ahdistunut tilanteesta. Kommentti saattoi olla vitsiksi tarkoitettu, mutta sellaiseksi en sitä ottanut. Ilmoitin että turha pelätä ja se oli totuus! Pitäisikö haluni tästä nousta vai olemmeko tuomitut avioliitossa jossa kumpikaan ei oikeesti edes toista tahdo!? Hassuinta on ajatus, että jos mieheni suutelisi toista,niin se tuottaa minulle kipua. mutta en vain kykene tekemään aloitetta. Ja vain siksi että en PYSTY! Mikä siis avuksi?

1

758

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • C.Lingvist

      Aika auttaa. Jos pienokaisenne on nyt seitsenviikkoinen, niin tosiasia on, ettet ole ihan hehkeimmilläsi nykyään. Älä huoli. Se menee kyllä ohi. Ehkäpä luontoemo on jopa tietoisesti vähentänyt naisen vetovoimaa silloin, kun keskittyminen pitää olla lapsessa.

      Ja jos puhut 21 viikon selibaatista ja teillä on seitsenviikkoinen, niin kyllähän tuo on jo perin itsestäänselvää. Ei mies raskaanaolevaa naista halua eikä kuulu halua. Hänen kuuluu suojella raskaana olevaa naista. Seksiä harrastetaan kuitenkin pohjimmiltaan lisääntymistarpeista ja himo kohdistuu hedelmälliseen naiseen, joka voi tulla raskaaksi.

      Ota ihan lunkisti. Anna ajan auttaa sinua. Ensin tietenkin lapsen ehdoilla. Rintaruokit niin pitkään kun katsot sen parhaaksi. Kun se loppuu, alkaa palautumisesi naiseksi jälleen. Ja jos pidät huolta vartalostasi, niin vot olla varma, että miehesi haluaa sinua vielä. Elämässä on vaiheita. Tioesitkö, että suuri osa miesten syrjähypyistä tapahtuu juuri silloin, kun vaimo on raskaana tai vauva vaatii paljon naisen huomiota. Luonnollista sittenkin.

      Muista, että miehen on vaikea olla inhorehellinen rakastamansa naisen edessä. Ei hän halua sinua loukata.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2753
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2340
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1854
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1731
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1725
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1656
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe