luostarin puutarha/ sininen talo

höynäytetty

Meitä oli 14 hengen porukka, joka varasi huoneita Luostarin puutarhasta Naantalissa. Kun tulimme paikalle viikko ennen juhannusta, koimme ikävän yllätyksen. Puhelimessa sovittu hinta olikin tuplaantunut, emmekä saaneet majoittua kuin 2 henkeä per huone, vaikka varavuoteitakin olisi ollut. Meidät pantiin kahteen taloon. Kaiken huipuksi siinä "idyllisessä" Luostarin puutarhassa oli pitkälle aamuyöhön levotonta, mikä seurueemme vanhimmalle oli kova kokemus.
Jos olisimme tämän tienneet, olisimme saman tien menneet tasokkaampaan paikkaan Naantalissa.
Älkää te toiset sortuko netissä kuvailtuun idylliin, vaan ottakaa selvää mistä joudutte maksamaan!

4

2343

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elena7

      Ei näköjään taso parantunut seitsemässä vuodessa, päinvastoin. Oltiin puolisoni kanssa viime viikonloppuna yhden yön Sinisessä talossa (onneksi vain yhden). Turistien rahastukseen vintille rakennettu vierashuone, jossa pystyi liikkumaan otsaa kattoon lyömättä vain ovesta vastakkaiselle ikkunalle kapeaa kaistaa pitkin. Ei ilmastointia, ulkona oli 15 astetta ja oli siitä huolimatta kuuma, voi kuvitella, miltä tuntuu olla sisällä hellesäällä. Ei minkäänlaista suojaa valolta, verhot vain yhdellä ikkunalla, nekin jotain harsoa. Herättiin aamuviideltä auringonvaloon. Yritettiin ripustaa verhotangolle päiväpeitteen, niin koko tanko romahti siihen, olikin vain kahdella lyhyellä ruuvilla kiinni. Korjattiin. Seuraavaksi romahti suihkuverhon tanko, sekin oli parilla ruuvilla kiinni jostain ihmeen pahvilevystä katossa. Wc-pönttö heilui koska kiinnitykset olivat ruostuneita puhki - jossain vaiheessa kiva ylläri odotettavissa alakertaan... Luvattu "ilmainen wifi" ei toiminut lainkaan. Parkkipaikka 20 euroa - ehei, ei talon pihalla, sellainen olisi 30 euroa - vaan toisen rakennuksen vieressä. Mitään luvattuja "puutarhanäkymiä" ei löytynyt nimeksikään, ikkunoista näkyi viereisen talon seinä ja ohikulkijoiden jalat ja katukivetykset. Ikkunan alla - kasa kuolleita hyönteisiä ("siivottu" kämppä???). Tästä "ihmeestä" siis pyydetään Booking.com:issa parkkineen 140,-/yö. Törkeää rahastusta ja taitaa olla koko alue samaa tasoa. Ei todellakaan rahan arvoista, vaikka kuinka olisi muumimaailmat ja Niinistön linnat vastakkaisella rannalla (enempää ei siellä olekaan). Siinä vastaus, miksi kotimainen turismi ei vedä.

    • lomailija70

      Samanlaisia kokemuksia tältä kesältä Sinisestä talosta. Bookingin mukaan parkkimaksu on 20 euroa/yö, mutta meiltä pyydettiin 30. Etsittiin parkkipaikka muualta. Kylpyhuone/wc haisi järkyttävästi homeelta. Luvattu varustetaso ei pitänyt paikkaansa. Palvelu oli hidasta ja töykeää. Respana toimivassa Cafe Antoniuksessa haisi kissanpissa, kissankakkaa oli lattialla ja hajun lähde, itse kissa, makasi pöydällä. Kermakakut ja muut tarjottavat seisoivat huoneenlämmössä ja niissä pörräsi kärpäsiä. Naantalissa aiomme kyllä jatkossakin vierailla, mutta jätämme Sinisen talon ja muut saman omistajan paikat väliin.

    • Anonyymi

      Vältelkää tätä majoitusta!!!Tämä paikka oikeasti pitäisi sulkea!! Mikään ei ole muuttunut ainakaan sitten ketjun aloituksen....!! Kyllä, puutarha on idyllinen eli ylikasvanut , mutta se ei missään olosuhteissa kompensoi majoituksen puutteita, jotka olivat oikeasti vakavia.
      Huone sinänsä oli ahdas ja epämukava. "Suihku" oli metrin korkuinen tila bidee käsiletkulla ja sähköpatterilla. Keittössä on laitteita 80-luvulta.
      Sängyt ja kaikki tekstiilit varmasti samoilta ajoilta. Palohälytin ei toimi ja valaisimen neljästä polttimesta yksi antoi valoa.
      Kaiken tämän komeuden kruunaa vuosikymmeniä pinttynyt lika ja pöly kaikilla pinnoilla. Ja haju sen mukainen. Älkää tuhlatko rahojanne tähän idyllin!! Ei tähteä!!!

    • Anonyymi

      Naantalin idyllinen viihtyisyys on nykyään harhaa, tuon tason majoitus mitä koitte ei ole hyvää mainosta. Kylpylän tilanteesta en paremmin tiedä, toiset kertoo että on ajastaan jäljessä myös se. Muumimaailma hinnoittelee itsensä ulos markkinoilta, uudistusta tarvittaisiin myös siellä. Naantalin rakennusbuumi on älytön, Tammiston alue pilattu täysin, keskustassa talo talon vieressä, viheralueet hävitetään. Ilmapiiri on pääosin aika ahdasmielistä, kyttäys mentaliteetti kuin pikkukylässä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2097
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1610
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1510
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1236
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1150
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1145
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      953
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      932
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      876
    Aihe