RAISKAUS

jjj.j..j.j.j.

Kuinka moni jälleensyntyjä on sitä mieltä että tälläinen tragedia jossa 10-vuotias koulutyttö raiskataan ja sitten tapetaan kasvattaa häntä?

Kuinka moni on sitä mieltä että tuo tyttö olisi suunnitellut sen omalle kohdallensa?

Kuinka moni on sitä mieltä että hän niitti sitä mitä kylvi? (karma)

Pyydän perusteltuja vastauksia palstan jälleensyntyjiltä. Tai jos ei osaa perustella niin ei tarvi. Jos et vastaa niin katson että aihe on ollut liian rankka tai sitten siihen vastaaminen leimaa liikaa etkä halua tulla leimatuksi sillä että hyväksyt tuon asian.

8

679

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jokainen kokemus vaikuttaa ihmiseen jollakin tavalla. En kuitenkaan usko, että raiskaus on uhrille missään mielessä positiivinen. Ehkä hän oppii vuosien kuluessa antamaan anteeksi raiskaajalleen, mikä olisi pyhimysmäinen yli-inhimillinen suoritus.

      En usko, että kukaan suunnittelee joutuvansa raiskatuksi. Vika on siellä päässä, joka raiskaa ja tekee toisesta uhrin.

      En voi tietää, mitä kaikkea tuosta voisi oppia ja mitä siihen sisältyisi ikuisuuden näkökannalta tai Jumalan silmin. Olen kuitenkin sitä mieltä, että toisen hyväksikäyttö on aina väärin. Sotakin on väärin, on väärin käyttää sotilasta omien (poliittisten) asioiden ajamiseen.

      Mitä karmaan tulee, en usko karmaan siinä mielessä kuin yleensä käsitetään. Käsitän, että kiirastulessa karma koetaan. Siinä koetaan kaikki, mitä tuli tehtyä - ja siinä puhdistaudutaan niin hyvin, ettei mitään perseraiskauksia tarvitse mennä kokemaan maan päälle.

    • ....

      Raamatussa on maininta, oliko se Obadjan kirja, jossa sanotaan, uudelleensyntyneet israelilaiset kostavat kokemansa vääryyden. Uskoisin, on edelleen mahdollisuus valita oikea ja väärä uudessakin maailmassa.
      "Älä astu sisään minun kansani portista hänen hätäpäivänänsä" merkitsee ryöstöä ja ehkä myös raiskausta.
      Kuitenkaan oikeat uskovaiset eivät kannata täydellisyysoppia, että naisen on lupa maata vain yhden miehen kanssa, täydellisyyden harhastahan nousee viha. Jos pelastus on ykkösasia, raiskaajalle voidaan antaa anteeksi, muutkin väkivallanteot.
      Ahdasmieliset uskikset voivat pitää himoa syntinä,raiskattu nainen ei tuntenut himoa, ei hän voinut tehdä syntiäkään.
      Ajatus että se on väkivaltaa, ei häpäisyä taikka naisen on saatava itse päättää ilman uskontoa, tai tilintekoa
      muille, miten selviää, vähentää ainakin häpeää.

    • Sinde vm-82

      Voi en tiedä mitä sanoa, tuosta koulutytöstä, joka raiskattiin! Niin kauheaa, oliko hän käyttänyt hiussementtiä? Siitä on ihan turha karman kanssa keskustella ja kiistellä. Peruspilarit on selkäytimessä, kun hän myö lompakoita Hustler-lehden mukaan saadakseen uuden laukun. Hän halusi uuden kukkaron ja ryhtyi myymään itseään, hintataso oli tosi kova. Hän oli tosi lahjakas. Ei hän mihinkään neuroosiin sairastunut.

      "Kyllä mä olisin halunnut olla nuoremman näköinen." Mä en halunnut olla ikuisen nuoruuden vanki ja mulla olikin vakipaikka töissä. Vankeudessa ulkonäössä ja laittamatta itseään, Jumalan maailman lapsihahmoina, anarkisteina.

      Mitä jos tämä on vaarallista ja minua yritetään tappaa? Laiminlyöminen on aikuisten saamattomuutta. Mä näin juuri ikäiseni naisen kasvot peilistä.

    • Karma on ainoastaan syy ja seuraus-laki.
      Syyt ovat tuon karman-lain mukaan jokaiseen seuraukseen olemassa.

      Tässä geississä raiskattu että raiskaaja täytyi tietty olla edes olemassa jotta se raiskaajalle suurtä nautintoa, tyydytystä, vallan tunnetta antava ja toisaalta raiskatulle inhottava/tuhoava rikos toteutui.
      Miksi se sitten toteutui?
      Perustuu myös syy ja seuras-lakiin.
      Raiskaaja oli genetiikaltaan, kasvatukseltaan, ympäristö-tekijöistä johtuen että aktuellista tilanteesta kummuten sellaisessa henkisessä ja fyysisessä (kieroutuneessa) mielen-tilassa, että yleenskään pystyi halunsa voimasta(mitä sitten lienevätkin kieroudessaan) raiskaamaan tytön.
      Tyttö taas oli tavallaan ainakin "väärässä paikassa väärään aikaan, koska vasta-vuoroisesti tyttö ei ollut "oikeassa paikassa oikeaan aikaan" raiskausta ajatellen. Syy siihen "miksi hän ei ollut sillä kun oli täällä" ei ole tiedossa, mutta sekin jostain varmaan löytyisi.
      Syitä raiskaus-seuraukseen on tietty syvemmälläkin,,kuten sexi-kyllästeinen maailmamme tai se että olemme hyvin seksuaalisia olentoja haluinemme.
      Ymmärrätkö pointin?

      Kyse ei siis ole opista.
      Näen tässä geisissä lapsen elämän tuhoutumisen ja laajemmankin kärsimyksen itsekään ihmisen raukkamaisen teon vuoksi.

      Pre-extenssinen ajatus on myös Raamatussa.
      Siellä jossain kohdassa Jaakoppia ja Eesauta,,toista rakastettiin ja toista vihattiin jo ennen heidän syntymäänsä. Siis edellisten elämien tai "taivaallisten" elämän aikaisten sattumusten takia(vai vain Jumalan mielivallan tautta?) Jumala "tunsi niin".
      Vaikutus häneen jota ei rakasteta ja joka joutuu palvelemaan siksi toista olisi ollut ratkaiseva, katkeroittava, opettava, nöyryyttävä,,tai miten sen olsisi ottanut vastaan valmiiksi ilkikurinen jo edellisissä tai taivaallisisssa elämissä sählännyt sielu?
      Joka tapauksessa "niin tai näin", niin epä-oikeudenmukaista ja epä-loogista tulkintaa sieltäkin suunnalta pukkaa.

    • Amiiaa

      Ei sen tarvitse olla mikään karma. Rikoksia tehdään joka päivä - toinen toistaan kamalampia. Uhri voi olla ihan hyvin syytön. Aikaisemmin uskoin, että karmalla saattaisi olla tekemistä tuollaisen kanssa. Nyt en usko enää. Mitään toteennäyttöä ei ole kuitenkaan mistään. Vain joukko oletuksia, joita ei pidä alkaa myydä totuutena. Ei kukaan suunnittele tapetuksi tulemista "edellisessä elämässään". Itse en ainakaan haluaisi koskaan tulla tapetuksi. Kuka olisi niin mieletön? Jos karmaan lähtee uskomaan niin tietäköön, että karma luo aina uutta karmaa ilman minkäänlaista loppua. On parempi uskoa Jeesuksen sovintotyöhön kuin mihinkään muuhun liisteriin.

    • näin ounastelen

      Minä en usko, että karma tarkottaisi, että jos koet pahaa tässä elämässä olisit vastaavasti tehnyt itse toiselle pahaa edellisessä elämässäsi. Luulen, että korkeammalta tietoisuuden tasolta nämä asiat voisi ymmärtää selkeämmin, mutta kun emme ole korkemmalla tasolla vaan rajoitetulla ihmisen inkarnoituneella ymmärrystasolla niin nämä tällaiset asiat tuntuvat käsittämättömiltä.

      Näen asian näin: Sielun tasolla ihminen voi valita itselleen opetuksia, jotta oppisi jonkun tietyn läksyn. Emme ole tietoisia näistä valinnoistamme. Sielu ei ole sama kuin ihmiskeho eikä ihmisen persoona. Sielu haluaa kasvaa, kehittyä ja lisätä ymmärrystään eli rakkautta. Saavuttaaksen tämän, sen pitää kokea milloin mitäkin täällä ihmiskehossa ollessaan, jolloin tietoisuutemme on kovin pieni. Tietynlainen kokemus elämässä täytyy kokea (=kärsiä) niin kauan, kunnes siitä tajuaa ottaa opiksi ja siirtymään kehityksessään eteenpäin korkeammalle ymmärryksen tasolle. Kun on kerran oppinut, ei enää ole tarvetta uudelleen kokea vastaavaa. Kärsimys ei ole rangaistus, se on osa suurempaa suunnitelmaa. Jotkut oppivat nopeammin, jotkut hitaammin. Kaikki kuitenkin haluavat oppia syvemmällä tasollaan. Kaikkien ei tarvitse kokea kaikkia maailman vääryyksiä oppiakseen, sillä jokainen on yksilö. Kaikki valinnat taas vaikuttavat muihinkin kuin vain tähän kyseiseen yksilöön. Emme voi mitenkään käsittää ymmärrystasollamme kokonaisuutta. Kenelläkään ei ole lopullisia vastauksia.

    • se tyttö olet sinä ja valitsit tuon uudelleen syntymän päästäksesi vikisemään tällä palstalla. seuraavan elämäsi vaellat nälkäisenä kummituksena, koska olet nykyisessä elämässä demonien kuljetus astia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2941
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      2065
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1845
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1221
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe