Ulkomailla

espanbhjaa

(ei tositarina)
Olemme juuri saapuneet hotellillemme, joka sijaitsee Espanjan auringon alla kaupungissa nimeltä Barcelona. Olemme lähteneet matkaan neljän hengen tyttöporukalla, parikymppisiä kaikki. Olen ainut, jolla ei kotipuolessa odota poikaystävä tuloani, eli ainut sinkku tästä porukasta. Itseasiassa en ole ikinä oikein ollut pojan kanssa, kahdesti olen seurustellut huonoin tuloksin. Ydyntään asti en ole ikinä päästänyt ja siihen suhteet ovatkin loppuneet.

”Voi, että mulla kurnii maha”, Minna valittaa. ”Käydäänkö etsimässä joku ruokapaikka?”
”Joo, kunhan nyt ensin löydetään se huone. Ja kunhan tavarat on saatu purettua kutakuinkin”, Ella vastaa. Palloilemme käytävillä ja etsiskelemme huonetta numero 246.
”Ettekö löydä huonettanne?” käytävään ilmestynyt, laukkujamme kantava mies sanoo englanniksi.
”No, emme oikeastaan..” minä tunnustan, sillä olen eniten kielitaitoinen tästä kulkueesta.
Mies lähtee kävelemään ripein askelin kohti käytävän päätä ja lopulta pysähtyy erään huoneen kohdalle. Tarkistamme numeron, ja se on 246.
”Voi kiitos!” huudahdan miehelle, joka asettelee matkalaukkumme siististi seinän viereen.
”Ei se mitään”, hän hymyilee. ”Nimeni on Farid. Ottakaa yhteyttä aina kun tarvitsette jotain!”
Nyökkään hymyillen. Hän ei näytä ihan syntyperäiseltä espanjalaiselta, olisiko kotoisin jostain päin Afrikkaa. Hänellä on tummahko iho ja suklaiset silmät. Ikää hänellä on ehkä noin 25. Itseasiassa hän on melko söpö nuorukainen.
Farid huomaa, että katselen häntä. Hän iskee vaivihkaa silmää ja jättää meidät purkamaan laukkuja.
”Haloo, Veera, maa kutsuu!” Jasmin nauraa nenäni edessä.
”Mitä..”, havahdun mietteistäni.
”Sähän oot ihan pihkassa, kyllä tuon katseen huomasi millä sä katselit sitä tummaa nuorukaista, Faridko se oli”, Minna hekottaa puolestaan.
”Äsh, nyt kuvittelitte omianne”, mutisen mutta punastun hieman.

Pian olemme saaneet tavaramme järjestettyä ja on aika lähteä etsimään ruokapaikkaa. Olemme tälläytyneet parhaimpiimme, eihän sitä ikinä tiedä mitä kohtaa...
Aulassa kohtaamme jälleen Faridin.
”Hey giiirls!” hän huudahtaa nauraen.
”Hey, hey”, vastaamme kuorossa.
”Menemme syömään. Olisiko sinulla mitään ehdotuksia, hyvää ravintolaa tai jotain?” kysäisen ohimennen.
”Aaaah, tottahan toki! Tuossa kilometrin päässä on veljeni ravintola. Se on hyvä. Kannattaa kokeilla”, Farid sanoo.
”Kuulostaa kivalta. Käymme katselemassa”, vastaan ja lähdemme kävelemään ulos hotellilta.

”Joo, kyllä se on selvää. Sinä olet täysin Faridin pauloissa. Ja Faridkin taitaa tykätä sinusta”, Ella virnuilee, kun istumme Faridin veljen ravintolassa ruokalistat edessämme.
”No.. älähän nyt. Ei kehtaa puhua Faridista, kun hänen veljensäkin on täällä töissä..”, supisen.
”Mitä, puhuiko joku Faridista?” huikkaa joku mies englanniksi ja pyyhältää luoksemme. Hänen ikänsä on ehkä kolmissakymmenissä.
”No.. tavallaan”, mumisen.
”Aa, joko hän on ehtinyt hurmata teidät suloiset tytöt?” hän nauraa. ”Noniin, leikki sikseen. Jokos teillä on ruuat päätettynä?”
Latelemme ruuat veljelle, joka esittäytyy Ahmediksi. Huomaamme, että kaikki tarjoilijat ovat yhtä hymyileväisiä ja... flirttailevaisiakin. Yksi nuori 'apupoika’, ehkä juuri ja juuri 18-vuotias, piirittää Jasminia ja kinuaa meitä vielä uudestaan sinne joku päivä. Hän taitaa olla ihan syntyperäinen espanjalainen ja nimekseen hän sanoo Manuel.
Kun olemme päässeet hyvän ruuan syötyämme takaisin hotellille, päätämme jäädä aulakahvilaan juomaan jälkiruokakahvit. Ja ehkä siideritkin.
Hetken siinä siemailtuamme Farid liittyy seuraamme ja istahtaa pieneksi hetkeksi, sillä hotellissa ei ole nyt kiirettä.
”En voi olla tässä pitkään, sillä esimieheni Fernando kyttää kokoajan tekemisiäni..”, hän marisee.
”No, viivy vielä hetki kuitenkin”, naurahdan. Hän hymyilee ja kysyy nimiämme. Esittelemme itsemme ja kerromme tulevamme Suomesta. Hän itse sanoo olevansa kotoisin Libyasta.
”Finland! Hyva paiva!” Farid esittelee suomen kielen taitojaan ja saa meidät nauramaan. Hauska heppu.
”Beautiful names”, hän vielä mainitsee ja hihitämme.
Muutaman siiderin jälkeen on tullut aika lähteä nukkumaan huoneeseemme, jotta huomenna jaksaa taas nähdä Espanjaa.
”Hei!” Farid kuiskaa ja pysäyttää minut kun muut tytöt ovat kuulomatkan ulkopuolella.
”Olet tosi kaunis. En ole nähnyt kauniimpaa. Silmäsi ovat upeat”, hän kehuskelee.
”Ki-kiitos..”, sanon hieman ymmälläni. Mitä minun pitäisi sanoa?
”Olet.. tosi söpö. Sinullakin on ihanat silmät”, sanon pienessä hiprakassa. Farid naureskelee.
”Et tarkoita tuota”
”Tarkoitanpas!” intän.
Farid katsoo äkkiä sivuilleen ja pussaa sitten minua kevyesti, ohimennen, muiden huomaamatta poskelle.
En tiedä, miten reagoida.
”Mi-mi-minä..”, aloitan.
”Huone 341. Kerros 3. Tässä avain, mene sinne, tulen kohta”, Farid sanoo seksikkäällä, matalalla äänellä silmät kiihkosta suurina.

3

7858

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • espanbhjaa

      Lähden typertyneenä kävelemään kohti huoneita. En tiedä mitä ajatella. Kai olisi viisasta käydä sanomassa tytöille, mutta en jotenkin kehtaa.. Pakko minun on jotain sanoa, sillä muuten he ajattelevat että olen kadonnut jonnekin tietämättömille teille.
      Kävelen huoneeseemme ja koputan oveen.
      Hetken kuluttua Minna rientää avaamaan.
      ”Minne sinä jäit! Sinähän hehkut punaisena! Mitä oikein on tapahtunut?” hän kyselee.
      ”Eei.. mitään. Minä.. tuota.. minä käyn vielä tuota.. kävelemässä. Kierrän hotellin. Katselen, mitä kaikkea voimme puuhata muina päivinä.”
      ”Öh, oletko aivan varma? Olet vähän outo. En tiedä, kannattaako sinun lähteä yksin minnekään?” Minna huolestuu.
      ”Älähän nyt, kyllä selviän”, sanon ja huone alkaa vähän pyöriä. Penteleen alkoholi.
      Suljen oven ja lähden kävelemään ylempään kerrokseen. Tällä kertaa löydän huoneen helposti. Siis ilmeisesti Faridin huoneen, jossa hän asuu täällä. Puristan avainta kädessäni ja sydämeni pamppailee. Mitä se tumma mies haluaa minusta?
      Avaan oven. Huone on tyhjä lukuunottamatta pientä urheilukassia joka lepää toisen sängyn päällä. Kävelen vapisevin askelin istumaan huoneen perällä olevaan nojatuoliin ja mietin, milloin Farid mahtaa ilmaantua tänne.
      Ehdin istua tovin, kunnes kuulen kuinka avainta käännetään lukossa. Hyppään ilmaan säikähdyksestä.
      ”Heeeei!” Farid innostuu minut nähdessään. Pakotan hymyn naamalleni, vaikka paniikki pysyy yhä mielessäni. Mitä teen tuntemattoman miehen hotellihuoneessa ensimmäisenä lomapäivänäni?
      ”Hei...”, saan kakaistua ulos.
      ”Hei, tule tänne. Kaunis kultani”, Farid sanoo ja istuutuu sängylle. Siinä hetkessä kaikki valkenee minulle. Tiedän mitä hän haluaa. Tai no, osasin kai minä tämän aiemminkin aavistaa..
      ”Minä..”
      ”Tule nyt. Älä jännitä”, Farid hymyilee. Okei, ei mitään pelättävää. Ei tuo ihana mies sinua satuta, painotan itselleni.
      Istuudun sängylle ja katselen lattiaa.
      ”Katso tänne, höpsö” Farid naurahtaa. ”Haluan nähdä sinun suloiset silmäsi”
      Katson Faridia ja olen purskahtaa itkuun ja nauruun yhtä aikaa. Voinko luottaa häneen?
      ”En tee sinulle mitään pahaa”, hän rohkaisee ja laittaa tumman, hieman karvaisen käsivartensa olkapäilleni.
      ”En.. en minä sitä..” kakoilen. ”Minä vaan.. en.. ennen ole.. ollut..”
      ”Aaah, ei hätää, ei hätää. Näytän sinulle kuinka naista kohdellaan kauniisti.” Farid sanoo ja alkaa suudella kaulaani. Jännitykseni väistyy tuon hyvän tunteen tieltä. Seuraavaksi hän suutelee korvanlehtiäni, otsaani, suutani.. Se tuntuu mielettömältä. En ole koskaan saanut tällaista käsittelyä pojilta. He ovat vain.. kohdelleet minua kovakouraisesti ja suutelussakaan ei ole ollut mitään tunteita mukana.
      Farid alkaa availla neuletakkini nappeja. Samalla hän silittelee minua selästä jotta rauhoittuisin. Hän ottaa neuletakkini pois päältäni ja suutelee samalla kaulaani. Sitten hän hymyilee rohkaisevasti, ja hymyilen takaisin. Tämä tuntuu ihanalta.
      Farid on edennyt topin poisottamiseen. Sujuvin liikkein hän pujottaa sen pois päältäni ja en voi olla ajattelematta, että hän on tehnyt tätä varmaan monesti ennenkin. Sitten hän siirtyy suutelemaan selkääni ja vavahdan hänen pehmeästä kosketuksestaan. Kylmät väreet hiipivät kehoani pitkin. Hän avaa rintaliivini hakaset selkäpuoleltani ja irrottaa ne pois hikiseltä iholtani. Hän silittelee rintojani ja kovina töpöttäviä nännejäni. Tunnen, kuinka alapääni kostuu kostumistaan ja on jo ihan märkä.
      Nyt tuo ihana, tumma mies kääntyy katsomaan minua etupuolelta.
      ”Olet niin kaunis ja seksikäs”, hän kuiskaa kiihottuneena. Hän kumartuu suutelemaan rintojani, ja tartun hänen paitaansa. Se saa lähteä nyt.

      • espanbhjaa

        Farid on ilmiselvästi iloinen tekemästäni siirrosta. Eteeni avautuu komea, hieman treenattu keho. Huomaan, että hänen työhousujensa etumus näyttää jo melko suurelta, mutta annan sen vielä olla. Pyydän häntä menemään selälleen sängylle ja niin hän myös tekee. Suutelen hänen ihanaa rintakehäänsä, lipeksin hänen suolaisen ihonsa makua. Imeskelen kovia miehen nännejä ja nautin tilanteesta.
        Sitten Farid nousee istumaan ja kumoaa minut selälleen. Hän suutelee ja nuolee rintojani, imeskelee nännejäni ja tunnen, kuinka alapääni polttelee kiimasta. Ynisen ja pyydän miestä menemään alaspäin. Hän riisuu sortsini nopein liikkein ja alkaa silitellä kiimasta tihkuvaa alapäätäni pikkupöksyjen läpi. Se tuntuu niin taivaalliselta, että pyydän vain lisää, lisää, lisää. Farid naureskelee hiljaa ja jatkaa työtään. Hän suutelee vielä pikkupöksyjäni, sitten siirtää sormensa niiden sisälle ja pyörittelee klitoristani sormiensa alla. Ah että, meinaan laueta siihen paikkaan mutta hillitsen itseni. Mies pujottaa pöksyt pois jalastani ja avaan kiimalimasta märän kukkani hänelle. Hän nuolee klitoristani ja työntää sormeni sisälleni. Se liukuu märkään emättimeeni noin vain. Voihkaisen ja hän kysyy, eihän minuun satu. Ei, ei, ei, jatka vaan, vastaan ja sisälleni liukuu nyt kaksi sormea. Mies aloittaa tasaisen työntelyn samalla kun nuolee pikkuista klitoristani. Huudan nautinnosta, enkä voi enää pidättää laukeamista. Emättimeni supistelee Faridin sormien ympärillä ja hän näyttää tyytyväiseltä.
        ”Olet nii-iin kaunis, ihana nainen”, hän sanoo. Hymyilen ja tajuan mitä minun täytyy seuraavaksi tehdä. Pyydän Faridia nousemaan seisomaan ja hän tottelee kiltisti. Avaan hänen vyönsä näppärästi ja vähän liian suuret housut valahtavat nilkkoihin. Silmieni edessä on tiukat bokserit, joissa alkaa ilmeisesti olla jo vähän tukala tunnelma. Hieron penistä boksereiden läpi ja Farid alkaa huohottaa hiljaa. Lasken hänen housunsa alemmas ja housujen sisältä ponnahtaa ulos suurin näkemäni penis. En ole koskaan runkannut penistä, mutta luulen pystyväni siihen. Aloitan hitaan runkkaamisen. Farid huohottaa ja nopeutan tahtia.
        ”Voit.. ottaa.. sen suuhun.... jos haluat”, hän saa huohotukseltaan sanottua. Emmin vähän aikaa ja päätän sitten upottaa tuon kuuman ja kovan peniksen suuhuni. Miksen selviäisi suihinotosta?
        Valtava penis täyttää koko suuni. Alan imeä sitä tasaisesti, kokoajan tahtia nopeuttaen. Tunnen, kuinka miehen elin sykkii suussani. Enpä tiennyt aiemmin päivällä, että illalla olen vielä tällaisissa puuhissa, mietin ja hillitsen nauruntyrskähdyksen.
        ”Nopeammin.. nopeammin... aahhh”, Farid vaikeroi ja pitää päästäni kiinni. Imen penistä niin nopeasti kuin voin.
        ”Nyt.. tuleee”, Farid voihkaisee, ottaa peniksen pois suustani ja laukeaa naamalleni ja rinnoilleni. Nuolaisen miehen spermaa huuliltani ensimmäisen kerran. Farid katsoo minua ja hymyilee.
        Sen jälkeen asetumme makaamaan sängylle. Suutelemme ja hivelöimme toistemme kehoja. Silitän Faridin ihanaa rintakehää, hän hyväilee rintojani hellästi. Pari kertaa hän myös leikittelee ja imaisee nänneistäni. Pian hänen kalunsa on uudelleen pystyssä.
        ”Oletko valmis?” hän kysyy ihanasti. Maailman hienotunteisin mies, ajattelen.
        ”O-olen..”, sanon. Nyt se on menoa, mietin. En voi enää perääntyä. Neitsyyteni lähtee kohta.
        Muistan erään asian viime hetkellä.
        ”Onhan sinulla kondomi?” kysyn huolissani.
        ”Tottakai”, mies virnistää, ottaa kondomipakkauksen yöpöydän laatikosta ja kohta hänellä on kädessään sininen kondomi.
        ”Haluatko laittaa sen?” hän kysyy. Minä emmin, miten minä sen muka saan laitettua? Olen joskus testannut sen laittoa banaaniin, mutta...
        ”Helppoa se on”, mies naurahtaa suloisesti huomattuaan ilmeeni.
        Nousen istumaan, otan kondomin käteeni, levitän sen ja asetan sen hänen penikselleen. Oikeassahan hän oli, helppoa se on.


      • espanbhjaa
        espanbhjaa kirjoitti:

        Farid on ilmiselvästi iloinen tekemästäni siirrosta. Eteeni avautuu komea, hieman treenattu keho. Huomaan, että hänen työhousujensa etumus näyttää jo melko suurelta, mutta annan sen vielä olla. Pyydän häntä menemään selälleen sängylle ja niin hän myös tekee. Suutelen hänen ihanaa rintakehäänsä, lipeksin hänen suolaisen ihonsa makua. Imeskelen kovia miehen nännejä ja nautin tilanteesta.
        Sitten Farid nousee istumaan ja kumoaa minut selälleen. Hän suutelee ja nuolee rintojani, imeskelee nännejäni ja tunnen, kuinka alapääni polttelee kiimasta. Ynisen ja pyydän miestä menemään alaspäin. Hän riisuu sortsini nopein liikkein ja alkaa silitellä kiimasta tihkuvaa alapäätäni pikkupöksyjen läpi. Se tuntuu niin taivaalliselta, että pyydän vain lisää, lisää, lisää. Farid naureskelee hiljaa ja jatkaa työtään. Hän suutelee vielä pikkupöksyjäni, sitten siirtää sormensa niiden sisälle ja pyörittelee klitoristani sormiensa alla. Ah että, meinaan laueta siihen paikkaan mutta hillitsen itseni. Mies pujottaa pöksyt pois jalastani ja avaan kiimalimasta märän kukkani hänelle. Hän nuolee klitoristani ja työntää sormeni sisälleni. Se liukuu märkään emättimeeni noin vain. Voihkaisen ja hän kysyy, eihän minuun satu. Ei, ei, ei, jatka vaan, vastaan ja sisälleni liukuu nyt kaksi sormea. Mies aloittaa tasaisen työntelyn samalla kun nuolee pikkuista klitoristani. Huudan nautinnosta, enkä voi enää pidättää laukeamista. Emättimeni supistelee Faridin sormien ympärillä ja hän näyttää tyytyväiseltä.
        ”Olet nii-iin kaunis, ihana nainen”, hän sanoo. Hymyilen ja tajuan mitä minun täytyy seuraavaksi tehdä. Pyydän Faridia nousemaan seisomaan ja hän tottelee kiltisti. Avaan hänen vyönsä näppärästi ja vähän liian suuret housut valahtavat nilkkoihin. Silmieni edessä on tiukat bokserit, joissa alkaa ilmeisesti olla jo vähän tukala tunnelma. Hieron penistä boksereiden läpi ja Farid alkaa huohottaa hiljaa. Lasken hänen housunsa alemmas ja housujen sisältä ponnahtaa ulos suurin näkemäni penis. En ole koskaan runkannut penistä, mutta luulen pystyväni siihen. Aloitan hitaan runkkaamisen. Farid huohottaa ja nopeutan tahtia.
        ”Voit.. ottaa.. sen suuhun.... jos haluat”, hän saa huohotukseltaan sanottua. Emmin vähän aikaa ja päätän sitten upottaa tuon kuuman ja kovan peniksen suuhuni. Miksen selviäisi suihinotosta?
        Valtava penis täyttää koko suuni. Alan imeä sitä tasaisesti, kokoajan tahtia nopeuttaen. Tunnen, kuinka miehen elin sykkii suussani. Enpä tiennyt aiemmin päivällä, että illalla olen vielä tällaisissa puuhissa, mietin ja hillitsen nauruntyrskähdyksen.
        ”Nopeammin.. nopeammin... aahhh”, Farid vaikeroi ja pitää päästäni kiinni. Imen penistä niin nopeasti kuin voin.
        ”Nyt.. tuleee”, Farid voihkaisee, ottaa peniksen pois suustani ja laukeaa naamalleni ja rinnoilleni. Nuolaisen miehen spermaa huuliltani ensimmäisen kerran. Farid katsoo minua ja hymyilee.
        Sen jälkeen asetumme makaamaan sängylle. Suutelemme ja hivelöimme toistemme kehoja. Silitän Faridin ihanaa rintakehää, hän hyväilee rintojani hellästi. Pari kertaa hän myös leikittelee ja imaisee nänneistäni. Pian hänen kalunsa on uudelleen pystyssä.
        ”Oletko valmis?” hän kysyy ihanasti. Maailman hienotunteisin mies, ajattelen.
        ”O-olen..”, sanon. Nyt se on menoa, mietin. En voi enää perääntyä. Neitsyyteni lähtee kohta.
        Muistan erään asian viime hetkellä.
        ”Onhan sinulla kondomi?” kysyn huolissani.
        ”Tottakai”, mies virnistää, ottaa kondomipakkauksen yöpöydän laatikosta ja kohta hänellä on kädessään sininen kondomi.
        ”Haluatko laittaa sen?” hän kysyy. Minä emmin, miten minä sen muka saan laitettua? Olen joskus testannut sen laittoa banaaniin, mutta...
        ”Helppoa se on”, mies naurahtaa suloisesti huomattuaan ilmeeni.
        Nousen istumaan, otan kondomin käteeni, levitän sen ja asetan sen hänen penikselleen. Oikeassahan hän oli, helppoa se on.

        Sitten olemme valmiit aloittamaan. Asetun selälleni makaamaan. Huomaan jännittäväni hiukan. Faridkin huomaa sen ja kumartuu suutelemaan minua.
        ”Ei ole mitään hätää. En satuta, sinä sanot jos sattuu. Tämä on ihanaa. Rentoudu”, hän rohkaisee. Ihana mies.
        Levitän jalkani ja avaan suloisuuteni selälleen. Yritän rentoutua. Farid asettaa peniksensä emättimeni suulle ja aloittaa hitaat työnnöt.
        ”Eihän satu?” hän kysyy ja pudistan päätäni, vaikka miehen iso penis sattuukin hieman.
        Työnnöt ovat ensin hitaita ja tekevät vähän tuskaa. Hengitän raskaasti ja alan huohottaa ja voihkia nautinnosta ja kivusta. Faridkin huohottaa ja lisää samalla nopeutta. Hänen suurtakin suurempi kalunsa menee sisääni, ulos, sisääni, ulos. Voihkimme kumpikin ja hieron klitoristani nautinnon lisäämiseksi.
        ”Kohta.. tulen... ihan kohta”, Farid huohottaa, ja vetelee isoa kaluaan vielä lujemmin ja nopeammin. Minäkin tajuan nautinnon huipun olevan lähellä.
        ”Minä.. myös”, voihkin ja samassa alan täristä ja ihana nautinto leviää koko kehooni. Emättimeni supistelee antaen jälkilöylyt Faridin kalulle ja kohta tämäkin laukeaa nautinnosta. Farid lösähtää viereeni makaamaan ja suutelee minua.
        ”Eihän se niin kamalaa ollut?” Hän sanoo pilke silmäkulmassa.
        ”Ei. Se oli ihanaa. Taivaallista.”


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe