Sanotaan, että pitää hyödyntää vihannesten keitinvesi. Mihin sitä voisi hyödyntää?
Tai tuoreet herneenpalot, onko kukaan keksinyt mihin niitä voi käyttää? Saako niistä jollain kikalla hyvää ruokaa?
Entä parsakaalin varret? Tylsää heittää niin paljon ruokaa roskikseen.
Älä heitä lasta kylpyveden mukana ?
4
727
Vastaukset
- 60-84 jne
"pitää hyödyntää vihannesten keitinvesi"
eikös tuo ole tarkasti ottaen perua pula-ajalta ja koske vain oman puutarhan puhtaita vihanneksia.
kunpa tietäisit miten nykyään lannoitetaan, kasteluvedellä ja muita torjunta-aineita käytetään varman päälle.
nykyään se vesi lienee myrkyllistä,
tai hyvähän jos kaikki kuolis kuusikymppisenä ei tarvi eläkettä maksaa.
meidän suvussa tehdään päinvastoin ja terveitä ollaan. - Eikun kokeilemaan
Keitä ja säästä liemi ja soseuta esim sauvasekoittimella, lisää muitakin vihanneksia ja mausta, niin luulisi tulevan hyvää vihanneskeittoa. Voihan sinne joukkoon laittaa vähän jotakin muutakin energiaa antamaan esim. soijarouhetta tai jauhelihaa tai kanaa tai savuporoa tai ties mitä, jos ei ihan halua ryhtyä kasvissyöjäksi, ja vaikkapa juustoa tai kermaa. Kokeilemalla varmaan löytyy hyvä resepti. Kerro sitten meille muillekin, mikä oli hyvä yhdistelmä.
... ja, jos keitoista ei välitä, niin voihan keitinliemen käyttää nesteenä esim. kastikkeissa, tai vaikkapa sämpylätaikinassa siinä missä puuron jämätkin.
Edellisen kommentoijan mainintaa lannoitteista ja myrkyistä en kyllä allekirjoita. Eiköhän Suomessa tuo Evira tutki aika tarkkaan nuo kaupan olevat elintarvikkeet, niin ettei noista kannata ottaa paniikkia.- .
"Edellisen kommentoijan mainintaa lannoitteista ja myrkyistä en kyllä allekirjoita. Eiköhän Suomessa tuo Evira tutki aika tarkkaan nuo kaupan olevat elintarvikkeet, niin ettei noista kannata ottaa paniikkia. "
heh,
ota selvää, mutta varaudu, "tieto lisää tuskaa".
niin, syö vaikka itämeren silakkaa, käytä tervaa, ym., ym., jos suomessa oleilet,
nehän on suomalaisten yksinoikeuksia, nauti myrkyistäsi,
älä siten 7-kymppisenä ihmettele kun moni on terveempi.
- Herkutellen
Parsakaalin varret??? Itse poistan vain pienen kuivuneen osan varren päästä ja käytän loput; jos käytän vartta yhdessä kukintojen kanssa, pilkon varren pieniksi paloiksi, koska kukinnot kypsyvät nopeammin. Parsakaalissa on paljon hyödyllisiä ravintoaineita, varsinkin jos ei syö muuta kirjaimellisesti vihreää.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Rukoilimme Länsimuurilla 2000 vuoden jälkeen, Jumalamme oli antanut meille kaiken takaisin
Western Wall, In our Hands. 55th Para. https://www.youtube.com/watch?v=u4BJAppyCSo https://en.wikipedia.org/wiki/55th_252618Mies mitä ajattelet naisista?
Kerro mitä ajatuksia nousee. Mitä naiset sinulle merkitsee? Sana on vapaa.1162436Saako kantaa asetta
Voiko olla koskaan kotelossa lonkalla ase.. Siis ei mikään luvaton ase. Johon on luvat. Esim luottamustoimessa, tai kaup231976Kerro kaivattusi
Jokin tapa/piirre mikä sinua viehättää ja mistä hän voisi myös tunnistaa itsensä.581953Mitä laitatte karjalanpiirakan päälle?
Voita tietenkin, mutta mitä muuta? Itse yleensä juustoa, jotain leikkelemakkaraa ja tuorekurkkua241487Vakkuri puhuu että Suomi joutuu sotaan.
Hänen mukaansa asiantuntijat ovat yhtä mieltä että Suomi joutuu sotaan Venäjän kanssa. En tiedä kuinka lähellä se on, mu3051237- 601043
- 2581023
- 53960
- 146923