Sanotaan, että pitää hyödyntää vihannesten keitinvesi. Mihin sitä voisi hyödyntää?
Tai tuoreet herneenpalot, onko kukaan keksinyt mihin niitä voi käyttää? Saako niistä jollain kikalla hyvää ruokaa?
Entä parsakaalin varret? Tylsää heittää niin paljon ruokaa roskikseen.
Älä heitä lasta kylpyveden mukana ?
4
761
Vastaukset
- 60-84 jne
"pitää hyödyntää vihannesten keitinvesi"
eikös tuo ole tarkasti ottaen perua pula-ajalta ja koske vain oman puutarhan puhtaita vihanneksia.
kunpa tietäisit miten nykyään lannoitetaan, kasteluvedellä ja muita torjunta-aineita käytetään varman päälle.
nykyään se vesi lienee myrkyllistä,
tai hyvähän jos kaikki kuolis kuusikymppisenä ei tarvi eläkettä maksaa.
meidän suvussa tehdään päinvastoin ja terveitä ollaan. - Eikun kokeilemaan
Keitä ja säästä liemi ja soseuta esim sauvasekoittimella, lisää muitakin vihanneksia ja mausta, niin luulisi tulevan hyvää vihanneskeittoa. Voihan sinne joukkoon laittaa vähän jotakin muutakin energiaa antamaan esim. soijarouhetta tai jauhelihaa tai kanaa tai savuporoa tai ties mitä, jos ei ihan halua ryhtyä kasvissyöjäksi, ja vaikkapa juustoa tai kermaa. Kokeilemalla varmaan löytyy hyvä resepti. Kerro sitten meille muillekin, mikä oli hyvä yhdistelmä.
... ja, jos keitoista ei välitä, niin voihan keitinliemen käyttää nesteenä esim. kastikkeissa, tai vaikkapa sämpylätaikinassa siinä missä puuron jämätkin.
Edellisen kommentoijan mainintaa lannoitteista ja myrkyistä en kyllä allekirjoita. Eiköhän Suomessa tuo Evira tutki aika tarkkaan nuo kaupan olevat elintarvikkeet, niin ettei noista kannata ottaa paniikkia.- .
"Edellisen kommentoijan mainintaa lannoitteista ja myrkyistä en kyllä allekirjoita. Eiköhän Suomessa tuo Evira tutki aika tarkkaan nuo kaupan olevat elintarvikkeet, niin ettei noista kannata ottaa paniikkia. "
heh,
ota selvää, mutta varaudu, "tieto lisää tuskaa".
niin, syö vaikka itämeren silakkaa, käytä tervaa, ym., ym., jos suomessa oleilet,
nehän on suomalaisten yksinoikeuksia, nauti myrkyistäsi,
älä siten 7-kymppisenä ihmettele kun moni on terveempi.
- Herkutellen
Parsakaalin varret??? Itse poistan vain pienen kuivuneen osan varren päästä ja käytän loput; jos käytän vartta yhdessä kukintojen kanssa, pilkon varren pieniksi paloiksi, koska kukinnot kypsyvät nopeammin. Parsakaalissa on paljon hyödyllisiä ravintoaineita, varsinkin jos ei syö muuta kirjaimellisesti vihreää.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Taisin tehdä virheen
Kaipaan sua enemmän kuin kuvittelin. Luulin, että helpottuisin, mutta olinkin täysin väärässä. Vieläkö vastaisit minulle754009Koronarokotus sattui oudon paljon nyt sairaanhoitaja Tanja 46 istuu pyörätuolissa
Pitkä piina piikistä Kun Tanja Vatka käy suihkussa, tuntuu kuin ihoa revittäisiin raastinraudalla irti. Hän on kärsinyt2023302Hyvä että lähdit siitä
Ties mitä oisin keksinyt jos oisit jäänyt siihen, näit varmaan miten katoin sua.... 😘🤭😎💖473006Nyt tuntuu siltä, että on pakko päästä puhumaan kanssasi
Tuntuu että sekoan tämän kaiken takia. Miehelle772671Olisitko mies valmis?
Maksamaan naisellesi/vaimollesi/tyttöystävällesi elämisestä syntyvät kulut, ruokailun, vuokran ja muut välttämättömät me3792408- 1812072
- 781605
- 361586
vieläkin sanoa voin...
💖💛💖💛💖💛💖💛💖 💛 Beijjjbeh 💛 Kaks vuotta tänään täällä. Miten hitossa jotkut on jaksaneet kymmeniä vuos231418Nainen onko sulla supervoimmia ?
Voisitko auttaa miestä mäessä? Tarjota auttavan käden ja jeesata tätä miestä? Tai antaa olla et sä kuitenkaan auta.391392