Sanotaan, että pitää hyödyntää vihannesten keitinvesi. Mihin sitä voisi hyödyntää?
Tai tuoreet herneenpalot, onko kukaan keksinyt mihin niitä voi käyttää? Saako niistä jollain kikalla hyvää ruokaa?
Entä parsakaalin varret? Tylsää heittää niin paljon ruokaa roskikseen.
Älä heitä lasta kylpyveden mukana ?
4
704
Vastaukset
- 60-84 jne
"pitää hyödyntää vihannesten keitinvesi"
eikös tuo ole tarkasti ottaen perua pula-ajalta ja koske vain oman puutarhan puhtaita vihanneksia.
kunpa tietäisit miten nykyään lannoitetaan, kasteluvedellä ja muita torjunta-aineita käytetään varman päälle.
nykyään se vesi lienee myrkyllistä,
tai hyvähän jos kaikki kuolis kuusikymppisenä ei tarvi eläkettä maksaa.
meidän suvussa tehdään päinvastoin ja terveitä ollaan. - Eikun kokeilemaan
Keitä ja säästä liemi ja soseuta esim sauvasekoittimella, lisää muitakin vihanneksia ja mausta, niin luulisi tulevan hyvää vihanneskeittoa. Voihan sinne joukkoon laittaa vähän jotakin muutakin energiaa antamaan esim. soijarouhetta tai jauhelihaa tai kanaa tai savuporoa tai ties mitä, jos ei ihan halua ryhtyä kasvissyöjäksi, ja vaikkapa juustoa tai kermaa. Kokeilemalla varmaan löytyy hyvä resepti. Kerro sitten meille muillekin, mikä oli hyvä yhdistelmä.
... ja, jos keitoista ei välitä, niin voihan keitinliemen käyttää nesteenä esim. kastikkeissa, tai vaikkapa sämpylätaikinassa siinä missä puuron jämätkin.
Edellisen kommentoijan mainintaa lannoitteista ja myrkyistä en kyllä allekirjoita. Eiköhän Suomessa tuo Evira tutki aika tarkkaan nuo kaupan olevat elintarvikkeet, niin ettei noista kannata ottaa paniikkia.- .
"Edellisen kommentoijan mainintaa lannoitteista ja myrkyistä en kyllä allekirjoita. Eiköhän Suomessa tuo Evira tutki aika tarkkaan nuo kaupan olevat elintarvikkeet, niin ettei noista kannata ottaa paniikkia. "
heh,
ota selvää, mutta varaudu, "tieto lisää tuskaa".
niin, syö vaikka itämeren silakkaa, käytä tervaa, ym., ym., jos suomessa oleilet,
nehän on suomalaisten yksinoikeuksia, nauti myrkyistäsi,
älä siten 7-kymppisenä ihmettele kun moni on terveempi.
- Herkutellen
Parsakaalin varret??? Itse poistan vain pienen kuivuneen osan varren päästä ja käytän loput; jos käytän vartta yhdessä kukintojen kanssa, pilkon varren pieniksi paloiksi, koska kukinnot kypsyvät nopeammin. Parsakaalissa on paljon hyödyllisiä ravintoaineita, varsinkin jos ei syö muuta kirjaimellisesti vihreää.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1343599
- 1101409
Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä
"Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht2711320Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa
Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.691239Kalateltta fiasko
Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr171134Nainen voi rakastaa
Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt791081Ikävöimäsi henkilön ikä
Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie451028IS Viikonloppu 20.-21.7.2024
Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku571019- 301016
- 53938