Sanotaan, että pitää hyödyntää vihannesten keitinvesi. Mihin sitä voisi hyödyntää?
Tai tuoreet herneenpalot, onko kukaan keksinyt mihin niitä voi käyttää? Saako niistä jollain kikalla hyvää ruokaa?
Entä parsakaalin varret? Tylsää heittää niin paljon ruokaa roskikseen.
Älä heitä lasta kylpyveden mukana ?
4
743
Vastaukset
- 60-84 jne
"pitää hyödyntää vihannesten keitinvesi"
eikös tuo ole tarkasti ottaen perua pula-ajalta ja koske vain oman puutarhan puhtaita vihanneksia.
kunpa tietäisit miten nykyään lannoitetaan, kasteluvedellä ja muita torjunta-aineita käytetään varman päälle.
nykyään se vesi lienee myrkyllistä,
tai hyvähän jos kaikki kuolis kuusikymppisenä ei tarvi eläkettä maksaa.
meidän suvussa tehdään päinvastoin ja terveitä ollaan. - Eikun kokeilemaan
Keitä ja säästä liemi ja soseuta esim sauvasekoittimella, lisää muitakin vihanneksia ja mausta, niin luulisi tulevan hyvää vihanneskeittoa. Voihan sinne joukkoon laittaa vähän jotakin muutakin energiaa antamaan esim. soijarouhetta tai jauhelihaa tai kanaa tai savuporoa tai ties mitä, jos ei ihan halua ryhtyä kasvissyöjäksi, ja vaikkapa juustoa tai kermaa. Kokeilemalla varmaan löytyy hyvä resepti. Kerro sitten meille muillekin, mikä oli hyvä yhdistelmä.
... ja, jos keitoista ei välitä, niin voihan keitinliemen käyttää nesteenä esim. kastikkeissa, tai vaikkapa sämpylätaikinassa siinä missä puuron jämätkin.
Edellisen kommentoijan mainintaa lannoitteista ja myrkyistä en kyllä allekirjoita. Eiköhän Suomessa tuo Evira tutki aika tarkkaan nuo kaupan olevat elintarvikkeet, niin ettei noista kannata ottaa paniikkia.- .
"Edellisen kommentoijan mainintaa lannoitteista ja myrkyistä en kyllä allekirjoita. Eiköhän Suomessa tuo Evira tutki aika tarkkaan nuo kaupan olevat elintarvikkeet, niin ettei noista kannata ottaa paniikkia. "
heh,
ota selvää, mutta varaudu, "tieto lisää tuskaa".
niin, syö vaikka itämeren silakkaa, käytä tervaa, ym., ym., jos suomessa oleilet,
nehän on suomalaisten yksinoikeuksia, nauti myrkyistäsi,
älä siten 7-kymppisenä ihmettele kun moni on terveempi.
- Herkutellen
Parsakaalin varret??? Itse poistan vain pienen kuivuneen osan varren päästä ja käytän loput; jos käytän vartta yhdessä kukintojen kanssa, pilkon varren pieniksi paloiksi, koska kukinnot kypsyvät nopeammin. Parsakaalissa on paljon hyödyllisiä ravintoaineita, varsinkin jos ei syö muuta kirjaimellisesti vihreää.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ajattelen sinua nyt
Ajattelen sinua hyvin todennäköisesti myös huomenna. Sitten voi mennä viikko, että ajattelen sinua vain iltaisin ja aamu292538- 1322385
Vaistoan ettei sulla kaikki hyvin
Odotatko että se loppuu kokonaan ja avaat vasta linjan. Niin monen asian pitäisi muuttua että menisi loppu elämä kivasti141931Yritys Kannus
Mää vaan ihmettelen, julkijuopottelua. Eikö tosiaan oo parempaa hommaa, koittas saada oikeasti jotain aikaiseksi. Hävett151733Olen huolissani
Että joku päivä ihastut/rakastut siskooni. Ja itseasiassa haluaisin, ettei hän olisi mitenkään sinun tyyppiäsi ja pitäis731287- 171282
- 1061244
- 93977
Syrjintäskandaali Lieksan kaupungin johdossa
Ylen valpas toimittaja kirjoittaa: Lieksan kaupunki kieltäytyi hyväksymästä Vihreiden venäläistaustaista ehdokasta Lieks136901Kuin sonnilauma
Taas on Virkatiellä kova meteli keskellä päivää. Ei siinä kyllä toisia asukkaita yhtään ajatella. Tullaan yhden asuntoon20883