Karttakaa Tuhatjalkaa! 2/2

Luminor*

Ja oireethan jatkuivat. Soitin ajanvaraukseen, ja hoitaja sanoi, että tulkaa ihmeessä hakemaan se ab-piikki.
Kun tulimme paikalle, saimme odotella puoli tuntia, että pääsimme vastaanotolle. Odotusaulassa oli 3 koiraa, jotka ulisivat tauotta, ja mietin, että tämänkin olisi kissamme voinut välttää, jos olisi heti saanut sen piikin.

Kun eläinlääkäri otti meidät viimein vastaan, hän sanoi, että kissaan tiputetaan ensin nestettä, että vältytään nestehukalta (kun se ei ollut juonut kovin hyvin virtsatieoireiden vuoksi). Hoitaja pisti piikin kissamme niskaan, ja rauhoittelin kissaani semmoisen puoli tuntia, kun sen niskaan alkoi hitaasti muodostua nestepatti. Kun neste oli tiputettu, huokaisin helpotuksesta, kun ajattelin, että nyt se saa sen piikin. Mutta ei! Eläinlääkäri tuli toisen hoitajan kanssa sisään huoneeseen, ja sanoi, että pistetään kissaan vielä tämmöinen rauhoittava Diapam-piikki, koska kun kissa aristelee sitä pissaamista kun se sattuu, niin tämä rentouttaa kissan niin, että se uskaltaa pissiä. SITTEN kissamme sai sen ab-piikin.

Kotiinpäästyämme kissamme ei suinkaan ollut rauhallinen. Se säntäili päättömästi pitkin seiniä, sen mitä nyt pökerryksissään pystyi koordinoimaan. Sitten se säntäsi ruokakupille, ja ahmi hetkessä lautasellisen purkkiruokaa, niin, että sen naama oli kiinni kupissa. Se ei ole koskaan syönyt kerralla kupillistä tyhjäksi eikä todellakaan naama kiinni ruoassa. Se oli kuin vimmattu.

Vein sen kylpyhuoneeseen, ja sitten alkoi laatikolla ravaaminen. Se meni laatikolle, yritti tehdä pissaa, jota ei tullut, se tuli pois ja meni heti takaisin jne. Sitten se väänsi laatikkoon ripulit (diapamin sivuvaikutus), astui pökerryksissään ripuliinsa ja meidän piti pestä hieman kissaamme. Kissallamme oli selvästi diapam-piikin vuoksi koko ajan tunne, että sen täytyy ulostaa tai virtsata, ihan kuin sillä ei olisi ollut ilman tätä piikkiäkin tarpeeksi kova tunne virtsatieinfektion vuoksi! Nyt se ravasi kuin mielipuoli hiekkalaatikolla ja pelkäsin, että se aiheuttaa itselleen vielä peräpukamat, kun se yritti väkisin vääntää ulostetta, mutta mitään ei tullut. Täytyy sanoa, että oliko typerämpää, kuin laittaa tällainen RENTOUTTAVA piikki, kun raukalla on muutenkin koko ajan tunne, että kusettaa! Nyt sillä on sen lisäksi tunne, että olisi ulostettava myös!

Kun soitin Tuhatjalkaan, he sanoivat, että voithan sinä tuoda kissan tänne yöksi tarkkailuun, jos sen oireet huolestuttavat, ja voisimme puristaa sen virtsarakkoa, jos se ei tyhjene kunnolla. Jessus. Vai vielä puristaa. Sanoin, että tarkkailen sitä kotona! Tarinan loppu on vielä tuntematon, sillä tilanne on edelleen päällä. Mutta niille, ketkä harkitsevat vievänsä lemmikkinsä Tuhatjalkaan hoitoon, suosittelen harkitsemaan uudelleen. Siellä saa aina odottaa, vaikka olisi aika varattuna, koskaan ei ole yhteisymmärrystä, toinen hoitaja sanoo toista kuin toinen. Väärinkäsityksiä toisensa perään. He rahastavat uusintakäynneillä. Tämänkin ab-piikin piti tulla samaan hintaan, mutta kun he keksivät siihen päälle kaikenmaailman rauhoittavat aineet, niin laskua tulikin lisää 63e! Yhteensä tämän ab-piikin saaminen siis maksoi yli 230 e! Järkyttävää rahastusta ja eläimen kidutusta!

Ei enää koskaan Tuhatjalkaan.

1

336

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 11+6=?

   aikamoista sähellystä...:/ kissaraasu, toivottavast paranee pian

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   456
   2394
  2. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   131
   1308
  3. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   278
   1135
  4. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   182
   1096
  5. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   137
   1034
  6. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   45
   962
  7. Olen pahoillani

   Ei ollut muuta vaihtoehtoa
   Ikävä
   46
   860
  8. Kellyn velat on jo 34000 ja on kelan asiakas.

   Tälläistä nää naiset on kaikki samanlaisia, kun mies ei maksa niiden velkoja ja elämää niin kaikki menee vaan ulosottoon.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   46
   836
  Aihe