Albyreonilaisten tanssi maan päällä

Tässä seuraavassa avataan hieman albyreonilaisten tanssia maan päällä.

(Tämän ohjelman tarkoitus on korjata tietoisuusuni-informaatiokudosta evoluutio-geenikartan osana 9000-säikeeseen. Tietoisuusunikudos menetettiin kauan sitten erään sieluolentojoukon myötä, joita nimitetään myös 'Suur-mestareiksi' mutta ovat langenneita. Näiden Suur-mestareiden ihmismuodon siemenen kylväminen tapahtui 50 000 vuotta sitten.
Näiden Suurmestareiden alkuun saattamisen tarkoitus oli taata punaihoisen kansanheimon ihmisten tietoinen unen ohjaus yhdessä heidän kanssaan, koska Siriuksen henkinen eliitti oli haluton tuolloin enää jatkamaan tämän taakan kantamista itsellään ja olivat itse suorittamassa omaa ylösnousemustaan.

Suur-mestarit tiesivät, että tämä asia oli nyt heidän vastuullaan. Kävi kuitenkin niin, että he lankesivat sellaiseen vääristyneisyyteen Jumalan lain rikkomuksiin muutaman sadan vuoden aikana maan päällä, että heistä ei ollut enää enää tämän työn jatkajiksi. Tuohon aikaan Maa ei tukenut vielä ihmiselämää ja niin maanpäällisten eri alkuihmislajien uni lankesi pimeyden voimien käsiin ja he ryhtyivätkin käyttämään maata hyväkseen vieden sitä kohti kuoleman sykliä.
Tuolloin ei Maalla ollut tietoa siitä, kuinka ihmisuni olisi pitänyt muodostaa, koska tämä olisi pitänyt tehdä yhteistyössä Suur-mestareiden kanssa ja juuri heidän mukanaan katosi informaatio heidän kuoltuaan pois. Lopputuloksena oli ansa, josta maa ei kyennyt pääsemään ylös ennen kuin vasta nyt.

Suur-mestareiden jälkeläiset eivät saaneet sellaista riittävää pitkäaikaista harjoitusta, jota heidän vanhempansa läpikävivät 500 vuotta Siriuksella ennen kuin siirtyivät vapaaehtoisesti Maahan.
Harjoittelu käsitti henkisen lain mestaruuden laaja-alaiset tiedot (teleportaatiosta, mudonmuutoksesta sekä liikkumisesta 'silmänräpäyksellisesti' äärettömyydessä. Suur-mestarit eivät olleet typeryksiä mutta he olivat saapuneet Maahan riittämättömällä joukolla suorittamaan tehtävää, joka heille oltiin annettu maan näkökulmasta katsottuna. Ainoastaan 48 Suur-mestaria sai elämänkylvön maan päälle; Maan mukaan olisi tarvittu yli 1 800 Suur-mestaria hoitamaan sitä tehtävää, joka heille oltiin annettu välttääkseen mielenalueen vääristyminen. Voidaankin nähdä, että alusta asti tämä pieni joukko valo-olentoja ei kyennyt hoitamaan tätä vaativaa tehtävää maassa.

Maata ei koskaan oltu tarkoitettu pitämään yllä ihmiselämää. Tästä huolimatta ihmiselämää kylvettiin maahan siriuslaisten ihmisunilaajentumispyrkimyksenä. Silloin kun Sirius omalla osallaan suoritti ylösnousemuksensa, tämä uni lopulta siirtyi ei-ystävällismielisten voimien käsiin. Nämä voimat ovat käyttäneet 'ihmisastioita' hyväkseen, joilla on isäntiensä elämäntavat ja mikä on vahingollista fyysiselle elämälle; ei ainoastaan ihmisyydelle, vaan myös maalle. Ihmisuni jatkuu tällä samalla elämäntavalla vielä tänäpäivänäkin mikä siihen istutettiin ja tämä elämäntapa tuottaa verenvuodatusta, väärinkäytöstä ja sodankäyntiä, jotka tuovat mukanaan onnettomuuksia ja tauteja, koska tämä voimakkaasti negatiivinen elämäntapa, jota nämä ei-fyysiset voimat ihmisunta hallitessaan käyttävät, repii rikki eetterikenttää ja tietoisuusverkkorakennetta. Eetteriä tuhoutuu tai leikkelöityy silloin kun ruumis silppoutuu palasiksi onnettomuuksissa, sodissa, murhissa tai samallalailla hyvin vahingollisten tautien seurauksena, joita näiden toimien seuraamuksina syntyy ja jotka ovat vahingollisia niin fyysiselle ruumiille kuin myös sen eetterivastakappaleelle. Ajan mittaan nämä tuottavat tämänkaltaista seuraamusta.

jatkuu...

4

469

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sellainen ihmiskäyttäytyminen, joka on väkivaltaista ja ihmisunta isännöiviä ei-fyysisiä omaa etua tavoittelevia voimia, niitä ollaan pudottamassa pois nyt kun kohotus on alkanut, koska näiden voimien alkuperä on eräässä toisessa jo pois kuolleessa luomistossa, joka tunnetaan nimellä Albyreon. Tämä Albyreon, joka ei ollut maan kaltainen planeetta, kuoli pois edellisessä Taon ekspansio ja takaisinsupistumis-syklissä. Tästä tapahtumasta on hyvin pitkä aika ja on ihmisen mittaus menetelmin mahdotonta laskea. Tämän lisäksi Albyeronin ryhmä ihmisiä hyödynsivät aikamatkailuun soveltuvia teknologioita ja lähettivät itsensä kauaksi tulevaisuuteen ja päätyivät maan päälle. Heillä oli mukanaan monia eläinlajeja aluksellaan, näihin kuului sellaisia eläimiä kuin norsu, virtahepo, vampatti, kirahvi, kettu, egrettihaikara, dingokoira, opossumi ja monia muita eläimiä joidenka DNA juontaa juurensa Albyreon planeetalle.

      Albyreonilta tuli maan päällä myös ihmisiä ja he sekoittuivat Punaisen kansan ihmisten kanssa, jotka siriuslaiset olivat kylväneet ja jotka olivat myös Suur-mestareiden jälkeläisiä. Tämä tapahtui heti Anun aikakauden jälkeen mutta ennen faaraoiden aikakauden alkua.

      Albyreonin ihmiset myötävaikuttivat arkkityyppeinä siihen tanssiin, joka johti voimakkaampaan polariteettihuojuntaan Punaisen kansan ihmisissä, joka oli lisäsyynä äärimmäisille elämäntapamalleille, sellaisille kuin esimerkiksi hengellisten vihittyjen polttaminen elävältä muinaisen Egyptin pyramidien sisällä tuon ajan ihmisunessa. Nämä Albyreonin ei-fyysiset voimat tulivat osaksi kaikkia lajeja ja tätä ihmisunta hallitsi näin aina vain julmempi ja entistä hyväksikäyttävämpi ei-fyysinen menttaalivoima, joka oli peräisin aikaisemmasta tämän saman aluepiirin sen loppuun johtaneen häviämisen syklistä, ja jonka alueen piiriin myös maa kuului.

      Silloin kun albyreonilaiset ei-fyysiset voimat ottivat maan piirin hallintaa, ihmiset ja luonto kokivat pahoja tautiaaltoja ja fyysisiä sairauksia. Nämä voimat jäädyttivät suuren osan maan ja avaruuden välitilaa, joka johti pitkään jääkauteen ja glasiaalin jatkuvaan olemassaoloon vielä tänä päivänä maassa. Nämä albyreonilaisten voimat käyttivät ihmisenergiavirtausta siinä sähköisessä mallissa, joka on elämää niin epä-johtava voima, että massiiviset vitsaukset, epidemiat, iskivät ihmiskuntaan monien ajanjaksojen aikana aiheuttaen lähes lajien sukupuuttoon kuolemisen kaikilla niillä alueilla, joille albyreonilaiset laskeutuivat. Puhaihoista ihmiskansaa alueilla, joita nyt kutsutaan Pohjois-Amerikaksi, Afrikan ja Etelä-Amerikan mantereiksi, kuoli nopeasti pois sen jälkeen kun albyreonilaiset saapuivat näille alueille. Taudit ovat voineet olla myös virusperäisiä tai Albyreonilta peräisin olevien bakteerien aiheuttamia, jotka sitten levisivät maan päälle aiheuttaen tuhoa; taustalla oleva ihmislajin immuunisysteemin heikkous rikkoo ihmisen molekyylirakennetta ja tässä albyreonilaiset ei-fyysiset voimat tuhosivat molekyylitason elämää ja tämä eroaa niiden toisten tuhoavien voimien tavasta tuhota elämää, jotka ajan kuluessa saivat aikaan tuhoa ja johtivat maassa elämän rappeutumiseen perustaa myöten.

      jatkuu...

      • Nyt Maa kutoo uutta ihmisunta. Uudet unet laskettiin liikkeeseen vuonna 2002 uuden ylösnousemuksen konsensuksen myötä, jota Maa johtaa omalla huolenpidollaan. Nyt onkin kaksi konsensustapaa liikkeellä. Nämä ovat uusia unia tietoisuuttaan laajentavia aikuisia varten ja lapsille on omansa: toinen unista käsittää värähtelytaajuudet 1 800:sta 3000:een DNA-säikeeseen, ja toinen on niitä henkilöitä varten, jotka ovat jo tämän tason saavuttaneet ja tämä uni käsittää valo-värähtelytaajuudet 3000:sta 9000:ään DNA-säiettä ja sen yli. UUsi konsensus tarkoittaa uutta unta, johon maa ratkaisevasti vaikuttaa ylösnousemusta suorittavien ihmisten tanssissa. Tällä uudella konsensuksella ei ole vaikutusta pimeyden voimien toimintaan, jotka pyrkivät säilyttämään ihmisen vanhaa konsensusta, joka käsittää DNA-säikeitä 2:sta 1 800:een säikeeseen valofrekvenssiä.

        On niin, että nämä vanhat konsensusvoimat myöskin tullaan 'pudottamaan pois' käytöstä tänä ylösnousemuksen aikana. Käytännössä tämä toteutuu niin, että toisten luomistojen vielä vaikuttavat ei-fyysiset voimat - niin kuin nuo albyreoniset voimat, koska ne eivät kuulu maanpäälliseen elämään - poistetaan; Nämä vieraat ei-fyysiset voimat eivät voi suorittaa ylösnousemusta kotiin, koska ne eivät ole peräisin tästä meidän Suuresta keskusauringosta alkujaan. Tästä on juuri kysymys, kun puhutaan yleensäkin puhdistamisesta nyt käsillä olevalla ajalla. Tällä suurella muutoksen ajalla. Kaikki se, mikä on alunperin toisista luomistoista, huolimatta siitä, milloin ne ovat esiintyneet maan päällä, palautetaan takaisin niiden omaan lähteeseensä ja kaikki se, mikä kadotettiin ja kuuluu maa päälle korjataan ennalleen kotiinpaluuta silmällä pitäen.

        Kuinka siis tapahtuu ihmisten palauttaminen heidän alkuperäiseen luomistoon, kun heissä on vieraiden pleijadilaisten ja albyreonilaisten DNA:ta, ja kuinka eläinten ja kasvien palauttaminen tapahtuu, koska niillä esiintyy vastaavanlaisia ongelmia?
        Tämä ei tapahdu avaruusaluskuljetuksin maasta, vaan puhdistus on geneettinen tapahtuma, jossa kaikki vieras DNA-sukutaulusta poistetaan tai puhdistetaan.

        Ne henkilöt joidenka DNA-säie määrä kohoaa 9000:sään voivat keskittyä vieraan DNA:n poistamiseen, siis puhdistamiseen, omasta sukutaulustaan ja sallia vain itsessään tämän valon magneettikentän ja virran vaikuttaa ja resonoida alkuperäisen pyrkimyksen kanssa joka sitten johtaa ylösnousemukseen. Tämä Valo sallii hermostossa esiintyvän sähköisyyden nimenomaan muuttua, sallien lempeän, myötätuntoisen ja viattoman, epäitsekkään, mieleltään puhtaan ihmisen syntyä uudesti ylösnousemuksessa.

        Geenikartta 9000 säiettä sisältävään DNA:han saakka voi sisältää enää vain muutamia satoja työstettäviä implantteja ajan mittaan aikuisilla ihmisillä. Maa omalta osaltaan käyttää suunnattoman suuren määrän energiaa niin kuin Mila ja Oa omalta osaltaan henkilökohtaisesti käyttävät energiaansa niiden hyväksi, jotka osallisutuvat tähän ylösnousemusohjelmaan.

        Energiaa on vain niin paljon saatavilla kuin maa voi tarjota itsestään synnyttämään ihmisevoluutiota ja samalla taatakseen myös muiden lajien ylösnousemuksen eli globaalin kokonaiskohoamisen yhdessä. Tästä johtuen hyvin rajallinen määrä aikuiskohotuksia on mahdollista toteutua niin maan sisäisillä ulottuvuuden tasoilla kuin täällä maan ulkoisella pinnalla, johtuen ajasta ja siitä luonnon energiakulutusmäärästä, jota tarvitaan kun ihmiskuntaa kokonaisuudessa ohjataan kohoamaan DNA-transformaatiossa nyt yli tason 3000 DNA-säiettä.

        Maan näkökulmasta katsottuna ihmislaji on yksi laji, eikä ole välttämätöntä kaikkien aikuisten kerralla kohottautua sille tasolle, johonka he mahdollisesti kykenisivät nousta tai johonka heidän sukupuunsa antaisi edellytykset kohota.
        Vain oikea määrä aikuisia tulee saada kohotetuksi yli 3000:n DNA-säikeen, jolloin he tasoittaisivat tietä eli puhdistaisivat karmaa niin, että uusia ylösnousevia lapsia voisi syntyä DNA-säikeisyyden 9000 tasolla. Onkin selvästi odotettavissa, että nyt näitä 9000 DNA-säietason ylösnousevia lapsia tulee maailmaan vuosien 2012 ja 2016 välisenä aikana. Aikuisille tämän kartan työstäminen tai puhdistaminen voi kestää vuoteen 2012, koska tämä on varsin haastava tehtävä suorittaa.

        Tästä syystä Mila ja Oa tarjoavat tätä ylösnousemusohjelmaa nyt ja tuleville vuosille. Tämä ohjelma tukee osaltaan niitä, joidenka päämääränä on geenikartan työstäminen ja muuttaminen DNA:ssa aktivoidun Valon avulla kohottaa DNA-säie määrä 9000 tasolle niin, että se olisi täytetty silmällä pitäen tulevaa ihmisevoluutiota.

        Tähän voisi mainiosti lisätä (Joh. 17:4. "Minä olen kirkastanut sinut maan päällä; minä olen täyttänyt sen työn, jonka sinä annoit minun tehtäväkseni.)


      • mirahey1 kirjoitti:

        Nyt Maa kutoo uutta ihmisunta. Uudet unet laskettiin liikkeeseen vuonna 2002 uuden ylösnousemuksen konsensuksen myötä, jota Maa johtaa omalla huolenpidollaan. Nyt onkin kaksi konsensustapaa liikkeellä. Nämä ovat uusia unia tietoisuuttaan laajentavia aikuisia varten ja lapsille on omansa: toinen unista käsittää värähtelytaajuudet 1 800:sta 3000:een DNA-säikeeseen, ja toinen on niitä henkilöitä varten, jotka ovat jo tämän tason saavuttaneet ja tämä uni käsittää valo-värähtelytaajuudet 3000:sta 9000:ään DNA-säiettä ja sen yli. UUsi konsensus tarkoittaa uutta unta, johon maa ratkaisevasti vaikuttaa ylösnousemusta suorittavien ihmisten tanssissa. Tällä uudella konsensuksella ei ole vaikutusta pimeyden voimien toimintaan, jotka pyrkivät säilyttämään ihmisen vanhaa konsensusta, joka käsittää DNA-säikeitä 2:sta 1 800:een säikeeseen valofrekvenssiä.

        On niin, että nämä vanhat konsensusvoimat myöskin tullaan 'pudottamaan pois' käytöstä tänä ylösnousemuksen aikana. Käytännössä tämä toteutuu niin, että toisten luomistojen vielä vaikuttavat ei-fyysiset voimat - niin kuin nuo albyreoniset voimat, koska ne eivät kuulu maanpäälliseen elämään - poistetaan; Nämä vieraat ei-fyysiset voimat eivät voi suorittaa ylösnousemusta kotiin, koska ne eivät ole peräisin tästä meidän Suuresta keskusauringosta alkujaan. Tästä on juuri kysymys, kun puhutaan yleensäkin puhdistamisesta nyt käsillä olevalla ajalla. Tällä suurella muutoksen ajalla. Kaikki se, mikä on alunperin toisista luomistoista, huolimatta siitä, milloin ne ovat esiintyneet maan päällä, palautetaan takaisin niiden omaan lähteeseensä ja kaikki se, mikä kadotettiin ja kuuluu maa päälle korjataan ennalleen kotiinpaluuta silmällä pitäen.

        Kuinka siis tapahtuu ihmisten palauttaminen heidän alkuperäiseen luomistoon, kun heissä on vieraiden pleijadilaisten ja albyreonilaisten DNA:ta, ja kuinka eläinten ja kasvien palauttaminen tapahtuu, koska niillä esiintyy vastaavanlaisia ongelmia?
        Tämä ei tapahdu avaruusaluskuljetuksin maasta, vaan puhdistus on geneettinen tapahtuma, jossa kaikki vieras DNA-sukutaulusta poistetaan tai puhdistetaan.

        Ne henkilöt joidenka DNA-säie määrä kohoaa 9000:sään voivat keskittyä vieraan DNA:n poistamiseen, siis puhdistamiseen, omasta sukutaulustaan ja sallia vain itsessään tämän valon magneettikentän ja virran vaikuttaa ja resonoida alkuperäisen pyrkimyksen kanssa joka sitten johtaa ylösnousemukseen. Tämä Valo sallii hermostossa esiintyvän sähköisyyden nimenomaan muuttua, sallien lempeän, myötätuntoisen ja viattoman, epäitsekkään, mieleltään puhtaan ihmisen syntyä uudesti ylösnousemuksessa.

        Geenikartta 9000 säiettä sisältävään DNA:han saakka voi sisältää enää vain muutamia satoja työstettäviä implantteja ajan mittaan aikuisilla ihmisillä. Maa omalta osaltaan käyttää suunnattoman suuren määrän energiaa niin kuin Mila ja Oa omalta osaltaan henkilökohtaisesti käyttävät energiaansa niiden hyväksi, jotka osallisutuvat tähän ylösnousemusohjelmaan.

        Energiaa on vain niin paljon saatavilla kuin maa voi tarjota itsestään synnyttämään ihmisevoluutiota ja samalla taatakseen myös muiden lajien ylösnousemuksen eli globaalin kokonaiskohoamisen yhdessä. Tästä johtuen hyvin rajallinen määrä aikuiskohotuksia on mahdollista toteutua niin maan sisäisillä ulottuvuuden tasoilla kuin täällä maan ulkoisella pinnalla, johtuen ajasta ja siitä luonnon energiakulutusmäärästä, jota tarvitaan kun ihmiskuntaa kokonaisuudessa ohjataan kohoamaan DNA-transformaatiossa nyt yli tason 3000 DNA-säiettä.

        Maan näkökulmasta katsottuna ihmislaji on yksi laji, eikä ole välttämätöntä kaikkien aikuisten kerralla kohottautua sille tasolle, johonka he mahdollisesti kykenisivät nousta tai johonka heidän sukupuunsa antaisi edellytykset kohota.
        Vain oikea määrä aikuisia tulee saada kohotetuksi yli 3000:n DNA-säikeen, jolloin he tasoittaisivat tietä eli puhdistaisivat karmaa niin, että uusia ylösnousevia lapsia voisi syntyä DNA-säikeisyyden 9000 tasolla. Onkin selvästi odotettavissa, että nyt näitä 9000 DNA-säietason ylösnousevia lapsia tulee maailmaan vuosien 2012 ja 2016 välisenä aikana. Aikuisille tämän kartan työstäminen tai puhdistaminen voi kestää vuoteen 2012, koska tämä on varsin haastava tehtävä suorittaa.

        Tästä syystä Mila ja Oa tarjoavat tätä ylösnousemusohjelmaa nyt ja tuleville vuosille. Tämä ohjelma tukee osaltaan niitä, joidenka päämääränä on geenikartan työstäminen ja muuttaminen DNA:ssa aktivoidun Valon avulla kohottaa DNA-säie määrä 9000 tasolle niin, että se olisi täytetty silmällä pitäen tulevaa ihmisevoluutiota.

        Tähän voisi mainiosti lisätä (Joh. 17:4. "Minä olen kirkastanut sinut maan päällä; minä olen täyttänyt sen työn, jonka sinä annoit minun tehtäväkseni.)

        jolle tämä yksi vaihe ryhmämestaruusohjelmaa laadittiin on saatettu hienosti päätökseen ennen vuotta 2005. Yhteisöohjelman alkuosa oli tulosta ylösnousemusgeenikartan toteutumisesta, joka on nyt valmis ja on 4 600 DNA-säiettä niillä suvuilla, jotka kantavat genealogista ohjelmaa kehittyä tälle tasolle.
        Ne, jotka jäävät lepäämään tälle 4 600 DNA-säikeelle tai alle tämän tason aikuiskohotuksessa, yhteisöohjelma on suunniteltu edistämään jatkuvaa dynaamista liikettä kohti ryhmäykseyden hallitsemista.

        Ne, jotka käyvät itseopiskeluohjelmaa, siirtyvät nyt eteenpäin toteuttaakseen seuraavan geenikartan muuntamisen tason niitä varten, jotka mestaroivat Bodhisattva tason evoluutiota eli 9000 DNA-säiettä, joka saa ilmauksensa tässä ihmismuodossa. Elävän unen hallitsemisen ohjelma on suunniteltu tukemaan niitä henkilöitä, jotka valitsevat geenikartan muuntamisen yhteistoiminnassa ylösnousemuksen Hengellisen Koulun SSOA kanssa ja päättävät aloittaa tämän ohjelman kalenterivuonna 2006.
        Tämän ohjelman tarkoituksena siis on korjata tietoisuusuni-informaatiokudosta evoluutiogeenikartan osana 9000 säiettä tasolle.

        Namaste

        Äiti-Maa

        http://www.ascendpress.org/group-mastery/LivingDream.htm

        (yllä oleva vapaasti käännetty)


      • mirahey1 kirjoitti:

        jolle tämä yksi vaihe ryhmämestaruusohjelmaa laadittiin on saatettu hienosti päätökseen ennen vuotta 2005. Yhteisöohjelman alkuosa oli tulosta ylösnousemusgeenikartan toteutumisesta, joka on nyt valmis ja on 4 600 DNA-säiettä niillä suvuilla, jotka kantavat genealogista ohjelmaa kehittyä tälle tasolle.
        Ne, jotka jäävät lepäämään tälle 4 600 DNA-säikeelle tai alle tämän tason aikuiskohotuksessa, yhteisöohjelma on suunniteltu edistämään jatkuvaa dynaamista liikettä kohti ryhmäykseyden hallitsemista.

        Ne, jotka käyvät itseopiskeluohjelmaa, siirtyvät nyt eteenpäin toteuttaakseen seuraavan geenikartan muuntamisen tason niitä varten, jotka mestaroivat Bodhisattva tason evoluutiota eli 9000 DNA-säiettä, joka saa ilmauksensa tässä ihmismuodossa. Elävän unen hallitsemisen ohjelma on suunniteltu tukemaan niitä henkilöitä, jotka valitsevat geenikartan muuntamisen yhteistoiminnassa ylösnousemuksen Hengellisen Koulun SSOA kanssa ja päättävät aloittaa tämän ohjelman kalenterivuonna 2006.
        Tämän ohjelman tarkoituksena siis on korjata tietoisuusuni-informaatiokudosta evoluutiogeenikartan osana 9000 säiettä tasolle.

        Namaste

        Äiti-Maa

        http://www.ascendpress.org/group-mastery/LivingDream.htm

        (yllä oleva vapaasti käännetty)

        vanha linkki ei enää aukea, tässä toimiva uusi linkki:

        http://www.ascendpress.org/index.htm


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7229
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      35
      2781
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2356
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      99
      2062
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      16
      1757
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1545
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1407
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1371
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      35
      1333
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    Aihe