Rakkaus ilman näyttöä

Kosketustajanoava90

Hei!

Ongelmana on oma katkeruuteni miehen rakkauden osoituksista. Eli olen seurustellut lähes kaikin puolin täydellisen miehen kanssa reilut vuoden, ja pienet seikat rakkauselämässämme aiheuttaa minussa jonkinsortin katkeruutta. Rakkauteni miestäni kohtaan on todella suurta, ja tiedän todellakin että tunne on molemminpuolinen, näen sen hänen silmistään ja käyttäytymisestään. Ei ole mitään mikä väittäisi ettei hän rakastaisi.

Mutta, miehelleni ei termi "rakastelu" merkitse mitään. Hän ei osaa/halua liittää seksiä rakkauselämään tai sen näyttämiseen millään tavalla. Seksi on seksiä, eikä muuksi muutu. Seksi kyllä toimii kaikin puolin, vaikkakin rakkautta siinä ei ole. Joskus todella harvoin on ollut hetkiä minulle, jolloin harrastaessamme on tullut tunne, että tässä on tunteita pelissä. Mies ei pidä suutelusta tai muustakaan liiaallisesta (varsinkin naaman/pään) koskettelusta aktin aikana, sekstailun into häneltä voi mennä samantien jos suutelen tai yritän suudella häntä. Joskus jopa naaman kosketus voi riittää.

Suutelusta muutenkaan hän ei juurikaan välitä, seurustelun alkuvaiheissa oli intohimoisia suutelumaratooneja, joiden minunkin maalaisjärjellä odotetaan tietenkin hiipuvan ajan mittaan, mutta että into suuteluun häneltä katosi lähes kokonaan. Tuntuu että jos suutelemme, hän tekee sen vain miellyttääkseen minua, ja joskus häntä suudellessani tulee olo että hän ei todellakaan sitä halua. Hän ei siis pidä rakastelua, suutelua, kosketusta (jopa halausta) minkäänlaisena rakkaudenosoituksena. Nämä tälläiset kosketukset ovat minulle todella tärkeitä, ja niiden saaminen todistaisi minulle jollakin tavalla olemassa olevasta rakkaudesta.

Tätä en tietenkään saa. Rakkauteni miestä kohtaan ei lopu, vaikka en näitä asioita kokisikaan, mutta joskus tulee turhautunut olo, ja sydän väittää että vika on minussa.

Voiko asialle tehdä mitään, voinko mitenkään herättää kaivatut kosketustunteet miehessäni? Voiko diabeteksellä olla asiassa jotain virkaa? (hänellä on nuoruusiän diabetes) Voiko vika olla minussa, vaikka mieheni pitää minua viehättävänä, jopa seksikkäänä?

Olemme alle 20 molemmat, rakkaus toimii, mutta ei kosketustilanteissa. Hän joskus maininnut myös siitä, että kosketus tuntuu inhottavalle. Joskus en saa edes koskea, ja itse janoaisin läheisyyttä, rakkaudentäyteläisiä suudelmia ja intohimoista rakastelua.

Onko mitään tehtävissä, vai onko hän vain kosketusta välttävä mies?

3

700

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • usko pois

      kyllä se sua jää vaivaamaan, varsinkin sen jälkeen jos saat kokea kunnon läheisyyttä, et jää kaipaamaan kylmää miestä. Parhaat miehet on just niitä, jotka tykkää suudella paljon ja seksin aikana. Yleensä sellaiset miehet vaan tuppaavat olemaan renttuja. Menestyvät ja miehiset miehet on kylmiä ja pelkän "reijän" perässä. Minun ensimmäinen mies oli tunnekylmä. Sen jälkeen olen kokenut lämpän miehen enkä enää ikinä huoli tunteetonta miestä, he ovat muutenkin surkeita sängyssä. Miehessä täytyy olla herkkä puoli, jolloin voi vasta kokea olevansa toista läsnä henkiselläkin tasolla.

    • kuulostaa..

      Kuulostaa, että hänellä on jotakin henkisiä ongelmia, kun ei siedä kosketusta? Seurustelusuhteissa on tarkoitus näyttää tunteita ja halailla ja pussailla. Tietenkin eri pariskunnilla on omat tapansa ja hellyydenosoiteuksensa oma tyylinsä näyttää tunteita. Jos kuitenkaan toinen ei näytä tunteitaan (joudut tullkitsemaan ne hänen katsestaan) niin joku on vialla..

      Kerro hänelle tunteistasi ja jos hän ei välitä miltä sinusta tuntuu, niin uskon, että miehen vaihto olis hyvä ratkaisus.

    • dodota

      Olin pitkässä suhteessa vähän samankaltaisen miehen kanssa. Suhteen alkuaikoina olin aivan solmussa sen kanssa, että olisin kaivannut suutelemista, koskettamista, yleensäkin fyysistä läheisyyttä muutenkin kuin seksissä. (Meillä ei siis ollut edes alussa noita suutelumaratooneja, vaan kaikki aloitteet suuteluun tein minä ja ja mies vastasi niihin aika innottomasti.) Mullakin mies mainitsi joskus, että kosketus tuntuu epämiellyttävälle, kädet hikoavat ja muuta sellaista.

      Ajan kanssa tilanne mutkistui. Me jopa muutimme yhteen ja menimme naimisiin. Oli iso ristiriita, kun läheisyyden puutteen takia tunsin koko ajan epävarmuutta siitä, rakastaako mies minua vai ei, toisaalta taas hän itse kosi ja halusi hankkia yhteisen kodin... Meillä oli kumminkin koko ajan omat makuuhuoneet, joten siinäkin kohden tietty välimatka säilyi jatkuvasti. Olin hullun rakastunut mieheen ja mietin pääni puhki, miten saisin läheisyyden toimimaan. Joissain vähän rituaalimaisissa jutuissa se sitten toimikin, mutta spontaanisti ei. Ja seksissä katsekontakti, pään ja kasvojen koskeminen olivat kokonaan pois. Se oli vain (ala)vartaloille.

      Kaipasin muuta, mutta petyin ja lannistuin. Itsetuntoni ei alun perinkään ollut paras mahdollinen, ja suhteen aikana aloin epäillä, että vika on minussa. Suhde oli minun ensimmäiseni, joten mulla ei ollut kokemusta intohimoisesta läheisyydestä ja rakkaudesta. Mietin kovin sitä, vaadinko liikaa suhteelta ja olenko vaan vähän hullu, kun koko ajan on aivan kuin mies ei olisi ihan läsnä.

      Lopulta mies lähti ilmoitusluonteisesti toisen naisen matkaan. En tiedä hänen ja tämän uuden rakkauden laadusta, mutta itse olen kärvistellyt katkeruuden kanssa. Olen katkera miehelle siitä, että multa meni vuosia odotellessa sitä läheisyyttä, joka ei ikinä toteutunutkaan. Viimeisimpien keskustelujemme perusteella mulle jäi sellainen käsitys, että olin hälle sellainen kompromissi, jota n*tiin paremman puutteessa.Toki oli omaa tyhmyyttäni, että jäin suhteeseen pitkäksi aikaa. Mutta suhteen aikana tosiaan kuvittelin, että läheisyyden puute jollain mystisellä tavalla olisi ollut minun ratkaistavissani.

      Olen nyt uudessa suhteessa ja on ihan käsittämätöntä, miten hienolta läheisyys tuntuu, kun molemmat sitä haluavat eivätkä pelkää tai välttele sitä. Vika ei siis ollutkaan minussa, ex-miehelläni oli jokin este tässä kohden.

      Omien kokemusteni perusteella pidän kovin epätodennäköisenä, että tämmöiset solmut ratkeaisivat ilman ulkopuolista apua. Todennäköisemmin solmu on ja kiristyy vaan vuosien mittaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      22
      1321
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe