kokemusta raskauskeiju.fi:stä?

¨'--'

Heips

Onko kellään kokemusta raskauskeiju.fi sivustoista? Luotettavuudesta ja toimituksista? Tilasin sieltä sellasen bola-korun ja maksoinkin samantien verkkopankissa mutta luvattua tilausvahvistusta ei mailina tullu eikä myöskään vastausta viestiin jonka laitoin asiakaspalveluun.. Toivottavasti saan mistä maksoin:) Jos ei tällä viikolla kuulu niin pitänee soitella perään.
Ootteko muut ajatellu hankkia tollasta raskausajan korua? Ajatus viehätti joten sorruin nyt sitten=) Mitens muuten, onko nä yhtään joulukuulla vauvaa syntyväksi odottavaa, kun ei ole kuulunut, ei näkynyt?! Itsellä 19 6 eli puolivälissä mennään ja kovin liikkuvainen vintiö on! Ihanaa kun massu kasvaa;)

21

11885

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • la 21.11

      angel soundsin ja bolakorun olen tuolta tilannut ja toimitus oli nopea. Koru tuli tilausta seuraavana päivänä postilaatikkoon kirjekuoressa :)

    • noranta

      Tilasin itse myös tuollaisen korun ja maksoin sen heti eikä mennyt kuin pari päivää niin oli koru postilaatikossa.
      Olin erittäin tyytyväinen.

    • ap

      kiitos vastauksista, jäänpä odottelemaan korua=)

    • Hennuli27

      Voin kyllä suositella www.raskauskeiju.fi verkkokauppaa. Tilasimme koko perheen Avent tuotteet kyseisestä verkkokaupasta. Tuttavani suositteli raskauskeijua ja kehui toimitusten sekä asiakaspalvelun olevan kunnossa. No nyt meillä on koko sarja Aventtia. Ja lisäksi itse pyrin aina suosimaan kotimaista verkkokauppaa.

    • huonoja kokemuksia

      Menin tilaamaan tästä kaupasta testituotteen. Tuote saapui mutta sen tuotepakkaus oli avattu/litistetty jotta se oli saatu mahtumaan heppoiseen kirjekuoreen. Mitään pehmusteita tässä ei ollut vaan pakattu ihan normaaliin kirjekuoreen. En uskaltanut tuota testiä käyttää koska epäilin sen olevan epähygieeninen/vaurioitunut. Todella käsittämätöntä toimintaa vaikka kyse olikin pienestä tilauksesta.

      En suosittele tätä kauppaa.

    • Lehmus rv 15+1

      Itse tilasin raskaustestejä raskauskeiju.fi:stä. Tilauksen tein tiistaina, testit oli postilaatikossa torstaina, hyvin pakattuina :) Suosittelen. Itse uskallan kyllä jatkossakin tilata kyseisestä verkkokaupasta, jos tarvetta on.

    • Annuli 76

      Minulla kanssa kokemuksia. Oli huonosti pakattu heikkolaatuiseen kirjekuoreen. Osasta testeistä oli "kosteudenimupussit" hajonneet. Voisivat pakkauksiinsa hieman panostaa.

      Kuinkahan moni näistä "positiivisista" kommenteista muuten on kyseisen firman kirjoittamia. "tilasimme kokoperheen.."

      • Ilari__

        Tuskin on ainoo verkkokauppa joka mainostelee itteänsä näissä foorumeissa.

        Aika monessa noissa viesteistä on samanlainen tapa muodostaa lauseita. No uskoo ken haluaa.

        Aika noloa jäädä kii tollasesta.


    • rv19+5

      Heippa!

      Olen kanssasi melkein samoilla rv:illa eli tänään 19 5 :) ja la on 17.12.
      Mulla vaan on tuo istukka tuossa edessä niin liikkeet tuntuu jos oikein keskittyy niin jossain takana iltaisin. Ekaa vauvaani odotan.

      Raskauskeiju.fi on mielestäni ihan luotettava, tilasin ennen raskautumista sieltä kauheen kasan ovulaatio testejä ja sitten muutaman raskaustestin, ovat sielää halvempia ku apteekissa.

      • rv25+2

        Tosin aloittajan raskaus on jo toivottavasti päättynyt synnytykseen ja lapsi täyttämässä kaksi vuotta :D Mutta täsmäähän se muutoin ajallisesti aika hyvin, jos katsoo vain kuukausia ja päiviä. :)


    • Mama2013

      Itse koen paikan luotettavaksi!
      Tuotteet jotka sieltä olen tilannut, ovat olleet toimivat, ovat tulleet hyvissä ajoin tilauksesta ja mistä itse annan plussaa keijulle, niin siitä asiakaspalvelusta! Sinne kun otin yhteyttä tiedustellakseni tuotteista niin tuli vastaus nopeasti ja asiallisesti!

    • lA 140213

      En pidä kyseisestä kaupasta. Asiakaspalvelu tökkii pahasti. En suosittele.

    • Nenna

      Tilasin manducan pari vkoa sitten ja paketti saapui todella nopeasti. Suosittelen siis! :)

    • jaa a

      Itse tilasin raskauskeijulta raskaustestejä.
      Paketti saapui nopeasti mutta paketista löytyikin raskaustestien sijaan ovulaatiotestejä.
      Laitoin tänään sähköpostia firmalle ja odottelen vastausta miten homma selviää.

    • Kassius80

      Aina on tuotteet tullu nopeesti. Mutta nyt viimeksi ei tullu tilausvahvistusta vaikka tasan oli spostini oikein. Kiitos tilauksesta teksti tuli kuitenkin. Info @ raskauskeiju.fi maili ei toimi. Ja tuotteeni on jo maksettu, että susille meni. Saa nähdä tuleeko milloinkaan mitään vastausta, kaksi spostia olen jo laittanu.

      • wrrrr

        Jäi kanssa tilausvahvistus tulematta. Maksuvahvistus kyllä tuli sähköpostiin.
        Saitko tuotteet kuitenkin normaalisti??


    • Anonyymi

      En suosittele. Vetävät herneet nenään,omien virheidensä vuoksi ja vastaukset sähköpostiin on sen mukaisia. En ihmettele,miksi ihmiset nykyisin tilaa tuotteita ulkomailta kun osa suomalaisista yrityksistä ei osaa ollenkaan asiakaspalvelutaitoja....
      Paketti oli ihan paskana saapuessa ja pahoiteltiin vain. Tilasin paketin kotitestiltä,taas oli paketti saanut osumaa. Otin paketista kuvan ja lähettivät uuden tilalle ja vanhaa ei tarvinnut lähteä taajamaan postiin. Hienoa palvelua siellä!
      Itse maksan mielummin 10€ enemmän ja saan sellaista palvelua kun asiakaspalvelun kuuluukin olla. Ketju on vanha mutta EN SUOSITTELE KETÄÄN TILAAMAAN TUOTTEITA RASKAUSKEIJUSTA PELKÄN "EDULLISEN" HINNAN VUOKSI!

    • Anonyymi

      Piti tilata vauvalle pinkki rusettipanta, ja tein vielä kuvahaun tuotteesta googlessa, kun halusin tietää valmistajan ym tietoja, kun heidän sivuillaan ei niitä kerrottu. Yllätys oli melkoinen kun osumat oli kiinalaiseen halpisketjuun aliexpressiin ja temuun. Jäi tilaamatta koko rusettipanta. Ja trustpilotin viimeisimmän arvostelun mukaan ei näytä olevan heillä ainoa tuote aliexpressistä. :(

      • Anonyymi

        No just! Millähän lapsityövoimalla nekin hiuspannat on sitten tehty.. Parempi kiertää kaukaa.. mutta hei melko pokkaa myydä nukkahärpäke yli kolminkertaisella hinnalla ja jättää ne aliexpress tarrat vahingossa siihen kuten tuolla Trust pilotissa oli kerrottu :D :D


      • Anonyymi

        Kiitos tiedosta! Hämmentävää, näyttää tosiaan olevan yllättävän paljon "merkittömiä" tuotteita (vaatteita, pantoja yms. koristejuttuja) ja jäljet johtavat valitettavasti Aliexpress bulkkikauppaan. En minäkään halua todellakaan ostaa vauvalleni ties mitä kiinakamaa, jonka tuotteiden valmistusta ei ole valvottu mitenkään. Toivottavasti tämä kauppa ei markkinoi itseään vastuullisena ja ekologisena toimijana, kun tuo tällaisia tuotteita maahan ja vielä myy niitä kertomatta alkuperää. Onko edes laillista jättää kertomatta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos tiedosta! Hämmentävää, näyttää tosiaan olevan yllättävän paljon "merkittömiä" tuotteita (vaatteita, pantoja yms. koristejuttuja) ja jäljet johtavat valitettavasti Aliexpress bulkkikauppaan. En minäkään halua todellakaan ostaa vauvalleni ties mitä kiinakamaa, jonka tuotteiden valmistusta ei ole valvottu mitenkään. Toivottavasti tämä kauppa ei markkinoi itseään vastuullisena ja ekologisena toimijana, kun tuo tällaisia tuotteita maahan ja vielä myy niitä kertomatta alkuperää. Onko edes laillista jättää kertomatta?

        Kummilusikan tilaamisessa ollut pelkkää haastetta. Eka kummilusikka mikä tuli oli viallinen. Lusikan piti olla kauniissa lahjarasiassa, mutta ei ollut kääritty paperiin ja lusikka muovipussissa. Toimitusaika 1,5 viikkoa. Eli edellisenä päivänä tuli lusikka, kun ristiäiset oli seuraavana päivänä. Reklamoin tuotteen välittömästi tilasivat uuden, kertoivat sähköpostissa, että saan sen pikaisesti. Nyt olen odottanut taas 1,5 viikkoa eikä ole uutta lusikkaa tullut. Eli jos meinaatte tilata esim lusikan lahjaksi, tilatkaa 4 viikkoa etukäteen.
        Asiakaspalveluun ei voi soittaa, kun ei ole puhelinnumeroa. Pyysin, mutta en saanut. Vastaavat kyllä nopeasti viesteihin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      234
      16750
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      26
      2143
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      110
      1940
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1720
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      119
      1453
    6. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1102
    7. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      216
      962
    8. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      119
      857
    9. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      61
      748
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      212
      731
    Aihe