kokemusta raskauskeiju.fi:stä?

¨'--'

Heips

Onko kellään kokemusta raskauskeiju.fi sivustoista? Luotettavuudesta ja toimituksista? Tilasin sieltä sellasen bola-korun ja maksoinkin samantien verkkopankissa mutta luvattua tilausvahvistusta ei mailina tullu eikä myöskään vastausta viestiin jonka laitoin asiakaspalveluun.. Toivottavasti saan mistä maksoin:) Jos ei tällä viikolla kuulu niin pitänee soitella perään.
Ootteko muut ajatellu hankkia tollasta raskausajan korua? Ajatus viehätti joten sorruin nyt sitten=) Mitens muuten, onko nä yhtään joulukuulla vauvaa syntyväksi odottavaa, kun ei ole kuulunut, ei näkynyt?! Itsellä 19 6 eli puolivälissä mennään ja kovin liikkuvainen vintiö on! Ihanaa kun massu kasvaa;)

17

11045

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • la 21.11

   angel soundsin ja bolakorun olen tuolta tilannut ja toimitus oli nopea. Koru tuli tilausta seuraavana päivänä postilaatikkoon kirjekuoressa :)

  • noranta

   Tilasin itse myös tuollaisen korun ja maksoin sen heti eikä mennyt kuin pari päivää niin oli koru postilaatikossa.
   Olin erittäin tyytyväinen.

  • ap

   kiitos vastauksista, jäänpä odottelemaan korua=)

  • Hennuli27

   Voin kyllä suositella www.raskauskeiju.fi verkkokauppaa. Tilasimme koko perheen Avent tuotteet kyseisestä verkkokaupasta. Tuttavani suositteli raskauskeijua ja kehui toimitusten sekä asiakaspalvelun olevan kunnossa. No nyt meillä on koko sarja Aventtia. Ja lisäksi itse pyrin aina suosimaan kotimaista verkkokauppaa.

  • huonoja kokemuksia

   Menin tilaamaan tästä kaupasta testituotteen. Tuote saapui mutta sen tuotepakkaus oli avattu/litistetty jotta se oli saatu mahtumaan heppoiseen kirjekuoreen. Mitään pehmusteita tässä ei ollut vaan pakattu ihan normaaliin kirjekuoreen. En uskaltanut tuota testiä käyttää koska epäilin sen olevan epähygieeninen/vaurioitunut. Todella käsittämätöntä toimintaa vaikka kyse olikin pienestä tilauksesta.

   En suosittele tätä kauppaa.

  • Lehmus rv 15+1

   Itse tilasin raskaustestejä raskauskeiju.fi:stä. Tilauksen tein tiistaina, testit oli postilaatikossa torstaina, hyvin pakattuina :) Suosittelen. Itse uskallan kyllä jatkossakin tilata kyseisestä verkkokaupasta, jos tarvetta on.

  • Annuli 76

   Minulla kanssa kokemuksia. Oli huonosti pakattu heikkolaatuiseen kirjekuoreen. Osasta testeistä oli "kosteudenimupussit" hajonneet. Voisivat pakkauksiinsa hieman panostaa.

   Kuinkahan moni näistä "positiivisista" kommenteista muuten on kyseisen firman kirjoittamia. "tilasimme kokoperheen.."

   • Ilari__

    Tuskin on ainoo verkkokauppa joka mainostelee itteänsä näissä foorumeissa.

    Aika monessa noissa viesteistä on samanlainen tapa muodostaa lauseita. No uskoo ken haluaa.

    Aika noloa jäädä kii tollasesta.


  • rv19+5

   Heippa!

   Olen kanssasi melkein samoilla rv:illa eli tänään 19 5 :) ja la on 17.12.
   Mulla vaan on tuo istukka tuossa edessä niin liikkeet tuntuu jos oikein keskittyy niin jossain takana iltaisin. Ekaa vauvaani odotan.

   Raskauskeiju.fi on mielestäni ihan luotettava, tilasin ennen raskautumista sieltä kauheen kasan ovulaatio testejä ja sitten muutaman raskaustestin, ovat sielää halvempia ku apteekissa.

   • rv25+2

    Tosin aloittajan raskaus on jo toivottavasti päättynyt synnytykseen ja lapsi täyttämässä kaksi vuotta :D Mutta täsmäähän se muutoin ajallisesti aika hyvin, jos katsoo vain kuukausia ja päiviä. :)


  • Mama2013

   Itse koen paikan luotettavaksi!
   Tuotteet jotka sieltä olen tilannut, ovat olleet toimivat, ovat tulleet hyvissä ajoin tilauksesta ja mistä itse annan plussaa keijulle, niin siitä asiakaspalvelusta! Sinne kun otin yhteyttä tiedustellakseni tuotteista niin tuli vastaus nopeasti ja asiallisesti!

  • lA 140213

   En pidä kyseisestä kaupasta. Asiakaspalvelu tökkii pahasti. En suosittele.

  • Nenna

   Tilasin manducan pari vkoa sitten ja paketti saapui todella nopeasti. Suosittelen siis! :)

  • jaa a

   Itse tilasin raskauskeijulta raskaustestejä.
   Paketti saapui nopeasti mutta paketista löytyikin raskaustestien sijaan ovulaatiotestejä.
   Laitoin tänään sähköpostia firmalle ja odottelen vastausta miten homma selviää.

  • Kassius80

   Aina on tuotteet tullu nopeesti. Mutta nyt viimeksi ei tullu tilausvahvistusta vaikka tasan oli spostini oikein. Kiitos tilauksesta teksti tuli kuitenkin. Info @ raskauskeiju.fi maili ei toimi. Ja tuotteeni on jo maksettu, että susille meni. Saa nähdä tuleeko milloinkaan mitään vastausta, kaksi spostia olen jo laittanu.

   • wrrrr

    Jäi kanssa tilausvahvistus tulematta. Maksuvahvistus kyllä tuli sähköpostiin.
    Saitko tuotteet kuitenkin normaalisti??


  • Anonyymi

   En suosittele. Vetävät herneet nenään,omien virheidensä vuoksi ja vastaukset sähköpostiin on sen mukaisia. En ihmettele,miksi ihmiset nykyisin tilaa tuotteita ulkomailta kun osa suomalaisista yrityksistä ei osaa ollenkaan asiakaspalvelutaitoja....
   Paketti oli ihan paskana saapuessa ja pahoiteltiin vain. Tilasin paketin kotitestiltä,taas oli paketti saanut osumaa. Otin paketista kuvan ja lähettivät uuden tilalle ja vanhaa ei tarvinnut lähteä taajamaan postiin. Hienoa palvelua siellä!
   Itse maksan mielummin 10€ enemmän ja saan sellaista palvelua kun asiakaspalvelun kuuluukin olla. Ketju on vanha mutta EN SUOSITTELE KETÄÄN TILAAMAAN TUOTTEITA RASKAUSKEIJUSTA PELKÄN "EDULLISEN" HINNAN VUOKSI!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mika Muranen juttu tänään

   Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
   Sananvapaus
   32
   2655
  2. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

   Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
   Tv-sarjat
   30
   2452
  3. M miehelle

   Piristät aina päivääni. Olet niin lähellä, mutta niin kaukana. Silti aina läsnä. En tiedä mihin tämä kaikki johtaa, mutt
   Ikävä
   9
   1419
  4. Millaisessa tilanteessa näit hänet

   viimeksi? Saitko sanottua mitään vai jähmetyitkö ja vaan katselit?
   Ikävä
   76
   1349
  5. Alas on vajonnut arkkipiispa Luoma!

   Tämä on nyt luterilaisuuden suunta. Arkkipiispakin valehtelee! https://www.kotimaa.fi/arkkipiispa-tapio-luoma-meita-yhd
   Luterilaisuus
   375
   1250
  6. Mitä haluaisit

   Tehdä kaivattusi kanssa tänään?
   Ikävä
   92
   1065
  7. Kukka kuoli Koivuhaassa

   Tuommonen nimi oli tuolla murhapalstalla syyllisestä pallas puro jukka antero mutta kukka oli se toinen?
   Kokkola
   11
   1028
  8. Mitä tai ketä

   etsitte täältä?
   Ikävä
   102
   1019
  9. Olet nainen premium

   Minuun verrattuna. Yksi päivä kävin suihkussa ja hetken sen jälkeen katsoin itseä peilistä ja tulin siihen tulokseen ett
   Ikävä
   33
   1001
  10. Näin sinut tänään

   Pitkään on ollut helpompaa. Olen hyväksynyt sen, ettei meitä ikinä tule. Olet käynyt mielessäni enää harvemmin, en ajatt
   Ikävä
   34
   956
  Aihe