Bamboo Funin kynästä...

Piirtelijä

Minulla on Wacomin Bamboo Fun, hopea, medium. Se on toiminut erittäin hyvin kaikkien piirto-ohjelmien (koneeseen ladattavien kuin netissä olevien ilmaisten) kanssa. Minulle on vain jäänyt epäselväksi, onko se kynä pattereilla toimiva vai ei? Huomasin eilen yhtäkkiä, että piirtoalusta ottaa käskyjä vastaan, mutta ei kynältä. Siis ongelma on nyt kynässä. Saako sen jotenkin kahteen osaan? Pitääkö vaihtaa terä? Miten se vaihdetaan? (Paketin mukana tuli 3 vaihtoterää) Kynällä ei ole ollut mitään ongelmia ennen työsuhteen irtisanomista. Apua! Laite on ostettu Helsingistä, Tectorilta noin puoli vuotta sitten.

8

1351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fdfsdfsd

      missään wacomissa ei ole patteria - työseuhteesta en tiedä mutta ehkä ajurit on sekaisin..

      • Piirtelijä

        Ajuri tuskin on sekaisin, mutta mistä minä sen tiedän? Kaiken muun se piirtopöytä ottaa vastaan, mutta ei kynän käskyjä. Kursori ei liiku, jos yritän kynällä tehdä yhtään mitään. Olen säilyttänyt sitä huolellisesti, joten en usko, että mikään ulkoinen tekijä olisi sitä saanut rikki menemään.


      • rerewr
        Piirtelijä kirjoitti:

        Ajuri tuskin on sekaisin, mutta mistä minä sen tiedän? Kaiken muun se piirtopöytä ottaa vastaan, mutta ei kynän käskyjä. Kursori ei liiku, jos yritän kynällä tehdä yhtään mitään. Olen säilyttänyt sitä huolellisesti, joten en usko, että mikään ulkoinen tekijä olisi sitä saanut rikki menemään.

        kuvaamasi ongelma tulee yleensä jos ajuria ei ole ollenkaan tai ovat jotenkin sekaisin mm. toisen piirtöpöydän ym. asennusingelmien vuoksi.. eikait se ajurin uudelleen asentaminen / päivitys mitään maksa?


      • Piirtelijä
        rerewr kirjoitti:

        kuvaamasi ongelma tulee yleensä jos ajuria ei ole ollenkaan tai ovat jotenkin sekaisin mm. toisen piirtöpöydän ym. asennusingelmien vuoksi.. eikait se ajurin uudelleen asentaminen / päivitys mitään maksa?

        Ei tietenkään. Olisi se aika jännää siltikin, koska tämä kone johon olen sen ajanut, on reilun kuukauden vanha, joten se ajurikin on ajettu siihen silloin... Kiitos vastauksista ja neuvoista.


    • zumzum

      Neuvoisin ajamaan ajurit uudestaan,itsellänikin on ajurit kadonneet Intuos 4:stä mystisesti useammankin kerran ja oireet ovat samat.Ne on kadonneet ylensä sen jälkeen kun olen putsannut koneen rekisteritietoja ccleanerilla.

      • hb uih p uihp iuh

        Mä en oikein ymmärrä noita cleanereita. Mä kun en ole ikinä sellaisia tarvinnut. Mutta mulla on sellainen sydeemi, työkoneet erikseen, surfailukone erikseen. Ei mulla näissä surfikoneissakaan ole ikinä vikoja ollut, isommin. Mäkun en warettele mitään ja tälle iälle ei tuo pornokaan kiinnosta niin paljoa. Mutta koitin muistella, milloin olen viimeksi asentanut työkoneeni. Se nyt on ollut tosin pari vuotta vähän käyttämättömänäkin. Mutta se on vuosimallia -00 ja kääyttis on w2k. Olen mä sen joskus joutunut laitteleen uusiksi, mutta kone pysyy kyllä kunnossa, kun sitä ei täytä töryllä ja muistaa poistella turhat tiedostot ja tehdä eheytykset. Rekisteriin kajoaminen teki oskus aikanaan mullakin ongelmia. Sitten hokasin, ei rekisteri loppujen lopuksi men hirveän sekaisin asiallisessa käytössä. Tauhkaa sinne kyllä kertuyy, mutta loppujen lopuksi älyttömän vähän. Ei vaikuta toimimiseen mitään.

        Niin siis. Käyttäjä sotkee koneen, rekisterit, imuttaa virukset koneeseen jne. Ei kone ominaan mene sekaisin mitenkään. Koita hommailla niin, että mitään siivousohjelmia ei tarvitse ikinä käyttää :DDD


    • hu puh p uhp uip

      Sulla on luultavasti kone sotkussa ja se ite hukannut ajurit. En nyt muista täsmällisesti Vacomeista, mutta ainakin jotkut piirtopöydät toimii ihan hyvin ilman erillisiä ajureitakin. Uuden win seiskan pitäisi mun käsittääkseni asentaa noinkin tavallisen oheislaitteen ajurit itekseen.

      Johto pois, poista vanhat ajurita, pöytä kiinni koneeseen ja asenna ne puhtaasti uudelleen. Ja toisekseen, jos normihommat ei auta, pöydällä voi olla takuu vielä voimassa, kato kuitti. Siis sen varalta, että kyseessä jostain ihmesyystä on fyysinen vika. Ne on harvinaisia, mun piirtopöytä on pian kymmenvuotias, ei vikoja. Ainoo ongelma on, en ole varma, tukeeko se näitä uudempia käyttöjärjestelmiä enää, ei ole ollut viime aikoina tarvetta käyttää sitä, työtilanne ollut vähän kehno, jonkinlaista työkonetta on olemassa, mutta käyttöä niille vähemmän.

      Ja pattereista puhuakseni, piti oikein muistella, milloin olisin vaihtanut tohon mun pöydän kynään patterin. En muistanut, lienenkö ikinä vaihtanut. Asian vois tarkistaa, jos olisin kotona ja muistaisin, missä se kynä mahtaa olla, siis ettäs kuinka kauan patteri patteria vaativassa kynässä ammattihommissa kestää :DDD

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      8
      1932
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1403
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1280
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1275
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1191
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1111
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1065
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1034
    10. 17
      1025
    Aihe